Шоуто на Слави - "Умна и Красива"
Модератор: Общи модератори
Re: Шоуто на Слави - "Умна и Красива"
Mollov написа:Чак се учудих, че тия първите се решиха да раздрусат цици... ма ше видим дали е така... у понеделник преди северозападналата част от шоуто
всички ще друста цици брат
няма коя да се навие да смята валутите
доста са зле всички
а след задачата с басейна си и пролича на кво приличат без грим
особено се озъбих на тая русата - мадлен май се казва, тая жена е много зле без грим, а иначе е ОК
No bling at the Ring
- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Сега ще видим как ще се справят със следващата задача,но кога ще го излъчват дали в Понеделник или пак в Четвъртък и Петък ?
jordanpar написа:
тия неща, който ги мисли много няма да го бъде, отделно точно тия парцали на никой не му трябват освен да направите креватна гимнастика и да им викнете такси. нормално момиче никога няма да иде на такъв конкурс никога!!! и дори славито го е казвал.. а оная меркантилната бих я опънал и после й давам 20 лв и гледам упулената й физионоя от 1-ви ред! не мога да уважам една жена, ако не може да изкарва пари, еле пък като разбера че е златотърсачка ставам себеичен и почвам мнооого брутално да се гавря

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Оле припадам, чак сега изгледах предаването от вбокс-а и не мога да си поема дъх

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
acer написа:jordanpar написа:
тия неща, който ги мисли много няма да го бъде, отделно точно тия парцали на никой не му трябват освен да направите креватна гимнастика и да им викнете такси. нормално момиче никога няма да иде на такъв конкурс никога!!! и дори славито го е казвал.. а оная меркантилната бих я опънал и после й давам 20 лв и гледам упулената й физионоя от 1-ви ред! не мога да уважам една жена, ако не може да изкарва пари, еле пък като разбера че е златотърсачка ставам себеичен и почвам мнооого брутално да се гаврязначи аз ще знам 2 чужди езика, ще бачкам по 16ч, а тя никва не може да я свърши, такива жени са срам за семействата си и си търсят балъци с наследени пари. и 1 милиард да имам 1 стотинка няма да дам до жената на себе си, ако видя че няма елементарно отношение към хората и никви идеи за бъдещото си

Всеки се опитва както и колкото може.
Повечето хора независимо колко са умни като ги поставят в такива условия ще изглеждат доста комично
Лошо няма... Всяко време в ефира е от полза особено за момичетата които смятат да работят пред обектива.
Повечето хора независимо колко са умни като ги поставят в такива условия ще изглеждат доста комично
Лошо няма... Всяко време в ефира е от полза особено за момичетата които смятат да работят пред обектива.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
acer написа:jordanpar написа:
тия неща, който ги мисли много няма да го бъде, отделно точно тия парцали на никой не му трябват освен да направите креватна гимнастика и да им викнете такси. нормално момиче никога няма да иде на такъв конкурс никога!!! и дори славито го е казвал.. а оная меркантилната бих я опънал и после й давам 20 лв и гледам упулената й физионоя от 1-ви ред! не мога да уважам една жена, ако не може да изкарва пари, еле пък като разбера че е златотърсачка ставам себеичен и почвам мнооого брутално да се гаврязначи аз ще знам 2 чужди езика, ще бачкам по 16ч, а тя никва не може да я свърши, такива жени са срам за семействата си и си търсят балъци с наследени пари. и 1 милиард да имам 1 стотинка няма да дам до жената на себе си, ако видя че няма елементарно отношение към хората и никви идеи за бъдещото си
Е т'ва е приказка. БРАВО !
Иначе момичетата .. Не знам не го следя, но го бях хващал няколко пъти на онова с въпроси. Е хора попиках се от смях. Както казахте по-нагоре, елементарни неща не знаят. Да ми каже на въпроса коя е най-близката звезда до земята, не помня какво, а не Слънцето .. Е т'ва е .. резил по телевизора
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ами аз не разбирам някой колеги,значи,някоя е решила да изкарва пари с дадените и неща и веднага-била ку@ва,е вие колеги като сте несретници и някакви миньори,дето по цел ден клатите кирките ,кой ви е виновен че не можете да изкарвате по друг начин пари...Ми ако бехте красавци,немаше ли и вие да гледате на хляба мекото...ЪЪЪ,ма понеже сме грозни (и аз съм грозен де
),давай ся която е по-красива и ви е отрязала-била к@рва..,Щото не искала да легне с вас и да е преданна като куче,в някаква мизерна мансарда или казано по нашенски,"да е бременна,гола,боса и до печката"...
Била "Златотърсачка"..Ми какво да ви търси,калта под ноктите ли,или прахта по целия апартамент,вие колеги,дето не сте "златотърсачи",що не бачкате за 220 лева на месец...що не си намирате някоя дебела,ниска и космата женица и да прекарате живота си с нея,ами се на лъскави искате да се метнете
...
Освен това...що ,като сте толкова възмутени и огорчени от меркантилни жени с нисък морал,който не съответства на вашия висок такъв...Бе що чукате пък после не се жените за дамата а само искате "тест драйв" и после бягате
Разбира се не искам да обидя никой,подчертавам само една истина,а тя е,че всички сме меркантилни и егоистични прасета и кучки по един или друг начин...

Била "Златотърсачка"..Ми какво да ви търси,калта под ноктите ли,или прахта по целия апартамент,вие колеги,дето не сте "златотърсачи",що не бачкате за 220 лева на месец...що не си намирате някоя дебела,ниска и космата женица и да прекарате живота си с нея,ами се на лъскави искате да се метнете

Освен това...що ,като сте толкова възмутени и огорчени от меркантилни жени с нисък морал,който не съответства на вашия висок такъв...Бе що чукате пък после не се жените за дамата а само искате "тест драйв" и после бягате

Разбира се не искам да обидя никой,подчертавам само една истина,а тя е,че всички сме меркантилни и егоистични прасета и кучки по един или друг начин...
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Е.Димитров написа:Ами аз не разбирам някой колеги,значи,някоя е решила да изкарва пари с дадените и неща и веднага-била ку@ва,е вие колеги като сте несретници и някакви миньори,дето по цел ден клатите кирките ,кой ви е виновен че не можете да изкарвате по друг начин пари...Ми ако бехте красавци,немаше ли и вие да гледате на хляба мекото...ЪЪЪ,ма понеже сме грозни (и аз съм грозен де),давай ся която е по-красива и ви е отрязала-била к@рва..,Щото не искала да легне с вас и да е преданна като куче,в някаква мизерна мансарда или казано по нашенски,"да е бременна,гола,боса и до печката"...
Била "Златотърсачка"..Ми какво да ви търси,калта под ноктите ли,или прахта по целия апартамент,вие колеги,дето не сте "златотърсачи",що не бачкате за 220 лева на месец...що не си намирате някоя дебела,ниска и космата женица и да прекарате живота си с нея,ами се на лъскави искате да се метнете...
Освен това...що ,като сте толкова възмутени и огорчени от меркантилни жени с нисък морал,който не съответства на вашия висок такъв...Бе що чукате пък после не се жените за дамата а само искате "тест драйв" и после бягате![]()
И аз съм на това мнение , човек не търси кал а пари , и прави всичко по силите си и както на тях така и на мен не би ми пукало какво мислят хората , и ако са се набутали там търсейки пари , те като автоматично получават и известност , "слава" а може някои от тея момичета изобщо да не са го искали това така че не е редно да се казва че търсят известност и слава , това че има някои момичета от тия които действат доста тъпо пред камерата е факт , но и мен да ме сложат на изпитания пред камерата дали няма и аз да се осера.... най-вероятно

Само ми е интересно едно нещо , Гергененова е модел , и често предполагам се появява пред медии , влиятелни и известни хора , защо не си е "ошлайфала" малко държанието пред камерата , или поне да се отпуска по-малко че какви ги изцепва

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но както казва Боко с тоя Матриал толко...
В момента тва предаване е пълен

В момента тва предаване е пълен

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
xerial написа:Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но ...
...се появиха само миндили, къде понеже 100 чекиджий(неспособни за забият нещо с IQ над стайна температура) им се кланят са си повярвали, че верно са нещо повече от пача с чесън(разбирай за еднократно задоволяване на физиологически нужди, па някои и за толко не стават) и те затва в момента не гледаме никакъв конкурс, ми ситком комедия стил двама мъже и половина

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
xpl0d написа:xerial написа:Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но ...
...се появиха само миндили, къде понеже 100 чекиджий(неспособни за забият нещо с IQ над стайна температура) им се кланят са си повярвали, че верно са нещо повече от пача с чесън(разбирай за еднократно задоволяване на физиологически нужди, па някои и за толко не стават) и те затва в момента не гледаме никакъв конкурс, ми ситком комедия стил двама мъже и половина![]()
![]()

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
xerial написа:xpl0d написа:xerial написа:Който е гледал кастинга по ТВ знае че идеята на предаването беше друга, но ...
...се появиха само миндили, къде понеже 100 чекиджий(неспособни за забият нещо с IQ над стайна температура) им се кланят са си повярвали, че верно са нещо повече от пача с чесън(разбирай за еднократно задоволяване на физиологически нужди, па някои и за толко не стават) и те затва в момента не гледаме никакъв конкурс, ми ситком комедия стил двама мъже и половина![]()
![]()
![]()
![]()

евала за поста

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
брат ми ся ми каза че едната му била съученичка
пуснах му го да го гледа просто е така и той гледа гледа и по едно време вика "Я МАДЛЕНА КВО ПРАВИ ТУКА БЕ"