Полицай Бие и заплашва 22 годишен

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Полицай Бие и заплашва 22 годишен

Мнение от Club BMW » 09 Ное 2009, 21:10

Колегите, които защитавт полицая са много зле! Вие в гората ли сте расли?
Не защитавам момчето и за да е там сигурно си има причина, но да бъде бит и заплашван със смърт :kuku: Този полицай показва точно ниското ниво на българския полицай. Ако зависеше от мен вече щеше да е уволнен и в затвора.

"Ти знаеш ли кой съм аз ?" :mhihi: Ти си никой палячо :nono:
Последна промяна Club BMW на 09 Ное 2009, 21:11, променена общо 1 път

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Ное 2009, 21:10

plradev написа:
spacepl написа:Аз пък тия полицаи дето ги познавам за дребни кражби спукват от бой и рядко водят в РПУ-то щото знаят че няма смисъл

Глупости говориш и те са си партиика и боя е бутафорен ;)
..Бе сички куки у бг са боклуци и катаджиите също и изобщо целото МВР до деловодилтелката ,която е долна к**ва предполагам, трябва да отидат в бобов дол,щото ни подтискат.Сградата на 6-ти септември да стане мол ,районните-тунинг центрове ,а астрите таксита :!:
И справедливостта ще възтържествува... :dunno:

ИзображениеИзображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 09 Ное 2009, 21:11

ivan. написа:
White 1913 Power написа:за да го шамарят има защо сигурен съм и не мислете че маргините или кой там е недосегаем защото жорката илиев преди години рева като малко детенце във 9 рпу

:OT: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
По темата-няма право да го пипне :!: :!: :!:
Ама като го видиш такъв буклук и знаеш,че никой няма да го осъди и след 24 часа е отново цар....не полицай да си ,а от гражданска съвест ще ти иде да му замажеш суполите.
За съжаление това е реалността тук :(

да за смех си е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Ное 2009, 21:12

Същите тия полицаи преди няколко месеца когато биеха същите тия цигани в Плевен в дискотека "Бижу" щото я бяха превзели и биеха българите - всички тука им викахте БРАВО, а сега .... ГЕРОИТЕ са виновни а, че били мангала дето не е искал да си плати таксито а ?

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Ное 2009, 21:14

Ще завърша участието си в темата като ви споделя нещо, което ми се наби в главата по време на лекцията по наказателен процес - та професорът каза следното:

За разлика от гражданите, при които принципът е, че всичко, което не е забранено от закона, е разрешено, органите на властта действат само в пределите на това, което изрично им разрешава закона :!:
(поводът беше, че няк'в разпоредил принудително довеждане на адвокат :mhihi: и после се оправдавал с "ама то не ми е забранено" :mhihi: )

Та вярвате ли, че в ЗМВР, някоя наредба, правилник или друг нормативен акт му е разрешено на полицая да раздава шамари и ритници, защото някой го храни/обижда (впрочем аз даже не разбрах какво му говори ония келеш) :roll: :dunno: ! От там нататък всичко друго - "ама и той е човек", "прикипяло му" "ония келеш го заслужава", "ония мангал що говори" и т.н. нямат никакво значение ;) :!:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Ное 2009, 21:20

spacepl написа:Същите тия полицаи преди няколко месеца когато биеха същите тия цигани в Плевен в дискотека "Бижу" щото я бяха превзели и биеха българите - всички тука им викахте БРАВО, а сега .... ГЕРОИТЕ са виновни а, че били мангала дето не е искал да си плати таксито а ?

Тогава мангалите са оказали съпротива (официално) и полицаите са употребили сила- това им е позволено по закон... И дори им беше малко боя тогава- не всеки път си намираш оправдание да пребиеш качествено мангал...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 09 Ное 2009, 21:21

Плевенската районна прокуратура се самосезира, след като в интернет се появи клип, в който полицай обижда и удря момче в управлението в Долни Дъбник. Прокурорската проверка трябва да приключи до седмица, след което ще бъде образувано досъбедно производство. В областната дирекция на МВР също започва вътрешна проверка по случая.

На клипа, пуснат в интернет, се вижда как униформен обижда и удря младо момче. Друг полицай не реагира на това и гледа как колегата му малтретира момчето. Момчето, жертва на полицая Георги Филатов, е 22-годишният Калоян Христов. Днес майката на Калоян заяви, че не за пръв път Георги Филатов посяга на семейството й. Причината, според нея, е във вересиите, които полицаят не може да й изплати.

"На мен ми дължи пари от доста време 125 лева и оттогава мрази децата ми и първо в училище беше бил моя малкия син, след това пуснах жалба срещу него, след това посяга на големия ми син", разказа Ваня Тодорова, майка на Калоян.

Калоян също е подавал жалба срещу униформения. Клипът е сниман в събота сутринта, а момчетата попадат в полицейското управление, за да дадат обяснения след свада с таксиметров шофьор.

Иво Радев районен прокурор каза, че служителят, който се вижда на клипа и нанася удари и обижда момчето, в този момент не е бил на работа. Прокурорската проверка трябва да приключи след седем дни. Тогава ще е ясно каква наказателна отговорност носи полицаят.

"Там има заплахи за убийство, нанасяне на удари, съвкупност от деяния, но прокуратурата реагира незабавно и всеки, който си позволява такива деяния, ще си понесе и наказателната отговорност", категоричен бе Радев.

Когато полицаят видял, че приятел на Калоян снима с телефона си, опитал да изтрие записа. Не успял, тъй като менюто на апарата е испанско.

Полицаят е отстранен от длъжност, уточниха от МВР. Проверява се съпричастността и на други служители към случая.
www.bmwпрофесори-bg.net

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Ное 2009, 21:23

Абсолютно недопустимо е за мен, това държание от "човек на реда". Като ги гледам са психически неуравновесени и двамата служители. Не ме интересува момчето, кво е извършило, има си съд, нека се изкаже.. Дано си получат заслуженото, дано ама надали.. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 09 Ное 2009, 21:24

Незнам колеги много мнения изчетох имного правилни и неправилни неща!Но е нормално според мен да си изтърве нервите полицая!Как да не е?Къде ни е държавата?Къде ни е респекта от органите на реда?Ами няма го!Не стига че полицайте са тотално оставени без права-треперят сяка вечер дали ще им се натресе някой такъв дришльо,щото немат право да го бутнат доде той им плюе в лицата и им къса пагоните!Да и в другите страни това не е нормално-но там респекта от полицията е огромен-в щатите кат те спрат и чакаш и не мърдаш-щото там ченгето ако нещо не му хареса в движението ти и може да реши да го приеме кат заплаха и да те гръмне!такива са полицаите защото нема респект към тях-е как да се сдържат?И той е човек и той има достойнство!Не ги защитавам-но не ги и оправдавам!И аз съм прибиран многократно в РПУ-то!Но дори и когато съм бил много виновен и кат съм бил много нагазил-траеш ли си и съобразяваш ли се с тях-няма такова отношение точно обратно винаги ти влизат в положение!И когат съм бил напит и съм се дървил на куките-много ясно шамаросван съм!Е как да се сдържи полицая-когато келеша-прибран,щом е прибран има защо не си стои на е..ния г.з ами се репчи на ченгето!Не стига че е виновен ами и се дърви?Ами малко му е тфа!Спор нема!

Пак потвърждавам-НЕ оправдавам НЕОПРАВДАНОТО полицейско насилие!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Ное 2009, 21:24

Maverick_VS написа:Ще завърша участието си в темата като ви споделя нещо, което ми се наби в главата по време на лекцията по наказателен процес - та професорът каза следното:

За разлика от гражданите, при които принципът е, че всичко, което не е забранено от закона, е разрешено, органите на властта действат само в пределите на това, което изрично им разрешава закона :!:
(поводът беше, че няк'в разпоредил принудително довеждане на адвокат :mhihi: и после се оправдавал с "ама то не ми е забранено" :mhihi: )

Та вярвате ли, че в ЗМВР, някоя наредба, правилник или друг нормативен акт му е разрешено на полицая да раздава шамари и ритници, защото някой го храни/обижда (впрочем аз даже не разбрах какво му говори ония келеш) :roll: :dunno: ! От там нататък всичко друго - "ама и той е човек", "прикипяло му" "ония келеш го заслужава", "ония мангал що говори" и т.н. нямат никакво значение ;) :!:
Ама на теория 100 процента си прав...Но ми е чудно как става това на практика...Никой не е от желязо,и те са хора и те живеят в същата помийна яма като нас и малко бутат масло и те..(друг е въпроса че има много сериозна тиня сред тях,ама..-такова ни е "обществото")
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 09 Ное 2009, 21:37

Bogat-Beden написа:
Maverick_VS написа:Ще завърша участието си в темата като ви споделя нещо, което ми се наби в главата по време на лекцията по наказателен процес - та професорът каза следното:

Ама на теория 100 процента си прав...Но ми е чудно как става това на практика...Никой не е от желязо,и те са хора и те живеят в същата помийна яма като нас и малко бутат масло и те..(друг е въпроса че има много сериозна тиня сред тях,ама..-такова ни е "обществото")

Хубаво, и аз избушвам, то и няма как при това ежедневие и особено движение в София :mhihi: . Но като ме засече някой и ми покаже среден пръст не го изваждам от колата да му раздам шамарите (въпреки че определено мога с мойте габарити :mhihi: ) - отивам вечерта на фитнес и си изкарвам цялата натрупана агресия от деня на чувала ;) :mhihi: ! Та така всеки нормален човек може да си намери отдушник някъде ;)!

А страшното всъщност в това поведение на униформения е, че им се създава едно чувство за безнаказаност, защото ако го нямаше записа, нищо нямаше да се случи (самосезиране на прокуратурата и т.н.) и така до следващите шамари и ритници на арестант, и така до безкрай ;)! Виж другият полицай с жилетката нищо не прави - седи, гледа и му вика млъкни на момчето - вместо да изкара колегата си от помещението, да го успокои или нещо друго там - ето това е страшното ;)! Заради това не мога да ги разбера колегите, които го защитават :roll: !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 09 Ное 2009, 21:54

Е.ати двойните стандарти !
За една емблема човек убивате .... а сега - били го !
Това бой ли е ве пичове ?

Милкиуей ,
как свърза случая с Бойко ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Ное 2009, 22:07

Държа да подчертая,че не оправдавам действията на полицая и не го защитавам,но само по такъв начин може да се действа в България...

п.п Затова сме в този форум за да споделяме мнението си и гледната си точка,но наистина съм потресен от начина на мислене на определени субекти тук...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 09 Ное 2009, 22:13

benzin написа:Плевенската районна прокуратура се самосезира, след като в интернет се появи клип, в който полицай обижда и удря момче в управлението в Долни Дъбник.
На клипа, пуснат в интернет, се вижда как униформен обижда и удря младо момче. Друг полицай не реагира на това и гледа как колегата му малтретира момчето. Момчето, жертва на полицая Георги Филатов, е 22-годишният Калоян Христов. Днес майката на Калоян заяви, че не за пръв път Георги Филатов посяга на семейството й. Причината, според нея, е във вересиите, които полицаят не може да й изплати.
Калоян също е подавал жалба срещу униформения. Клипът е сниман в събота сутринта, а момчетата попадат в полицейското управление, за да дадат обяснения след свада с таксиметров шофьор.
Иво Радев районен прокурор каза, че служителят, който се вижда на клипа и нанася удари и обижда момчето, в този момент не е бил на работа. Прокурорската проверка трябва да приключи след седем дни. Тогава ще е ясно каква наказателна отговорност носи полицаят.
"Там има заплахи за убийство, нанасяне на удари, съвкупност от деяния, но прокуратурата реагира незабавно и всеки, който си позволява такива деяния, ще си понесе и наказателната отговорност", категоричен бе Радев.
Когато полицаят видял, че приятел на Калоян снима с телефона си, опитал да изтрие записа. Не успял, тъй като менюто на апарата е испанско.

Полицаят е отстранен от длъжност, уточниха от МВР. Проверява се съпричастността и на други служители към случая.

Интересна история се разплита.Почти съм убеден че ще изникнат още подобни деяния на тоя псевдополицай към различни хора.
Голям мъж да изпада в истерия пред 20 годишно хлапе--първи прояви на психическа лабилност за мен.На тоя бих му взел оръжието веднага,че той утре може да изпозастреля съседите си заради силна музика.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 09 Ное 2009, 22:21

Тия дето защитаваха полицая, още ли са на същото мнение след втория клип? И утре ако извикат некой за справка, във връзка с негов познат, и куката не го хареса, кво правиме? Ядеме шамари :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата