Гласувахте ли?
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
sonny написа:D3BEP написа:.....
А уж изглеждаш интелигентен и начетен човек. Тези ти думи говорят много зле и за теб и за останалите овце, аааа пардон Българи. Та вие можете ли гордо да се изправите и всеки от вас да каже: Аз съм Българче обичам, наще планини зелени.....Българин да се наричам, първа радост е за мене. Та вие можете ли със сълзи на очи и с ръка н асърце да стойте прави и да пеете химна на Бълария? Жалко е и лешо, че България се състой от 10% дезертьори, 30% БЪЛГАРИ и 70% овце. Под дезертьори разбирай тези дето са извън страната, в това число е и майка МИ
Радвам се, че ти си ми умничък...
Когато трябвало, доста умнички катотеб са подкрепяли такива глупци като мен. В политиката. Но за съжаление се възхищавам на истинските политически лидери за железните нерви и стоическото лецемерие пред политическите мизерии - техни и чужди.
И на двамата, щото явно не разбрахте.
Отидох до урната и пуснах УМИШЛЕНО НЕВАЛИДНА бюлетина.
И мисля, че всеки умен човек, койо няма за какво да подкрепи Бат Бойко, Митю Крика и Митю Пищова(все кандидати) точно това трябва да направи за да се променят нещата.
На останалите: успех на изборите.
Не гласувах!!!
Просто нямаше за кого!,не ,че преди 2 год. на предсрочните избори за кмет имаше ....(говора за София)
D3BEP това с невалидната бюлетина би могло да стане , но ако е задължително гласуването.
Относно на към колегата който се изказа ,че който не гласува няма право се оплаква ... ЗАЩО питам аз ?
След като съм редовен данъкоплатец имам право да се оплаквам колкото си искам ! Това,че партийте не са намерили кандидат за когото да гласувам си е техен проблем.
Просто нямаше за кого!,не ,че преди 2 год. на предсрочните избори за кмет имаше ....(говора за София)
D3BEP това с невалидната бюлетина би могло да стане , но ако е задължително гласуването.
Относно на към колегата който се изказа ,че който не гласува няма право се оплаква ... ЗАЩО питам аз ?
След като съм редовен данъкоплатец имам право да се оплаквам колкото си искам ! Това,че партийте не са намерили кандидат за когото да гласувам си е техен проблем.
sonny написа:Space написа:Трябва да направят гласуването задължително. Това е!
Тогава ЕС, ще ни обяви за нехуманни, ама то нали сме овце....
Бате, има страни в ЕС, в които е задължително гласуването, или ако не е имат примерно данъчни облекчения и тн ... А, бе ако имат желание ще измислят нещо ...
А, и уж турците нямаше да гласуват, ама пак си пуснаха бюлетинките ....

_!_
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
За съжаление, наблюденията които имам от вчера са че около 97% от избирателите са на средна възраст 60г. Тъжен е факта, че младите хора почти не гласуват - една част от тях напускат Бг, а другата седят и псуват избраните депутати, с ясната мисъл "Ми кво, ако бях гласувал нямаше да се промени ннищо" или "Ми то няма за кой да гласувам, за кво изобщо да се разкарвам?!". Та идеята ми е че, по-добре колкото и да не ви се ще да гласувате, да идете, отколкото другия вариант - с купените гласове на "ромите"
Таке че - другата неделя на балотажите (дори и на тези за районни кметове в София) най-добре да гласувате

Таке че - другата неделя на балотажите (дори и на тези за районни кметове в София) най-добре да гласувате

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
aз несам щото бях на работа ама и да бях свободен пак нямаше да гласувам щото така или ина4е си4ките са мошенници
и се пак мисля 4е бат Бойко е по малкото зло от другите

и се пак мисля 4е бат Бойко е по малкото зло от другите
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе колеги, няма такава гавра с народа , с държавата ...
ЦИК дремят, в НДК всичко с протоколите се е движело със скороста на спринтиращ охлюв,полицаи завардили хорицата посред нощите вътре - няма кафе,няма тоалетна
Протоколи изхвърлени, други занесени по къщите - никой няма да им стъпи на балотажа а оня "мумията" на ЦИК председателя излезе и избръмча някакви адски несмислени приказки, все едно с тия резултати може да се случи всичко - няма гаранция никога
На кмета Азис на гр.Кърджали на адресната му регистрация се водили 15 наши "сънародници" от Турция ,че живеят на други хора до 50 души в един апартамент, в гр.Перник пък чак и Голфовете са участвали в раздаването на "дарения" - хората са забелязали и казват по телевизията рег.номера на колите,местоположението където са раздавани пари от Кмета - оня ШОПАР
а той вика "Неее, ние се разграничихме с декларация от тези неща..."
Да не говорим за това че в Ардино и бог знае още къде са влизали "помощници" с някои от избирателите
Е какво правим ,правим ли нещо или нищо не правим
Това със сигурност е прецедент в новата история на света,ако сме ставали и друг път за смях пред всички на тоя и оня свят ,тоя път направо сме новите рекордиори ебаси
И какво като аз,Пенчо и Станчо отидохме да гласуваме ,от'де да знам дали моя глас е стигнал до края след всички тези изстъпления
Не обвинявайте тези ,които избягаха и продължават да бягат - тук живот няма
ето отидох като съвестен гражданин да дам вота си и сега гледам като препикано мушкато на целия тоя цирк в който и аз съм взел участие ,държавата се разпада
Георги Пенчев

ЦИК дремят, в НДК всичко с протоколите се е движело със скороста на спринтиращ охлюв,полицаи завардили хорицата посред нощите вътре - няма кафе,няма тоалетна

На кмета Азис на гр.Кърджали на адресната му регистрация се водили 15 наши "сънародници" от Турция ,че живеят на други хора до 50 души в един апартамент, в гр.Перник пък чак и Голфовете са участвали в раздаването на "дарения" - хората са забелязали и казват по телевизията рег.номера на колите,местоположението където са раздавани пари от Кмета - оня ШОПАР

Да не говорим за това че в Ардино и бог знае още къде са влизали "помощници" с някои от избирателите

Е какво правим ,правим ли нещо или нищо не правим

Това със сигурност е прецедент в новата история на света,ако сме ставали и друг път за смях пред всички на тоя и оня свят ,тоя път направо сме новите рекордиори ебаси

И какво като аз,Пенчо и Станчо отидохме да гласуваме ,от'де да знам дали моя глас е стигнал до края след всички тези изстъпления

Не обвинявайте тези ,които избягаха и продължават да бягат - тук живот няма

Георги Пенчев
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
sonny написа:Space написа:Трябва да направят гласуването задължително. Това е!
Тогава ЕС, ще ни обяви за нехуманни, ама то нали сме овце....
вярваш ли че които и да изберете ще оправи нещо в тая държава ?
да прав си овце сме си и ще си останем вовеки веков май не виждам светлина в тунела

единствено бих гласувал само и само циганите да не земат власта или ако некои ми плати (както стана и в случая) иначе не виждам за какво да дам своя глас на поредния крадец и утре пак да си псуваме ... не гласувам не псувам .. не мисля че може некои да дойде на власт които да не краде .. ако има такъв ще гласувам 10 пъти за него .. ама вярваш ли че тея там се борят за да ни оправят или да си напълнят гушите

[quote="bam-bam"]или ако некои ми плати (както стана и в случая)/quote]
Ако е истина това, смело мога да кажа, че ти си един много голям Боклук и, че не си Българин, ти си ..........нещо, но неопределно, нямам думи просто.
А на всички които питат защо, трябва да се гласува и защо нямвате право да мрънкате, слред като не сте гласували ама си плащате данъците, ще кажа, Ми то с пари не всичко става, а и другото което е, имате право да мрънкате тогава когато сте се опитали да направите и да постигнете нещо. Това е все едно да си седиш вкъщи, да не работиш, да лентяистваш по цял ден в къщи инкарая да кажеш, ма таа тъпа държава немам кво да ям. Ми няма и да има. Имаш право да мрънкаш тогава когато си дал своя глас, а не празна бюлетина или да не си гласувал. Тогава когато си се опитал да направиш нещо, тогава имаш право, дори и да мрънкаш срещу кандитата за когото си гласувал. Защото ако утре Бойко се провали, аз няма да се скрия, а ще излезна вдигната глава и ще кажа, да кандитата за когото гласувах, збърка, аз сбърках в своя избор.
Ако е истина това, смело мога да кажа, че ти си един много голям Боклук и, че не си Българин, ти си ..........нещо, но неопределно, нямам думи просто.
А на всички които питат защо, трябва да се гласува и защо нямвате право да мрънкате, слред като не сте гласували ама си плащате данъците, ще кажа, Ми то с пари не всичко става, а и другото което е, имате право да мрънкате тогава когато сте се опитали да направите и да постигнете нещо. Това е все едно да си седиш вкъщи, да не работиш, да лентяистваш по цял ден в къщи инкарая да кажеш, ма таа тъпа държава немам кво да ям. Ми няма и да има. Имаш право да мрънкаш тогава когато си дал своя глас, а не празна бюлетина или да не си гласувал. Тогава когато си се опитал да направиш нещо, тогава имаш право, дори и да мрънкаш срещу кандитата за когото си гласувал. Защото ако утре Бойко се провали, аз няма да се скрия, а ще излезна вдигната глава и ще кажа, да кандитата за когото гласувах, збърка, аз сбърках в своя избор.
- Гост
-
[quote="sonnyА на всички които питат защо, трябва да се гласува и защо нямвате право да мрънкате, слред като не сте гласували ама си плащате данъците, ще кажа, Ми то с пари не всичко става, а и другото което е, имате право да мрънкате тогава когато сте се опитали да направите и да постигнете нещо. Това е все едно да си седиш вкъщи, да не работиш, да лентяистваш по цял ден в къщи инкарая да кажеш, ма таа тъпа държава немам кво да ям. Ми няма и да има. Имаш право да мрънкаш тогава когато си дал своя глас, а не празна бюлетина или да не си гласувал. Тогава когато си се опитал да направиш нещо, тогава имаш право, дори и да мрънкаш срещу кандитата за когото си гласувал. Защото ако утре Бойко се провали, аз няма да се скрия, а ще излезна вдигната глава и ще кажа, да кандитата за когото гласувах, збърка, аз сбърках в своя избор.[/quote]
А аз не искам да бъркам,Сонка! Замисли се малко аналогично...!
Все едно да ми забъркат 5 лайна пред мен и да кажат-ми требва да изедеш едното задължително! Ми не ми се яде ,бе! Не мога да избера от предложеният избер-съжалявам!Кво да направя!?Не го правя от инат-просто няма мой кандидат или партия в листите. А за правата казах по-горе! Щом плащам-ще искам!Няма значение дали съм гласувал за избраният и дали въобще съм гласувал! За постигането-нема да спорим-квот съм направил-тва!Но щом плащам данъци имам право да искам от държавата и общината! Тва е като сделка между две фирми-ако аз съм едната страна и платя някаква сума искам от другата страна да извърши услугата ,обещана срещу тая сума!!Просто е ! Кво като е държава!?! Обещала ми е срещу мойте данъци да ми даде пътища,инфраструктура,здравеопазване,обучение за децата ,полиция да пази реда и още няколко неща....! Щом иска да взима от мен определената сума-трябва и да дава и ще си го търся и искам,независимо дали съм гласувал за Бойко и дали съм гласъвула въобще!!!
А аз не искам да бъркам,Сонка! Замисли се малко аналогично...!
Все едно да ми забъркат 5 лайна пред мен и да кажат-ми требва да изедеш едното задължително! Ми не ми се яде ,бе! Не мога да избера от предложеният избер-съжалявам!Кво да направя!?Не го правя от инат-просто няма мой кандидат или партия в листите. А за правата казах по-горе! Щом плащам-ще искам!Няма значение дали съм гласувал за избраният и дали въобще съм гласувал! За постигането-нема да спорим-квот съм направил-тва!Но щом плащам данъци имам право да искам от държавата и общината! Тва е като сделка между две фирми-ако аз съм едната страна и платя някаква сума искам от другата страна да извърши услугата ,обещана срещу тая сума!!Просто е ! Кво като е държава!?! Обещала ми е срещу мойте данъци да ми даде пътища,инфраструктура,здравеопазване,обучение за децата ,полиция да пази реда и още няколко неща....! Щом иска да взима от мен определената сума-трябва и да дава и ще си го търся и искам,независимо дали съм гласувал за Бойко и дали съм гласъвула въобще!!!
Ок, обаче замисли се и ти, даваш пари, говорим за сделка между две фирми, обаче имаш възможност да избереш управата на другата фирма, за да ти е по-лесно, единствено ще ти хареса ако е твой човек, говоря, я рода, я приятел, ама тогава и ти ставаш като другите които плюем. Но след като не си направил своя избор а само даваш пари, неможеш да ревеш толкоз много, не е редно. Защото ти казваш, аз давам пари, ама що ненаправи своя избор? То ясно, че никой не е перфектен, ко мислиш и ти и аз да сме там, същото ще правим. Въпроса е да изберем тоз дето най-малко краде и най-много за нас прави. След като не сме го избрали, не е редно да пищиме. Това е като Иванчо да кара състезателна кола, в края на сезона да може да избира по-добър отбор, а той да не го направи, на следващия сезон да седи пред телевизора и да мрънка по тези които са направили избор вместо него. Не е редно и няма право. Затова казвам и аз, че нямат право да мрънкат тези които не са направили нищо за промяна 

- Гост
-
ясно,братче...! ма като не ми харесва никой за да го избера в управата на "фирмата-държава"....!?!? кво да правя!!!?? сигурно и ние да идем там-нема да сме идеални...!но това ,че не мога да избера дали Крис Бенгъл да е в БМВ или да изберат друг финансов директор не означава ,че няма дъ "мрънкам" за качеството на колите и за цените им....!
а за промените последните 15-18г направих достатъчно-не мога повече!уморих се...! писна ми...! писна ми да ме правят на маймуна,да ме лъжат ,да ходя по митинги,да спя на палаткови лагери,да ме бият полицаи,да помагам с кво ли не по барикадите 97ма,да первързвам счупени глави в офиса до парламента.....!
е писна ми ,ебати! може и да е песимистично или нихилистично,но вече съм достатъчно ритано магаре,за да се оставя да ме яздат...!
като царя например!дойде и вика-вервайте ми!тогава нямах нищо против този човек-не го познавах,не знам кво може,но и няма как да си дам гласа само щото казва-вервайте ми!се едно да не се познаваме и на улицата да се срешнем и да ти кажа-дай,братче 10бона и ми вервай-ше ти ги върна! ми не ми обяснява как точно ще направи това,което обещава и с кой ще го направи и от къде знае как да го направи.....! и парите не казва от къде ще вземе....! е как да му повярвам!???! с бойко е същоно -даже по-зле! за него със сигурност знам ,че не е цвете за мирисане и ше ме нагласи екстра-как да си дам гласа!за комунисти не грасувам по презумпция,за турци също....! мартин заимов е пич,ма тва не ми стига..! партиите зад него се изложиха и изпопребиха за кокала преди време...! за кой да гласевам?!!за най-малкото зло!? ми за мен няма най-малко зло в тая игра! или за някой от новоизлюпените ,дето влизат в кампанията ,за да си изперат откраднатите пари,да дадат 100бона за кампания и да отчетат 2млн...!?!! съжалявам-не гласувах,но ...както казваш ти ще мрънкам и ще изсиквам от управата на общината и на квартала ми ....!!!
а за промените последните 15-18г направих достатъчно-не мога повече!уморих се...! писна ми...! писна ми да ме правят на маймуна,да ме лъжат ,да ходя по митинги,да спя на палаткови лагери,да ме бият полицаи,да помагам с кво ли не по барикадите 97ма,да первързвам счупени глави в офиса до парламента.....!
е писна ми ,ебати! може и да е песимистично или нихилистично,но вече съм достатъчно ритано магаре,за да се оставя да ме яздат...!
като царя например!дойде и вика-вервайте ми!тогава нямах нищо против този човек-не го познавах,не знам кво може,но и няма как да си дам гласа само щото казва-вервайте ми!се едно да не се познаваме и на улицата да се срешнем и да ти кажа-дай,братче 10бона и ми вервай-ше ти ги върна! ми не ми обяснява как точно ще направи това,което обещава и с кой ще го направи и от къде знае как да го направи.....! и парите не казва от къде ще вземе....! е как да му повярвам!???! с бойко е същоно -даже по-зле! за него със сигурност знам ,че не е цвете за мирисане и ше ме нагласи екстра-как да си дам гласа!за комунисти не грасувам по презумпция,за турци също....! мартин заимов е пич,ма тва не ми стига..! партиите зад него се изложиха и изпопребиха за кокала преди време...! за кой да гласевам?!!за най-малкото зло!? ми за мен няма най-малко зло в тая игра! или за някой от новоизлюпените ,дето влизат в кампанията ,за да си изперат откраднатите пари,да дадат 100бона за кампания и да отчетат 2млн...!?!! съжалявам-не гласувах,но ...както казваш ти ще мрънкам и ще изсиквам от управата на общината и на квартала ми ....!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
sonny написа:bam-bam написа:или ако некои ми плати (както стана и в случая)/quote]
на боклуци ли ше се обиждаме ... мислех те за по умен

ама нещо простоват ми се виждаш
да не си поредния васил левски ?
ще надигнеш глава .. що до преди тфа къде е .. долу и прави бибитки ли

и какво като бат бойко краде секи го знае това
да прави нещо но какво от това ?
айде надигай глава и реви че и големото Село нищо не е оправено .. мислиш ли че на некои му пука за теб и за твойто мнение ? ... а да ще се съберете ти и още 20 като тебе и ще свалите власта

яворе да не си му давал от твойта на това дете та така се е превъзбудило

а иначе имам право да си мрънкам колко си искам и да викам след като си плащам като поп данаци осигуровки и тем подобни

и имам само последен въпрос ... като гледам доста активно гласуваш .. само че не помня някъде да си написал .. аз сам кух и вече 20 години гласувам за поредните лъжци и крадци .. сгреших ... или можеби ти получаваш сигнали от космоса че поредните новоизбрани ще ни оправят

п.п. и само да ти кажа чакам тея дни офертата за балотажа ако искаш може и ти некои лев да изкараш