Насилствено отнемане на две български деца против волята им
Модератор: Общи модератори
Вярно кадрите не са приятни,но не мога да разбера едно нещо,в тая тема се написаха всевъзможни глупости,че няма закон и т.н.Напротив хората добре си изпълняват законите,това че на някой не му харесва си е негов проблем.По закон,когато двама родители се развеждат децата отиват при майката,вече след навършване на определена възраст(май 14г.),децата могат сами да изберат при кой да живеят.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
shnitzera написа:X-citer написа:Някой ще ходи ли днес пред полското посолство в 18:00?
аз мисля да ходя ма да не сме си само двамата![]()
за това и пуснах тема ма Азраилчо я щракна
бройте ме и мене

едит: аз тръгвам /17:24/
Последна промяна VesoPesa на 29 Май 2009, 16:36, променена общо 1 път
- E34 - Fanatic
-
-
- Кара: 313tds
Коменатара за мен е излишен ... За мене това не е МАЙКА ... за мене това е чудовище ...
Горкият баща ...
П.П.Очите ми се насълзиха ...

П.П.Очите ми се насълзиха ...
Тва си е вече позор за българската държава.Не коментирам правните страни,а това по какъв начин се взимат децата.Още в началото на филма се вижда ,че бащата се е примерил с тази съдба но след като мърлата задърпа момченцето и посегна на момичето той не издържа.Аз като баща нямаше само да я дърпам а направо щях да я нокаутирам.Първото нещо е съдия изпълнитела не може да участва при такова отнемане,това е работа на отдела за закрила на детето изаедно с психолог.
Колеги и колежки,Вие които защитавата майката хайде да помагнете на Румяна Иванова и на още дозина майки като нея да си върнат децата.Хайде накарайте нашия денбел ,консул в Холандия който си чеше само макарите ,да иде с колата и по същия начин да вземе Ели и Вим които по най брутален начин са отнети от тяхната майка.Хайде помогнете на майките,на които децата са при бащите си в Гърция,Турция и няколко страни от Близкия Изток,за които има съдебни решения но техните държави показват среден пръст и не ги дават.И на последно място,майка която си оставя децата на бащата и отива на майната и да се е.. под предлог,че отива да печели пари не може да бъде никаква майка.
Колеги и колежки,Вие които защитавата майката хайде да помагнете на Румяна Иванова и на още дозина майки като нея да си върнат децата.Хайде накарайте нашия денбел ,консул в Холандия който си чеше само макарите ,да иде с колата и по същия начин да вземе Ели и Вим които по най брутален начин са отнети от тяхната майка.Хайде помогнете на майките,на които децата са при бащите си в Гърция,Турция и няколко страни от Близкия Изток,за които има съдебни решения но техните държави показват среден пръст и не ги дават.И на последно място,майка която си оставя децата на бащата и отива на майната и да се е.. под предлог,че отива да печели пари не може да бъде никаква майка.

- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
Много емоции хвърляте!
Първо към юзъра нарекъл се вуйчо ваньо - приятелю, в репортажа я нямаше майката никъде, майката въобще не присъстваше на тея сцени, тя е в посолството през това време !!!, нито жената в лилаво, нито другите две са майки на момиченцето! майката я дадоха в друг репортаж!
Всички пишете тотални олигофрении без да знаете причината за достигане на тея сцени,!!! които са след решение на съдът, а не защото на някой му е кефнало!
даел - полякиня не знам какво значи, но знам как наричат българите в държавите от ЕС, цигани - крадци!
До юзъра нарекъл се Демирев,
преди да квалифицираш нечие мнение като олигофренско(например моето), вземи та го прочети добре. Ако вникнеш в поста ми, ще установиш, че нямам нищо против съдебното решение, неговата обосновка или отношенията между двамата родители. Аз имам проблем с НАЧИНА по който то се изпълнява. Ти гледайки така хладно-обективно и филосовски на нещата мислиш ли, че е напълно нормално да се изпълни по този начин?
Има повечко емоция от всички нас наистина, но си мисля, че нямаше да се налага да я вкарваме, ако някой бъзлив чиновник, от някаква измислена държавна институция вместо като теб да се крие зад съдебни решения и да обяснява как закона е над всичко просто си беше свършил работата. Просто съм убеден, че съда издал решението не е имал това пред вид. Полицията я дадох за пример за това как могат да бъдат заобиколени законите без да се нарушават. Значи може-въпрос е само на мотивация. Всички гледаме новини от милата ни родина и отлично знаем как хиляди съдебни решения не се изпълняват без никакви последствия. А относно това е ли присъствала майката лично на панаира, може и да съм сгрешил, но пък факта, че не е била там още по-силно подкрепя теорията ми, че явно много силно обича децата си и просто няма търпение да ги види
P.S. Пробвай да го направиш в полша това упражнение в този му вид и виж какво ще се случи.
P.P.S. И още нещичко само да добавя. Именно заради такива случки, все още има съд съставен от живи хора, а не изчислителна машина. 2+2=4. Нещата не са само черни и бели. Ако някой отговорен кадър или институция е допуснал грешка, следващият жив човек по изпълнителната верига трябва да вземе мерки. Ама затова трябват топки, а не пръдливи мижитурки и книжни мишлета, които умират от ужас да не ги покажат по новините, щото шефа няма да е доволен.
Първо към юзъра нарекъл се вуйчо ваньо - приятелю, в репортажа я нямаше майката никъде, майката въобще не присъстваше на тея сцени, тя е в посолството през това време !!!, нито жената в лилаво, нито другите две са майки на момиченцето! майката я дадоха в друг репортаж!
Всички пишете тотални олигофрении без да знаете причината за достигане на тея сцени,!!! които са след решение на съдът, а не защото на някой му е кефнало!
даел - полякиня не знам какво значи, но знам как наричат българите в държавите от ЕС, цигани - крадци!
До юзъра нарекъл се Демирев,
преди да квалифицираш нечие мнение като олигофренско(например моето), вземи та го прочети добре. Ако вникнеш в поста ми, ще установиш, че нямам нищо против съдебното решение, неговата обосновка или отношенията между двамата родители. Аз имам проблем с НАЧИНА по който то се изпълнява. Ти гледайки така хладно-обективно и филосовски на нещата мислиш ли, че е напълно нормално да се изпълни по този начин?

P.S. Пробвай да го направиш в полша това упражнение в този му вид и виж какво ще се случи.
P.P.S. И още нещичко само да добавя. Именно заради такива случки, все още има съд съставен от живи хора, а не изчислителна машина. 2+2=4. Нещата не са само черни и бели. Ако някой отговорен кадър или институция е допуснал грешка, следващият жив човек по изпълнителната верига трябва да вземе мерки. Ама затова трябват топки, а не пръдливи мижитурки и книжни мишлета, които умират от ужас да не ги покажат по новините, щото шефа няма да е доволен.
Само на мен ли ми направи впечатление, че даже в присъствието на полицай бащата се вкопчи в майката и я събори на земята и не беше никак дружелюбно настроен за разговори.
И от тълпата се чуваха женски гласове "к**ва, мастийо, никаквица..."
Та, питам се аз, как пък всички знаят, че е к**ва?
Представям си какво е разправяно за тая жена от собствения й мъж и свекърва, но не това е страшното, а фактът, че явно и децата са били "възпитавани" да възприемат майка си така.
Бащата твърди, че майката е алкохоличка и не се е грижила за децата. Защо тогава не е завел дело в Полша за упражняване на родителските права? Защо не е завел и дело за ограничаване или лишаване от родителски права на майката като опасна за децата - "алкохоличка"?;
А т.нар. митинг току- минах от там и предпочитам да забравя това което видях. Само млади момчета, около 50 на брой, с вид на футболни запалянковци, които пееха: Майка ви ще еба и Децата за нас, к**ва за вас!
Хора, устроено ни беше такова зрелище, че не е истина, просто!

Представям си какво е разправяно за тая жена от собствения й мъж и свекърва, но не това е страшното, а фактът, че явно и децата са били "възпитавани" да възприемат майка си така.
Бащата твърди, че майката е алкохоличка и не се е грижила за децата. Защо тогава не е завел дело в Полша за упражняване на родителските права? Защо не е завел и дело за ограничаване или лишаване от родителски права на майката като опасна за децата - "алкохоличка"?;
А т.нар. митинг току- минах от там и предпочитам да забравя това което видях. Само млади момчета, около 50 на брой, с вид на футболни запалянковци, които пееха: Майка ви ще еба и Децата за нас, к**ва за вас!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Много сте интересни бе. Я да дойдат да дърпат твойто дете като щафета салам и да си го подават един на друг ти настроена ли ще си да говориш мирно ?
Имам наистина неприятното чувство, че пишете в тея теми само да се намирате на работа и да се карате и евентуално псувате с някой. Голяма общост бе, няма що. Не наистина ми е много чудно кво ще направят повечето от вас ако дойдат да им дърпат децата от ръцете - ще седнат да говорят мирно предполагам
Пък митинга, хубаво е, че са се събрали хора. Пък ако ще и до девето коляно да ги псуват. Така е по-добре. Мирните протести не ги е*ават за слива... ако бях от София и аз щях да отида да попсувам малко.
Имам наистина неприятното чувство, че пишете в тея теми само да се намирате на работа и да се карате и евентуално псувате с някой. Голяма общост бе, няма що. Не наистина ми е много чудно кво ще направят повечето от вас ако дойдат да им дърпат децата от ръцете - ще седнат да говорят мирно предполагам

Пък митинга, хубаво е, че са се събрали хора. Пък ако ще и до девето коляно да ги псуват. Така е по-добре. Мирните протести не ги е*ават за слива... ако бях от София и аз щях да отида да попсувам малко.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Мдаа, добра логика колежке!! И различна, гледна точка!krystal написа:Та, питам се аз, как пък всички знаят, че е к**ва?

Според Тодор, Барбара има сериозни проблеми с алкохола и наркотиците
А дали не е, само според него!! Нека помислим малко...
Последна промяна St.Dilov на 29 Май 2009, 19:11, променена общо 1 път
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
X-citer написа:По последни данни майката е напуснала страната заедно с момиченцето късно снощи.
А най-странното и страшното е, че не се знае малкото дете, къде е?
Много сте интересни бе. Я да дойдат да дърпат твойто дете като щафета салам и да си го подават един на друг ти настроена ли ще си да говориш мирно ?
И ти си ми много интересен.

В тоя цирк участваха цялата рода, барабар с интситуциите и родителите. Драмата е пълна.

[quote="krystal"][/quote]
Майката въобще НЕ е била там! Кой как я нарича си е негова работа.
Какво си представяш не знам, но от къде знаеш че тя не пие ?? Човек дето е живял с нея, казва че пие - ти казваш не ? Значи бащата лъже..
Какви дела, какви права - с нейно съгласие са преместени в България! Какво дело искаш, като тя се е съгласила с бащата да ги отведе в България! Защо се е съгласила ?Не е искала да ги гледа?
После трябва да вярваме на тази примерна майка, завела дело че той ги отвел без нейно съгласие(май по-точно беше насилствено), и как аджеба тогава това става след 1 година ?? ЕДНА ГОДИНА ли е трябвало да изтрезнее за да се сети, че децата и ги няма и да заведе дело!?
Ако нейната версия е вярната, тя е трябвало на 3-тия ден да заведе дело, тя се сетила след 1 година и нещо!!
Няма значение, майката права, естествено! След 1 година като не може да ги гледа пак ще ги прати на бащата и след една година ще реве, че той ги откраднал!!
Майката въобще НЕ е била там! Кой как я нарича си е негова работа.

Какво си представяш не знам, но от къде знаеш че тя не пие ?? Човек дето е живял с нея, казва че пие - ти казваш не ? Значи бащата лъже..

Какви дела, какви права - с нейно съгласие са преместени в България! Какво дело искаш, като тя се е съгласила с бащата да ги отведе в България! Защо се е съгласила ?Не е искала да ги гледа?
После трябва да вярваме на тази примерна майка, завела дело че той ги отвел без нейно съгласие(май по-точно беше насилствено), и как аджеба тогава това става след 1 година ?? ЕДНА ГОДИНА ли е трябвало да изтрезнее за да се сети, че децата и ги няма и да заведе дело!?
Ако нейната версия е вярната, тя е трябвало на 3-тия ден да заведе дело, тя се сетила след 1 година и нещо!!
Няма значение, майката права, естествено! След 1 година като не може да ги гледа пак ще ги прати на бащата и след една година ще реве, че той ги откраднал!!

Последна промяна kiro_320 на 29 Май 2009, 19:19, променена общо 1 път
- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
Чудя се вече на кой да ме е яд повече. на така наречените служителки от "закрила на детето" които дърпаха на сила децата и ги носиха като чували НАСИЛА! Или на темите които чета тук.Повръща ми се от това което чета.Приличали на фенове!!!! Какво трябва да значи това? Ако са фенове какво? Нямат ли право на позиция? Втора ръка хора ли са?
До колкото знам майката не е била там а това са служителки за закрила на детето. Майката е вече в полша с момиченцето... за съжаление. Ако за кристал това е зрелище ... много съжелявам наистина. Живях известно време в Гърция... Нация която не ми е от най-приятните , но хора казвам ви това там не може да се случи по никакъв начин.Мого са единни.Представям си ако това бе станало тук в Пловдив в столипиново.НЯКА КАК ДА СТАНЕ!!! Защо не можем да помогнем на 2 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА???? Защо???? Не само на целия квартал бащата е промил мозъците но и на цялата страна(с изключение на krystal и някои просветени) Днес съм в софия за този протест. В неделя пак ще дойда.. Бяхме около 100 човека... не познавам никой от форума и за това не знам имаше ли хора от тук.
До колкото знам майката не е била там а това са служителки за закрила на детето. Майката е вече в полша с момиченцето... за съжаление. Ако за кристал това е зрелище ... много съжелявам наистина. Живях известно време в Гърция... Нация която не ми е от най-приятните , но хора казвам ви това там не може да се случи по никакъв начин.Мого са единни.Представям си ако това бе станало тук в Пловдив в столипиново.НЯКА КАК ДА СТАНЕ!!! Защо не можем да помогнем на 2 БЪЛГАРСКИ ДЕЦА???? Защо???? Не само на целия квартал бащата е промил мозъците но и на цялата страна(с изключение на krystal и някои просветени) Днес съм в софия за този протест. В неделя пак ще дойда.. Бяхме около 100 човека... не познавам никой от форума и за това не знам имаше ли хора от тук.
тъй като всички говорят за отнемане ...
аз да попитам:
Кой от двамата ТЪПАЦИ/съпрузите/ лишава, първи, другия родител от децата му ???
Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Всеки уж му е гадно как дърпали децата, а после ама да вземем детето от майката и да го върнем на бащата. Медала има две страни!
Тоя баща и тая майка да вземат да се скрият, че са надробили тази история на децата си!! В името на децата си трябваше това да се случи по начин който е добър за дечицата, а не за тях двамата. Пак казвам, че те в момента водят само и единствено лична битка!
Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!
аз да попитам:
Кой от двамата ТЪПАЦИ/съпрузите/ лишава, първи, другия родител от децата му ???
Всички предполагате и се обосновавате само на едната страна. Всеки уж му е гадно как дърпали децата, а после ама да вземем детето от майката и да го върнем на бащата. Медала има две страни!
Тоя баща и тая майка да вземат да се скрият, че са надробили тази история на децата си!! В името на децата си трябваше това да се случи по начин който е добър за дечицата, а не за тях двамата. Пак казвам, че те в момента водят само и единствено лична битка!
Дано дечицата бързо забравят за случилото се и водят нормален живот каквото се полага на всяко дете!!!
Последна промяна vlad0 на 29 Май 2009, 19:30, променена общо 1 път
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
krystal написа:Само на мен ли ми направи впечатление, че даже в присъствието на полицай бащата се вкопчи в майката и я събори на земята и не беше никак дружелюбно настроен за разговори.![]()
А т.нар. митинг току- минах от там и предпочитам да забравя това
което видях. Само млади момчета, около 50 на брой, с вид на футболни запалянковци, които пееха: Майка ви ще еба и Децата за нас, к**ва за вас!![]()
![]()
![]()
Колежке, не си на ясно с фактологията, майката, която внезапно или постепенно стигнала до извода, че не може да живее без децата си, не била там(справка юзъра Демирев). А има ли отношение това дали майката е к**ва, пияндурка или монахиня към начина по който натовариха детето в един ван и го извадиха с корените от семейството и средата му? Ако приемем хипотетично, че майката е светица, този ВАНДАЛСКИ АКТ КЪМ ДЕЦАТА ще изглежда ли нормален в твоите очи? Ти би ли постъпила по този начин с твоите деца в аналогична ситуация?