Поредното селско изпълнение на форумна кола.
Модератор: Общи модератори
Re: Поредното селско изпълнение на форумна кола.
Е.Димитров написа:Хаос написа:Е.Димитров написа:Хаос написа:Ау, ти си карал в Италия.
Да бе,к'ъф съм аз че да казвам
изтегли си от някъде читанка, че четенето не ти се отдава, после ми препрочети постовете
чукча писател, чукча не читатель!
ае моралистите веднага налазиха
Виж пич,не ме интересуваш как караш общо взето,поста ми е принципен
ако не те интересуваше, пич (дали си пич е съвсем отделна тема), нямаше да ми коментираш постовете и да ме нападаш, да не говорим, че ми четеш постовете по диагоналната, а остатъка ти приглася и той недопрочел
различните полу-иронични определения за мен и колата ми автоматично те слагат в графата "драскач, колко да има кво да прави"
нищо конструктивно не каза, наред с някои други "колеги", писали в темата, то затова не сме и "колеги" и никога няма да бъдем...
ineedmoney написа:Тва че ти летиш бла-бла-бла
това, че непрекъснато разни като теб ме засичат, защото си мислят, че щом са настигнали някого и дадат мигач и имат предимство за късчето лява лента до обекта на изпреварване, само ме натъжава...
а ако те настигна с 200 а ти си със 140 в лява лента аз няма да ти се разсвиря и да светкам, просто ще отнема газта и ще натисна спирачката, а пък 345мм спирачен диск отпред и 328мм спирачен диск отзад ще свършат останалото...
и това е, после като се прибереш вдясно натискам газта и отпрашвам
но да не си погледнеш в огледалото преди да предприемеш изпреварване и да ме засечеш - прави го по-честичко на магистралата пък да видим чий проблем ще стане...
Последна промяна Хаос на 14 Авг 2013, 18:50, променена общо 1 път
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Стига вече ги пуска тези твои картинки на всяка нова страница бе човек. Разбрахме, че можеш да се пулиш, друго от тях не ни става ясно.
Като нямаш какво да кажеш по темата, по-добре не се мъчи.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хаос написа: то затова не сме и "колеги" и никога няма да бъдем...
.
Разбира се че не сме колеги,аз управлявам автомобил,имам сериозен стаж и познавам правилата за движение,както и съм колегиален,ти си мислиш че имаш единственият автомобил дето може да вдигне 200 и колега ти е само Всевишният...
Освен това,след като не се определяш и като "пич",явно се определяш като някакъв друг,твоя си работа.
Разбери едно,времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха,освен това те се правиха на бабаити с по-нови автомобили,единствената прилика от тогава е че колата ти е на същите години,просто порасни и почни да караш като човек,никой не ти забранява (освен закона) да караш с 200,но когато притесняваш хора дето карат с пределната разрешена скорост на магистралата ,вече е доста нагло и нахално.
Далеч съм от мисълта че може да ме разбереш,очевидно манталитета ти е такъв,пък може и годините на които си да не ти позволяват да излезеш от стереотипа който се опитваш да следваш,гледам че онова момче грузинец ли беше ти е идола,дето караше като откачен по пълни с хора улици,знай че това е типичен манталитет на човек който живее в страна от третият свят...Та замисли се за кумирите си.
Към колегата дето казва че темата отива...
Не е вярно,темата си върви точно в правилната посока,просто се показват хората които оправдават подобни глупости на пътя!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
BMW Power ACM написа:Стига вече ги пуска тези твои картинки на всяка нова страница бе човек. Разбрахме, че можеш да се пулиш, друго от тях не ни става ясно.
кво ми се пениш

А земете накрая се съберете и се изпотепайте... за едното нищо теми се пускат и се лаете и се джафкате залудо.
Не разбрахте че от идиотизма спасение няма и да го обсъждате и да не го обсъждате оня тъпанар ще продължи да киселее в Е46-цата мислейки си , че е интересен в 15 годишната си кола и другите като него също ще продължават да правят същото. Хубаво е, че има и хора, които са против тези изпълнения и карат културно, но не мисля, че е редно да се дърляте за глупости

Айде със здраве

ATR-42/72
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Е.Димитров написа:...времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха!

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
Nickelback написа:Е.Димитров написа:...времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха!
И като видиш черна 520-ка и гледаш на другата страна щото бият лошо

ATR-42/72
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Nickelback написа:Е.Димитров написа:...времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха!
Така е, сега не е задължително да е мощна

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
DLVasilev написа:Nickelback написа:Е.Димитров написа:...времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха!
И като видиш черна 520-ка и гледаш на другата страна щото бият лошо
Са вече не е така

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
DLVasilev написа:BMW Power ACM написа:Стига вече ги пуска тези твои картинки на всяка нова страница бе човек. Разбрахме, че можеш да се пулиш, друго от тях не ни става ясно.
кво ми се пениш![]()
А земете накрая се съберете и се изпотепайте... за едното нищо теми се пускат и се лаете и се джафкате залудо.
Не разбрахте че от идиотизма спасение няма и да го обсъждате и да не го обсъждате оня тъпанар ще продължи да киселее в Е46-цата мислейки си , че е интересен в 15 годишната си кола и другите като него също ще продължават да правят същото. Хубаво е, че има и хора, които са против тези изпълнения и карат културно, но не мисля, че е редно да се дърляте за глупости![]()
Айде със здраве
Ами защото стоиш, уж не ти е интересно, а чат-пат пускаш някакви картинки.
Джафкането е за друго вече, а не за онзи с 46-цата, чието поведение е било крайно неприемливо в частта да бие спирачки пред автобуса. То вече го забравихме това и темата стана доста по-интересна от подвизите на някакъв си. Разбрахме много народ тук как мисли, че всичко летящо става за ядене.
Та интересно е. А на теб не ти правят други неща впечатление, освен бабаитската част с мутреенето и 520-ката.

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
BMW Power ACM написа:DLVasilev написа:BMW Power ACM написа:Стига вече ги пуска тези твои картинки на всяка нова страница бе човек. Разбрахме, че можеш да се пулиш, друго от тях не ни става ясно.
кво ми се пениш![]()
Не разбрахте че от идиотизма спасение няма и да го обсъждате и да не го обсъждате оня тъпанар ще продължи да киселее в Е46-цата мислейки си , че е интересен в 15 годишната си кола и другите като него също ще продължават да правят същото. Хубаво е, че има и хора, които са против тези изпълнения и карат културно, но не мисля, че е редно да се дърляте за глупости![]()
Айде със здраве
Ами защото стоиш, уж не ти е интересно, а чат-пат пускаш някакви картинки.
Джафкането е за друго вече, а не за онзи с 46-цата, чието поведение е било крайно неприемливо в частта да бие спирачки пред автобуса. То вече го забравихме това и темата стана доста по-интересна от подвизите на някакъв си. Разбрахме много народ тук как мисли, че всичко летящо става за ядене.
Та интересно е. А на теб не ти правят други неща впечатление, освен бабаитската част с мутреенето и 520-ката.
To това със спирачките пред автобуса от него тръгна всичко все пак. Иначе на мен много неща ми правят впечатление, а това за 520-ката твърде насериозно си го приел явно

ATR-42/72
Е.Димитров написа:Хаос написа: то затова не сме и "колеги" и никога няма да бъдем...
.
Разбира се че не сме колеги,аз управлявам автомобил,имам сериозен стаж и познавам правилата за движение,както и съм колегиален,ти си мислиш че имаш единственият автомобил дето може да вдигне 200 и колега ти е само Всевишният...
Освен това,след като не се определяш и като "пич",явно се определяш като някакъв друг,твоя си работа.
Разбери едно,времената когато разни хора с малко интелект и мощна кола се правеха на бабаити по улиците отминаха,освен това те се правиха на бабаити с по-нови автомобили,единствената прилика от тогава е че колата ти е на същите години,просто порасни и почни да караш като човек,никой не ти забранява (освен закона) да караш с 200,но когато притесняваш хора дето карат с пределната разрешена скорост на магистралата ,вече е доста нагло и нахално.
Далеч съм от мисълта че може да ме разбереш,очевидно манталитета ти е такъв,пък може и годините на които си да не ти позволяват да излезеш от стереотипа който се опитваш да следваш,гледам че онова момче грузинец ли беше ти е идола,дето караше като откачен по пълни с хора улици,знай че това е типичен манталитет на човек който живее в страна от третият свят...Та замисли се за кумирите си.
Към колегата дето казва че темата отива...
Не е вярно,темата си върви точно в правилната посока,просто се показват хората които оправдават подобни глупости на пътя!
виж, от думите ти лъха на кисело - ясно е, че гроздето ти е кисело
виждам, че съм те засегнал много дълбоко и личностно с признанието си, че харесвам високите скорости
разбирам, че ти е кофти, че си одъртял и сега се опитваш да ми "сипеш" с некви преигравки на тема "не знам дали си достатъчно интелигентен, манталитета ти е еди-какъв си, стереотипа ти еди-какъв си" и да оправдаеш в собствените си очи, че вече карирания диван ти харесва повече от пейката в парка, че окачването на бенца гали хемороидите ти, и да ми втълпиш, че бмв-тата са за хашлачета
смисъл няма да те убеждавам в противното, като се кача в едно от БМВ-тата ми и ставам хулиган, бърнаут на всеки светофар, дрифт на всеки завой, донъти пред Парламента, и пищящи майки с деца по пешеходните пътеки
истината е съвсем друга и тя е, че за 5 години зад волана на БМВ-та не съм направил нито един бърнаут и нито един донът. нито един, правилно го прочете. аз съм много далеч от средностатистическия комплексар зад волана, на какъвто ти така старателно се опитваш да ме оприличиш, само и само да си повдигнеш самочувствието
но аз не ти се сърдя, защото такива като теб са под път и над път. кисел от живота, пълен с комплекси и спомени за страхотните отминали дни, мислещ си, че понеже си с 5-10-15 години по-възрастен и си много по-умен, надарен, стойностен човек, който разбира се се чувства задължен да раздава форумно правосъдие и да го играе морален и духовен бастион на всичко свято останало на този свят
е, новините са, че нито си по-умен, нито по-надарен, нито пък по-стойностен човек. да не говорим, че най-вероятно ни дели един вагон прочетени книги, но не в твоя полза... както и редица други неща...
съжалявам, че се налага да пукам мехура на интернет самочувствието ти, разбирам, че превъзходството, което усещаш като пишеш този или онзи язвителен, ироничен или откровено заядлив епитет по мой адрес те вдъхновява за нови и нови изпълнени с мъдрост редове, но лично на мен ми изглежда... дори не е и жалко, по-скоро е тъжно...
c'est la vie
а, да, почти забравих:
Нека да се върнем на темата и тя е:
За бога, гледайте си в огледалата преди да направите маневра, особено на магистралата! Не стартирайте война на пътищата, защото тази война никой няма да я спечели.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
На мен затова вече не ми се седи в тази нашета държава, пълна идиотщина те залива от всякъде
какъв сме такъв народ не знам.
По улиците- през цяла Европа минавам то културна работа няма пресвяткания,клаксони и темподобни дадеш ли мигач ти правят път всичко ок.
Влизам У Бг то да те е страх да караш, ако изпревариш по бавно някои с Х5 или S-klasa може да ти скочи на бои.Всеки кара както си иска

По улиците- през цяла Европа минавам то културна работа няма пресвяткания,клаксони и темподобни дадеш ли мигач ти правят път всичко ок.
Влизам У Бг то да те е страх да караш, ако изпревариш по бавно някои с Х5 или S-klasa може да ти скочи на бои.Всеки кара както си иска

- Petrolhead
- Потребител
-
Аз винаги съм се чудил.
Изпреварват ме разни чичаци по магистралата, карат разни средностатистически автомобили, карат с 150-160, нали уж беше скъп бензина.
Поне при мен разликата в разхода между 110 и 140 е около 3 литра.
При малолитражките трябва да е повече.
Та въпроса е как повечето могат да си позволят да карат коли за по 3000 лева и да дават пари за 15 литра гориво от софия до пловдив?
Изпреварват ме разни чичаци по магистралата, карат разни средностатистически автомобили, карат с 150-160, нали уж беше скъп бензина.
Поне при мен разликата в разхода между 110 и 140 е около 3 литра.
При малолитражките трябва да е повече.
Та въпроса е как повечето могат да си позволят да карат коли за по 3000 лева и да дават пари за 15 литра гориво от софия до пловдив?