За или против новите коли!
Модератор: Общи модератори
- robert1975
- младши ентусиаст
-
не спорете-наи-хубавата кола е не новата не и старава- а служебната
извинявам се за
-ама не се сдържах...... 
извинявам се за

BMW-маниак

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
служебната и да е нова
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
SKISA написа:бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
след като прочетох тоя пост вече спящи хора в блока няма
няма такъв смях
ти изтрови рибата с вода бе

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!
Пич не си прав мондеото новото карти,то може да си се возил един пат,аз сам го карал и се возя постоянно и да ти кажа много по меко вози от мойта сас спортното окачване

И да те успокоя че има по зле и от теб моята сложебна е пасат 3-ка комби,аз кво да кажа

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Абсолютно подкрепям SKISA, заплатите ни още не са станали 3-4к оиро, а са наполвина (и по-малко даже, че и в лева) аз бих предпочел да си купя кола на 3-4 години отколкото една чисто-нова и в момента в които я изкарам от представителството на фирмата се едно съм подметнал една чанта с пари назад без да я гледам къде е паднала. Не сме дорасли още (или поне 95% от нас) за чисто-нови коли, или поне не тези дето ги искаме, щото чисто-нова дачия и аз мога да си купя ама си предпочитам 10 годишното БМВ. Един приятел преди 3-4 години си купи новата А6 на 25к км. за около 80-85 бона тогава беше на около 7-8 месеца модела - така че неговата броика едва ли е била по-стара, имаше точно тези екстри които тои си искаше, чак тая зима я вкараха да и сменят лагери и тампони по окачването, а тои КАРА (не съм натиснал шифта без да искам) и тои определено няма проблем с парите, ама никакъв никакъв проблем (по скоро има проблем с данъчните че не може да вади по много накуп - че не може да каже от де има толкова
и купува се на лизинг ). Имах и един шеф навремето дето си купи чисто-нова 530д и кво никва разлика - и салона същия и боята същата ако ги сложиш и двете една до друга не можеш да кажеш коя е по-нова. Гаранция да, но това са хора които им трябват тези коли и за които стоенето в сервиз е проблем, а не това дали ще платят престоя или не. Познаите Вие кои от двамата си чака колата два месеца след като я беше платил 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не харесвам новите модели коли.
Имам чувството, че във всеки нов модел добавят по нещичко да се разваля по - бързо.
Бих предпочел нова кола от някои стари модели.
Но от друга страна ако веднъж завъртиш колелото, нещата ще са пушка винаги. Купуваш нова кола с някакъв модел, караш три години - докато е в гаранция. После ти я изкупуват и ти дават новия модел с някаква отстъпка... И пак караш нова кола с гаранция. Не е толкова зле, ама веднъж да се завърти колелото...
Имам чувството, че във всеки нов модел добавят по нещичко да се разваля по - бързо.
Бих предпочел нова кола от някои стари модели.
Но от друга страна ако веднъж завъртиш колелото, нещата ще са пушка винаги. Купуваш нова кола с някакъв модел, караш три години - докато е в гаранция. После ти я изкупуват и ти дават новия модел с някаква отстъпка... И пак караш нова кола с гаранция. Не е толкова зле, ама веднъж да се завърти колелото...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Nukem написа:бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!
Пич не си прав мондеото новото карти,то може да си се возил един пат,аз сам го карал и се возя постоянно и да ти кажа много по меко вози от мойта сас спортното окачванеа про 180 не се чувства скороста,тва 130 как го измисли???????????
![]()
И да те успокоя че има по зле и от теб моята сложебна е пасат 3-ка комби,аз кво да кажа
ми то ние за коли говорехме,ма аз от къде го измислих тоя форд-не знам!!!

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колеги, не случайно хората са го измислили "НОВОТО, си е НОВО" и това е най-добрия вариант, ама трябва доста кеш, дето 95% от хората у нас го нямат. И за тях (АЗ най-отпред
) трабант на старо или к'вото може да се купи, после ремонти и така е!
П.С. Брат ми сигурно е единствения луд дето ремонтира колата, която продава

П.С. Брат ми сигурно е единствения луд дето ремонтира колата, която продава

От тогава русото не е на мода.
- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
e ako говориме за ауди то няма стари
виж новите почти приличат на коли
за съжаление ще трябва да започнеме да се примиряваме с бакелита
и евтините копчета
но ако се обърнем назад ще да има коли
сега има некви безлични превозни средства