Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Re: Сега една сериозна тема породена от една друга тема...

Мнение от GKuzmanov » 19 Сеп 2011, 13:49

Не е ли по добре например до сряда да се събират кандидати и тогава да се пусне анкета ? Не че нещо ама някой може да иска да даде гласа си за някой, ама да не му се иска този някой да разбере че точно еди кой си го номинира :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Сеп 2011, 13:53

На мен пък идеята на темата ми допада ;)
Всеки средно интелигентен спамер ,много добре знае как да лази по нервите на останалите ,ходейки по ръба на правилата без да прекрачва границата.Това е умение ,което се усъвършенства с времето и в един момент става начин на съществуване във форума . Аз също съм го правил понякога съвсем целенасочено ,без да наруша нито едно правило на форума и поради една или друга причина си изядох банана навремето,който беше перманентен,но така или иначе мога да пиша в момента.
Та мисълта ми е,че не е нужно някой да наруши каквото и да било ,за да усере дадена тема или да го прави системно без да осъзнава,защото това се превърнало в диагноза . И тук идава момента с другарсия съд,който да приземи замозабравилия се потребител. Една седмица отпуска би подействала или отрезняващо или би ескалирала в джихат от страна на "форумния терорист" :mhihi:

Та според мен идеята на алх е да задейста коректива ,който в случая са всички потребители ,които оценяват действията на този или онзи юзър ,без оглед правилата на форума ,а на база цялостното му поведение ;)

п.п.1 Администратор не може да се самобанне,нужен е "приятелски огън" за тази цел .. :mhihi:
п.п.2 Номинирам алх поради гореописаната причина в п.п.1... :mhihi:
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 19 Сеп 2011, 13:59

Аз на практика нямам потребители, които откровено да не харесвам.
По-скоро имам някои, на които просто им пропускам мненията и не ги чета ... по една или друга причина.

По темата - аз също номинирам alx.

:bchug:
virtue and tranquillity

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Сеп 2011, 14:14

MatriX_Fucked написа:Давам по 2,69 (или еквавилента им в Пиринско) на всеки, който гласува за алx!

и тука се почна с купуването на гласове :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 19 Сеп 2011, 14:22

acho.rs написа:svilgg написа:
тази тема не би трябвало да съществува
ще причини само допълнителни дразги и излишно напрежение в форума
кой кого го дразни нека всеки го запази за себе си , няма смисъл да го прави обществено достояние
не бъдете хейтъри , всеки е различна личност и не е длъжен да бъде фурнаджийска лопата в очите на всеки

:idea:

:idea:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 19 Сеп 2011, 14:31

Ако се хвана за заглавието на темата, не виждам какво смешно и шеговито има тук. И въз основа на какво ще се слага БАН, за нарушение на кое правило? И пак питам, когато има потребители, които дразнят другите, това ли е начина? За какво са ни тия ПРАВИЛА тогава? И екипа, който съблюдава за тях? Ако правилата са непълни, допълнете ги. Ама да става нещо тука като народен съд над някой, категорично не.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Аватар

Мнение от Хаос » 19 Сеп 2011, 14:34

MatriX_Fucked написа:Не, самата идея, че някой трябва да бъде наказан, не защото нарушава нещо, ами защото определена група хорица го определят е свинска

викаш законите не са определени от хора, а от извънземни, а?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Сеп 2011, 14:36

^ законите се определят от $$$ не само тук в България като държава ами и в по-глобален мащаб.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 19 Сеп 2011, 14:40

12. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спорът!!!

:idea: :idea: :idea:
Какъв е смисъла на тая тема при положение,че има толкова лекета които си заслужават бан,но няма кой да ги банне!!!
А и не е умстно да бъде пусната точно от зелен.
Стига да ви се банва има много кандидати :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 19 Сеп 2011, 14:47

Elesar74 написа:Ако се хвана за заглавието на темата, не виждам какво смешно и шеговито има тук. И въз основа на какво ще се слага БАН, за нарушение на кое правило? И пак питам, когато има потребители, които дразнят другите, това ли е начина? За какво са ни тия ПРАВИЛА тогава? И екипа, който съблюдава за тях? Ако правилата са непълни, допълнете ги. Ама да става нещо тука като народен съд над някой, категорично не.

Кое не ти харесва на темата- че някой дразнител ще отнесе малко почивка ли :?: или че няма точка в правилата за бан на такива- то и не може да има, субективно е... След като обаче доста хора ги дразня аз примерно (както се вижда съм в челните позиции) и зелените са решили, че ще има малко спокойствие без мен в тоя форум- ок, отивам на почивка за 1седмица... що пък да не е и за месец- аз поне против нямам...

Аз друго следя с интерес в тая тема- колко народ ще имат смелостта да заявят в прав текст "Аз не харесвам Х, сложете му бан за 1 седмица"... Много е лесно когато има анкета да цъкнеш някой отговор и да си стоиш анонимен, друго е да го напишеш и да се вижда кой кого не понася по няк'ва причина... Честно казано се изненадах колко много народ се включи да номинира някой- явно в тоя форум имало и мъже, не само мишки...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от MayDay » 19 Сеп 2011, 14:52

Хаос написа:
MatriX_Fucked написа:Не, самата идея, че някой трябва да бъде наказан, не защото нарушава нещо, ами защото определена група хорица го определят е свинска

викаш законите не са определени от хора, а от извънземни, а?

Моралисти такива, недейте разсъждавайте, а следвайте заданието. Толкова ли е трудно просто да направиш нещо, което ти е казано, а не да мислиш върху куп глупости и простотии. Ако не Ви кефи - хиксчето и бай.

Моя глас е за теб, alx - една почивка от всички мозъци тук :)

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 19 Сеп 2011, 15:09

аз ще гласувам за себе си и без това няма как да спечеля :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Сеп 2011, 15:10

някой обеща бира, първо си я искам и после гласувам ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Сеп 2011, 15:20

пропускате смисъла на темата ама айде... от мене да мине. пак ще я "осмисля" целево накрая така или иначе ;)

аз нямам абсолютно никакъв проблем ако това да не пиша една седмица значи да не пише и най-големия негативен дразнител във форума и той/тя една седмица- мисля, че си струва :)

такива неща не ги взимам лично- измисленото е вече премислено :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 19 Сеп 2011, 15:35

alx написа: аз нямам абсолютно никакъв проблем ако това да не пиша една седмица значи да не пише и най-големия негативен дразнител във форума и той/тя една седмица- мисля, че си струва :)

ти сигурно нямаш проблем и шегите на колегите са чудесни, но така някак си се стимулира празното говорене във форума и лаладжиите като изобщо - аз съм доста отскоро, но вече познавам хора, които си пипат разни неща по колите, но нямат желание да описват нищо тук ... а някак си би било по-добре да се говори по същество, вместо да се споделят фантазии или да се разискват каталожни данни от авто-медии ...

ще дам пример със slavianko, чиято тема следях с изключителен инетерес, но спря да я списва заради лаладжии ... има и още примери, но е ясно какво имам предвид, мисля, че и твоята идея е подобна ...
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата