как се намира надежда
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: как се намира надежда
Nukem написа:...подтидксща депресарска нова година
Каква, каква, дай пак, че не фанах

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Не знам за колегата ,аз лично вече се почуствах по-добре след прочитането на цялата тема
П.П. Та къде казахте ще се събираме?![]()
... и аз да ти кажа ... депресията ни е налегнала яко

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
xpl0d написа:Nukem написа:...подтидксща депресарска нова година
Каква, каква, дай пак, че не фанах
На vaio-то на баща ми по-трудно целя буквите отколкото на моето hp, пак него не сам го вадил от раницата откакто си дойдох от София, пак не ми се ходи до дтугата стая до настопния комп, че е студено там сега правия икономии само под климатика в хола на дивана пред плазмата и топля само тази стая

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Депресия по отминала либов се бори...с нова любоооов
Ей, стягайте се в кръста и да не ви пука...ценете малко повече себе си
П.С.- Айде да се проявя и аз като романтична душа и да пусна едно поздравче за всички депресирани
Eminem - Beautiful

П.С.- Айде да се проявя и аз като романтична душа и да пусна едно поздравче за всички депресирани

Eminem - Beautiful
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
добре де-тука явно има достатъчно депресирани от единия и другия пол....!!!! що не напраите нещо да се съюзите,да съберете своите съдби и депресии в едно и да преодолеете кризата на липсата на "антидепресант"!?!?!
и примерно да изръчкате 100 съфорумци и два жирафа!?!?

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Pitbull_Germany написа:Депресия по отминала либов се бори...с нова любоооовЕй, стягайте се в кръста и да не ви пука...ценете малко повече себе си
![]()
П.С.- Айде да се проявя и аз като романтична душа и да пусна едно поздравче за всички депресирани![]()
Eminem - Beautiful
... еми правилно го пее момчето "нуждая се от някой,който да ме измъкне" ...малко ме отдепресира

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Дойде времето за една представителна извадка /за цитати говоря/ от тази тема
Честно - искрено се поразвеселих, докато я четях, ама в крайна сметка положението е тъжно и трагично - всичките дето сте писали сте крайно "издепресирани"
Я се хванет У ръце, моля ви се !
Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!
За кой ли път и аз се убеждавам в същото...
Това мъжете, в последно време са се превърнали в много странно племе
Последния да затвори вратата
А по повод на разразилия се ..."спор" на тема обслужващ персонал и вишистки... Де да знам аз... все си мисля, че при първите има читави, а при 2те - тотални издънки. В никакъв случай не трябва да се слагат под общ знаменател, т.к. може масово всяка 1 от 2те групи да има някакви характерни черти, но това не значи, че в 100% от случаите е така
/Прост пример - сервитьорка, дето бъхти като ненромална за да издържа семейството си примерно, даже и работи на 2 места за да се справи и да живее нормално! И някоя натокана кака, която си е купила дипломката (разбира се, с "любезното съдействие" на някой спонсор). Ами извинявам се, но за мен, тази която спада към групата "обслужващ персонал" е втората.

Честно - искрено се поразвеселих, докато я четях, ама в крайна сметка положението е тъжно и трагично - всичките дето сте писали сте крайно "издепресирани"

Lenco написа:Да привлечем Миглена Ангелова за Мод тук.

EBEEMVACIA написа:тя сега като ме види (бачка в барче срещу нас) ми се плези и гримасничи...![]()
..
![]()
Е какви са тея идиотски емотикони бе, колега! Щом ти харесва - отвръщаш със същото, какво се правиш на Лили Иванова!

klintan66 написа:За кой ли път се убеждавам ,че жените правят първата стъпка .
За кой ли път и аз се убеждавам в същото...

Apassionata написа:Аман от депресирани мъже. Няма нещо, което всяка жена да мрази повече. Сдухан мъж.

Bogat-Beden написа:Това ще да са някакви природно предубословени инстиктивно предефинирани бихейвиористични личностно емоционално сексуални парадигми-така най-простичко си го обяснявам аз![]()
Последния да затвори вратата

А по повод на разразилия се ..."спор" на тема обслужващ персонал и вишистки... Де да знам аз... все си мисля, че при първите има читави, а при 2те - тотални издънки. В никакъв случай не трябва да се слагат под общ знаменател, т.к. може масово всяка 1 от 2те групи да има някакви характерни черти, но това не значи, че в 100% от случаите е така

/Прост пример - сервитьорка, дето бъхти като ненромална за да издържа семейството си примерно, даже и работи на 2 места за да се справи и да живее нормално! И някоя натокана кака, която си е купила дипломката (разбира се, с "любезното съдействие" на някой спонсор). Ами извинявам се, но за мен, тази която спада към групата "обслужващ персонал" е втората.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
Fenka85 написа:Pitbull_Germany написа:Депресия по отминала либов се бори...с нова любоооовЕй, стягайте се в кръста и да не ви пука...ценете малко повече себе си
![]()
П.С.- Айде да се проявя и аз като романтична душа и да пусна едно поздравче за всички депресирани![]()
Eminem - Beautiful
... еми правилно го пее момчето "нуждая се от някой,който да ме измъкне" ...малко ме отдепресира![]()
Ти ме разби като яйце в стена

- M2PR
- старши ентусиаст
-

Pitbull_Germany написа: Да не говорим, че най-вероятно ще се появи някой нов и по-добър мъж точно, когато не го очакваш
Танче, ей това е най-важното, пиле

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
M2PR написа::arrow:Pitbull_Germany написа: Да не говорим, че най-вероятно ще се появи някой нов и по-добър мъж точно, когато не го очакваш
Танче, ей това е най-важното, пилеТочно, когато ти е най-сдухано и криво, и размишлявайки за пореден път в-у живота си и хората в него, така ще те светне от някъде, че ше се чудиш от къде ти е дошло
Просто не губи надежда
Що ме цитираш мен, бре...алоооуууу. Аз Танче ли съм

- M2PR
- старши ентусиаст
-

Pitbull_Germany написа:M2PR написа::arrow:Pitbull_Germany написа: Да не говорим, че най-вероятно ще се появи някой нов и по-добър мъж точно, когато не го очакваш
Танче, ей това е най-важното, пилеТочно, когато ти е най-сдухано и криво, и размишлявайки за пореден път в-у живота си и хората в него, така ще те светне от някъде, че ше се чудиш от къде ти е дошло
Просто не губи надежда
Що ме цитираш мен, бре...алоооуууу. Аз Танче ли съмЯ кажи честно...теб светна ли те живота...по манерката
Цитирам те като пример бе уууу! Да не те цитира човек....

Светна ме, да... сигурно и за това днес не си нося черпака, а само малката лъжица
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
За двамата депресирани, земете се поканете, пийнете антидепресант от полифенолите:

и сте вие...

и сте вие...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Добре де,незнам какво толкова се стягате,заебете любовта,карайте само на секс докато дойде любовта,поне няма да има време за депресии.
Но-ооо ако търсите причина за няколко дневно запиване с приятели,е много от далече започнахте,усетихте че идват неколко почивни дни и ви се роди идеята "уж депресия",давай направо-така и така,момчета,пие ми се здраво но за сметка на това продължително,идват повече почивни дни-дайте да се намажеме-ще те разберем и ще помогнем
Но-ооо ако търсите причина за няколко дневно запиване с приятели,е много от далече започнахте,усетихте че идват неколко почивни дни и ви се роди идеята "уж депресия",давай направо-така и така,момчета,пие ми се здраво но за сметка на това продължително,идват повече почивни дни-дайте да се намажеме-ще те разберем и ще помогнем

SKISA написа:добре де-тука явно има достатъчно депресирани от единия и другия пол....!!!! що не напраите нещо да се съюзите,да съберете своите съдби и депресии в едно и да преодолеете кризата на липсата на "антидепресант"!?!?!
E, aз го предложИх това вече, ама ме контрирАха, че щяло да стане гей-дружинка "Детелинка" и се отказАх!

Чакаме да видим къде ще се събират депресираните моми, пък ние ще дойдем после да им правим компания.

Последна промяна Fear на 11 Дек 2009, 14:35, променена общо 1 път