За или против новите коли!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 19 Мар 2008, 12:09

Докато може да си позволим нова кола с каквито екстри искаме - това е най-добрият вариант според мен...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 19 Мар 2008, 17:59

не спорете-наи-хубавата кола е не новата не и старава- а служебната
извинявам се за :OT: -ама не се сдържах...... :mhihi:
BMW-маниак
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Мар 2008, 22:25

служебната и да е нова
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 19 Мар 2008, 23:56

бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 20 Мар 2008, 1:05

SKISA написа:бе на мене са се опитват да ми набутат новото мондео за служебно...!!
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!!

след като прочетох тоя пост вече спящи хора в блока няма
няма такъв смях
ти изтрови рибата с вода бе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 20 Мар 2008, 9:34

реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!

Пич не си прав мондеото новото карти,то може да си се возил един пат,аз сам го карал и се возя постоянно и да ти кажа много по меко вози от мойта сас спортното окачване :mhihi: а про 180 не се чувства скороста,тва 130 как го измисли??????????? :D
И да те успокоя че има по зле и от теб моята сложебна е пасат 3-ка комби,аз кво да кажа :evil:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 20 Мар 2008, 10:28

Абсолютно подкрепям SKISA, заплатите ни още не са станали 3-4к оиро, а са наполвина (и по-малко даже, че и в лева) аз бих предпочел да си купя кола на 3-4 години отколкото една чисто-нова и в момента в които я изкарам от представителството на фирмата се едно съм подметнал една чанта с пари назад без да я гледам къде е паднала. Не сме дорасли още (или поне 95% от нас) за чисто-нови коли, или поне не тези дето ги искаме, щото чисто-нова дачия и аз мога да си купя ама си предпочитам 10 годишното БМВ. Един приятел преди 3-4 години си купи новата А6 на 25к км. за около 80-85 бона тогава беше на около 7-8 месеца модела - така че неговата броика едва ли е била по-стара, имаше точно тези екстри които тои си искаше, чак тая зима я вкараха да и сменят лагери и тампони по окачването, а тои КАРА (не съм натиснал шифта без да искам) и тои определено няма проблем с парите, ама никакъв никакъв проблем (по скоро има проблем с данъчните че не може да вади по много накуп - че не може да каже от де има толкова :) и купува се на лизинг ). Имах и един шеф навремето дето си купи чисто-нова 530д и кво никва разлика - и салона същия и боята същата ако ги сложиш и двете една до друга не можеш да кажеш коя е по-нова. Гаранция да, но това са хора които им трябват тези коли и за които стоенето в сервиз е проблем, а не това дали ще платят престоя или не. Познаите Вие кои от двамата си чака колата два месеца след като я беше платил :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Мар 2008, 10:39

Не харесвам новите модели коли.
Имам чувството, че във всеки нов модел добавят по нещичко да се разваля по - бързо.
Бих предпочел нова кола от някои стари модели.

Но от друга страна ако веднъж завъртиш колелото, нещата ще са пушка винаги. Купуваш нова кола с някакъв модел, караш три години - докато е в гаранция. После ти я изкупуват и ти дават новия модел с някаква отстъпка... И пак караш нова кола с гаранция. Не е толкова зле, ама веднъж да се завърти колелото...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Мар 2008, 11:56

Nukem написа:
реве ми се! на колегата му взеха,дойде в софия да се пофали....е нема такъв кофтор!!! друса като каруца,тропа ,рипа...!! на 130 вече беше готов да излита...!! колата е на 2 месеца и е некъде около 7-8 хил километра...!! ужасна работа ви казвам!дорева ми се! скърца отсекъде. отвънка изглежда -чук!тоя път са се постарали с дизайна ,а не като с онова...преди около 7г дет извадиха с дългия стоп през целия гъз...,дето целото си беше гъз!! а ма па като се качиш ...!!смрът ви казвам. 1,8 дизеларка и като наредили едни шаренки буквички отзад TDCI-S и последният да затвори вратата...!

Пич не си прав мондеото новото карти,то може да си се возил един пат,аз сам го карал и се возя постоянно и да ти кажа много по меко вози от мойта сас спортното окачване :mhihi: а про 180 не се чувства скороста,тва 130 как го измисли??????????? :D
И да те успокоя че има по зле и от теб моята сложебна е пасат 3-ка комби,аз кво да кажа :evil:

ми то ние за коли говорехме,ма аз от къде го измислих тоя форд-не знам!!! :mhihi: ма ми събра пломбите тая кола на пътя.ужасно беше просто. може да не съм обективен-щото само веднъж и то от веднъж май не се става педераст,ама...беше много лошо преживяване. и на 130 наистина мислех,че ше отвори крелата и ше литне от пътя-почна да се отлепя предницата от въздуха. изобщо не бях настроен негативно при качването,щото външно ми хареса-ама като тръгна и направо ми се дорева...!! мойта също е със спортно окачване,гумите са ми рънфлат и джантите са 18ки ,ма със сигурност вози по-добре от тва мондео..! и тва мондео струва ,почти колкото мойта петица,ма ново...!е за кво говориме...!?!?просто нещата са несравними. как да ида да го изкарам от магазина като ми спре тока....!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 20 Мар 2008, 15:55

Nukem написа:Няма по красива кола от е36!

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 20 Мар 2008, 17:35

Колеги, не случайно хората са го измислили "НОВОТО, си е НОВО" и това е най-добрия вариант, ама трябва доста кеш, дето 95% от хората у нас го нямат. И за тях (АЗ най-отпред :mhihi: ) трабант на старо или к'вото може да се купи, после ремонти и така е!

П.С. Брат ми сигурно е единствения луд дето ремонтира колата, която продава :help:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 22 Мар 2008, 16:55

новите разбира се, тва че некои хора-коте с капаци не искат да признаят новото и си държат на старото си е техен проблем...

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 22 Мар 2008, 21:51

e ako говориме за ауди то няма стари

виж новите почти приличат на коли

за съжаление ще трябва да започнеме да се примиряваме с бакелита

и евтините копчета

но ако се обърнем назад ще да има коли

сега има некви безлични превозни средства
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

Предишна