Гласувайте !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 16:21

GaD написа:Трябва да направат гласуването задължително! И естествено ако има такива дето немогат поради една или друга причина да отидят да платят една скормна глоба от 200 лв и това е.

ако не се лъжа мисля че го има това май в Белгия беше....ама може и да греша де

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Юни 2009, 17:04

На този дето защитава доган и дпс ще му кажа само няколко неща:
Дпс не само не е европейска партия,а е толкова назадничева че и в иран не са толкова назадничеви,в турция от 30 години са забранени фереджета и тем подобни символи на вярата,тук обаче искат тези неща,защото няма някой като Кемал Ататюрк да ги залости по занданите и да ги спукат от секс тея "активисти"
Проблема е че в България веднага ще обърнат тея мерки като "расова дискраминация",умишлено се свързват 2 те неща-икономика и расизъм,и тая лопата се върти както отърва на тея олигофреми.
Пример:
-Що крадете бе идиоти
-аа ти си расист и проповядваш етническа нетърпимост

Ми ставам расист ,колкото и да не съм,вече мразя мангали(е тех съм ги мразил винаги,и винаги когато ми се е отдавало случай са яли бой),мразя и разни псевдо турци,дето никой не ги иска никъде
Ако ги попитате-вие какви сте-те отговарят -турци...
Ми заминавай те бре,никой не ви спира,заминавайте,махаите се,500 години стигат,и си вземете мангалския електорат с вас

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 30 Юни 2009, 17:39

на колегата фен на Доган и компания му показвам за пореден път с какви лъжи си служат неговите приятели:
20-километрова опашка от автомобили .... Повече от 6 часа се чака, за да се премине границата между Сърбия и България на ГКПП Калотина. Особено през последните десетина дни, когато гастарбайтерите в Германия се прибират за годишна отпуска в родината си Турция. Действащата система граничи с абсурда, защото се преминава през 6 гишета, като се пренася една флашка, наричана кой знае защо електронен фиш.

искам да припомня, че този абсурд го има САМО в България и беше въведен от още сегашното правителство. Проблема с опашките беше ясен още от първия ден на Министъра, но явно на него му е през онази работа.
Днес пристига съобщение:

За да премахнат този абсурд от Национална агенция „Пътна инфраструктура" (НАПИ) и Гранична полиция обявиха, че от 1 юли се въвежда нова организация на преминаване през ГКПП Калотина.

Странно, но в прес съобщението пише, че промяната е регламентирана с постановление № 34 на МС от 16 февруари 2009 г., с което се въвеждат изменение и допълнение на Наредбата за гранично - пропускателните пунктове. Излиза, че абсурда по границата е можело да бъде предотвратен, като се въведе новата организация доста по-рано. Тоест постановлението е било крито цели 5 месеца!

ето ги вашите сегашни управници - това свършиха през последните 8 год !!! Аз и моето семейство съм изтърпявал много пъти тези абсурди, както и войната по пътищата и затрупан бях 24 часа на петолъчката, докато твоята министърка туркиня ми обяснява по радиото, че била вдигната армията да ни спасява - ние стоим заедно с 2 премръзнали полицай на пътя и проклинаме лъжите ви!!!

Аз ще гласувам и ви призовавам да го направите и ВИЕ!
Последна промяна CheGevara на 30 Юни 2009, 18:01, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 30 Юни 2009, 17:51

road666 написа:........

Като се застъпваш толково за ДПС я ми отговори на няколко въпроса!

Защо в градовете със смесено население се говори в общините на турски език и не само там? Нали официалния език е БЪЛГАРСКИ! Какво целите ?
Защо гласувалите за ДПС са основно турци от български произход или цигани? Нали не била етническа партия, да ама не, това, че има продажни боклуци и работят в ДПС и са взети по тази причина, уж не била етническа партия. Но за сметка на това има български турци, които не гласуват за ДПС. Защо ли, защото не прави нищо за тях и не харесват политиката и!

Едно време като ви изселваха в Турция, какво стана? Върнахте се като мръсни псета! Защото там не ви признават и никой не ви иска. Вие не сте нито Турци, нито Българи! Вие сте едно НИЩО!

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 30 Юни 2009, 18:26

Не на последно място искам да благодаря на екипа на БМВ форума,че позволява разискването на тази тема с политическа насоченост.
В другите форуми незнам защо,но стане ли въпрос за партии,гласуване,корупция и политици темата веднага се затрива.
едно ме радва--даже с различни мнения,във всички си личи недоволството и ненавистта към животното порода политик в БГ.
За тези които казват че просто няма за кого да се гласува.Така е,ПРАВИ СТЕ.В такива моменти обикновено е добре да се гласува за най-малкото зло.
Другият вариант по който биха могли да се оправят нещата за съжаление е с нездравословни последици.
А оня дето ми опонира с мнението си че все повече хорица в БГ карали коли на по 2-3 годишна възраст,че с честен труд всичко се постигало и бля-бля други извратени за този момент и състояние на страната ни приказки бих го попитал в час ли е,добре ли се храни и какви хапчета взима че да си ги купя и аз за да виждам малко по-добре на живота.

кандидат ентусиаст
Аватар

Браво!!!

Мнение от Hammerfall » 30 Юни 2009, 20:43

Изключително приятно съм изненадан от отношението на колегите към въпроса и от тяхната интелигентност!!!
Точно в този тип дебати се събужда мисленето на гражданското общество.
Поддържам мнението на почти всички колеги (с 1-2 изключения).
Какъв ли би бил парламента, ако гласуват само участниците в този форум? Интересно...
Може би админите да пуснат една анкета и после да сравним с резултатите от изборите?
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Браво!!!

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 21:48

Hammerfall написа:Изключително приятно съм изненадан от отношението на колегите към въпроса и от тяхната интелигентност!!!
Точно в този тип дебати се събужда мисленето на гражданското общество.
Поддържам мнението на почти всички колеги (с 1-2 изключения).
Какъв ли би бил парламента, ако гласуват само участниците в този форум? Интересно...
Може би админите да пуснат една анкета и после да сравним с резултатите от изборите?

и аз съм за

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 21:53

но защо ли си мисля , че колегата се изплашил и няма да отговори- този който подържа доган

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 30 Юни 2009, 22:04

:idea: аз съм за масово гласуване, дори да го направят и задължително искам!!!
...ако не знаете за кого да гласувате, отидете и пуснете невалидна бюлетина - 100000... пъти по-добре отколкото да не се гласува!!!
...мисля всички знаят какво става после!? :evil:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Потребител
Аватар

Мнение от Елби » 30 Юни 2009, 22:18

Не знам кой се е изплашили кой не...
А замислили ли сте се кои са хората, които си продават гласовете?
Това е най-отритната част от обществото, бедни, мизерни, обезверени... те не могат да си позволят лукса дори да пускат подобни теми в който и да е форум... те са готови (и го правят) да продадат всичко, дори и тялото си, огледайте се по магистралите...
И тези умници с призивите да гласуваме, могат ли да ми дадат ако не на мен, поне на тия дет си продават гласовете, някакво разумно обяснение как точно ще се промени лайняното блато в което живеем? Костов ли ще го промени, дето разпродаде държавата за жълти стотинки и се нагуши безножно, Бойко ли дето вече разбира от всичко, само не и от пожари, Доган ли, БСП ли, Царя ли, който дойде на власт, та да си оправи окаяното финансово положения на гърба на електората си и на всички останали българи? Кво ми призовавате да гласуваме, за кого?
В тази лайняна държава няма нито един осъден политик и на никой не се иска сметка за действията му. Да гласуваме, викате... Па и да не гласуваме, нема ли да е същото? Каква е разликата дали ще ме краде и унижава точно този или точно онзи? Все едно в мутренските години да си избера дали да се застраховам при СИК или при ВИС. Се същия кур. Така и на изборите.
Плещете си глопостите за гражданска позиция... истината е, че сами нема се оправим. Требва някой да дойде да ни спаси. Както казах в предишното си мнение, УСА, ЕС, Русия, Намибия, Шейселските острови - няма значение! На Балканите денокрация не е имало, няма и да има. А и кой казва, че трябва да има? Тя винаги ще е изкривена до безобразност. ДАже ни плашат от ЕС с предпазни клаузи, щото не сме осъдили ни един престъпник, вие ми говорите за гласуване и светло бъдеще! Айде малко да изтрезнеете?
Повече ме радват по-малките проекти, в които се влага повече техническа мисъл и лично творчество, иновации и съвсем малко средства, и се осъществяват за един уикенд, като се постигат невероятни резултати!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 01 Юли 2009, 11:18

Аз пък да ви кажа колеги, виждам че заличавате границата между ДПС и нейните гласоподаватели. Според мен разликата е огромна! Доган е избрал това поведение само и единствено, за да събере повече гласове - той сигурно будизма щеше да приеме ако знаеше, че това би му донесло повече власт.

А българските турци (имаме такива колеги във форума) мога да ви кажа, че са много свестни хора - чисти, трудолюбиви, ЧЕСТНИ - и единствените разлики с нас българите може би са, че са мюсюлмани и че говорят турски - иначе като ги гледаш на външен вид са си чисти българи (аз поне разлика не правя). Нямат нищо общо (освен религия и език) с ония анадолци оттатък Босфора! Те що мислите се върнаха обратно след голямото изселване през 1989? Ми щото в Турция бяха чужди и никой не ги приемаше са свои!

За съжаление почти всички от тях са простовати хорица без образование и лесно се манипулират. И резултатът е известен. На мен ми е неприятно когато тия хора биват оплювани само на основание, че са гласували за ДПС. Те са много свестни хора и България само ще спечели ако ги интегрира. А АКО СЕ ОБРАЗОВАТ ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪДЕ Е ИСТИНАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hammerfall » 01 Юли 2009, 15:22

flame написа:Аз пък да ви кажа колеги, виждам че заличавате границата между ДПС и нейните гласоподаватели. Според мен разликата е огромна! Доган е избрал това поведение само и единствено, за да събере повече гласове - той сигурно будизма щеше да приеме ако знаеше, че това би му донесло повече власт.

А българските турци (имаме такива колеги във форума) мога да ви кажа, че са много свестни хора - чисти, трудолюбиви, ЧЕСТНИ - и единствените разлики с нас българите може би са, че са мюсюлмани и че говорят турски - иначе като ги гледаш на външен вид са си чисти българи (аз поне разлика не правя). Нямат нищо общо (освен религия и език) с ония анадолци оттатък Босфора! Те що мислите се върнаха обратно след голямото изселване през 1989? Ми щото в Турция бяха чужди и никой не ги приемаше са свои!

За съжаление почти всички от тях са простовати хорица без образование и лесно се манипулират. И резултатът е известен. На мен ми е неприятно когато тия хора биват оплювани само на основание, че са гласували за ДПС. Те са много свестни хора и България само ще спечели ако ги интегрира. А АКО СЕ ОБРАЗОВАТ ЩЕ РАЗБЕРАТ КЪДЕ Е ИСТИНАТА И НЯМА ДА МОГАТ ДА БЪДАТ МАНИПУЛИРАНИ.

Евала, кефиш !!! (Както ние българите казваме) :mhihi:

"Евала" и на колегата Road666 за доблестта да изкаже мнението си на това място, където няколко хиляди човека са на обратното .
Не го споделям, но бих дал живота си за правото му да го брани, както беще казал един по-умен човек.
Само ако може малко по-конкретно да посочи достойнствата на своя лидер, освен това, че е най-хитрия политик от новата история?
А за мен хитростта не е добро качество - хитър и умен човек са различни неща.
Нямам нищо против вероизповеданието им-то със сигурност ги учи да са добри хора, но този нечовек да ги принуждава да се кълнат в корана. че ще гласуват за него...ееееееее !!!
Как се живее в държава, в която да си прост е модерно?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 01 Юли 2009, 15:40

Елби написа:Не знам кой се е изплашили кой не...
А замислили ли сте се кои са хората, които си продават гласовете?
Това е най-отритната част от обществото, бедни, мизерни, обезверени... те не могат да си позволят лукса дори да пускат подобни теми в който и да е форум... те са готови (и го правят) да продадат всичко, дори и тялото си, огледайте се по магистралите...
И тези умници с призивите да гласуваме, могат ли да ми дадат ако не на мен, поне на тия дет си продават гласовете, някакво разумно обяснение как точно ще се промени лайняното блато в което живеем? Костов ли ще го промени, дето разпродаде държавата за жълти стотинки и се нагуши безножно, Бойко ли дето вече разбира от всичко, само не и от пожари, Доган ли, БСП ли, Царя ли, който дойде на власт, та да си оправи окаяното финансово положения на гърба на електората си и на всички останали българи? Кво ми призовавате да гласуваме, за кого?
В тази лайняна държава няма нито един осъден политик и на никой не се иска сметка за действията му. Да гласуваме, викате... Па и да не гласуваме, нема ли да е същото? Каква е разликата дали ще ме краде и унижава точно този или точно онзи? Все едно в мутренските години да си избера дали да се застраховам при СИК или при ВИС. Се същия кур. Така и на изборите.
Плещете си глопостите за гражданска позиция... истината е, че сами нема се оправим. Требва някой да дойде да ни спаси. Както казах в предишното си мнение, УСА, ЕС, Русия, Намибия, Шейселските острови - няма значение! На Балканите денокрация не е имало, няма и да има. А и кой казва, че трябва да има? Тя винаги ще е изкривена до безобразност. ДАже ни плашат от ЕС с предпазни клаузи, щото не сме осъдили ни един престъпник, вие ми говорите за гласуване и светло бъдеще! Айде малко да изтрезнеете?

Тебе само Туийг и Мечо Ръкспиин ще те оправят! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 01 Юли 2009, 16:05

Нека всички да гласуваме,да не се караме за разни партии,и в името на България да гласуваме,по този начин дпс няма шанс,това е наи умното решение.Гласуваите Българи

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 01 Юли 2009, 17:48

ще си позволя да постна един цитат от "дневник" :arrow:

Що да гласувам?!
Ново - Виж специалното послание на Ахмед към Теб - Избирателя, в рубриката "Златен Фонд"!

Точно така! Няма почти никакъв смисъл.
На 5-ти юли отиди за риба, гъби или просто си бъркай в носа.

Специално за теб, България ще продължат да управляват любимите герои от приказките: малкият палав Сергей и старият, лукав бай Ахмед. На помощ ще им се притекат и техните сръчни помощници Емел, Корнелия и Азер.

Защо трябва да си доволен:

* Те построиха перфектни пътища с помощта на Батко
* Те се пребориха с мафията – самички (с помощта на Запалката, кафеварка и добра дума)
* Те осигуриха евро фондове за земеделието и общините
* Те не оставиха турското малцинство бедно и изолирано, за да го изгърбят
* Те осъдиха много добри другари и убедиха Еврокомисията, че в България има борба срещу корупцията и престъпността. Има!!!
* Те осигуриха за теб и за близките ти здравеопазване. Излекуваха стотици тежко болни деца в чужбина
* Те не позволиха и декар българска гора/плаж/лонгоз да бъде откраднат
* Те осигуриха вечна енергийна независимост и сигурност на газовите доставки
* Те осъдиха всички данъчни и митничари, които крадат по няколко милиарда годишно
* Те не позволиха полицията да бие протестиращите срещу тях
* Те не биха се борили със всички средства да удържат властта
* Те не изобретиха нови миньорски и шпионски партии, които да те веселят по изборите
* Те не биха купили и един глас
* На тях им пука за Теб!

:idea:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата