СИНЯТА ЛАВИНА !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Юли 2009, 22:30

bmwdriver написа:Проблема не е в Бойко.Проблема е в мазника Костов,дето ще дърпа
конците,щото без него няма правителство.Ма явно е свършил парата
за тия 8 години и сега потрива доволно ръце :roll:

А ако Костов го няма, как мислиш....от ГЕРБ ще поемат цялата власт?! Не смятате ли, че въпреки гласуваното доверие....от ГЕРБ са твърде неподготвени даа поемат цялата циганьорщина.....по-добре с Костов...отколкото с Доган?! Къвто и да е Костов..... "по-добре ще дърпа конците", отколкото и без тях. ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 05 Юли 2009, 22:36

Абе Костов може да е всякакъв ама я да си спомним кой управлава преди да дойде той на власт и каква беше икономическата ситуация преди и след като приключи неговото управление !

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 05 Юли 2009, 23:05

bum_bum написа:Честито, избрахте за премиер мутра и убиец. Да са ви честити новите четири години як анален секс!

по точно нещо от това едва ли може да се напише ;)
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 05 Юли 2009, 23:13

GRIPEN написа:Абе Костов може да е всякакъв ама я да си спомним кой управлава преди да дойде той на власт и каква беше икономическата ситуация преди и след като приключи неговото управление !
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 05 Юли 2009, 23:33

GaD написа:
GRIPEN написа:Абе Костов може да е всякакъв ама я да си спомним кой управлава преди да дойде той на власт и каква беше икономическата ситуация преди и след като приключи неговото управление !
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Ми така де ! :) Преди да дойде той на власт, по виденово време доколкото си спомням вземах къде 10 (десет!) долара заплата (че и по-малко), обърната по извънземния курс преди да го изритат тоя !:evil: Може Костов да се е облажил, да е отмъкнал пари ама преди да дойде той на власт държавата беше удавник потънал в блатото до над челото и той го издърпа тоя удавник за косата ! И тези комсомолци сега с цялата си наглост пускат предизборни клипове за неговото управление, е няма такова безочие :!: :evil:
За мен, като човек на държавна служба е важно да вземам такава заплата, която ми позволява да живея нормално, да не мисля как да платя сметките а да мисля къде да отида на почивка през лятото! Ей това ако стане не ме вълнува, че някой се бил облажил докато е на власт( е все пак да не прекалява де :D ), такива облажили се ги има не само в България. :winky:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 05 Юли 2009, 23:48

БОРКО-ЧИПА написа:
bum_bum написа:Честито, избрахте за премиер мутра и убиец. Да са ви честити новите четири години як анален секс!

по точно нещо от това едва ли може да се напише ;)

В държава на мафия, по добре да е само 1 мафия .... Ти като погледнеш няма никой от целия парламент на ,който може да вярваш.. Както се казва на кого вярвате повече на Политиците или на Прогнозата за времето ??? е отг е ясен..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Юли 2009, 23:49

bmw maniqk ivo bmw написа:Нито Мутра е добре нито сегашните. :mhihi: :mhihi:
Разсъждаваш невероятно .....
Аз съм доволен . Много поздрава на Доги !
И аз имах бас с 2-3 колеги че Бойко няма да се коалира с БСП!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 05 Юли 2009, 23:49

Браво на нашите, изненадата на изборите станахме. Задържахме 7-8 % и при тази избирателна активност, а толкова хора не бяха излизали по избори от сто години.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Браво на нас, много усилия бяха, много хора работиха за каузата и много отидоха до урните, точно както обещаха. Единственото, което ще ни оправи е точно това силно гражданско общество, което се заражда.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 05 Юли 2009, 23:52

EBEEMVACIA написа:българин ще убие бълхария-виде се :evil: не че сме си отишли се де...
Много си зле пич и другите с подобни мнения !
    Гледайте Станишев какъв мишок е ! по бтв.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Юли 2009, 23:54

Аве ще видите след 4 години как ще почнете да ревете, и на който не му харесва как разсъждавам много му здраве, да се радвам там на Бате Бойко. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 06 Юли 2009, 0:04

bmw maniqk ivo bmw написа:Аве ще видите след 4 години как ще почнете да ревете, и на който не му харесва как разсъждавам много му здраве, да се радвам там на Бате Бойко. :mhihi:

Както много хора казаха , по добре се радвай на него отколкото на феса !
зле или не , държавата ни е мутренска , поне им дайте властта барем се оправим .... или ни оправят ...

2 поста по нагоре дет вика човека , скивайте го къв е мишок тоя ... приказва кво били направили как всичко било шестица отвсякъде !

ХАХАХА

да ама:

--- хляба - гони лев и 50
---изкупна цена на млякото- 0,20 лева - на магазина - 2 лева !
---куп изгубени пари от Сапард и от фондовете
---нищо за фермерите , ама нищо , както са си били преди 1 век така са си и сега , ебати буксуването
---празен парламент , и то при гласуването на едни от най важните закони !( поне затова можеха да се погрижат всички да ходят на работа)
--- вижте цената на горивата ... еми те просто лудеят ту нагоре-ту надолу , но все покрай 2-та лева !
---пътища , е да болен проблем от години , но и това правителство пръста си немръдна за този проблем ...
---да не говорим за безразборно пропиляните пари от "командировчици" "самолетчета" и "лимузинки" ... а да и нали се сещаш че тва го плати ТИ БЪЛГАРИНО ПРОСТ ДЕТО СВИКНА 20 ГОДИНИ ДА ТЕ КЛАТЯТ , и да НЕ ти прави впечатление ....

еми , кво стойте си в 19 век , носете си потурите и яжте с ръце , той Бай Ганьо още си е жив бе ... иди виж го в огледалото :evil:
Последна промяна svilgg на 06 Юли 2009, 0:08, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 06 Юли 2009, 0:06

Що ?сега да се смеем като ни е.еше доган и станишев и онзи с паркинсона?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 06 Юли 2009, 0:07

SKISA написа:аз специално вече съм на 5та бира и смятам да спра да пиша за тая вечер.... :winky:

Бих те - със приятели Костовисти (малко сме ние мохиканите) се напукахме за норматив и сипахме доста ракия на "погребението на Доган" :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 06 Юли 2009, 0:14

bmw maniqk ivo bmw написа:и на който не му харесва как разсъждавам много му здраве

Това ми звучи като...
Сокола:На когото не му харесва, да отиде да живее където поиска..
Даут Осман: Който не харесва ДПС, да духа супата
Аз се радвам, че горните цитирани индивиди, няма да са на власт.. ти като не се радваш - много ти здраве на теб или помоли доганчо да те повози в яхтата си за 5 млн. ;)
Аз искам дясно управление, ти ляво... аз 4 години търпях ляво управление, сега ти 4 години търпи дясно... после ще гледаме плюсовете! Сега на сухо да плюем, нещо не се връзва.Европа също подкрепя дясно управление в България, защото видя че от лявото нищо не става!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 06 Юли 2009, 0:15

:D :D :D :D кеф кеф кеф кеф ЧЕСТИТО НА БАТЕ БОЙКО и неговите родители и близки приятели Ген. Любен Гоцев, Димитър Иванов, Румен Николов, Валентин Златев и други знайни и незнайни другари, които по брилянтен начин изиграха цял НАРОД.......ПАК! КАзват, че мъжко магаре веднъж се ебяло, но българина показа че е по-тъп и от магарето :mhihi: :mhihi:
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата