Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили
Модератор: Общи модератори
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Re: Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили
K_Ilkov написа:Ше събира, тия кат твойта само декстърката си мисли, че имат нещо ценно у тех![]()
Извинявам са ама ... Нали
Те и за моята като ходих април в КАТ дойдоха трима да наддават, а аз не мога да взема думата от тях да им кажа, че не я продавам

TheStorm написа:E21цата е моя
Хайде честито и да разказваш повечко в оня позамрелия раздел

ATR-42/72
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
TheStorm написа:E21цата е моя
А честито, прекрасна машина

- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

E21цата си я сглобих преди 2 години.. Наскоро беше спряна от движение заради не-светеща крушка на номера и вчера я пуснах обратно в движение ...
да знаете .. тия в КАТ си правят каквото си искат просто ...
енд ъф

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
TheStorm написа::OT:
E21цата си я сглобих преди 2 години.. Наскоро беше спряна от движение заради не-светеща крушка на номера и вчера я пуснах обратно в движение ...
да знаете .. тия в КАТ си правят каквото си искат просто ...
енд ъф
Случката беше на ОМВ на околовръстното?
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
DLVasilev написа:...
В КАТ един младеж ме помоли да се снима с нея

Във сряда един с Кайен до мен свали джама и се почна - 170 коня мотора ли е? Браво! Уникат! Страшна е!

А колко пъти са я "купували"

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Ужас е там, понеже номера на двигателя ми бил под колектора, ги домързя да го търсят и от БМВ не им вдигнаха да го продиктуват, май я написаха без номер
Иначе ако нямаш връзки да я вкараш набързо, има да си чакаш 1 ден докато някой благоволи да ти я прекара.
И стига спам, хора в OLX са по голями селяни и от мобиле.
https://www.olx.bg/ad/bmw-dzhanti-i-gum ... 7x9xW.html
Пишат ми да ги взимали за 800 лева с гумите......... Как да им обясня, че само гумите нови струват малко над тази цена ..

Иначе ако нямаш връзки да я вкараш набързо, има да си чакаш 1 ден докато някой благоволи да ти я прекара.
Пишат ми да ги взимали за 800 лева с гумите......... Как да им обясня, че само гумите нови струват малко над тази цена ..
Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
Защото всеки търси джанти,а не джанти с гуми. И има разлика между джанти и гуми и джанти с гуми.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
И аз мисля че обявената цена е за джанти с гуми, подвеждащо е колега.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Мда и според мен.
Бричката дано като ходи по тия огледи с клиенти да се информира предварително повече, защото да не казвам голяма дума, ама в едно 50% от случаите си говори наизуст едни и същи неща. Особено пък за дизелите, дюзички, турбинки, наливайте хадо да пазите мотора, турбинката и ала бала.
За едно конкретно ревю пак ги надрънка тия глупости за дизела, а конкретния модел почти не съм чул някой да изреве конкретно от турбо и дюзи. Да, модела си има доста други болежки, ма той не спомена ни една от тях. А в съответния форум (както и в почти всеки един) си има закачени отгоре теми с често срещани проблеми и т.н., да отдели 30мин поне да почете, преди да излезе и да си изприказва обичайните неща.
Не споменаваме, че досега не е оплюл нито една кола, която е тествал. Всичко му харесва, всичко го кефи... така далеч няма да стигне според мен.
За едно конкретно ревю пак ги надрънка тия глупости за дизела, а конкретния модел почти не съм чул някой да изреве конкретно от турбо и дюзи. Да, модела си има доста други болежки, ма той не спомена ни една от тях. А в съответния форум (както и в почти всеки един) си има закачени отгоре теми с често срещани проблеми и т.н., да отдели 30мин поне да почете, преди да излезе и да си изприказва обичайните неща.
Не споменаваме, че досега не е оплюл нито една кола, която е тествал. Всичко му харесва, всичко го кефи... така далеч няма да стигне според мен.
BaDxBoY написа:Ужас е там, понеже номера на двигателя ми бил под колектора, ги домързя да го търсят и от БМВ не им вдигнаха да го продиктуват, май я написаха без номер![]()
Баш си за темата

А в България стока втора ръка без коментар не се купува, честно казано си е знак за неувжаение от страна на продавача.
А коментара трябва да е включен в исканата от продавача обявена цена.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
BaDxBoY написа:pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
Защото всеки търси джанти,а не джанти с гуми. И има разлика между джанти и гуми и джанти с гуми.
Барем да ги беше снимал джантите без тежестите, че май една или две са криви бая и наистина не написана коректно обява.
adovet написа:BaDxBoY написа:pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
Барем да ги беше снимал джантите без тежестите, че май една или две са криви бая и наистина не написана коректно обява.
Криви са много определено. Не знам защо по сервизите дават пари за машини, като можело по снимка да се балансират

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
BaDxBoY написа:adovet написа:BaDxBoY написа:pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?
Криви са много определено. Не знам защо по сервизите дават пари за машини, като можело по снимка да се балансиратТи без тежести караш нали
Аве моите колата си е излязла с тях от завода и имат по малко тежести от твоите, уж нови гуми нови джанти и много баланс