Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Средства за самоотбрана
steeN написа:Bogat-Beden написа:...
какво значи надали ще е толкова труденако си държиш оръжието в сейф или заключено винаги (както си задължен), как по точно детето ти ще се докопа до него ?
теорията и практиката често се разминават...
както и да е ,отказвам се от спора

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Вси4ко е образование и възпитание . 

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Всичко е от стреса момчета, хората са преуморени и един кютек им идва като терапия.
Мисля си, че сбиването е подсъзнателен процес
,ако носиш оръжие, значи си с нагласа за бой 
Мисля си, че сбиването е подсъзнателен процес

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Аз си нося една раУта ,се си е с мен и се намира в гащите,само при нужда се вади,за да не става навалица,иначе съм учуден,в този форум е пълно с нинджи,а до сега никой не е извадил закаляван самурайски меч...или по кодекса на нинджата-скромността е основен фактор както и тайнството на ордена на нинджите 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Винеги съм смятал, че потребителите като пишат тук вместо обичайният поздрав "Здравейте" трябва да почват със "Сенсей-рей!" и да завършват със "Ус!" 

Никой не мое ма връне на селу!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
гаечен ключ 22 - дебелата дръжка.крик за масово поразяване. и въже ако буйстват много имам. и масло да наливам в огъня. арсенал в багажника
кой каза вафлен стоп?

кой каза вафлен стоп?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
В багажника....крикче крокодил+тръбата му,гедоре фул пак+2 големи удължения,шано ключ за гуми(с наварена тръба),набор отверки,въже за теглене стоманено и едно фенерче за обезвреждане на противника

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Stoicho написа:В багажника....крикче крокодил+тръбата му,гедоре фул пак+2 големи удължения,шано ключ за гуми(с наварена тръба),набор отверки,въже за теглене стоманено и едно фенерче за обезвреждане на противника![]()
![]()
Баце - ти да не караш самолетоносач?

Si non confectus, non reficiat.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То не кола, ами подвижна зала за инквизиции 

Никой не мое ма връне на селу!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
justboy написа:Аз доста често съм имал пререкания, незнам как ме намират тия "изроди"...
Та ме доядя страшно много тогава, хем е виновен, да ми беше махнал с ръка през прозореца, майната му, на всеки се случва да греши, ама той не стига, че се поср*л, ами и слиза да бие, другия и той, че и с трабите и за кого слизат? За мене... дето сигурно само единия ще ме изтърсва с голи ръце, АМА големите мъже... Ей тогава много ме доядя, че нямах нещо за стрелкане, само така да им се мерне, та да ги видя как щяха да се върнат с трабичките си обратно в тира и да си продължат по пътя... Хем щяха да имат 1 наум за следващия път.
Да е*а и...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега вземи си една прашка, един познат така с прашка беше строшил глезена на един мангал при спречкване

Иначе си нося един боздуган на синджир, ще ви се стори много средновековно, но не намирам голяма разлика в човешките отношения от тогава и сега, черен жребец с рицар на времето и принцеса с него-днес черен/бмв, мерц, кайен/ с мутра и манекенка до него, като гледам бухалката е заменила меча, а пистолета- арбалета, навремето сиромасите и крепостниците са поемали лошото отношение, сега обикновенните хора .... е къде е разликата май в техническия прогрес само...

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Обаче сме си е*бали мамата,преди години става неква битка на свеетофара дето е на право за дървеница а на ляво за студенски град(IND комерс-хюндай),посоката е към центъра,та некви нещо се скараха,ма не разбрах що,направо бех дошъл когато вече започнаха да се карат,та в един момент единия удари 1 вия,първия отвори багажника и извади класическата щанга,другия обаче невъоръжен и решава да отстъпи,изразявайки се в обикаляне около колата си,1 вия го гони,2 рия бяга,по едно време 1 вия видя че не мое да го фане и прасна щангата в задния джам на 2 рия,ма това не е интересното,интересното е че действието го следиме сигур 100 човека,това се случва в пиков час,сутринта към 8.30,тея 2 мата дето се млатеха не пречеха на движението,обаче светва светофара зелено...и никой не мърда-гледаме сеир,интересното беше че и никой не подсвирва на първите на светофара,чекаме некой да се гътне,да стане интересно,и ние като ония мърши новинарите...бе голема сган сме българите ше знаете 

в америка доста хора имат пистолет в жабката...
кара се много и малумно и съм бил свидетел на страшни глупости, но никога не съм виждал някой да излиза от колата да се разправят освен ако не се ударят- а и тогава са общо взето цивилизовани...
най-често ако нещо някой се провини се натиска клаксона продължително и му показва среден пръст и нещата са приключени.
моите наблюдения за карането с софия по центъра е че е доста задръстено, но като че ли хората улегнаха. аз проблеми не съм имал никакви... а и не е като да съм карал някаква лъскава кола.
кара се много и малумно и съм бил свидетел на страшни глупости, но никога не съм виждал някой да излиза от колата да се разправят освен ако не се ударят- а и тогава са общо взето цивилизовани...
най-често ако нещо някой се провини се натиска клаксона продължително и му показва среден пръст и нещата са приключени.
моите наблюдения за карането с софия по центъра е че е доста задръстено, но като че ли хората улегнаха. аз проблеми не съм имал никакви... а и не е като да съм карал някаква лъскава кола.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Боздугани мечове?!
Кво ви става бе хора?
Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?!
Далеч по-аристократично е!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
TPAKTOP написа:Боздугани мечове?!Кво ви става бе хора?
Айде да се разберем с някой да си купим рапири че като се срещнем да му ударим една фехтовка?!
Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия"

Si non confectus, non reficiat.
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Zagy написа:TPAKTOP написа:Боздугани мечове?!Кво ви става бе хора?
Що бе - само глей кво ще стане ако му извадиш един самурайски меч на някой - ще има серия от филма "Тънка кафява линия"
Ами ако оня се окаже Дънкън Маклауд и си помисли че му искаш душата?