пак за жени :) ......
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ще има "не мога сега боли ме главата"
апропо от колата това няма да чуеш, винаги е готова за нещо извратено

апропо от колата това няма да чуеш, винаги е готова за нещо извратено

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Не знам дали сериозно ги говорите тия работи за колата пред жената, ако е вярно не сте добре, честно
Е, брат, за да мислиш така(пък и SKISA покрай теб) сигурно сте попаднали на проблемна бройка(кола)

Дано при теб да не е най лошото, а именно и жената ти да излезе проблемна бройка. Че тогава казах вече:
беззащитният сте Вие
Добавям: Колата никога не иска гаранции, че няма да бъдете в друга кола, не Ви проверява джобовете за чужд ключ и не иска да говорите само за нея и само хубави неща. Не иска навсякъде да бъде с Вас и не коментира всяка Ваша постъпка.
Жените ни възпитават да мислим и да говорим

Предложение: Ще помоля админите да добавят смайлче - усмихнато личице с ореол на чехъл над него. Може и от време на време чехълът да премазва личицето. Ще си го сложа на аватара.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
D3BEP написа:bum_bum написа:Не знам дали сериозно ги говорите тия работи за колата пред жената, ако е вярно не сте добре, честно
Е, брат, за да мислиш така(пък и SKISA покрай теб) сигурно сте попаднали на проблемна бройка(кола)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано при теб да не е най лошото, а именно и жената ти да излезе проблемна бройка. Че тогава казах вече:беззащитният сте Вие
Добавям: Колата никога не иска гаранции, че няма да бъдете в друга кола, не Ви проверява джобовете за чужд ключ и не иска да говорите само за нея и само хубави неща. Не иска навсякъде да бъде с Вас и не коментира всяка ваша постъпка.
Жените ни възпитават да мислим и да говоримКато майки са ни.
Предложение: Ще помоля админите да добавят смайлче - усмихнато личице с ореол на чехъл над него. Може и от време на време чехълът да премазва личицето. Ще си го сложа на аватара.

SKISA написа:после седи се едно снайперист я е треснал с 22 калибър.... нема звук,нема изстрел-само тишина!
да не развалям темата ама не бъркай .22 със .223... 22 калибър снайпер със него ще стреляш по катерички- от 50 метра..ма за друго не става.
.223 е съвсем друго животно...
а за шума- .223 (както и истинския снайперски калибър .303) са доста шумни- просто са свръхзвукови и целта чува изстрела доста по-късно след като куршума вече е пристигнал
само да споделя

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
WilliamsF1Team написа:Не знам какъв повод има, но... Както и да е...Не ме и интересува между другото.
А трябва, щото не е готино да седиш в неведение, и всеки път да се чудиш "Абе де*а на тея къв им е проблема!?"
WilliamsF1Team написа:А иначе не знам защо на теб ти се струва "хард" да ти свири някаква цигулка на ушенце. Нали все пак трябва да се създава някакво впечатление на дадена жена. Май на тебе не са ти създавали емоции от този тип... Така най-много да и покажеш, че е важна за теб пък дали е така наистина...все тая, нали крайния резултат в повечето случаи е един и същ...![]()
Защо ми се струва хард?1во защото не живеем в 15ти век, 2ро не харесвам цигулки, 3то има далеч по-интересни варианти

Съжалявам че ще бъда директна, но се опасявам че ако не си създал впечатление на една жена с това което си, с всичките +/- в характера ти, самата ти същност и т.н. , едва ли ще й създадеш не някакво, а каквото и да е впечатление дори и да й закараш целия симфоничен оркестър на БНР.
Относно това какъв тип емоции са ми създавали, мисля че не ти влиза в работата

Е, това изказване завършващо с "все тая" също говори много..като отношението ти към жените като цяло...just let me guess....местен плейбой

WilliamsF1Team написа:За мисленето за годините ми и т.н. си избий от главата да ми говориш. Не си ме познавала тогава, не ме познаваш и сега. Това как мисля, разсъждавам, действам и пр. си е лично, ама лично моя работа. Аз не ти налагам моето мислене на теб. То си остава единствено и само за мен, ако не ти харесва не мисли така. Мисли си по твоя начин и си прави нещата, така както ги смяташ за правилни. Нито си тази, която ще ми дава акъл, нито си тази която ще разсъждава вместо мен. Аз сам решавам как да се държа в обществото и към кой как да се обръщам.
Спокойно пич, не се впрягай толкова, че само "дълбокомислени" тези ти роди главата

WilliamsF1Team написа:Бих се радвал ако ми отговориш, дори и на ЛС (за да не превръщаме темата в задочен спор)...
Доволен?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Доволен
А сега май е мой ред...
Аз не се чудя какъв им е проблема на онея, защото горе долу се досещам какъв е. Различието в мисленето на различните хора води до различни скандали...
Сега по същество. Не мисля, че точно в 15 век е била модата на цигулките, но щом казваш ще се съглася. Да речем, че ти знаеш повече от мен.
За плюсове и минуси не ми се говори, аз ги впечатлявам с минусите ми, защото те се опитват да ме променят, но това е тема на съвсем друг разговор...
Относно изказванията миии... Защо пък си мислиш, че съм плейбой...
Не трябва да си мислиш така... Мисли си, че съм някой сдуханяк...
(пращам снимки на ЛС)...
Ако искаш нещо да ми споделиш, насреща съм...

Аз не се чудя какъв им е проблема на онея, защото горе долу се досещам какъв е. Различието в мисленето на различните хора води до различни скандали...

Сега по същество. Не мисля, че точно в 15 век е била модата на цигулките, но щом казваш ще се съглася. Да речем, че ти знаеш повече от мен.
За плюсове и минуси не ми се говори, аз ги впечатлявам с минусите ми, защото те се опитват да ме променят, но това е тема на съвсем друг разговор...

Относно изказванията миии... Защо пък си мислиш, че съм плейбой...

Ако искаш нещо да ми споделиш, насреща съм...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Въпрос на стил. Ако мадамата има аристократичен стил, няма как да не й хареса живата класическа музика. Цигулките са пример, ако искате и вилончелист може да й докарате.
Ако е тип нахакана градска квартална мома, може повече да се изкефи на кръчма, ако е сестра в приют за бездомни катерички може да иска и в гората на факли да чоплите жълъди. Въпрос на вкус.
Но на който казва, че на жена няма да й харесат цигулките или друг тип такива музикални инструменти, мога да отговоря, че говори за музикалността на собственото си обкръжение. И да го питам колко пъти е ходил самоинициативно на опера например...
Като знам отговора предварително.
M2PR, 15-ти век. Не ме разсмивай човеко. Дай твоят пример за романтика тогава? Да ви пее Мара Отварачката на ушенце ли е 20-ти век, Слави Трифонов ли, какво?
Ти откъде си всъщност и къде би завел момата?
Ако е тип нахакана градска квартална мома, може повече да се изкефи на кръчма, ако е сестра в приют за бездомни катерички може да иска и в гората на факли да чоплите жълъди. Въпрос на вкус.
Но на който казва, че на жена няма да й харесат цигулките или друг тип такива музикални инструменти, мога да отговоря, че говори за музикалността на собственото си обкръжение. И да го питам колко пъти е ходил самоинициативно на опера например...
Като знам отговора предварително.
M2PR, 15-ти век. Не ме разсмивай човеко. Дай твоят пример за романтика тогава? Да ви пее Мара Отварачката на ушенце ли е 20-ти век, Слави Трифонов ли, какво?
Ти откъде си всъщност и къде би завел момата?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i