В багажника имам...
Модератор: Общи модератори
Re: В багажника имам...
Сори за офтопика, но ми стана интересно понеже гледам доста си возите бухалки,мачетета, ножове и прочие. Някой имал ли е разправии с полицаи, относно тези предмети 

Не Мы такие, Жизнь такая
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
stefanoff написа:Сори за офтопика, но ми стана интересно понеже гледам доста си возите бухалки,мачетета, ножове и прочие. Някой имал ли е разправии с полицаи, относно тези предмети
Не

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
N.Mihaylovski написа:stefanoff написа:Сори за офтопика, но ми стана интересно понеже гледам доста си возите бухалки,мачетета, ножове и прочие. Някой имал ли е разправии с полицаи, относно тези предмети
Не
Аз имах. Моята ми я конфискуваха и ми написаха протокол за изземане.
Преден носач от е39 със шенкелния болт обаче не се третира като опасен предмет.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
N.Mihaylovski написа:stefanoff написа:Сори за офтопика, но ми стана интересно понеже гледам доста си возите бухалки,мачетета, ножове и прочие. Някой имал ли е разправии с полицаи, относно тези предмети
Не
Не нито за брадвичката нито за бухалката...а и не виждам причина за проблем...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз един път вече писах, ама да ъпдейтна новото оборудване, или по- точно новите пасажери в багажника 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Никой не мое ма връне на селу!
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
Багажника на едната ми кола ( е39 ) е почти празен, имам една кутийка с крушки,комплект оборудване ( аптечка,пожарогасител,жилетка,триъгълник ) + още една аптечка и 1 WD
. Другата кола е там мишка да си загуби малкото ако може да го намери браво на нея ... Бас каса, оборудване,кабели,2 крика, 4 ключа за гуми,въжета,1 кашон с кабели за музика,некви стари хавлии ( че не се знае кога и къде ще трябва да легна под нея ).

- sevisevi16
- Потребител
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: 330d
В наща има ,аптечка от 80-та година ,гаечни ключове,свещи, ботилка 2 литра с бензин , обезопасителна жилетка, пожарогасител от 80-та година, некакво въже, гума за колело външна, крушки, тел, кози крак, парцали, газова уредба и мисля че е това всичкото