М3 по Шоу Руум по bTV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 22 Окт 2007, 23:52

LeX написа:
Space написа:А, бе кво го нападате Icco не мога да разбера?! Не той е с претенциите, че прави предаване за автомобили все пак! :roll: Ако го влечеше и имаше възможност и знание можеше и да се справи нали така!? Вижте го с какво се занимава, запознайте се с труда му и тогава му скачайте! Като всички гледаме Владо от сумати време по телевизията, нормално е да имаме мнение и свободно да го изразим във форум, на който това е идеята все пак! Не бъдете като коне с капаци! Казах го по-горе и пак ще го кажа, защото явно не сте обърнали внимание! Като няма време пари и въобще възможности да направи нещо като хората, да не го прави! :!: :idea: Хептем на селски сбор го обърнахте вече тука .... Тоя прав, оня крив .... всеки си има мнение и трябва да се съобразяваме с него! И мен не ме кефи, че Владо ми мяка "по телевизора", ама си трая нали така?! Айде стига повече безсмислени спорове .... Семкаджийска история ....

Чакай малко бе ти пък кой беше че ще казваш какво да се прави и какво да не се прави и дали някое предаване да върви или да не върви. И какво казваш че си траеш като това е незнам кой поред твой пост в тая тема. На това ли му викаш траене. Като не те кефи че някой ти мяка по телевизора, защото разбираш ли ти говориш най-перфектния български от всички в България, ми не гледай предаването. Някой да те кара насила? И тоя иссо ли е какъв е идея си нямам, и ти голям капацитет се извади, от всичко разбираш, и автора на темата и той, всичките кой от кой по-големи разбирачи, и разбира се най-големите карачи, та коментирате кой как карал. Нали съм ви гледал като сме ходили на витоша, когато ходихме на плана миналата зима, кво стана Дилян кара най-отпред на врати и отзад си върви колона и секи кара едва едва щото го е страх да не земе да изпусне колата и да отиде в мантинелата. Кой точно бяхте вие че да съдите кой може да води предаването и кой не може? Да си хейтър е най-лесно това всеки го може, ама да се опитваш да правиш нещо въпреки трудностите който нашата държава ти поставя, това вече е друго. Вие не сте нищо повече от хейтъри защото освен да плюете по форума и да обяснявате какво може и какво не, друго полезно нищо не правите!

Pro, май ти не внимаваш какво се пише ;) Както написах имам мнение и тук го споделям, защото това е мястото за такива неща. Не съм хейтър, а ЗРИТЕЛ със мнение и съзнание! Да говоря правилно български и мен не си ме виждал. Някъде да прочете в мой пост, че Владо не може да кара? Айде недей да се пениш толкова и чети по-внимателно PRO! ;) :bchug:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Окт 2007, 0:01

кой може и кой неможе да кара незнам,ама за добър водещ на авто предаване признавам Цанислав Стойков-Мотомания..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 23 Окт 2007, 0:04

pro :mhihi: :lol: може да съм бил по-рязък но това е защото ме хвана яд че няколко човека тука говорите мислейки си че тва аджеба е много лесно да се прави, и те водещите ги ринат с лопата и ей сега ще ги махнат двамата сегашни и ще сложат нови, на който дори и споменатите от вас Тиф Нидел и Джереми Кларксън ще им завидят за уменията който имат. Преди още да почне да се снима ШоуРум имаше интервюта за водещи, защо не се явихте тогава, като толкова много знаете 100% щяха да ви изберат и сега можеше да бъдете за пример на всеки един водещ в България, защото ясно се вижда че от тази професия разбирате страшно много. И това и предното мнение не го пиша само към теб ами и към двамата разбирачи който плюят по-напред в темата. Хубаво всеки има собствено мнение и си го дава, вашите ги чухме, даже прекалено много пъти ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Окт 2007, 0:04

Аз какво направих - изчетох всяка буква от темата - всичко и чак накрая се реших да изгледам предаването.

Искам да кажа на онези , които съветват Владо да остави предаването ,че не са прави. Да не си мислите само,че в началото на онези Английските предавания всичко е било гладко ?

Относно дрифтовете - тази детелина е най-гадната в България ,заявявам го съвсем сериозно,защото там е мястото където кога сам,кога с брат ми отиваме и разкъсваме комбитата от обиколки посред нощите ,когато няма движение ... Когато мойта кола е излизала извън равновесие и е тръгвала с вратите напред там, ме е боляло сърцето ,защото кръпките и неравностите са отврат а мойта кола или тази на брат ми каквото и да сме вложили струват нищо в сравнение с тази М-ка - това си е живо чупене за мен :!: Завой за дрифт е само този ,който излиза на моста в посока "Горнобански път" - Сашо Косата нека каже какво се случи пред него :mhihi: :mhihi:

Виждал съм случайно водещия един път на кръговото движение на 4-ти километър (за тези които незнаят за какво става въпрос - кръгово движение с много голям диаметър) как пързаля автомобил с предно предаване и направо се облещих :shock:

Много комплициран е въпроса с цялостното качество на предаването такова каквото го виждаме зрителите.Има много проблеми, Туртурело каза с човешки тон какво ги мъчи,но това не означава ,че не трябва да се учат, търсят възможности всиячески и вървят по пътя към съвършенството :roll: В критичните коментари има някои истини ,лично според мен информацията ще бъде по-добре да бъде "пратена" към ТВ зрителя без диалози между двама души в автомобила а просто малко по-стерилно от водещия в посока зрителя (с последното изречение не задължавам никого ,тъй като съм много далеч от тази сфера ,но лично за себе си така мисля ...)

И едно предложение към Туртурело ,което съм почти сигурен ,че би дал и Дилян Пенчев :arrow: има едно местенце невероятно за дрифт,където сме заснели аматьорския ,но обичан от всички материал с "покойното" червено комби навремето :arrow: http://video.neogen.bg/user/koko79/hwx3 ... bsfejihsp/
Права отсечка с дължина поне 600 метра,ляв завой на поне 110-120 градуса с изключителна ширина на пътното платно,отлична видимост във всички посоки ,без опасност за пешеходци и следващ десен завой на около не повече от 130 метра с ъгъл от около 270 градуса ,невероятно пригоден за дрифт на скорост :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 23 Окт 2007, 0:10

Penchev написа:И едно предложение към Туртурело ,което съм почти сигурен ,че би дал и Дилян Пенчев :arrow: има едно местенце невероятно за дрифт,където сме заснели аматьорския ,но обичан от всички материал с "покойното" червено комби навремето :arrow: http://video.neogen.bg/user/koko79/hwx3 ... bsfejihsp/
Права отсечка с дължина поне 600 метра,ляв завой на поне 110-120 градуса с изключителна ширина на пътното платно,отлична видимост във всички посоки ,без опасност за пешеходци и следващ десен завой на около не повече от 130 метра с ъгъл от около 270 градуса ,невероятно пригоден за дрифт на скорост :idea:

Георги Пенчев

Жоре последния път когато бях и аз като ходихме там някой стреляше с пистолет от блоковете щото се вдигаше много шум :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Окт 2007, 0:17

Ма те свикнаха с тия шумове на гуми и на 6-так бе :mhihi: Достатъчно е два пъти през малко време в ранния следобед да се мине по "трасето" ,той ще усети какво се случва и веднага ще се справи ,сигурен съм просто :)

Наскоро Роко от Ловеч ми съобщи новината ,че някакви хора са отворили стар и запуснат стадион около гр.Бургас ,като спортно трасе за спортно шофиране и по непотвърдени данни имало от всичко :shock:
Но това е чак ,там - 360 км в една посока от мястото където се правят снимките,най-безопасно ,но доста далеч :confused:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 23 Окт 2007, 0:30

petio_petiov написа:Така че тря се научиш да цениш труда на останалите!

Ей точно тва ни брига тука...
Аз съм сигурен, че който и да бяха избрали от нас, все щяхме да се справим по добре от Влади Кулев, нали така колеги, това разбирам от суматалъка страници дето се изписаха.... Само дето поне лично на мен 100% щеше да се наложи преди и след снимките да ми избърсват лайното от седалката дето съм го из*рал от кеф, че съм в такава кола, признавам си, кажете си и вие...

имате свобода на словото и мнението... имате и дистанционно тогава... гледайте нещо друго... бас държа, че всички предавания вече са излъчили по 5-6 теста на новото М3 на БГ земя, нали... благодарение на Влади Шоу Рум първо представя М3-ката, нали... ама никой не му го признава, което е черна точка за всеки, който се пише форумец или фен на марката като цяло.... и не знам за какви грешки можете да претендирате, че прави... няма нищо натрапливо, селско или там квото го нарекохте... ма има си "Сървайвър" бе - дето водещия нон-стоп си бълва "ше ви дадемЕ тва да направите, онова да направите... ходИхме да видимЕ другия отбор" и т.н... или пък ако щете гледайте предизборната кампания на Тити Папазов, дето долу на екрана трябва да има субтитри... е сори ама Юксел Кадриев не се яви на кастинга за водещи...

а дали водещите слушат МР3-ки или на дядо си стария Респром... правите от мухата слон.... хай наздраве
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 23 Окт 2007, 11:39

И за какво са тези лични нападки? А LeX направо е ринал с лопата. Айде да гледаме реалистично на нещата и да вземаме впредвид фактите, а не така емоционално да се постъпва?

Turturelo каза, че бюджета за едно предаване е около 200 000лв и е логично 1-2% от тези пари да отидат за нови гуми и бензин, но явно за продуцентите е по-добре да си ги приберат. Отново твърдя, че за да има добро и интересно представяне не е задължително да има пушилки и резане на двигатели и има десетки примери за това, както от Top Gear, така и от Fifth Gear. Нека да е интересно, нека има идея, сценарии, да е добре изиграно, да има закачки и разбира се оформено по интересен начин с хубави ефекти, звуци, музика... Проблема тук не е в гумите, не е и в бензина, не е и в уменията на шофьора, а в идеите и креативността на екипа.

speedmaster с мнението си от 5-та страница е показал нещата както ги представихте вие:
speedmaster написа:
MaXimal написа:
Сещаш ли се ква е разликата ?

Ц!? :shock:

кажи ни ква е !

тука се събрахте отбор професори се такива дет са мега карачи с ебаси колите

айде светнете ни как се прави

КАК?

всеки си има некви занимания и среща секви бг трудности

но не всеки реве по форума

ЛЕЛЕ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ...

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО Е ТРУДНО...

СА БИХ ВИ КАЗАЛ ,АМА НЯМА....

ТАМ ДЕТО СТЕ ТРЪГНАЛИ ...ЕХЕЕЕЕЕ

ехеееее ...кво ?

кажете тука нещата които неможете в ефир или пред жените си или ебали го там където не можете да си казвате некви неща дето много ги вдевате ...

се си мисла че ще се намерят хора да подкрепят една хубава идея

стига да я има

ама към момента поне аз не я виждам

виждам некви братчедски селски свади и мрънкания

ма мое да съм недикел

:driving: :wave:

Това ли е реалността?
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Окт 2007, 12:41

KickingKing написа:
Turturelo каза, че бюджета за едно предаване е около 200 000лв и е логично 1-2% от тези пари да отидат за нови гуми и бензин, но явно за продуцентите е по-добре да си ги приберат.

Много сериозно се съмнявам, че за всяко предаване се дават по 200 000 лв.... то на "Шоуто на Слави" не е толкова бюджета сигура, а там много повече пари се "местят"... А и проблема с "скъсването на гъза" на М3-ката едва ли опира точно до гуми и бензин... или желанието на шофьора...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 23 Окт 2007, 16:07

Аз лично съм много доволен от предаването. Адски се изкефих на звука на 8мака и на пиленето. Напълно разбирам и колко е трудно да се направи това в БГ! Напълно е смешно да се коментира че не били добри водещи, еми че кой е добър в БГ, може би Аспарух Минчев :mhihi:

Само мога да поздравя Владо за това което правят и да им пожелая да продължават все така!

Всички които дават така смешни критики (капацитетите спецялисти) да ходят да пийнат по една студена вода и да не си губят времето да гледат щом не им изнася! Има кой да се радва и на малките хубави неща, които тези хора правят в мизерна България! Да не се забравя също и че предаването е съвсем ново ;)

Интересно е как всеки плюе, но никой грам не оценява или хвали. Такива са повечето българи, което както и да се погледне е мн жалко! :(

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 23 Окт 2007, 17:33

Penchev написа:Наскоро Роко от Ловеч ми съобщи новината ,че някакви хора са отворили стар и запуснат стадион около гр.Бургас ...
Георги Пенчев

:OT: Къде е това точно?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 23 Окт 2007, 18:19

Според мене проблема на тва предаване е не толкова в изпълненията с колите, а липсата на сценарий. Диалозите куцат, водещите непрекъснато импровизират и нямат ясна представа какво точно искат да кажат, и се получават доста глуповати ситуации. За тези неща не са нужни пари за да се оправят, а малко повече време и по-задълбочена работа.
Относно недостига на време - има много безсмислени и дълги кадри. Пример - след като нащо момче споменава MP3-ката, колко време дават как се пляскат по челата, говорят си помежду си, настаняват се в колата. Това според мен е ценно време!
Иначе останалите кадри с колата не са чак толкова лоши, даже има една доста рискована маневра пред един тир, на излизането на Околовръстното.

А за тези дето се изказват “Като не ти харесва, не го гледай”, всеки има право на коментар и критика, тва е Като не ти харесва, не чети :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Re: М3 по Шоу Руум по bTV

Мнение от ivan1979g » 23 Окт 2007, 19:39

KickingKing написа:Току що го гледаш това умопомрачително предаване, по случайност и не крия антипатията ми към българските предавания за автомобили. ...

Много яко написано, колега. Евала, че си отделил толкова време да го напишеш. Гледах предаването в нет-а и си много прав :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 23 Окт 2007, 20:02

Не е истина колко е яка ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 23 Окт 2007, 20:16

И за какво са тези лични нападки?

Много си прав. Всеки има мнение и трябва да уважава мнението на другите. Но като атакуваш лично опонента доказваш безсилността на аргументите.
Между другото си прав за много от нещата...
Селото се оказа точно във града

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата