Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Re: Конкурс за външен вид - БМВ Събор 2013

Мнение от Bloodnoon » 26 Май 2013, 13:48

DAEL написа:Извинявай много, но започнах да се обърквам леко от твоите коментари и не мога да разбера последно какво искаш!? :roll:
Наградите като вид ли са проблема, това, че не си на първо място ли, .....или пък само искаш да си пишеш!?!? :roll: :roll:

Който трябва ме разбра. Теб неможах да разбера какво общо имаш с целия конкурс и защото въобще почна да пишеш в темата, че като гледам ти си този който само си пише някакви излишни коментари. Ако целта е трупане на мнения, хвани си някоя друга тема, да не е толкова явно поне

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D M-Sport

Мнение от Stefko87 » 26 Май 2013, 13:53

Колегата shumisho, то и на мен стъклата на фаровете са ми напукани и не съм ги сменил точно за да са оригинални пък РАЗБИРАЩОТО жури каза, че не били оригинални - нищо, че са слагани в М-Кар :)
Само ме е яд, че колегата с уникалната 39-ка Individual не спечели (не му бил оригинален м-пакета защото нямал накрайник на ауспуха :) ).

Дакела
Аватар
Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
Мечтае да кара: F-22 Raptor
Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 13:57

Bloodnoon написа:
DAEL написа:Извинявай много, но започнах да се обърквам леко от твоите коментари и не мога да разбера последно какво искаш!? :roll:
Наградите като вид ли са проблема, това, че не си на първо място ли, .....или пък само искаш да си пишеш!?!? :roll: :roll:

Който трябва ме разбра. Теб неможах да разбера какво общо имаш с целия конкурс и защото въобще почна да пишеш в темата, че като гледам ти си този който само си пише някакви излишни коментари. Ако целта е трупане на мнения, хвани си някоя друга тема, да не е толкова явно поне

Бях от журито, което оценяваше и твоята кола! :wave:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Май 2013, 13:59

DAEL написа:
Kris написа:А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Коя кола е на човек от Управителния Съвет на Клуба!?

Комбито Е39, което взе първо място. Всъщност него дори не го видях изложено при Е39-те на паркинга, а само на награждаването :)
Изображение

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 14:03

Stefko87 написа:Колегата shumisho, то и на мен стъклата на фаровете са ми напукани и не съм ги сменил точно за да са оригинални пък РАЗБИРАЩОТО жури каза, че не били оригинални - нищо, че са слагани в М-Кар :)
Само ме е яд, че колегата с уникалната 39-ка Individual не спечели (не му бил оригинален м-пакета защото нямал накрайник на ауспуха :) ).

В официален сервиз на БМВ няма такава услуга като сменяне на стъкла на фейсов фар на Е39! ;)
Не искам да се заяждам с вас, но оригинален м-пакет при Е39 включва и накрайник за ауспуха.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bloodnoon » 26 Май 2013, 14:07

Ами той оригиналния М-пакет, включва и:

- педал за почиващия крак
- топка
- черен таван
- задна броня

.. все неща които комбито на Войков нямаше, а пък да не говорим за накрайници, че специално неговия беше от най-китайските ...

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 14:14

In_Memoriam написа:
DAEL написа:
Kris написа:А ако може и аз да дам едно предложение. Коли на управата на клуба да не участват в подони конкурси. Най-малкото пораждат съмнения, оправдания, караници и т.н.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 2

Коя кола е на човек от Управителния Съвет на Клуба!?

Комбито Е39, което взе първо място. Всъщност него дори не го видях изложено при Е39-те на паркинга, а само на награждаването :)

Колата беше на паркинга за конкурсите и беше оценена първа, защото водачът и имаше търпението да изчака журито да направи огледа преди да се впусне в забавленията, а другите участници се наложи на два пъти диджея да ги подканва да отидат при автомобилите си за да може да започне оценяването!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stefko87 » 26 Май 2013, 14:20

Колегата DAEL прочети по добре написаното от мен по горе - фаровете ми са с напукани стъкла и не са сменени за да са оригиналните а журито каза, че били неоригинални нищо, че са Хела и са слагани в М-кар!

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 14:27

Stefko87 написа:Колегата DAEL прочети по добре написаното от мен по горе - фаровете ми са с напукани стъкла и не са сменени за да са оригиналните а журито каза, че били неоригинални нищо, че са Хела и са слагани в М-кар!

Няма как напукани стъкла на фаровете, и то доста напукани, да носят +точки!
Колеги, Вие не сте ли чели, разбрали и проумели какво се изисква, оценява и носи максимален брой точки!?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Bloodnoon » 26 Май 2013, 14:29

Колега DAEL, нещо пропусна последния ми коментар, може би съвсем случайно, та затова реших да го повторя:

Bloodnoon написа:Ами той оригиналния М-пакет, включва и:

- топка
- черен таван
- задна броня

.. все неща които комбито на Войков нямаше, а пък да не говорим за накрайници, че специално неговия беше от най-китайските ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stefko87 » 26 Май 2013, 14:39

Като цяло конкурсния лист е сбъркан и от там идва всичко според мен.
Мисля, че няма смисал да пишеме повече.
Честито на печелившите и дано занапред ако има конкурси да са по измислени и дано да има кандидати, защото аз лично не бих участвал.
Последна промяна Stefko87 на 26 Май 2013, 14:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 26 Май 2013, 14:40

Bloodnoon написа:Колега DAEL, нещо пропусна последния ми коментар, може би съвсем случайно, та затова реших да го повторя:

Bloodnoon написа:Ами той оригиналния М-пакет, включва и:

- топка
- черен таван
- задна броня

Да допълня и че втората Е39 имаше огледала от М5 :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 26 Май 2013, 14:44

DAEL, щом твърдиш, че сме били подканяни да сме при колите си, да те попитам...
1. Защо НИКОЙ не пожела да обърне внимание на е60 раздела, въпреки че ги подканихме няколко пъти
2. Как дойде една красива и цялата облепена Алпина, която никъде не присъстваше до този момент, рагледаха я за 5 мин и пак си се върна да си рекламира хотелите...
3. Как, след като изгоряхме като пържоли и отидохме при 2 момчета до шатрите (които вече обработваха някакви крайни оценки), отново нищо не се случи. А дори по- лошо.... Беше ни казано, че нямало други участници и единствения участник печели....
4. Когато дойде момента на награждаване, единствения участник не си чу името и трябваше да ходи да търси списъците, за да разбере, че е класиран 2- ри, което ни навежда на мисълта, че явно хотелите на st. George са били единствените :shock:

Дакела
Аватар

Мнение от DAEL » 26 Май 2013, 14:49

Когато се стигна до Е60-ките да бъдат оценявани се оказа, че водачите им не са при колите си.........е какво трябваше да се случи......да ходим да ги търсим из панаира с кучета ли!?!? :banghead:
Това, че някой е "спал" и не си е чул името, по никакъв начин не го оправдава......диджея много добре изчете имената на класиралите се и ги подкани да се придвижат към зоната за награждаване!
Да не казвам, че повечето участници в конкурсите не дочакаха класирането и бяха си тръгнали!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 26 Май 2013, 15:04

Е, то след тази пародия и аз се замислих да си тръгна...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата