40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да живее…

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

След 45 примерно нещата…

Става много по- зле
4
8%
По-зле
9
19%
Същото
5
10%
По-добре
12
25%
Много по- добре
6
13%
Александре бееее стига с тия глупости :)
12
25%

Общо гласове : 48
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Re: 40-45 (примерно) и кой как е живял, живее и смята да жив

Мнение от ивчо » 26 Ное 2024, 13:37

Tsureto написа:

Няма какво да се правим - Ад е . Жесток, особнено ако си имал чувства и изведнъж стане "Айде чао"
ПОловин година откакто не съм с бившата и положението е все още тежко .
Късмет че нещата станаха през късна пролет и цяяяяяло лято обикалях като откачен из страната . Когато не можех да заспя вечер, палех на някъде . Случвало се е да стигна до Бургас/Варна и просто на кръговото обратен и това е . Как съм стигнал до там, как наобратно не помня (не говоря неадекватно шофиране нали) .
Таааа, ключа е да не се оставяш на спомените . Това е най-трудното ! Всяко нещо, всяко действие ми напомняше за което .
Предполагам имаш приятели - споделяш и говориш с тях !
И каквото и да се случи, каквото и да ти мине през главата - не мисли че това е края !!!!
Ако искаш прати едно ЛС .
Аз никога не съм предполагал че ще получа толкова подкрепа дори от колеги от тук (за което страшно Благодаря) !
Тежко ще е, но ще мине .
Ииииииииииииииииииииииииииииии - никакви писаници повече . Спираш да я търсиш и това е .
Ако искаш някакъв контакт, просто си пишеш сам на себе си или с GPT-то ... Все едно .
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Ное 2024, 14:32

Tsureto написа:...

няма да задълбавам ... но не си споменал деца. ако нямате заедно деца - нямаш -никакъв- проблем да ти кажа...

хората се разделят след 20 години заедно и деца и си намират нова "светлина" в тунела.

не се подценявай
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 26 Ное 2024, 14:39

Нямаме деца. Но имаме едно прекрасно кутре което заедно купихме и разделихме като сума и го обичаме адски - но тя и това иска да вземе. Направо не знам къде се намирам, но благодаря за подкрепата колеги. Оценявам го!
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 26 Ное 2024, 14:45

Като чета по-горе изповедите се убеждавам, че мъжете много по-трудно преживяват тези моменти (и аз съм минал по този път). Истината е че на жените хич не им пука и вече на втората седмица вече са намерили някой нов, а мъжете понякога ближат рани с месеци, че дори с години. Нали знаете, че жените са като маймуните, докато не хване следващия клон не пуска стария.

И нали знаете, ако жената е отишла при някой друг това означава, че този другият те е отървал от проблема ти безплатно, така че му благодарете.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 26 Ное 2024, 14:51

Обикновено новият клон е отдавна хванат, не си тръгват от днес за утре.

На мен това ми се случи още като бях на 20, бях много хлътнал, всичко 6 и "изведнъж" ти бият шута и го преживях много тежко, както каза колегата, минаха години да "ближа рани".

Сега вече гледам по друг начин на нещата и се опитвам да не си го слагам и година след година става все по-лесно да не ми пука много.

Иначе наблегни на себе си, звучи тривиално, но работи. А когато надградиш себе си, вероятно ще отключиш друг тип доста по-смислени хора, с които да комуникираш, а това е само плюс за теб.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 26 Ное 2024, 15:13

Tsureto написа:Нямаме деца.

Отговори си и защо на 35 след 10 годишна връзка нямате :dunno: Да не е там причината за раздяла.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Ное 2024, 15:23

Запиши латино танци+йога/пилатес и тем подобните му модерни щуротий.Звучи малко пенделско ама ако знаеш колко свободни бройки има по такива места...ще се изненадаш и все някоя ще е твойта :mrgreen:
не пиша от личен опит!един приятел ми ги разправя тез неща :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Ное 2024, 15:25

Tsureto написа:Нямаме деца. Но имаме едно прекрасно кутре което заедно купихме и разделихме като сума и го обичаме адски - но тя и това иска да вземе. Направо не знам къде се намирам, но благодаря за подкрепата колеги. Оценявам го!

Е това не го давай- да си гледа работата!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 26 Ное 2024, 15:36

И в никакъв случай споделено "родителство" над кучето, особено щом единия не е преживял нещата. Бил съм във връзка с жена която имаше такова и тва е една от причините вече да не съм. :mhihi: Знам, че ще е още по гадно но дори да остане при нея ще трябва да прежалиш и кучето. Което всъщност си е голямата загуба в случая :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 26 Ное 2024, 15:39

Напротив, махни песа. Винаги ще ти напомня за нея, а ти нямаш нужда от това. Колегите дадоха съвети, аз само ще кажа че ще ти отнеме много време да я преживееш, няма да са месеци, по-скоро години.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на късмет и надежди...
Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
Детайли за колата: seats and a steering wheel....

Мнение от nickstorm » 26 Ное 2024, 16:03

Това да търсиш друга точно в момента, както съветват някои, е грешка според мен. Продай си колата и си вземи най-евтината Опел Инсигния А с двулитровия двигател 140 кс и едно гедоре, едва ли ще ти остане свободно време да мислиш за глупости :mrgreen:

:driving:
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Ное 2024, 16:09

Tsureto написа:Нямаме деца. Но имаме едно прекрасно кутре което заедно купихме и разделихме като сума и го обичаме адски - но тя и това иска да вземе. Направо не знам къде се намирам, но благодаря за подкрепата колеги. Оценявам го!

както каза мишо - отдаваш песа и загърбваш всичко... и се смяташ късметлия, че не се е случило след още 10 години, две деца и всичко скъпо дето имате да е общо и придобито по време на съвместното съществуване.

а 35 е рано... имаш още време за ... всичко.

напред и нагоре
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 26 Ное 2024, 16:59

Tsureto написа: ...

Че тя ти е направила страхотна услуга бе пич. А ти си седнал да се самосъжляваш и да хленчиш.

10г. заедно и няма деца --> не сте един за друг. На 100% сигурно.

Можеш да й благодариш, че ТЯ го е направила и че го е направила сега, а не по-късно.
Щот ти си нямал топки да погледнеш истината, че не сте един за друг (щот червени лампи е имало много) и да взимаш твърди решения, и да поставяш твърди граници - тип "аре чао", "тук няма да се месиш" и др.

Не че децата гарантират, че ще си пасвате за цял живот (хората се променят), но отсъствието им след 10г., говори много.
Мисли хубаво по това, отговора е елементарен :mrgreen:
Ще ти даде успокоение, храна за размисъл, както и мотивация, какво и как да подобриш себе си.

Радвай се на живота - той е пред теб. И живота е прекрасен. Наслаждавай се. Не го пропускай в хленчене по пОтки!!!
Излизай с приятели, излизай със съседи, излизай с колеги, забавлявай се ......... опции адски много, само недей да хленчиш.

ПС. Имам един приятел на ~40, никога не е бил женен. Деца няма. За 1-2 години, сменя 1-2-3 гаЖета, както дойде :mrgreen:
Като ми звънне и каже "отивам на платена кОвра" :mrgreen: Знам, че пак се е разделил. На него така му минава и грам не му дреме :ok:

Пробвай и ти :ok:

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 26 Ное 2024, 18:16

То че е много хубаво и повод за гордост да си 40+ и да си нямаш никого. Въпрос на приоритети явно.

Само вметвам, че за съжаление има много повече от една причина за двойка, която да е била толкова време заедно, да няма деца. И проблемът може въобще да не е желанието. Говоря по чисто медицински причини, там борбата може да бъде "безмилостно жестока". Както и да е, надявам се не това да е била причината в случая на колегата.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 26 Ное 2024, 18:37

На 35 си в идеална възраст ,не го мисли така все едно не си. Колегите повечето добри съвети ги казаха, номерът е да не ти пука, но за това каквото и да правиш, времето само може да докара нещата до това положение. Гледай да мислиш по-малко, по един или друг начин :bchug: Ако има нещо пиши, насреща сме :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата