Останаха ли вярни жени ?
Модератор: Общи модератори
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Re: Останаха ли вярни жени ?
Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа
Да бе, с тия тесли…
enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа
Бе то .... "Топ Алфа" е само моят приятел Драго, ама като му знам историята .... малко не ми се връзва с приказките. Не искам да препращам към теми, защото влизаме в прекалено лична част, а тя за мене е свещенна. Искам да кажа само, че той леееекичко се поизхвърля. Ама нека се хвали. Както пееше незабравимият Тодор Колев:
...И накрая в сметката последна, всичко може мойта възраст средна...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа
Бе то .... "Топ Алфа" е само моят приятел Драго, ама като му знам историята .... малко не ми се връзва с приказките. Не искам да препращам към теми, защото влизаме в прекалено лична част, а тя за мене е свещенна. Искам да кажа само, че той леееекичко се поизхвърля. Ама нека се хвали.
Най обичам форумните корифеи дето говорят с недомлъвки, за да изглеждат топ специалисти... "Нищо не казвам, ама те като не разбират какво казвам ще си мислят, че казвам нещо много умно..." Тук сте се събрали почти всичките с тоя маниер
Та давай право куме в очи... Нито историята ми е апокрифна (физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбените) нито пък се притеснявам да препращаш към каквито и да е теми
А колкото до хваленето... Не се хваля. Просто се опитвам да ти обясня, че гледането в една посока не е гаранция за нищо. Защото във всяка връзка в началото гледате в една посока... Но пропускаш факта, че мъжът е кон с капаци - той гледа дългосрочно в една посока, къща, бизнес или нещо друго, 5-10-15 години, бачка, напъва, докато не си постигне целта. А жената е като хамелеон - докато гледа в една посока се оглежда на 360 градуса. И във всеки един момент може да и се наруши хормоналния баланс и да скочи на следващия клон.
И не си мисли, че си застрахован - виждал съм и 60 годишни да ги удари сачмата и да си хванат пътя
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Като каза 60 годишен, имам личен приятел, който на 60 го удари сачмата, остави жена и с две големи деца, скоро ще става дядо дет се вика и отиде на другия бряг. Официално не знам този факт, но жена му рева много и ни каза.
Обаче както си трябва, чак наследствена къща даде да живее в нея, новия му приятел..
А го познавам от 15 години, ходили сме насам / натам, никакви признаци за такива неща.
Обаче както си трябва, чак наследствена къща даде да живее в нея, новия му приятел..
А го познавам от 15 години, ходили сме насам / натам, никакви признаци за такива неща.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Явно и критическата вече не е като едно време. Преди като одъртее човек си купи кабрио, намери си младо гадже, а сега си вземе Тесла и се изпедерасти 

drago_pavlov написа:Най обичам форумните корифеи дето говорят с недомлъвки, за да изглеждат топ специалисти... "Нищо не казвам, ама те като не разбират какво казвам ще си мислят, че казвам нещо много умно..." Тук сте се събрали почти всичките с тоя маниер![]()
Та давай право куме в очи... Нито историята ми е апокрифна (физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбените) нито пък се притеснявам да препращаш към каквито и да е теми![]()
А колкото до хваленето... Не се хваля. Просто се опитвам да ти обясня, че гледането в една посока не е гаранция за нищо. Защото във всяка връзка в началото гледате в една посока... Но пропускаш факта, че мъжът е кон с капаци - той гледа дългосрочно в една посока, къща, бизнес или нещо друго, 5-10-15 години, бачка, напъва, докато не си постигне целта. А жената е като хамелеон - докато гледа в една посока се оглежда на 360 градуса. И във всеки един момент може да и се наруши хормоналния баланс и да скочи на следващия клон.
И не си мисли, че си застрахован - виждал съм и 60 годишни да ги удари сачмата и да си хванат пътя
Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми
Щом сме заедно вече 27 години, явно съм уцелил. Аз си гледам от моята камбанария. Нагледал съм се на всичко. Бих "кръшнал", ако ми намериш някоя, която вместо да е така | да е така -. Аз съм дърт чичак и не ми е присъщо да правя това, което ще ми е неприятно да ми направят на мен. Но .... за всеки влак си има пътници
p.s. Къде ги намираш тия жени бре
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- Jordana
- старши ентусиаст

-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Така ли му викат на чехъла сега ? Таен план за успешен брак ?Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:enigma написа:Няма пораженци тука бе, това да не ви е някакъв ВАГ форум... всичко е топ алфа
..(физиономията ми вися 1 месец на Моста на влюбенитe)..
Това ще е интересна история

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Jordana написа:Така ли му викат на чехъла сега ? Таен план за успешен брак ?Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми
Мечтаният мъж: под контрол, без мнение, да си дава заплатата и да не роптае.
Е, понякога изглежда
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
barty написа:Jordana написа:Така ли му викат на чехъла сега ? Таен план за успешен брак ?Драго, аз съм намерил тайната да дългия и успешен живот с една жена. Правя всичко, което тя иска и нямам проблеми
Мечтаният мъж: под контрол, без мнение, да си дава заплатата и да не роптае.
Е, понякога изглежда
Не знам, как му викате на територията. Задачите са разпределени. Жената решава локалните проблеми и задачи. Примерно, какво ще ядем, къде ще ходим на почивка, какво трябва да се купи за къщата... все от тоя тип. Аз решавам глобалните такива. Това са положението на Слънцето и планетите, реда на звездите в нашата галактика и движението и спрямо съседните галактики и най-вече Андромеда и т.н. и т.н. и т.н.
Мъжете са два типа. Едните си признават, че са под чехъл, а другите си мислят, че не са под чехъл.
Жени, като нашите майки, респективно вашите баби и прабаби вече няма. Е, има , ама са от друга религия и на друг континент. На мен лично, вашите теории не ми пречат и им се кефя. Забавно е
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
bum_bum написа:Явно и критическата вече не е като едно време. Преди като одъртее човек си купи кабрио, намери си младо гадже, а сега си вземе Тесла и се изпедерасти

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство