за кого ще гласуваме

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 02 Юли 2009, 0:33

Evelin Cotsev написа: Мисля да гласувам за бсп или за ндсв.
:kuku:

надявам се да не говориш сериозно
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 02 Юли 2009, 0:46

Nightmare написа:

Напълно сериозно говоря , кажи ми ти за кои да гласувам и защо за него.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 02 Юли 2009, 1:03

Мислете докато е време
:mhihi: :mhihi:
Щото после като ви на*бат са си казали в клипа: http://www.vbox7.com/play:58ce9e91

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 02 Юли 2009, 3:39

Специално за тия никога

Изображение
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 02 Юли 2009, 10:08

Evelin Cotsev написа:
Nightmare написа:

Мене ми е ясно че всичките са мошенници(почти всичките).За мажоритарните кандидати ще гласувам за герб.Там гласа ми ще има най-голямо влияние :idea:
Аз лично никога не бих гласувал за комунисти и продажници като БСП и НДСВ.Самият факт колко хора се отказаха от сдс и отидоха в бсп говори кви продажници и измекяри има там.Защо Жан Виденов се отказа от партията си?Щото беше заобиколен от ченгета само.
Иван Костов както някой беше казал преди мен е доста умен иконоист :!: Някой може да го плюят и да казват че не става за нищо, обаче точно те подадоха документите за НАТО и Европейския съюз.Той пое страната когато беше в тотална икономическа криза.Той въведе валутният борд и овладя хиперинфлацията.И сега НДСВ в рекламата си казват "ние подписахме договора за евросъюза"...даже ми идва да се смея.
БСП не искам въобще да ги коментирам, само ще кажа ше не искам още 4 годии да ме оправлява гологлав п*дал :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 02 Юли 2009, 11:05

Nightmare написа:Иван Костов както някой беше казал преди мен е доста умен иконоист :!: Някой може да го плюят и да казват че не става за нищо, обаче точно те подадоха документите за НАТО и Европейския съюз.Той пое страната когато беше в тотална икономическа криза.

До сега не коментирах ама това вече преля чашата..Колега нищо лично към теб ама ти икономика..как я разбираш? Защото аз уча това и мога да ти кажа, че по времето на "костов" безработицата е най-голяма и то не намалява с всяка година и се увеличава.. по негово време данъчната ставка се увеличава (ако незнаеш как става виж крива на ЛАфер) въведе само още данъци.. той все говори как пенсийте били се покачили 9 пъти?? ама все спрямо долара... говори постоянно за СИЛНА икономика... такова понятие в икономиката въобще не съществува... за бакан и другите предприятия без коментар.. ти това вече го знаеш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 02 Юли 2009, 11:10

Nightmare написа:
Evelin Cotsev написа:
Nightmare написа:

Мене ми е ясно че всичките са мошенници(почти всичките).За мажоритарните кандидати ще гласувам за герб.Там гласа ми ще има най-голямо влияние :idea:
Аз лично никога не бих гласувал за комунисти и продажници като БСП и НДСВ.Самият факт колко хора се отказаха от сдс и отидоха в бсп говори кви продажници и измекяри има там.Защо Жан Виденов се отказа от партията си?Щото беше заобиколен от ченгета само.
Иван Костов както някой беше казал преди мен е доста умен иконоист :!: Някой може да го плюят и да казват че не става за нищо, обаче точно те подадоха документите за НАТО и Европейския съюз.Той пое страната когато беше в тотална икономическа криза.Той въведе валутният борд и овладя хиперинфлацията.И сега НДСВ в рекламата си казват "ние подписахме договора за евросъюза"...даже ми идва да се смея.
БСП не искам въобще да ги коментирам, само ще кажа ше не искам още 4 годии да ме оправлява гологлав п*дал :help:

В бсп не ми харесва , че много се осраха с евро парите , също , че не взимат никакви реални антикризистни мерки с които да подпомогнат бизнеса както правят в цял свят. Другото което ме подразни в управлението на бсп е , че с както каза един колега уж имало милиарди бюджетен излишък , а те нямали пари да направят магистралата , а пращат бабите на море . Боико не ми харесва като личност , да не говорим за хората които са около него , един няма кадърен. Костов верно е направил много хубави неща , но и още толкова лоши. В ндсв ми харесва , че поне повечето там са учени и според мен ще направят много за бизнеса и ще помогнат да се запазят работни места на хората. А като цяло всички имат черни каси и така нататък , откъде им идват парите за тея кампании , то са билбордове реклами в наи гледаните телевизии , това са милиони евро :)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 02 Юли 2009, 11:14

Тоя па мангал-костов и неговата женица,народа такъв шамар им плесна на "синята ..." на изборите за евро...ама те упорстват,едва 4% събраха!!!
И какво му е хубавото на това да сме в евросъюза-неразбрах,всички цени са като в евросъюза,ама заплатите Тъцъ,всяко дигане на цените се оправдават с евросъюза така искал,следващият който ми каже нещо от рода "щото у европа е така" ше го кастрирам

п/п
А па ндсв как и те и оня цървул дето все цялата държава на часно,те и на тех народа ги плесна даже повече от сдс,мале некой от тея да ми падне,само за пандиза са ,милен велчев дето страшен професионалист и брат му притежава цялото черноморие,или ники маус...абе идиоти
Последна промяна Е.Димитров на 02 Юли 2009, 11:18, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 02 Юли 2009, 11:18

Елби написа:Що лъжеш че си от София, ве врачанско виртуалче? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Или дойде в големия град и взе да разбираш и от политика, и от БМВ-та?
Та го и раздаваш тежко вече? 'Ариведерчи' ще викаш във Враца, да си тежък, тук не върви, капиш?
:mhihi:

селски, имаш лс :mhihi:
а от какво разбирам, недей да знаеш повече от мен, капиш?! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 02 Юли 2009, 11:21

ще се постарая да ти го кажа най-просто... единствената причина някой да гласуваш за БСП и сега и преди е това, че в миналото им са имали работата или взимане и даване с хора от тази партия.

Незнам ти какво знаеш, и какво си чел и видял, но Костов направи много за българия! Повтарям България - за БСП и ДПС не им даваше да гугнат...

Казваш, че БСП е предпазило народа от криза..Улелеееееееее какво е предпазила?! Кура ми Янко!

в БСП в момента са най корумпираните "Българи" повечето с капитал над няколко стотин милиона евро...

За ДПС не сикам да говора! Този требва да е бил застрелян много много отдавна...

ДПС & БСП & АТАКА = :1: Вън от България!
Последна промяна GaD на 02 Юли 2009, 11:38, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 02 Юли 2009, 11:32

Докато българите са разединени все ще ги ебат! ;) Тази мултипартийна система е създадена точно за това! Разделяй и владей! Туй малко гласчета, там малко гласчета и накрая айде пак старите мутри печелят с гласовете на 60-70 000 души... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По постовете на Елби съдя, че българина не заслужава демокрация! Както казах и в другата тема - тоталитарен режим, 80% избирателна активност - 79% за наще, 1% за Европа! :D Защото демокрацията е право и задължение! Не може да чакаме цял живот да дойде идеален кандидат...Такъв няма да дойде! Обаче като видят тутманиците, че българите като един гласуват за даден кандидат ще се замислят, дали след 4 години няма да го махнат също толкова бързо и целенасочено! Народно управление!

Това не ви е модно ревю бе, момци, та да търсите дълги крака, големи цомби, сини очи, дълга коса, интелигентна, забавна, богата и да си пада по вас...Такъв филм няма! Специално за Елби и останалите негласуващи!
:shock: :shock:
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 02 Юли 2009, 11:47

АТАКА :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 02 Юли 2009, 11:57

GaD написа:
Казваш, че БСП е предпазило народа от криза..Улелеееееееее какво е предпазила?! Кура ми Янко!

Не си прав! Според проучване България е в тройката на най-малко засегнатите страни от кризата.

Не искам да защитавам БСП, но причината да стигнем до там, че ДПС да има мандат и с този мандат да се състави кабинета от БСП. Нали се сещате, в кой е вината. Първо не гласувате, а после лесно плюете.

Тогава, както и сега е важно да се състави кабинет по най бърз начин, но никой освен БСП не се нае да прави коалиция с ДПС, много лесно е да се дърпаш и да бягаш от отговорност. Нали трябва да се управлява тази държава. Да не би на БСП да им е мечта да управлябат с ДПС. Вие с безотговорността си решихте да стане така. Затова Доган държи министерствата, в които постъпват най много пари от ЕС. А после какво стана, как стана?! Никой не отчете, че другите партии бягат от отговорност!

Между другото, Бойко е много благодарен на Доган затова, че с негова помощ стана генерал! Забравихте, като Бойко говореше колко голям политик е Доган, ?! Май ви е къса паметта.
Последна промяна Club BMW на 02 Юли 2009, 12:07, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 02 Юли 2009, 12:02

Зад Костов и Синята Коалиция съм АЗ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 02 Юли 2009, 12:08

Наи малко ни удари кризата защото сме наи слабо развитата икономика и народа е наи малко заборчнял към банки. Доган правилно им каза на наще суполи , че от 10 години ги води за носа , истина е.
It`s party time !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата