Сериозно за футболния турнир
Модератор: Общи модератори
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Ами хайде де!
Миналия Четвъртък предложих да се събереме на сбирката, после Неделя...само Слипнота и Иво видях
Ние не можеме да се организираме да се видиме бахти, а искате и нещо като тренировка да направиме
МИ АРЕ, другата Събота в 93то в кв Гео Милев, преди изкачването за зала Фестивална по пътя на 72. 17:00. Всички записали се, да присъстват. Топки, който може да носи.
Миналия Четвъртък предложих да се събереме на сбирката, после Неделя...само Слипнота и Иво видях

Ние не можеме да се организираме да се видиме бахти, а искате и нещо като тренировка да направиме

МИ АРЕ, другата Събота в 93то в кв Гео Милев, преди изкачването за зала Фестивална по пътя на 72. 17:00. Всички записали се, да присъстват. Топки, който може да носи.
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
dankata написа:Ами хайде де!
Миналия Четвъртък предложих да се събереме на сбирката, после Неделя...само Слипнота и Иво видях![]()
Добре !!!!! Предлагам:
НЕДЕЛЯ (11.09): 17:00 ст. Септември !! За тези който незнаят къде се намира: 16:50 на пазара в кв. Красна Поляна
Другата ми идея е ако искате да мина и да запазя час на някое от игрищата или в Зона Б5 или на ст. Славия !!!
Последна промяна GeNa7a на 10 Сеп 2005, 16:34, променена общо 1 път
- dankata
- младши ентусиаст
-
Е сега какво, всеки ще си предлага по някой терен и пак нищо няма да стане
Плюс това Неделя е 11ти...17ти...24ти. Ти за коя Неделя говориш?
И какво сега с тоя Септември? На стадиона ли мислиш да играеме
или има игрища отстрани? Плаща ли се?
Аз съм навит (ако става дума за утре де), ма ме съмнява за един ден да се организираме
АРЕ БЕ ОТБОРААААА, аре малко движение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И какво сега с тоя Септември? На стадиона ли мислиш да играеме

Аз съм навит (ако става дума за утре де), ма ме съмнява за един ден да се организираме

АРЕ БЕ ОТБОРААААА, аре малко движение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
dankata написа:Е сега какво, всеки ще си предлага по някой терен и пак нищо няма да станеПлюс това Неделя е 11ти...17ти...24ти. Ти за коя Неделя говориш?
И какво сега с тоя Септември? На стадиона ли мислиш да играемеили има игрища отстрани? Плаща ли се?
Аз съм навит (ако става дума за утре де), ма ме съмнява за един ден да се организираме![]()
Пише си за коя неделя става въпрос даже нарочно го удебелих за да няма недоразбрали, ама то се едно... Аз съм навит където и да е... Да за самия стадион говоря.. На него не се плаща.. На игрищата които споменах доколкото знам е 40лв за 1 час.. Демек 10 човека по 4лв !
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
е па и аз да доида а а може да се позапознаем първо на по бира на ЕКО и от там да тръгнем на някаде
това е мойто предложение че иначе аре на пазара,друг аре на стадиона направо на ЕКО ще проработи
П.С а може и попълнения да има от редовно пиещите там играчи
ако не поне могат да викат като агитка

това е мойто предложение че иначе аре на пазара,друг аре на стадиона направо на ЕКО ще проработи
П.С а може и попълнения да има от редовно пиещите там играчи
ако не поне могат да викат като агитка

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Аз сам навит утре някаде да поразцъкаме,че не сам помирисвал игрище от година и сигорно няма да мога да спра една топка на крак,дет се вика
- dankata
- младши ентусиаст
-
- niki fire
- младши ентусиаст
-
Аиде някои да каже за утре КЪДЕ и във КОЛКО ще се съберем да поиграем ????????????????????????????????
и всеки да се съобрази със това, аз предлагам по късно да е към 18:00ч само кажете къде ?????????
и всеки да се съобрази със това, аз предлагам по късно да е към 18:00ч само кажете къде ?????????

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
niki fire написа:Аиде някои да каже за утре КЪДЕ и във КОЛКО ще се съберем да поиграем ????????????????????????????????
Aз предложих.. На мене ми е все тая.. Само кажете къде защото до ЕКОто нямам възможност да дойда...
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
Аз утре съм на бачкане нощна
и не знам дали ще мога да дойда ако някаде по-близо до слатина става но не може всички да се съобразяват с един човек така че ако кажете точко каде и в колко часа ще ви кажа дали ще мога да дойда или не 

- niki fire
- младши ентусиаст
-
Еииииииииии ама днесска добре поиграхме а
На 15 се връща треньора на отбора тоест LeX , аз предлагам да си запазиме игрището на славия за 17сеп. СЪБОТА към 18:00ч и да поритаме там се плаща маиче по 40лв на час ако доидат всичките 14 всеки ще плати по 3лв ,аз мисля че е добре.
Какво ще кажете ама сериозно

На 15 се връща треньора на отбора тоест LeX , аз предлагам да си запазиме игрището на славия за 17сеп. СЪБОТА към 18:00ч и да поритаме там се плаща маиче по 40лв на час ако доидат всичките 14 всеки ще плати по 3лв ,аз мисля че е добре.

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
niki fire написа:Еииииииииии ама днесска добре поиграхме а![]()
![]()
![]()
Мисля, че и аз дадох същата идея;) Мога да запзя още утре ако кажете...