На МенТЕЛ в г***
Модератор: Общи модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: На МенТЕЛ в г***
Ама защо се засягате не разбрах, не съм го конкретизирал.
Гузен негонен бяга.
За щастие се занимавам само с юридически лица, за да избягвам такива псевдоюридически спорове.

За щастие се занимавам само с юридически лица, за да избягвам такива псевдоюридически спорове.

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
blacksapphire написа:Ама защо се засягате не разбрах, не съм го конкретизирал.Гузен негонен бяга.
Колега на мен ми се стори, че се заяждаш с изказванията си! Явно съм тълкувал погрешно мненията ти. Нямам нищо лично против теб подпалих нещо покрай тая тема за тия ЧСИта и тн........

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Koлегата поне осветли някои неща от тази материя в която работи, болшинството му колеги от гилдията не биха си направили изобщо труда да коментират и да отговарят , тъй че няма смисъл от нападки 

Никой не мое ма връне на селу!
- blacksapphire
- ентусиаст
-
Стремя се както мога да помагам, на няколко колеги от форума вече са им "замразени" топлофикациите при мен...
Утре е друг колега от форума при мен, ще си пазарува апартамент в Лозенец ново строителство лукс затворен комплекс по иляду лева квадрата.

Утре е друг колега от форума при мен, ще си пазарува апартамент в Лозенец ново строителство лукс затворен комплекс по иляду лева квадрата.

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Колеги, не се карайте помежду си !
Колегата blacksaphire се е опитал да бъде полезен, след като сподели информация директно от 'извора'. Смятам за редно, че трябва да изкажем благодарности! Всеки сам трябва да стигне до извода, кое е най-добре за него.
Колегата blacksaphire се е опитал да бъде полезен, след като сподели информация директно от 'извора'. Смятам за редно, че трябва да изкажем благодарности! Всеки сам трябва да стигне до извода, кое е най-добре за него.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blacksapphire написа:Стремя се както мога да помагам, на няколко колеги от форума вече са им "замразени" топлофикациите при мен...
Утре е друг колега от форума при мен, ще си пазарува апартамент в Лозенец ново строителство лукс затворен комплекс по иляду лева квадрата.![]()
Как така става колега, че са им замразени топлофикациите при теб?
А относно апартаментите имаш ли нещо за продан?
- blacksapphire
- ентусиаст
-
Над 60 имота има в момента, на 9ти пускаме още 17 апартамента в Кръстова вода, София Гардънс. 
Следи сайта да не правя реклама, че ще ми се карат.

Следи сайта да не правя реклама, че ще ми се карат.

абе да ви пикам на ЧСИ-тата и ***аната професия, това ще Ви кажа аз, многоуважаеми
гърчите бедните, за да лапат още богатите
споко, ше се обърнат нещата и всеки ще си плати греховете!
сигурно е излишно да коментирам как колега блексапфир караше обикновена Е39-ка 520 или 525, а сега му се мъдрят 5 литрови зверове у описанието
не че нещо лично, просто ми направи впечатление
и как злобно поставя хилеща се емотиконка, когато разказва как дерат обикновените граждани
удоволствие ли ти доставя?
после ми разправяйте как и те били хора, които заслужавали уважение за честния си труд
иначе по темата, ментел са педерасти и роднините им също, дерат като за последно чрез абсолютно всички методи, които имат а и много, които нямат, стига да не забележиш/да се оплачеш, по 10ст да одерат всеки от 5млн абоната са ... 500К лева... мен лично с последната фактура са ме ударили с двойно облагане с ДДС - ДДС върху цената на такси, които са вече са обложени с ДДС
гърчите бедните, за да лапат още богатите
споко, ше се обърнат нещата и всеки ще си плати греховете!
сигурно е излишно да коментирам как колега блексапфир караше обикновена Е39-ка 520 или 525, а сега му се мъдрят 5 литрови зверове у описанието
не че нещо лично, просто ми направи впечатление
и как злобно поставя хилеща се емотиконка, когато разказва как дерат обикновените граждани
удоволствие ли ти доставя?
после ми разправяйте как и те били хора, които заслужавали уважение за честния си труд
иначе по темата, ментел са педерасти и роднините им също, дерат като за последно чрез абсолютно всички методи, които имат а и много, които нямат, стига да не забележиш/да се оплачеш, по 10ст да одерат всеки от 5млн абоната са ... 500К лева... мен лично с последната фактура са ме ударили с двойно облагане с ДДС - ДДС върху цената на такси, които са вече са обложени с ДДС
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
разликата между богатите и новобогаташите е, че вторите най-често не остават такива заради ниската си култура. преди малко показваха банкера на бг завършил мио и имащ предполагаеми 600 млн, който едва ли ще седне да пише във форум колко е велик
когато човек се вземе за велик и за повече от другите пътя е винаги надолу

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Друга характерна черта на българина в йерархията, е че много обича да злобее по тези дето са новобогаташи
Оставете на мира ЧСИ, аз не съм им фен, даже напротив, но дори и да разполагат с пари, със сигурност имат много други негативни последствия от работата. Дето се казва всеки сам избира какъв да бъде.
А относно проблемите свързани с пари, това е проблем на българина - незнание и непознаване на закона.
Врътки винаги ще има, това и използват ЧСИ, за да стреснат длъжника, никой не гледа от моралната гледна точка - но пък и винаги има възможност да ги врътнеш като пич

Оставете на мира ЧСИ, аз не съм им фен, даже напротив, но дори и да разполагат с пари, със сигурност имат много други негативни последствия от работата. Дето се казва всеки сам избира какъв да бъде.
А относно проблемите свързани с пари, това е проблем на българина - незнание и непознаване на закона.
Врътки винаги ще има, това и използват ЧСИ, за да стреснат длъжника, никой не гледа от моралната гледна точка - но пък и винаги има възможност да ги врътнеш като пич

///peter написа:но пък и винаги има възможност да ги врътнеш като пич![]()
да, викат й - Терминал 2
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О лесно е да избягаш и да миеш чинии, но друго си е да ги врътнеш и да се наслаждаваш, как големите всъщност не могат с пръст да те барнат 

сичко останало, което е там, където живееш, можем да го вземам -лаптопи, плазми, сейфове, писма се изземват от пощенската кутия. Ако е на приятелката ти и докаже, че е нейно, ще й го върнем, пак написах каква е процедурата.
при извършването на опис на движими вещи действа установената оборима презумпция за собственост установена в чл.68-чл.69 от Зкона за собственстта-т.е. простото фактическо владеене на вещта от някого е индиция, че той е неин собственик, и доколкото той не ни докаже обратното/
Чакайте бре вие сериозно ли? Това ако е вярно е много голяма глупост. Аз имам апартаменти и ги давам под наем, много знам кой от наемателите какво дължи на ментел,глобул или какво и да е. Този наемател не е плащал нещо си и са го осъдили. Идват някакви пичове в МОЯТ апартамент и ми взимат МОИТЕ неща. Така ли е? Аз по никакъв начин не мога да докажа, че телевизора например е мой, купил съм го преди години,много знам аз къде му е касовата бележка или гранцията.
Друг случай, дойде ми някои на гости в нас за няколко дни. И той длъжник. Идват в нас и щото той в момента гледа телевизия, значи телевизора е негов и ми го взимат?
Дал съм на някой прител да отиде с моята карта до банкомата да изтегли пари или просто държи в ръката си моята дебитна карта. идват някакви пичове и ми взимат картата или ми запорират сметката, защото в момента той я е "фактически владетел на веща". Нищо, че е на мое име, то и апартамента е на мое име, ама както се оказва това не е пречка да ми го вземат.
По тази логика, ако аз дължа нещо, влизам в една е39 например, която седи пред блока и хич не знам на кого е и като дойдат пичовете аз им давам тази кола?
Ще се поинтересувам, но това не може да е истина. Не може някой да влезе в мой апартамент и да вземе мой неща, без аз да дължа на никого нищо и никой никога да не ме е съдил, то това си жива кражба.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
^Ми нали и аз писах че това е толкова възможно,колкото е и незаконно,и ако верно така са променили закона последните години,то е ясно че е лобиски закон