Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Re: Истории за пишман-кандидат-купувачи на автомобили

Мнение от DLVasilev » 05 Юли 2018, 23:45

K_Ilkov написа:Ше събира, тия кат твойта само декстърката си мисли, че имат нещо ценно у тех :mhihi:

Извинявам са ама ... Нали ;)

Те и за моята като ходих април в КАТ дойдоха трима да наддават, а аз не мога да взема думата от тях да им кажа, че не я продавам :mhihi: Стигнаха до 4100 и ги изгоних, после дойде един темерав чоравесте да ми казва как след години щяла много да струва и не пропусна да ми предложи маркови пожарогасител, аптечка, парфюм BOOOS и часовник Olex. Само оня с гевреците го нямаше :mhihi:

TheStorm написа:E21цата е моя ;)

Хайде честито и да разказваш повечко в оня позамрелия раздел :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 05 Юли 2018, 23:54

TheStorm написа:E21цата е моя ;)

А честито, прекрасна машина ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет

Мнение от TheStorm » 06 Юли 2018, 8:29

:OT:
E21цата си я сглобих преди 2 години.. Наскоро беше спряна от движение заради не-светеща крушка на номера и вчера я пуснах обратно в движение ...

да знаете .. тия в КАТ си правят каквото си искат просто ...

енд ъф :OT:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 06 Юли 2018, 8:45

TheStorm написа::OT:
E21цата си я сглобих преди 2 години.. Наскоро беше спряна от движение заради не-светеща крушка на номера и вчера я пуснах обратно в движение ...

да знаете .. тия в КАТ си правят каквото си искат просто ...

енд ъф :OT:

Случката беше на ОМВ на околовръстното?
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Юли 2018, 9:27

DLVasilev написа:...

В КАТ един младеж ме помоли да се снима с нея :mhihi:

Във сряда един с Кайен до мен свали джама и се почна - 170 коня мотора ли е? Браво! Уникат! Страшна е!

:mhihi:

А колко пъти са я "купували" :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 06 Юли 2018, 10:48

Ужас е там, понеже номера на двигателя ми бил под колектора, ги домързя да го търсят и от БМВ не им вдигнаха да го продиктуват, май я написаха без номер :lol:
Иначе ако нямаш връзки да я вкараш набързо, има да си чакаш 1 ден докато някой благоволи да ти я прекара.

И стига спам, хора в OLX са по голями селяни и от мобиле.
https://www.olx.bg/ad/bmw-dzhanti-i-gum ... 7x9xW.html

Пишат ми да ги взимали за 800 лева с гумите......... Как да им обясня, че само гумите нови струват малко над тази цена ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 06 Юли 2018, 11:26

Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 06 Юли 2018, 11:31

pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?

Защото всеки търси джанти,а не джанти с гуми. И има разлика между джанти и гуми и джанти с гуми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Юли 2018, 11:36

pampo написа:Цената в обявата не е въведена коректно, заглавието е BMW Джанти и гуми 19` М4 ,М3,1 ., обявената цена е 950 лв. Чак долу в описанието добавяш, че 950лв е цената само на джантите. Защо не си написал реалната цена от 1350лв?

И аз мисля че обявената цена е за джанти с гуми, подвеждащо е колега.
:yes:

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 06 Юли 2018, 12:19

Мда и според мен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 06 Юли 2018, 12:49

Бричката дано като ходи по тия огледи с клиенти да се информира предварително повече, защото да не казвам голяма дума, ама в едно 50% от случаите си говори наизуст едни и същи неща. Особено пък за дизелите, дюзички, турбинки, наливайте хадо да пазите мотора, турбинката и ала бала.

За едно конкретно ревю пак ги надрънка тия глупости за дизела, а конкретния модел почти не съм чул някой да изреве конкретно от турбо и дюзи. Да, модела си има доста други болежки, ма той не спомена ни една от тях. А в съответния форум (както и в почти всеки един) си има закачени отгоре теми с често срещани проблеми и т.н., да отдели 30мин поне да почете, преди да излезе и да си изприказва обичайните неща.
Не споменаваме, че досега не е оплюл нито една кола, която е тествал. Всичко му харесва, всичко го кефи... така далеч няма да стигне според мен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 06 Юли 2018, 12:50

BaDxBoY написа:Ужас е там, понеже номера на двигателя ми бил под колектора, ги домързя да го търсят и от БМВ не им вдигнаха да го продиктуват, май я написаха без номер :lol:
Иначе ако нямаш връзки да я вкараш набързо, има да си чакаш 1 ден докато някой благоволи да ти я прекара.

И стига спам, хора в OLX са по голями селяни и от мобиле.
https://www.olx.bg/ad/bmw-dzhanti-i-gum ... 7x9xW.html

Пишат ми да ги взимали за 800 лева с гумите......... Как да им обясня, че само гумите нови струват малко над тази цена ..

Баш си за темата :mhihi: от страната на пишман продавачите :clap: :mhihi:
А в България стока втора ръка без коментар не се купува, честно казано си е знак за неувжаение от страна на продавача.
А коментара трябва да е включен в исканата от продавача обявена цена.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Юли 2018, 13:04

BaDxBoY написа:

Защото всеки търси джанти,а не джанти с гуми. И има разлика между джанти и гуми и джанти с гуми.

Барем да ги беше снимал джантите без тежестите, че май една или две са криви бая и наистина не написана коректно обява.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BaDxBoY » 06 Юли 2018, 13:13

adovet написа:
BaDxBoY написа:

Барем да ги беше снимал джантите без тежестите, че май една или две са криви бая и наистина не написана коректно обява.

Криви са много определено. Не знам защо по сервизите дават пари за машини, като можело по снимка да се балансират :lol: Ти без тежести караш нали :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 06 Юли 2018, 13:49

BaDxBoY написа:
adovet написа:
BaDxBoY написа:

Криви са много определено. Не знам защо по сервизите дават пари за машини, като можело по снимка да се балансират :lol: Ти без тежести караш нали :lol:

Аве моите колата си е излязла с тях от завода и имат по малко тежести от твоите, уж нови гуми нови джанти и много баланс :clap: Успех с продажбата ама как каза колегата си баш от пишман продавачите :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата