Вижте с какво 340 коня животно се сдобих
Модератор: Общи модератори
- ка3ака
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 М3 Е46 М3 F10 535i
tol4o написа:alx написа:tol4o написа:Американските таралясници горят 15-20л/100км а насреща нищо. Много са ми смешни тези с Мустангите, пърцунят яко на звук а сила никва
да ти е честита ама.... това за американските коли не си прав. да знаеш. дори една сток обикновена компресирана кобра ще те смачка. не се самозабравяй...
Не се самозабравям споко. Пробвал съм доста американски коли включително и "спортни". Като върват направо ок, само че да не трябва да завиваш. Мустангите са с цял мост отзад като ладата, а корветите са с ресьори!!! е това ако може да се нарече спортна кола! Дизайна е под всякаква критика, не стига че е грозно ами вътре всичко скърца направено от супер евтини материали. Да не говорим за това че не са въобще надеждни. Малко отцеляват до 150 000 км преди да стане нещо сериозно, я двигател, я трансмисия... Знам че сега в БГ са на хит американските коли но повярвайте ми и ме слушайте като ви казвам че не струват!
хубава колица си взел да ти е честита и със здраве да си я караш ама недей си прави гаргара с американските коли има много коли които си завиват доста прилично дори и от "пръцливите"мустанги с "цял" мост много изненадан ще останеш .и на право и на завойчета се държат много на ниво
не си близко да направим по едно кръгче да ти покажа че жестоко грешиш.Явно не си запознат но може да се поразровиш и да видиш какво е окачването на на един обикновен мустанг кобра дай да не е 2004 година вземи 1999 и поразгледай добре. поздрави

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Penchev написа:ка3ака , покажи тоя твоя бяс![]()
Георги Пенчев
Страхотна е Е46-цата на колегата. Със здраве. Като цяло не ме кефят много Е46, но М-ката си я бива ... за каране кола.
Относно казака .... по-добре да не показва бяса ... или по-скоро "Смока", щото М-ката може да се изложи срещу неговата.
Като цяло забелязвам един неприязън на БМВ Теам-а към други марки коли.

Няма смисъл да тровим повече темата на момчето. Страхотна Е46 ... може би с СМГ щеше да е по-добре

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз нищо лошо не казах или поне не исках
Съжалявам ако е прозвучало така както не трябва
Георги Пенчев

Съжалявам ако е прозвучало така както не трябва

Георги Пенчев
- VT5602AK
- старши ентусиаст