Останаха ли вярни жени ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Останаха ли вярни жени ?

Мнение от enigma » 12 Юни 2026, 0:21

Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 12 Юни 2026, 1:19

enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа :mrgreen:

Да бе, с тия тесли… :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 12 Юни 2026, 1:32

enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа :mrgreen:

Бе то .... "Топ Алфа" е само моят приятел Драго, ама като му знам историята .... малко не ми се връзва с приказките. Не искам да препращам към теми, защото влизаме в прекалено лична част, а тя за мене е свещенна. Искам да кажа само, че той леееекичко се поизхвърля. Ама нека се хвали. Както пееше незабравимият Тодор Колев:

...И накрая в сметката последна, всичко може мойта възраст средна...

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 12 Юни 2026, 8:57

BMW_POWER написа:

Бе то .... "Топ Алфа" е само моят приятел Драго, ама като му знам историята .... малко не ми се връзва с приказките. Не искам да препращам към теми, защото влизаме в прекалено лична част, а тя за мене е свещенна. Искам да кажа само, че той леееекичко се поизхвърля. Ама нека се хвали.

Най обичам форумните корифеи дето говорят с недомлъвки, за да изглеждат топ специалисти... "Нищо не казвам, ама те като не разбират какво казвам ще си мислят, че казвам нещо много умно..." Тук сте се събрали почти всичките с тоя маниер :lol:
Та давай право куме в очи... Нито историята ми е апокрифна (физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбените) нито пък се притеснявам да препращаш към каквито и да е теми :lol:

А колкото до хваленето... Не се хваля. Просто се опитвам да ти обясня, че гледането в една посока не е гаранция за нищо. Защото във всяка връзка в началото гледате в една посока... Но пропускаш факта, че мъжът е кон с капаци - той гледа дългосрочно в една посока, къща, бизнес или нещо друго, 5-10-15 години, бачка, напъва, докато не си постигне целта. А жената е като хамелеон - докато гледа в една посока се оглежда на 360 градуса. И във всеки един момент може да и се наруши хормоналния баланс и да скочи на следващия клон.
И не си мисли, че си застрахован - виждал съм и 60 годишни да ги удари сачмата и да си хванат пътя :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Юни 2026, 9:22

Като каза 60 годишен, имам личен приятел, който на 60 го удари сачмата, остави жена и с две големи деца, скоро ще става дядо дет се вика и отиде на другия бряг. Официално не знам този факт, но жена му рева много и ни каза.

Обаче както си трябва, чак наследствена къща даде да живее в нея, новия му приятел..
А го познавам от 15 години, ходили сме насам / натам, никакви признаци за такива неща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Юни 2026, 10:10

Явно и критическата вече не е като едно време. Преди като одъртее човек си купи кабрио, намери си младо гадже, а сега си вземе Тесла и се изпедерасти :dunno:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юни 2026, 4:34

drago_pavlov написа:Най обичам форумните корифеи дето говорят с недомлъвки, за да изглеждат топ специалисти... "Нищо не казвам, ама те като не разбират какво казвам ще си мислят, че казвам нещо много умно..." Тук сте се събрали почти всичките с тоя маниер :lol:
Та давай право куме в очи... Нито историята ми е апокрифна (физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбените) нито пък се притеснявам да препращаш към каквито и да е теми :lol:

А колкото до хваленето... Не се хваля. Просто се опитвам да ти обясня, че гледането в една посока не е гаранция за нищо. Защото във всяка връзка в началото гледате в една посока... Но пропускаш факта, че мъжът е кон с капаци - той гледа дългосрочно в една посока, къща, бизнес или нещо друго, 5-10-15 години, бачка, напъва, докато не си постигне целта. А жената е като хамелеон - докато гледа в една посока се оглежда на 360 градуса. И във всеки един момент може да и се наруши хормоналния баланс и да скочи на следващия клон.
И не си мисли, че си застрахован - виждал съм и 60 годишни да ги удари сачмата и да си хванат пътя :lol:

Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми :ok: Щом сме заедно вече 27 години, явно съм уцелил. Аз си гледам от моята камбанария. Нагледал съм се на всичко. Бих "кръшнал", ако ми намериш някоя, която вместо да е така | да е така -. Аз съм дърт чичак и не ми е присъщо да правя това, което ще ми е неприятно да ми направят на мен. Но .... за всеки влак си има пътници :ok:

p.s. Къде ги намираш тия жени бре :?:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юни 2026, 9:37

Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми
Така ли му викат на чехъла сега ? Таен план за успешен брак ? :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 13 Юни 2026, 9:52

drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:

..(физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбенитe)..

Това ще е интересна история :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 13 Юни 2026, 10:13

Jordana написа:
Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми

Мечтаният мъж: под контрол, без мнение, да си дава заплатата и да не роптае.

Е, понякога изглежда :mhihi:
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Юни 2026, 12:08

баси драмите :mrgreen: :lol:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 13 Юни 2026, 16:40

barty написа:
Jordana написа:

Мечтаният мъж: под контрол, без мнение, да си дава заплатата и да не роптае.

Е, понякога изглежда :mhihi:

Не знам, как му викате на територията. Задачите са разпределени. Жената решава локалните проблеми и задачи. Примерно, какво ще ядем, къде ще ходим на почивка, какво трябва да се купи за къщата... все от тоя тип. Аз решавам глобалните такива. Това са положението на Слънцето и планетите, реда на звездите в нашата галактика и движението и спрямо съседните галактики и най-вече Андромеда и т.н. и т.н. и т.н.

Мъжете са два типа. Едните си признават, че са под чехъл, а другите си мислят, че не са под чехъл.
Жени, като нашите майки, респективно вашите баби и прабаби вече няма. Е, има , ама са от друга религия и на друг континент. На мен лично, вашите теории не ми пречат и им се кефя. Забавно е :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 13 Юни 2026, 17:58

bum_bum написа:Явно и критическата вече не е като едно време. Преди като одъртее човек си купи кабрио, намери си младо гадже, а сега си вземе Тесла и се изпедерасти :dunno:

:mhihi: :ok: :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата