Ставийски с условна присъда!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 03 Фев 2008, 18:46

сега гледах репортаж за свински ми те го изкараха герои нека всички които го подкрепят да им се слуци същото което преживяват близките на загиналото момче и момичето в кома нека някои техен близък бъде поставен в същата ситуация известна личност да им го причини :bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 03 Фев 2008, 19:40

klintan66 написа:ДА ви кажа за съвестта на пияните убийци -- ХОРА-- няма такова нещо. мой приятел уби мъртво пиян невероятна жена на 30 години ,която остави момиче на 10 г сираче. Всеки ден го виждам - яде си ,пие си пак и въобще не му пука .дори когато съм го подпитвал как се чувства виждам тънката му усмивчица че се е утървал . вече не ми е приятел м.у другото.. ( и той само с условна и 7 000лв кръвнина).....да ге е.а в съдийте и управниците...съжалявам се че съм се родил тук не заради държавата а именно заради управниците. Познавам и прокурори и съдий --е няма такава наглост . от тях само като ги гледам ми се повдига - едни такива мазни -мазни- гнусни...

във връзка с това и да приключа с тази тема че нервите ми не издържат вече ще си изкажа една лична история с един мой роднина преди години...
та въпросният роднина е първи брадовчед на майка ми...през 90те години имал верига от фурни и печелеше и продължава да печели бая парички и тъй като бил тогава на 25 имаше много голямо привличане към скоростта...то не бяха пистарки,бмвта,фордове косуорти и т.н. но с тази разлика че никога не пиел..поддържаше и още поддържа много добра форма с фитнес и цигари и алкохол бяха извън неговата "диета"...то не бяха хвалби пред рода как изпънал форда с 230 км/час на магистралата да кара и ние все му викахме "абе внимавай" докато не стана един ден и стана най-страшното...спира пред къщата на един негов приятел да му покаже новата кола форд ескорт косуорт...нашият стои в колата и говори през прозореца с тоя негов приятел...когато стана време да си тръгва и да покаже как ускорява колата но онзи момент детето на този неговия приятел излезе от къшата и моя чичо го прегази до неузнаваемост...една година протече делото...чичо ми?смазан психически тъй като той е бил кръстникът на детето...присъдата беше 10 години затвор от които чичо ми лежал 5 и останалото изпитателен срок...до ден днешен не е същият човек...майка му и баща му не знаеха какво да направят...от едната страна синът им и от другата едно семейство с което цял живот бяха комшии и приятели...неговият приятел му простил все пак но чичо ми не си е простил на себе си...питай го как кара днес...а бе еби му майката..

този "твоят приятел" е по-точно мърша отколкото човек...хубаво си направил че си го разкарал такива приятели не ти трябват...

друг случай пак с известен пич и много богат...с поршето пиян ударил 2-3 коли...отнеха му книжката за 3 години и понеже му е било чисто досието му дадоха условна 3 години...след месец ударил и убил едно семейство с едно дете от които детето остана инвалид цял живот но майката и бащата починаха намясто...влезе за 14 години вътре и вайкаше баща му в новините ама курец братче...бая шум се вдигна за онова леке и накрая го изяде...това от мене колеги за тази тема...
едно такси 10-20-100 лв да му дадеш да те кара където искаш цяла нощ и после да те прибере..това е цената на спокойствието...със 100 лв си спестяваш бая неприятности и бели...чао ви

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 25 Фев 2008, 18:23

Нещо по темата от днес (цитатът е от www.mediapool.bg ):

"Девет години затвор за шофьор, убил двама на пътя
25 Февруари 2008

Варненският апелативен съд потвърди присъдата от 9 години лишаване от свобода и 12 години без право да управлява моторно превозно средство на 47-годишния Ангел Драгостинов от морската столица.

На 27 юни м.г. Окръжният съд във Варна призна за виновен Драгостинов за това, че на 10 август 2006 година на пътя Калиманци - Аксаково е шофирал пиян, предизвикал е катастрофа и е убил двама и ранил тежко един човек.

Инцидентът е станал, след като Ангел Драгостинов изпреварил друга кола, навлязъл в насрещното движение и се врязал челно в колата, която се движила срещу него. На място загинали двама мъже - Милен Василев и Ерол Исмаил, а на Теодора Трендафилова били нанесени тежки телесни повреди. Кръвната проба показала 1,73 промила алкохол в кръвта на водача, предизвикал катастрофата.

Последната дума по наказанието на Драгостинов е на Върховния касационен съд."

Просто искам да покажа колко безпристрастен е българският съд.
Всички знаем колко получи националният герой, лицето на кампанията "Не карам пил", спонсорът на президента Първанов, за същото престъпление.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Фев 2008, 19:03

за милиони няма закони... жалко за хората починали и причинили злините, но без пари си мишчица ей тва е за жалост :!:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Предишна

Назад към Извън Темата