Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Шоуто на Слави - "Умна и Красива"

Мнение от BadAngel » 24 Дек 2011, 0:17

Mollov написа:Чак се учудих, че тия първите се решиха да раздрусат цици... ма ше видим дали е така... у понеделник преди северозападналата част от шоуто :D

всички ще друста цици брат

няма коя да се навие да смята валутите

доста са зле всички

а след задачата с басейна си и пролича на кво приличат без грим

особено се озъбих на тая русата - мадлен май се казва, тая жена е много зле без грим, а иначе е ОК
No bling at the Ring

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от v_V_v » 24 Дек 2011, 2:31

:gay:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e90///320d

Мнение от iliq_vasilev » 24 Дек 2011, 11:34

Сега ще видим как ще се справят със следващата задача,но кога ще го излъчват дали в Понеделник или пак в Четвъртък и Петък ?

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Дек 2011, 11:48

jordanpar написа:

тия неща, който ги мисли много няма да го бъде, отделно точно тия парцали на никой не му трябват освен да направите креватна гимнастика и да им викнете такси. нормално момиче никога няма да иде на такъв конкурс никога!!! и дори славито го е казвал.. а оная меркантилната бих я опънал и после й давам 20 лв и гледам упулената й физионоя от 1-ви ред! не мога да уважам една жена, ако не може да изкарва пари, еле пък като разбера че е златотърсачка ставам себеичен и почвам мнооого брутално да се гавря :twisted: значи аз ще знам 2 чужди езика, ще бачкам по 16ч, а тя никва не може да я свърши, такива жени са срам за семействата си и си търсят балъци с наследени пари. и 1 милиард да имам 1 стотинка няма да дам до жената на себе си, ако видя че няма елементарно отношение към хората и никви идеи за бъдещото си
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 24 Дек 2011, 12:11

Оле припадам, чак сега изгледах предаването от вбокс-а и не мога да си поема дъх :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Дек 2011, 16:32

acer написа:
jordanpar написа:

тия неща, който ги мисли много няма да го бъде, отделно точно тия парцали на никой не му трябват освен да направите креватна гимнастика и да им викнете такси. нормално момиче никога няма да иде на такъв конкурс никога!!! и дори славито го е казвал.. а оная меркантилната бих я опънал и после й давам 20 лв и гледам упулената й физионоя от 1-ви ред! не мога да уважам една жена, ако не може да изкарва пари, еле пък като разбера че е златотърсачка ставам себеичен и почвам мнооого брутално да се гавря :twisted: значи аз ще знам 2 чужди езика, ще бачкам по 16ч, а тя никва не може да я свърши, такива жени са срам за семействата си и си търсят балъци с наследени пари. и 1 милиард да имам 1 стотинка няма да дам до жената на себе си, ако видя че няма елементарно отношение към хората и никви идеи за бъдещото си

:bowdown: Взе ми думите от устата.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 24 Дек 2011, 16:55

Всеки се опитва както и колкото може.

Повечето хора независимо колко са умни като ги поставят в такива условия ще изглеждат доста комично

Лошо няма... Всяко време в ефира е от полза особено за момичетата които смятат да работят пред обектива.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 24 Дек 2011, 22:17

acer написа:
jordanpar написа:

Е т'ва е приказка. БРАВО !
Иначе момичетата .. Не знам не го следя, но го бях хващал няколко пъти на онова с въпроси. Е хора попиках се от смях. Както казахте по-нагоре, елементарни неща не знаят. Да ми каже на въпроса коя е най-близката звезда до земята, не помня какво, а не Слънцето .. Е т'ва е .. резил по телевизора
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Дек 2011, 10:07

Ами аз не разбирам някой колеги,значи,някоя е решила да изкарва пари с дадените и неща и веднага-била ку@ва,е вие колеги като сте несретници и някакви миньори,дето по цел ден клатите кирките ,кой ви е виновен че не можете да изкарвате по друг начин пари...Ми ако бехте красавци,немаше ли и вие да гледате на хляба мекото...ЪЪЪ,ма понеже сме грозни (и аз съм грозен де :mhihi: ),давай ся която е по-красива и ви е отрязала-била к@рва..,Щото не искала да легне с вас и да е преданна като куче,в някаква мизерна мансарда или казано по нашенски,"да е бременна,гола,боса и до печката"...
Била "Златотърсачка"..Ми какво да ви търси,калта под ноктите ли,или прахта по целия апартамент,вие колеги,дето не сте "златотърсачи",що не бачкате за 220 лева на месец...що не си намирате някоя дебела,ниска и космата женица и да прекарате живота си с нея,ами се на лъскави искате да се метнете :mhihi: ...
Освен това...що ,като сте толкова възмутени и огорчени от меркантилни жени с нисък морал,който не съответства на вашия висок такъв...Бе що чукате пък после не се жените за дамата а само искате "тест драйв" и после бягате :mhihi:
Разбира се не искам да обидя никой,подчертавам само една истина,а тя е,че всички сме меркантилни и егоистични прасета и кучки по един или друг начин...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 27 Дек 2011, 13:55

Е.Димитров написа:Ами аз не разбирам някой колеги,значи,някоя е решила да изкарва пари с дадените и неща и веднага-била ку@ва,е вие колеги като сте несретници и някакви миньори,дето по цел ден клатите кирките ,кой ви е виновен че не можете да изкарвате по друг начин пари...Ми ако бехте красавци,немаше ли и вие да гледате на хляба мекото...ЪЪЪ,ма понеже сме грозни (и аз съм грозен де :mhihi: ),давай ся която е по-красива и ви е отрязала-била к@рва..,Щото не искала да легне с вас и да е преданна като куче,в някаква мизерна мансарда или казано по нашенски,"да е бременна,гола,боса и до печката"...
Била "Златотърсачка"..Ми какво да ви търси,калта под ноктите ли,или прахта по целия апартамент,вие колеги,дето не сте "златотърсачи",що не бачкате за 220 лева на месец...що не си намирате някоя дебела,ниска и космата женица и да прекарате живота си с нея,ами се на лъскави искате да се метнете :mhihi: ...
Освен това...що ,като сте толкова възмутени и огорчени от меркантилни жени с нисък морал,който не съответства на вашия висок такъв...Бе що чукате пък после не се жените за дамата а само искате "тест драйв" и после бягате :mhihi:
Разбира се не искам да обидя никой,подчертавам само една истина,а тя е,че всички сме меркантилни и егоистични прасета и кучки по един или друг начин...

И аз съм на това мнение , човек не търси кал а пари , и прави всичко по силите си и както на тях така и на мен не би ми пукало какво мислят хората , и ако са се набутали там търсейки пари , те като автоматично получават и известност , "слава" а може някои от тея момичета изобщо да не са го искали това така че не е редно да се казва че търсят известност и слава , това че има някои момичета от тия които действат доста тъпо пред камерата е факт , но и мен да ме сложат на изпитания пред камерата дали няма и аз да се осера.... най-вероятно :ok:

Само ми е интересно едно нещо , Гергененова е модел , и често предполагам се появява пред медии , влиятелни и известни хора , защо не си е "ошлайфала" малко държанието пред камерата , или поне да се отпуска по-малко че какви ги изцепва :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Дек 2011, 20:09

Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но както казва Боко с тоя Матриал толко... :mhihi:
В момента тва предаване е пълен :1:
Изображение Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Дек 2011, 21:21

xerial написа:Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но ...

...се появиха само миндили, къде понеже 100 чекиджий(неспособни за забият нещо с IQ над стайна температура) им се кланят са си повярвали, че верно са нещо повече от пача с чесън(разбирай за еднократно задоволяване на физиологически нужди, па някои и за толко не стават) и те затва в момента не гледаме никакъв конкурс, ми ситком комедия стил двама мъже и половина :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 27 Дек 2011, 22:42

xpl0d написа:
xerial написа:Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но ...

...се появиха само миндили, къде понеже 100 чекиджий(неспособни за забият нещо с IQ над стайна температура) им се кланят са си повярвали, че верно са нещо повече от пача с чесън(разбирай за еднократно задоволяване на физиологически нужди, па някои и за толко не стават) и те затва в момента не гледаме никакъв конкурс, ми ситком комедия стил двама мъже и половина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:yes: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2011, 23:09

xerial написа:
xpl0d написа:

:yes: :mhihi: :mhihi:
:ahah: :ahah:
евала за поста :clap: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 28 Дек 2011, 1:43

брат ми ся ми каза че едната му била съученичка :mhihi: пуснах му го да го гледа просто е така и той гледа гледа и по едно време вика "Я МАДЛЕНА КВО ПРАВИ ТУКА БЕ" :mhihi:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата