Прецакан ... - Ще ставам татко
Модератор: Общи модератори
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Прецакан ... - Ще ставам татко
Интересна ситуация
1. Няма нормално момиче, което да съобщава на "бъдещия баща", че е бременна по телефона
2. Дали те впрягат/филмират - мисли го по-късно - най-напред си уговори среща с момичето, седнете, поговорете, нека тя да ти обясни нейната гледна точка (през цялото време бъди спокоен и я предразполагай да говори)....след това я хвани за ръчичка и я закарай в първата гинекологична клиника - не за аборт - за преглед
3. Ако се направи на обидена - гаранция ти връзва тенекия
4...ако се окаже, че е бременна и ти самият имаш съмнения, че е твое - поеми си отговорността, а в момента, в който детето се роди - ДНК тест.
....след резултата...или си най-щастливият човек...или сядаш сам със себе си и вземаш едно много важно решение.
Успех

1. Няма нормално момиче, което да съобщава на "бъдещия баща", че е бременна по телефона

2. Дали те впрягат/филмират - мисли го по-късно - най-напред си уговори среща с момичето, седнете, поговорете, нека тя да ти обясни нейната гледна точка (през цялото време бъди спокоен и я предразполагай да говори)....след това я хвани за ръчичка и я закарай в първата гинекологична клиника - не за аборт - за преглед

3. Ако се направи на обидена - гаранция ти връзва тенекия

4...ако се окаже, че е бременна и ти самият имаш съмнения, че е твое - поеми си отговорността, а в момента, в който детето се роди - ДНК тест.
....след резултата...или си най-щастливият човек...или сядаш сам със себе си и вземаш едно много важно решение.
Успех

Според мене те будалка!И на мен ми се е случвало ама не бях на 21 а на 18
и наистина чувството е много гадно.Ама подходих много ''тактически'' и нещата се наредиха.Дори сега да видя тази,която ми направи този номер ще и са изплюя в носа и ще и ударя шамар зад врата
.

Ако говорим за провинция, питай Хемингуей ...
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Навремето имах една приятелка... казваше се Цура но и викахме Цурва
(предполагам ще се досетите защо) базикахме я че е пипала повече п*шки от ония на военната комисия
та тва девойче един ден реши че и трябват пари и започна да звъни наред на някви момчета и да ги лъже че е бременна... след 1 седмица 5 момчета и бяха дали пари да прави аборт... и девойката беше с 1000+ лв. напред... помисли и над този вариянт

та тва девойче един ден реши че и трябват пари и започна да звъни наред на някви момчета и да ги лъже че е бременна... след 1 седмица 5 момчета и бяха дали пари да прави аборт... и девойката беше с 1000+ лв. напред... помисли и над този вариянт

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....в крайна сметка- бремената е тя, не си ти! тя би трябвало (ако е със всичкия си) да се притеснява много повече от теб!
кво стана между другото- говори ли с нея?
кво стана между другото- говори ли с нея?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Аз така като гледам май ще заключа темата щото автора и който търси съвет, след 3-то мнение на първа страница никакъв го няма, давам отсрочка до вечерта да пропише и да каже, има ли развитие или хората си драскат безпричинно 6 страници вече 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Като чета тая тема се сещам как преди години една се опита да наиграе едно приятелче ( момчето си имаше кинти и му се лепяха яко) . Та един ден му звъни там няква си от пеперудките дето въртеше и му вика ше ставаш баща- закъснява ми с 2 седмици, бех на лекар тва онова, сигурна била че е от него и тн. Съответно той съвсем спокойно и заявил, че се е объркала нещо, щото бил сигурен какво и как е правил, като са вършели работа и на другия ден и казал, че отиват двамата на преглед за да е сигурен, че не го върти. Почнала да му реве тая- не и вярвал нз си кво, аве насила едва ли не я завел на преглед и хоп- лекаря констатирал, че няма чавета няма 5лева. После и се стъжни живота на таз ама това е друга тема вече- та това го изписах, за да имаш едно на ум, че такива пеперудки за по 1-2 пъти незнаеш какво могат да ти погодят, аве с 1 дума ти сигурен ли си в себе си, че не си омазал работата- ако да- тогава шанса да ти прави въртел е много голям.
авторът, обаче никакъв го няма
не се отчайвай, колега...шест страници морална подкрепа никак не е малко...

не се отчайвай, колега...шест страници морална подкрепа никак не е малко...

най-важните неща- първи
трябва да е ясно дали е бременна.
хващаш я и на преглед както казаха по-горе. ако не ще - взимаш и един тест от аптеката (99.99% са сигурни дори няколко дни след като е бременна) и го правите.
ако не се съгласи - работи те. ако е бременна- го дискутирате.
успех
трябва да е ясно дали е бременна.
хващаш я и на преглед както казаха по-горе. ако не ще - взимаш и един тест от аптеката (99.99% са сигурни дори няколко дни след като е бременна) и го правите.
ако не се съгласи - работи те. ако е бременна- го дискутирате.
успех
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Колега не е истина какви неща ти се случват. Картофи в аспуха, след запалването чупиш фара на комшията, лютеница и сирена по салона ти , приятелкатати хъркала като дъскорезница и сега това
. Явно си падаш касметлия или ...

Мишел написа::shock: Вярно ли тоя беше пича с дъскорезницата?! Аааааа не мога да повярвам, тоя ни баламосва тука!![]()
![]()
Тва дали ви баламосвам или не вие сами може да си прецените , нямам намерение да се кълна тука и да давам обяснения .
Та така , ето какво се случи днес накратко .
Видяхме се на кафенце с нея и ми се видя ДОСТА НеСигурна . Питах я сигурна ли си че си бременна . Каза ми че и 1во закъснявало доста (не уточни) и че след това правила някакви тестове , но на гениколог НЕ е ходила .Предложих и да отидем 2мата за да сме 100% сигурни . Е не ми даде точен отговор и отклони темата . Също я питах дали е била с други в близките няколко дни преди/след мен - кълна се че не е била . Предложих и да поема разходите по аборда , лекари и тн . Е тук вече и на мен ми стана странно , нацупи ми се и ми вика "Ти кво ся мене ли ще оправяш за това и аз мога да се погрижа ! "
Та така незнам още какво да мисля .... На гениколог с мен не иска да ходи и пари от мен не иска ?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Колега, ако, бременна жена до къ некой месец е доста секси...възползвай се 

Сондьора написа:Колега, ако, бременна жена до къ некой месец е доста секси...възползвай се

http://www.youtube.com/watch?v=saQ9YnWT ... 17C8FE8D3C
www.bmwпрофесори-bg.net