Средства за самоотбрана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Средства за самоотбрана

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2011, 1:35

steeN написа:
Bogat-Beden написа:...

какво значи надали ще е толкова труден ;) ако си държиш оръжието в сейф или заключено винаги (както си задължен), как по точно детето ти ще се докопа до него ?

теорията и практиката често се разминават...
както и да е ,отказвам се от спора :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 10 Яну 2011, 1:49

Вси4ко е образование и възпитание . :idea:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Потребител
Аватар
Кара: настръхнал
Мечтае да кара: кабрио М6 560hp

Мнение от vladatm » 10 Яну 2011, 2:09

Всичко е от стреса момчета, хората са преуморени и един кютек им идва като терапия.
Мисля си, че сбиването е подсъзнателен процес :dummy: ,ако носиш оръжие, значи си с нагласа за бой :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Яну 2011, 12:02

Аз си нося една раУта ,се си е с мен и се намира в гащите,само при нужда се вади,за да не става навалица,иначе съм учуден,в този форум е пълно с нинджи,а до сега никой не е извадил закаляван самурайски меч...или по кодекса на нинджата-скромността е основен фактор както и тайнството на ордена на нинджите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2011, 12:35

Винеги съм смятал, че потребителите като пишат тук вместо обичайният поздрав "Здравейте" трябва да почват със "Сенсей-рей!" и да завършват със "Ус!" :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 10 Яну 2011, 12:37

гаечен ключ 22 - дебелата дръжка.крик за масово поразяване. и въже ако буйстват много имам. и масло да наливам в огъня. арсенал в багажника :mhihi:
кой каза вафлен стоп? :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 10 Яну 2011, 13:49

В багажника....крикче крокодил+тръбата му,гедоре фул пак+2 големи удължения,шано ключ за гуми(с наварена тръба),набор отверки,въже за теглене стоманено и едно фенерче за обезвреждане на противника :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Яну 2011, 14:18

Stoicho написа:В багажника....крикче крокодил+тръбата му,гедоре фул пак+2 големи удължения,шано ключ за гуми(с наварена тръба),набор отверки,въже за теглене стоманено и едно фенерче за обезвреждане на противника :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Баце - ти да не караш самолетоносач? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 10 Яну 2011, 14:46

То не кола, ами подвижна зала за инквизиции :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 10 Яну 2011, 14:54

justboy написа:Аз доста често съм имал пререкания, незнам как ме намират тия "изроди"...
Та ме доядя страшно много тогава, хем е виновен, да ми беше махнал с ръка през прозореца, майната му, на всеки се случва да греши, ама той не стига, че се поср*л, ами и слиза да бие, другия и той, че и с трабите и за кого слизат? За мене... дето сигурно само единия ще ме изтърсва с голи ръце, АМА големите мъже... Ей тогава много ме доядя, че нямах нещо за стрелкане, само така да им се мерне, та да ги видя как щяха да се върнат с трабичките си обратно в тира и да си продължат по пътя... Хем щяха да имат 1 наум за следващия път.
Да е*а и... :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored:

Колега вземи си една прашка, един познат така с прашка беше строшил глезена на един мангал при спречкване ;) хем не е незаконно, хем пораженията са големи може да ползваш гайки или съчми от лагери да не се нарушава балистиката ;)

Иначе си нося един боздуган на синджир, ще ви се стори много средновековно, но не намирам голяма разлика в човешките отношения от тогава и сега, черен жребец с рицар на времето и принцеса с него-днес черен/бмв, мерц, кайен/ с мутра и манекенка до него, като гледам бухалката е заменила меча, а пистолета- арбалета, навремето сиромасите и крепостниците са поемали лошото отношение, сега обикновенните хора .... е къде е разликата май в техническия прогрес само... :clap:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Яну 2011, 15:34

Обаче сме си е*бали мамата,преди години става неква битка на свеетофара дето е на право за дървеница а на ляво за студенски град(IND комерс-хюндай),посоката е към центъра,та некви нещо се скараха,ма не разбрах що,направо бех дошъл когато вече започнаха да се карат,та в един момент единия удари 1 вия,първия отвори багажника и извади класическата щанга,другия обаче невъоръжен и решава да отстъпи,изразявайки се в обикаляне около колата си,1 вия го гони,2 рия бяга,по едно време 1 вия видя че не мое да го фане и прасна щангата в задния джам на 2 рия,ма това не е интересното,интересното е че действието го следиме сигур 100 човека,това се случва в пиков час,сутринта към 8.30,тея 2 мата дето се млатеха не пречеха на движението,обаче светва светофара зелено...и никой не мърда-гледаме сеир,интересното беше че и никой не подсвирва на първите на светофара,чекаме некой да се гътне,да стане интересно,и ние като ония мърши новинарите...бе голема сган сме българите ше знаете :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2011, 16:34

в америка доста хора имат пистолет в жабката...

кара се много и малумно и съм бил свидетел на страшни глупости, но никога не съм виждал някой да излиза от колата да се разправят освен ако не се ударят- а и тогава са общо взето цивилизовани...

най-често ако нещо някой се провини се натиска клаксона продължително и му показва среден пръст и нещата са приключени.

моите наблюдения за карането с софия по центъра е че е доста задръстено, но като че ли хората улегнаха. аз проблеми не съм имал никакви... а и не е като да съм карал някаква лъскава кола.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 10 Яну 2011, 17:01

Боздугани мечове?! :lol: Кво ви става бе хора? :mhihi: Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?! :mhihi: Далеч по-аристократично е!
Изображение

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 10 Яну 2011, 17:04

TPAKTOP написа:Боздугани мечове?! :lol: Кво ви става бе хора? :mhihi: Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?! :mhihi: Далеч по-аристократично е!

Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия" :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 10 Яну 2011, 17:11

Zagy написа:
TPAKTOP написа:Боздугани мечове?! :lol: Кво ви става бе хора? :mhihi: Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?! :mhihi: Далеч по-аристократично е!

Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия" :mhihi:

Ами ако оня се окаже Дънкън Маклауд и си помисли че му искаш душата? :lol: :lol: Скоро по улиците ще се разиграват от ония игри където се уговаряте с някой хора да проведете битка от определена епоха. Представям си някой изкача с меч другия обаче вади арбалет. Тогава от първата кола се отварят всички врати и се сформира "римска костенурка"... :lol: :lol: "хляб и зрелище" :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата