Какви харесвате?
Модератор: Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Aleks,аз там влязох един път и като се забих в някакъв подфорум с женски проблеми чета-а-а, чета-а-а-а и немея
Ми то май ще се окаже ,че няма една здрава жена бе
то не са течове от семеринги, то не са мешане на течности и пак течове а пък какви съвети четох лелееее
"Мила, вкарай слушалката на душа в гърловината на резервоара и дай газ на струята"
Друга вика "Баба ми ми е казвала промивка с ракия" а поне 10 отдругата страна викат "Ти си луда, ще се изгориш и ще останеш без деца-а-а"
Там е една лудост ...
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Трябва да се големи, ма не прекалено.Идеята е мацката като си дигне ръцете високо нагоре от реброто перпендикулярно до зърното да има поне 5 санта и не повече от 15, с умерено латерално-диагонална външна насоченост.На пипане треба да не са много меки, а умерено, и по-скоро твърди, малки до средни зърна.При механично разтриване с ръка да позволяват свободна външна и вътрешна ротация, както и по у-оста на координатната система.Перфектния размер започва от среден (60-76)C и свършва на среден (62-78 )D.
За жалост досега само две такива ... собственички съм имал удоволствието да ... замеря :/
За жалост досега само две такива ... собственички съм имал удоволствието да ... замеря :/
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
GEORGIEV написа:Жена без цици е като кола без фланци(народна мъдрост

Ти си нечовек,заклевам се...по темата...аз съм за големи и стегнати

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Penchev написа:то не са течове от семеринги, то не са мешане на течности и пак течове а пък какви съвети четох лелееее![]()
"Мила, вкарай слушалката на душа в гърловината на резервоара и дай газ на струята"
Друга вика "Баба ми ми е казвала промивка с ракия"

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kenslay написа:Трябва да се големи, ма не прекалено.Идеята е мацката като си дигне ръцете високо нагоре от реброто перпендикулярно до зърното да има поне 5 санта и не повече от 15, с умерено латерално-диагонална външна насоченост.На пипане треба да не са много меки, а умерено, и по-скоро твърди, малки до средни зърна.При механично разтриване с ръка да позволяват свободна външна и вътрешна ротация, както и по у-оста на координатната система.Перфектния размер започва от среден (60-76)C и свършва на среден (62-78 )D.
Ти кво обяснение обади

Много ми е интересно на половин бутилка как ги караш да си вдигат ръцете за замерване

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Средно големи(като глава на шестокласник),оформени(като на шестокласник отличник),леко твърдички (като преди да им дойде) и с остри зърна(като лисичи муцинки)
От старите ебачи знам,че голямата цица разсейва ебача

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Wenzy написа:Средно големи(като глава на шестокласник),оформени(като на шестокласник отличник),леко твърдички (като преди да им дойде) и с остри зърна(като лисичи муцинки)![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Wenzy написа:Средно големи(като глава на шестокласник),[color=darkred]
Tи си ебати грандомана