Женска психика и пикъп
Модератор: Общи модератори
- FuRoRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Два умрели форда и 28ца
- Мечтае да кара: Танк
- Детайли за колата: Е36 328 97'
2.93 LSD
М20 маховик на 5.8кг
M50 Intake
S52 USDM Cams 10.2 lift 252in244ex
Плетени изпускатели
Romraider self tuned
14.0 1/4 mile
Re: Женска психика и пикъп
И псичките тия пикапи и камиони могат да се сбият в едно изечение. Не бъди задръстен...
Ако на вас ви дойде някой кит ,след колко цикъла на процесора решавате дали бихте му го турили? Има ли нужда кита да приказва, или още от 20 метра сте преценили дали малкия ще излиза на сцената?
Същата работа е и при женските.
Може да си грозен като смъртта , ама ако оная се кефи на 3тата ти вежда и се пласираш добре ще успееш.
Дебело за едни - анорексия за други.
Тъпо за някои - интелект за други.
Грозно за някои - божествена красота за други.
"Всичко е въпрос на вкус"-казало кучето.
Ако на вас ви дойде някой кит ,след колко цикъла на процесора решавате дали бихте му го турили? Има ли нужда кита да приказва, или още от 20 метра сте преценили дали малкия ще излиза на сцената?

Може да си грозен като смъртта , ама ако оная се кефи на 3тата ти вежда и се пласираш добре ще успееш.
Дебело за едни - анорексия за други.
Тъпо за някои - интелект за други.
Грозно за някои - божествена красота за други.
"Всичко е въпрос на вкус"-казало кучето.
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Borymeckata написа:Knoxville_ написа:1.Дали ще бъда по-вървежен с БМВ Е46, отколкото с Акорда?![]()
Пред Врачанина - със сигурност...![]()

Ето това исках да чуя

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ще добавя а и друг път съм го казвал-
Възможно една жена да има 2-3 бройки и пак да не е стока ...кой както го разбира.
Както и да е била с 50 и да те кара да се чувстваш страхотно.
С мъжете е същото.
Женен съм за невероятна жена ,както на вид така и като характер.
но когато видя красива и привлекателна мадама имам желание да "легна" с нея.
Същото е и при жените. Това, че жената ляга с някой или е привлечена за момента не означава, че е к**ва!
Абсолютна заблуда е, че след като е легнала с теб няма да помисли за друг до края на живота си
Мъжа трябва да действа според зависи.
В един момент трабва да се хвалиш , в другия да правиш комплименти в третия да държиш за ръка , да ревнуваш и т.н.
Номера е да знаеш кое кога, и това наистина се учи!
Възможно една жена да има 2-3 бройки и пак да не е стока ...кой както го разбира.
Както и да е била с 50 и да те кара да се чувстваш страхотно.
С мъжете е същото.
Женен съм за невероятна жена ,както на вид така и като характер.
но когато видя красива и привлекателна мадама имам желание да "легна" с нея.

Същото е и при жените. Това, че жената ляга с някой или е привлечена за момента не означава, че е к**ва!
Абсолютна заблуда е, че след като е легнала с теб няма да помисли за друг до края на живота си

Мъжа трябва да действа според зависи.
В един момент трабва да се хвалиш , в другия да правиш комплименти в третия да държиш за ръка , да ревнуваш и т.н.
Номера е да знаеш кое кога, и това наистина се учи!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Kroki написа:Темата е много яка. Реших да се разпиша, преди да я заключат.
По модерно му използваме Tinder, Hot or not и Badoo.
Успех на всички.
С тва Hot or not се занимавам от снощи .. Направо си е каталог за ..... (леки жени) .
Те не ми отговарят де, ама пак е забавно да си ги разлистваш като в меню.
Кви глупости им пишете по интернет, че да се подмокрят и да ви скочат ? Не мога да тръгна да и обяснявам, че джантите ми са оригинал стайл 343, щото са глупави и не разбират. Не че не съм и сгоден де.

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Предизвикателство: Събираме се в центъра на гр. Бургас (Щото Мпауъра на пикъпа лизърда е в бургас). И почваме да ги заговаряме една по една по улиците. Да видим кой има топки и кой се прави на отвореняк само пред компа. Щото е много лесно да философстваш зад монитора, друго е да заоговориш без никакъв eye контакт. Вървиш, срещаш, спираш я и и говориш. Кой има топки в тоя форум да го направи? Ако нямате направо локвайте темата!
)))

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
То па тва щото е много сложно...
плати дизела на 330-ката и аз идвам, па може и да се групираме ако има други "пикапери" от региона

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Ама gangbang или pickup ще правите?
Tires are evil - destroy them all ...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
cmdkick написа:Ама gangbang или pickup ще правите?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
LizarD написа:Предизвикателство: Събираме се в центъра на гр. Бургас (Щото Мпауъра на пикъпа лизърда е в бургас). И почваме да ги заговаряме една по една по улиците. Да видим кой има топки и кой се прави на отвореняк само пред компа. ...
Вие сте голяма работа...

- Галя, няма да повярваш... Знаеш ли какво ми се случи днес? Значи както си вървя по центъра, един такъв готин тип се приближава към мен, усмихва ми се и...
- И какво бе Сонче, какво стана?!?!? (мацката направо си гризе ноктите от вълнение).
- Ами приближава се той един такъв усмихнат и... ме заговори!!
- Стига бе Соня, не може да бъде... Майтапиш ли се?!
- Не бе Гале, сериозно ти казвам. Заговори ме! Ей така, направо на улицата...
- Е не, ти ме разби направо... Аз съм чувала, че имало такива смели мъжкари, но тук, в Бургас... Ама ти сигурна ли си, че те е заговорил? Да не би просто да е минавал? Или да се е припознал?
- Да бе, казвам ти - заговори ме. Гледаше ме в очите и аз почувствах... онази тръпка... Не може да се сбърка това.
- Чудо... И ти - кво?
- Ами какво... Усмихнах му се и си продължих, какво друго...
- Е как, не си ли чукнахте среща? Поне номера си не му ли даде? Ама много си загубена бе, Соня... Я кажи къде се случи това, да взема утре да обиколя там, може и на мен да ми излезе късмета да ме заговорят...
Excellent! Steven is my name!
- firstduo93
- кандидат ентусиаст
-
Боримечка това не е някакъв гарван който отива да досажда на момичетата.Пикапът има точно определени тактики .Първо опънинг демек заговаряш момичето със нещо случайно тип ”кой лъже повече мъжете или жените” . После идва така нареченият хукинг където я пръскаш от майтапи и трябва да и вдигнеш настроението.После и взимаш номера и така. Има и други техники негове,амогове,стейт пъмп,ентайтълмент. В случаят колегата лизърд говори за ъпроъч ензаяти тоест където ни е страх да ги заговорим и аз го имам това. Това не е да си поредният некадърник дразнещ момичетата а да го правиш професионално.
firstduo93 написа:Боримечка това не е някакъв гарван който отива да досажда на момичетата.Пикапът има точно определени тактики .Първо опънинг демек заговаряш момичето със нещо случайно тип ”кой лъже повече мъжете или жените” . После идва така нареченият хукинг където я пръскаш от майтапи и трябва да и вдигнеш настроението.После и взимаш номера и така. Има и други техники негове,амогове,стейт пъмп,ентайтълмент. В случаят колегата лизърд говори за ъпроъч ензаяти тоест където ни е страх да ги заговорим и аз го имам това. Това не е да си поредният некадърник дразнещ момичетата а да го правиш професионално.
ар ю кидин ми уит ол ъф дис уърдс ?

Така по погрешка някой пикап ще тръгне на улицата да се прави на Къци Въпцаров пред приятелката ми и или тя ще го разплаче грубо, или аз ще му прекратя "майтапите" с някой друг шеговит шамар да си вдигна настроението

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Ясно бе, целта е да я заинтригуваш, а не да побегне по центъра на Бургас с писъци. Ама терминологията ви много сложна - все едно се мъчиш да подкараш ядрен реактор, а не сваляш мацка на улицата...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
klintan66 написа:Същото е и при жените. Това, че жената ляга с някой или е привлечена за момента не означава, че е к**ва!
Абсолютна заблуда е, че след като е легнала с теб няма да помисли за друг до края на живота си![]()
Абсолютна заблуда е и да твърдиш, че няма бели лястовици само защото не си ги виждал.

Разберете, че има жени, има и жени, има хора, има и хора! А това коя, какво я прави или не еди каква си е много разтегливо понятие и всъщност е въпроса на гледна точка, но не е еднозначно понятие от сорта такава е или не е!
Значи викате тръгвате пеш и ги заговаряте. Явно от толкова пикъпване(да еба и джендерството да еба

Тия неща със заучените реплики като ги чуе една жена, която ги е чувала преди това стотици пъти и просто вече сте и ясни колко средностатистически се явявате. Вие вече може да си мислите, че владеете някаква наука. Истината е, че всичко е според хората и ситуацията, няма шаблони, няма точна формула, всичко е относително, затова е важен погледа на мъжа какви неща умее да вижда и инстинкта му, тези две неща не лъжат. С тях спокойно започваш да усещаш всички хора, не само жени. Но точни формули няма. Сократ никога не е написал книга, която да ни остави, а е бил най-умния човек в Атина. Всичко за него и неговите мисли знаем от ученика му Платон. Та запитан Сократ защо не напише книга той казва, че каквото и да напише няма да бъде вярно защото ако например тръгне рано сутринта из града и среща дадени хора и им казва "добро утро" и ги пита как са, на единия ден ще му отговорят по един начин, а на другия ден е възможно да го направят същите тези хора по съвсем различен. Така е и с тези неща. По-малко четете глупости и гледайте клипове, дръжте се като мъже, бъдете искрени и не се правете на каквито не сте най-вече. Колегата назад за едно е прав - и най-големия миндил може да не ви пусне, това вече си е просто ситуация, не е проблема някакъв кардинален във вас по принцип. Но по принцип лесните са си лесни, трудните са трудни, а невъзможните при тях има емоционална връзка с някой човек(или дори го обича)и наистина не става ако жената държи на себе си и на другия. Там просто го няма привличането, което тя трябва да изпита ако ще да сте кръстозка между Том Круз и Брад Пит с парите на Тръмп, мозъка на Айнщайн и хумора на Краси Радков, тоест е въпрос на ситуация.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Сега се сетих, че и аз имам книжка по въпроса:

https://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=963716&title=%D0%9A%D0%B0%D0%BA%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BC%20%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE%20%D0%B8%20%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5
Имам и за мъже:

https://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=781852&title=%D0%9A%D0%B0%D0%BA%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%B8%D0%BB%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BB%D0%BE%D0%B2%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5

https://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=963716&title=%D0%9A%D0%B0%D0%BA%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BC%20%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE%20%D0%B8%20%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5
Имам и за мъже:

https://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=781852&title=%D0%9A%D0%B0%D0%BA%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%B8%20%D0%B7%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5%20%D0%B8%D0%BB%D0%B8%20%D0%BD%D0%B0%20%D0%BB%D0%BE%D0%B2%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа: Тактиката, че тръгваш и заговаряш наред и след 100 жени все една ще ти върже не е нито някакъв успех, нито нещо за хвалене.
Един приятел имаше такъв период, за голям играч се беше помислил

firstduo93 написа: Това не е да си поредният некадърник дразнещ момичетата
Ти затова ли пишеш по темите, че се търси Е39, ама май по-добре Е60