Младеж размаза приятелка с БМВ
Модератор: Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
///MapTo написа:bam-bam написа:...
Бате не ти ли писна,само това ми кажи?![]()
![]()
За теб всеки,който си е купил бмв е киселяк,мислещ се за безсмъртен..ти що караш бмв,било то и нафтова печка...айде стига си чел морал и си съдил наляво и надясно,това е една поредна трагедия,за която е по-правилно и логично да сме съпричастни,не да даваме морал...утре недай си Боже да се случи с някой форумец,и него ли така ще съдиш,независимо дали го познаваш или не?
Мен,когато ме натресоха на Ивановден,пак имаше хора които даваха акъли и ме съдеха къв съм бил и къв не...единия от тях беше 535..ако не си спомняш тематаhttp://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 7%E0%F1%F2 чети за припомняне...при все,че нямах вина ми се чете морал,а какво си говорим иначе...
плитка проблеми ли имаш ? карай си линеиката и не ме занимавай

форума е всеки да си казва мнението
мдам мисля че това което се пише тука .. тея хвалби колко е ЯКО бмв колко е Супер .. колко е Здраво понякога хората зимат че си поверват и накрая става така
аз карам бмв ама не си го фаля и не се надувам с него ... иначе сички знаем .. какво бмв да си купя ... 316 или тдс ... не ве 320 тфа е най якото ... да не ги измислям аз тея супер изводи

и ми е през уя за тоя и за ония къде се е пребил .. ми да се пребие като си мисли че като се е качил на БМВ е големата работа ... и тои си го мисли от такива слухове къде чул не дочул от некои с некоя бърза 20ка или ШЕСТАК че било мноо яко това е колата на века и тем подобни простотии ... но нали знаеш ако не си пофалим колата нема да сме ние

п.п. ти като си толко съпричастен може да му идеш на погребението а не да ми се праиш на народен защитник ... или искаш да се покажеш колко си добричък и съвестен ... айде моля ти се

- Гост
-
[quote="bam-bam....
ето ти го тоя безсмъртния с поредното супер здраво БМВ
дано да не е чел тука колко е здраво БМВто и да е решил да го пробва ... можеби наистина прекалените хвалби понякога вредят ... всеки си мисли бмв бмв супер кола не знам си кфо и като се качат за 1 път си вика еи наи после имам и аз супер яко бмв я да го пробвам и ... ето резултата за съжаление[/quote]
Тоя точно за тва е загинал! Щото е чел наща тема колко са здрави БМВтата,купил си е и е решил,че е безсмъртен!!!! Направо!!!! На 25 и ЗАЗ да му дадат ше кара лудо ,щото явно си е такъв човека-не колата! Казах,че тази марка е по-здрава от други...! Не казах,че с нея не се умира!!! Как па не го прочете....?!?! Има и други лафове: "БМВ отзад ударено -нема,щото е много бързо...!" , "Който кара БМВ е пилот...!" Ма от лаф-акъл не идва! Защо ,колега , си мислиш ,че е вредно да се каже ,че е здрава кола!?!? С всякаква кола може да се очистиш,но ако колата е читава - имаш по-големи шансове да останеш! Това няма връзка с това какъв шофьор си! За тва за мен екстрите започват от броят на еърбеците,системите за контрол,подсилените врати и клетки и чак тогава идват ел.стъклата,ПДЦто и др. И хора загиват не само с БМВта!Да вярно е ,че доста луди глави карат тази марка и съответно се търкалят по-често,но кардинални изводи няма как да се правят. И със сигурност говоренето,че "нашата" марка е добра,здрава и по-управляема няма да увеличи ПТПтата с тези коли... Просто може някой да реши да се качи в такава кола и да разбере ,че наистина е добра!
ето ти го тоя безсмъртния с поредното супер здраво БМВ

25-годишният охранител от “Български пощи” Г. Вълчев излетя на завой и загина във водите на р. Места с купеното часове по-рано БМВ
Гражданите на Гоце Делчев потресени от трагедията, бащата Благой Вълчев, който карал след сина си, не видял инцидента и подминал мястото, случайни хора видели стърчащата част от колата
25-годишният Георги Вълчев от Гоце Делчев загина при тежко пътно-транспортно произшествие на отсечката между спирка Генерал Ковачев и село Елешница, Разложко. Инцидентът е станал завчера към 19 часа. Вълчев, който управлявал с висока скорост лек автомобил БМВ 320, на ляв завой губи управление, излиза от пътното платно, колата се преобръща няколко пъти и пада в река Места. Вълчев се удавил, заклещен в БМВ-то си
дано да не е чел тука колко е здраво БМВто и да е решил да го пробва ... можеби наистина прекалените хвалби понякога вредят ... всеки си мисли бмв бмв супер кола не знам си кфо и като се качат за 1 път си вика еи наи после имам и аз супер яко бмв я да го пробвам и ... ето резултата за съжаление[/quote]
Тоя точно за тва е загинал! Щото е чел наща тема колко са здрави БМВтата,купил си е и е решил,че е безсмъртен!!!! Направо!!!! На 25 и ЗАЗ да му дадат ше кара лудо ,щото явно си е такъв човека-не колата! Казах,че тази марка е по-здрава от други...! Не казах,че с нея не се умира!!! Как па не го прочете....?!?! Има и други лафове: "БМВ отзад ударено -нема,щото е много бързо...!" , "Който кара БМВ е пилот...!" Ма от лаф-акъл не идва! Защо ,колега , си мислиш ,че е вредно да се каже ,че е здрава кола!?!? С всякаква кола може да се очистиш,но ако колата е читава - имаш по-големи шансове да останеш! Това няма връзка с това какъв шофьор си! За тва за мен екстрите започват от броят на еърбеците,системите за контрол,подсилените врати и клетки и чак тогава идват ел.стъклата,ПДЦто и др. И хора загиват не само с БМВта!Да вярно е ,че доста луди глави карат тази марка и съответно се търкалят по-често,но кардинални изводи няма как да се правят. И със сигурност говоренето,че "нашата" марка е добра,здрава и по-управляема няма да увеличи ПТПтата с тези коли... Просто може някой да реши да се качи в такава кола и да разбере ,че наистина е добра!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:bam-bam написа:БОРКО-ЧИПА написа:колеги и един случай от вчера![]()
от автокъщата в която си държа колите се продаде БМВ 320 седан на едно момче от Разлог мисля,че беше![]()
за жалост по време на пътуването момчето изпуснало завой и колата е паднала в коритото на река и момчето е загинало на място![]()
направо се потресох днес като отидох до автокъщата и собствениците ми казаха
а с каква радост и вълнение пича оглеждаше бъдещия си автомобил![]()
лека му пръст
ето ти го тоя безсмъртния с поредното супер здраво БМВ25-годишният охранител от “Български пощи” Г. Вълчев излетя на завой и загина във водите на р. Места с купеното часове по-рано БМВ
Гражданите на Гоце Делчев потресени от трагедията, бащата Благой Вълчев, който карал след сина си, не видял инцидента и подминал мястото, случайни хора видели стърчащата част от колата
25-годишният Георги Вълчев от Гоце Делчев загина при тежко пътно-транспортно произшествие на отсечката между спирка Генерал Ковачев и село Елешница, Разложко. Инцидентът е станал завчера към 19 часа. Вълчев, който управлявал с висока скорост лек автомобил БМВ 320, на ляв завой губи управление, излиза от пътното платно, колата се преобръща няколко пъти и пада в река Места. Вълчев се удавил, заклещен в БМВ-то си
дано да не е чел тука колко е здраво БМВто и да е решил да го пробва ... можеби наистина прекалените хвалби понякога вредят ... всеки си мисли бмв бмв супер кола не знам си кфо и като се качат за 1 път си вика еи наи после имам и аз супер яко бмв я да го пробвам и ... ето резултата за съжаление
Тоя точно за тва е загинал! Щото е чел наща тема колко са здрави БМВтата,купил си е и е решил,че е безсмъртен!!!! Направо!!!! Казах,че тази марка е по-здрава от други...! Не казах,че с нея не се умира!!! Как па не го прочете....?!?! Има и други лафове: "БМВ отзад ударено -нема,щото е много бързо...!" , "Който кара БМВ е пилот...!" Защо ,колега , си мислиш ,че е вредно да се каже ,че е здрава кола!?!? С всякаква кола може да се очистиш,но ако колата е читава - имаш по-големи шансове да останеш! Това няма връзка с това какъв шофьор си! За тва за мен екстрите започват от броят на еърбеците,системите за контрол,подсилените врати и клетки и чак тогава идват ел.стъклата,ПДЦто и др. И хора загиват не само с БМВта!Да вярно е ,че доста луди глави карат тази марка и съответно се търкалят по-често,но кардинални изводи няма как да се правят. И със сигурност говоренето,че "нашата" марка е добра,здрава и по-управляема няма да увеличи ПТПтата с тези коли... Просто може някой да реши да се качи в такава кола и да разбере ,че наистина е добра!
тоя едва ли е чел и едва ли ше прочете някога ... но факт е че некак си като се каже БМВ и от много приказки и много хвалби човек си представя некаква супер кола ... то не се отрича сичко останало и не се пише само бмв е наи якото наи бързото и тем подобни изказвания ... и нормално човек чул не дочул и хопа бмв е най яката машина .. да няма лошо не го оспорвам но ей така некои младеж земе бмв и си каже .. еи са се качих на тея толко префалени бмвта я да видя колко може и ... виждат ко може да стане .. щото си мисля че ерата на Голфа мина .. сега секи 2ри си вкарва БМВ кара БМВ ... дойде ерата на БМВтата ... и можеби за това се навъди с толко катастрофи с БМВ .. а и това задно не всеки е свикнал качва се газ газ газ и в 1 момент опа ама тфа не върви като голфа по различно е .. ама е късно за свикване

сигурно и с пича е станало така .. качил се за 1 път в бмв решил да го изпробва колко е яко и .. резултата за съжаление

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bam-bam написа:...
Между това да се фукаш,че караш БМВ и да показваш любов към марката има голяма разлика,която явно не намираш...и в случая не ми обяснявай за мотора на века..шестака..20-ката..ще карам квато кола искам и не мисля,че ти си човека който да ми казва аз защо карам такава кола..а относно погребението,това беше изключителна изцепка от твоя страна...ма кво ли ти обяснявам,то и ти си над тия неща

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа:bam-bam написа:...
Между това да се фукаш,че караш БМВ и да показваш любов към марката има голяма разлика,която явно не намираш...и в случая не ми обяснявай за мотора на века..шестака..20-ката..ще карам квато кола искам и не мисля,че ти си човека който да ми казва аз защо карам такава кола..а относно погребението,това беше изключителна изцепка от твоя страна...ма кво ли ти обяснявам,то и ти си над тия неща
how high и яко летя със колата (пеньо ремикс)

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Който познавам(не от форума) с БМВ и кат го видя и го питам "с кво си" винаги получавам отговор "с BMWto" никой да са не ми е казал "с колата" мога много варианти да дам такива. Един приятел караше Сеат и като го питах с кво си казваше с колата от както е с БМВ казва с БМВто съм. Наистина БМВ си е БМВ но много хора съм забелязал че като се качат на БМВ си мислят че те не са в кола, а са в космически кораб и нищо не може да им се случи. Макар и не само БМВ де просто давам такъв пример че познавам пове4е хора
то въртене то сукане и кво стана форума виновен че си харесваме определена марка
еми вземам една статия за катастрофа на голф или опел /примерно/ отивам им във форума пускам тема и почвам да ги упреквам как те са виновни за катастрофата щото си харесват и хвалят марката.Колко са били бързи и комфортни и стабилни и тем подобни
някой май не могат да разберат че проблема в повечето случай не е до марката на автомобила а от задкормилното устройство
още малко ще ме убедят някой че и аз съм виновен за инцидента
ади бегай моля ти се
тука има доста големи интриганти май
смешковци
модераторите що не я заключват тази тема
еми вземам една статия за катастрофа на голф или опел /примерно/ отивам им във форума пускам тема и почвам да ги упреквам как те са виновни за катастрофата щото си харесват и хвалят марката.Колко са били бързи и комфортни и стабилни и тем подобни
някой май не могат да разберат че проблема в повечето случай не е до марката на автомобила а от задкормилното устройство
още малко ще ме убедят някой че и аз съм виновен за инцидента
ади бегай моля ти се

смешковци

Последна промяна ! Алекс на 08 Юни 2007, 18:41, променена общо 1 път
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
Aleks написа:някой май не могат да разберат че проблема в повечето случай не е до марката на автомобила а от задкормилното устройство
смешковци

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Aleks написа:......
що ве нека си я ... да гледат лапетата и новонадъханите шофери и дано малко акъл да им влезе в тиквата ... щото скоро може и некои друг да четем

а и ако беше премазал неколко човека по некоя спирка или направил некое масово меле друга песен щехте да пеете ... ама типично ние българите сме като фурнаджииска лопата къде ни е изгодно там сме

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bam-bam написа:...
Най-големия семкаджия тука си ти...незнам дали не се усещаш..ти си тоя,които с*ре тъпи постове и заради който алекс предложи да се заключи темата...защото,докато не те застигне се мислиш за безсмъртен и гледаш нещата отгоре...що смени бързия голф със бмв???що не си взе 325/328 като си такъв киселяк а ние сме простосмъртни ми си взе нафтова печка???
айде стига си обяснявал млади/стари шофьори..не се мисли за застрахован,защото утре недай си боже ще скъсаш носач със 120 и ще се пречукаш в някое дере...ма после се ше се намери някой като тебе дето да пуска такива мнения...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
///MapTo написа: ...
плитка това че имаш проблеми в личния ти живот значи ли че треа да ревеш и тука ?
некои да говори конкретно за теб или с теб говорим по принцип
щото ако беше премазал няколко човека немаше да го съжаляваш но не е нали ... тогава можеше и да го псуваш нали
така че сори за пича ама докато не включат хората че БМВ е кола като всички останали а не над тях ще е мисля така

и да ти кажа и голфа стои и бмвто стои нищо не сам сменил а като се пребия с 100 нема да е по моя вина а и се съмнавам да стане .. нали се пак караме БМВта уеееее те се не трошат

Aleks написа:...проблема в повечето случай не е до марката на автомобила а от задкормилното устройство
...
смешковци

bam-bam написа:...а и ако беше премазал неколко човека по некоя спирка или направил некое масово меле друга песен щехте да пеете ... ама типично ние българите сме като фурнаджииска лопата къде ни е изгодно там сме![]()
Кой точно ги защитава шофьорите на катастрофиралите БМВ-та??? Единия е убил момичето, а другия себе си. Къде видя някой да ги защитава??? Глупави са обобщенията за хората с определена марка. Още по-глупаво е твоето обобщение за българската нация.
bam-bam написа:ето ти го тоя безсмъртния с поредното супер здраво БМВ![]()
Как можеш да напишеш подобно нещо за умрял човек???
Прав си, че лудите шофьори убиват невинни хора, но тук никой не твърди обратното.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Мен друго ме притеснява нещо много често станаха тежки катастрофи с БМВта, заради това подкрепям бам-бам