За кого да гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 13 Май 2009, 11:39

На нас ни трябват КРАЙНИ решения. Няма за кога да отлагаме... верно си избираме нови крадци, но Болен и Войко са единствените, който са достатъчно луди и горди. И те ще крадат, но поне са сравнително нови лица. Абе ако има как да стреляме с РПГ в парламента докато всички са вътре и да го изпепелим из основи, мисля че ще е най-добре. Просто трябва да ги подменим всичките, затова ГЛАСУВАЙТЕ !

пс. Сер-Гей е малоумен.. той или е пионка (много куха) или просто е безгранично ТЪП. Дог-Ан .. е мафиот турчин с мания за "Турция на 4 морета и 3 океана".
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Май 2009, 14:39

Последно,ще има ли СДС на изборите,имаха проблем с регистрацията ,бях почнал да се "притеснявам" :help: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 13 Май 2009, 14:47

Bogat-Beden написа:Последно,ще има ли СДС на изборите,имаха проблем с регистрацията ,бях почнал да се "притеснявам" :help: :mhihi:

Няма да има СДС на Евроизборите!

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 13 Май 2009, 15:08

krystal написа:На мен пък ми омръзна българина да се оплаква. :help:
Аз не мога да ти кажа за кого да гласуваш, бих те посъветвала да не разчиташ на политиците да ти оправят живота. :winky:

Е не е честно, това щях аз да го кажа! :winky:

Обикновено циганите нищо не правят и чакат държавата или някой друг да ги оправи (като им дава социални помощи и т.н.). По моите наблюдения тия които имат поне малко мозък, инициативни са и не ги мързи си оправят живота сами без да чакат дядо Иван, бай Хасан или директора на НОИ. А на някои все някой друг им е виновен, че не са прокопсали.

Ако всички българи, които се оплакват по цял ден, си седнат на задниците и вместо да пишат "че няма да се оправим защото сме не сме народ а измет", "Българите са си прости" и т.н., вземат че проявят малко инициатива и свършат някоя работа (за себе си, колкото и странно да звучи), то брутният вътрешен продукт на България (и тяхното лично благосъстояние) ще се повиши с ХХ или ХХХ %.

Във всички държави се краде - малко или много, безочливо или по заобиколен начин. Няма политици, независимо от коя държава, които да не лъжат. А "наказателният вот", който се изразява в негласуване, стана от ясно по-ясно, че просто не работи. И колкото неперфектно да звучи - наистина май трябва да се избира по-малкото зло. Така че - ще се видим на изборите :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 13 Май 2009, 19:18

Този път ще гласувам за бсп и дпс . Поне този път да съм избрал тези които ме жънат . Те и баща ми жънаха и дядо ми . Що да избирам друг ? Е ти образование , е ти визия ,е ти мазни физиономии ...какво да искам друго ? Поне съм им свикнал . Защо да пробвам с други ,като и те може да излязат същите ?
Е.и му майката !!! Бира и шкембе и дпс ,и бсп !
Тези в Европа много прости ! Що ни спряха милиардите ? Нито ги крадем , нито ги присвояваме .Само болници и училища правим с тях! И пътища ! И пак недоволни .
Да живее БСП и ДПС !
Тошко Славков премиер !
Не спирайте чалгата!
Вечно щастие !
Пфу!

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Май 2009, 20:51

klintan66 написа:Този път ще гласувам за бсп и дпс . Поне този път да съм избрал тези които ме жънат . Те и баща ми жънаха и дядо ми . Що да избирам друг ? Е ти образование , е ти визия ,е ти мазни физиономии ...какво да искам друго ? Поне съм им свикнал . Защо да пробвам с други ,като и те може да излязат същите ?
Е.и му майката !!! Бира и шкембе и дпс ,и бсп !
Тези в Европа много прости ! Що ни спряха милиардите ? Нито ги крадем , нито ги присвояваме .Само болници и училища правим с тях! И пътища ! И пак недоволни .
Да живее БСП и ДПС !
Тошко Славков премиер !
Не спирайте чалгата!
Вечно щастие !
Пфу!

Напрао, че ги скинем /сринем/ , брат! :winky:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 13 Май 2009, 21:54

Biankonero написа:За когото и да било, с изключение на ДПС... трябва да се гласува... верно няма алтернативи, но всеки глас в повече за която и да било друга партия, намалява процента вероятност зам.външния министър да се казва Реджеп Хасан... :evil: Проста сметка - турците имат твърд електорат около 500 000 гласа - ние гласуваме 2млн - те ти 25% в парламента и няколко министерства... гласуваме 4 - 4.5млн - 11% и второстепенна роля при гласуването на разни закончета... само заради това има смисъл, да не говорим за останалите причини на ангажираност към държавата, която дефакто сме ние...

Много точно казано - напълно съм съгласен, Крайно време е вече "Туркия ке падне" :maad:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 13 Май 2009, 22:01

Ама вие не разбрахте ли, че който е негоден за нищо в тая държава става политик :dunno:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 13 Май 2009, 23:46

сам не знаеш, колко си прав. Аз от 20 дни се забавлявам с брандиране /облепване на надписи от фолио/ за Един автомобил и контакта ми е с... депутат, реално действащ в Народното събрание.

Трябва да въведат в закона, депутатите, преди въобще да ги сложат в пред изборните листи като кандидати, да им пускат нещо като СV или да ги пускат по телевизията, за да ги видим въобще какви са. Определено, ще са по-добри от актьорите и от Аламинут и от Комиците.

Аз, /жена на 40 години/ толкова тъп, ограничен, неграмотен, неоправен и нещастен мъж не бях срещала и да чукна на дърво, дано това да е първия и последния такъв случай. Няма да изпадам в подробности, но съм в потрес от този човек. И, ако трябва да гласувам, освен, че ще си избера партия определено ще си подбера и личността, за която давам гласа си. Защото тоя малоумник всеки ден отива в НС, вдига ръчичка, мотае се там... взима заплата и гарантирано нищо умно и свястно не е свършил за 4 години мандат на партията му, която по обясними причини не искам да цитирам. И такива си ги поддържаме, да си висят в залата, за присъственост и да взимат пари на данъкоплатците.

Тоя кой знае от кой картофен пояс са гласували за него. Представям си, ако тия, които са го издигнали за депутат и представител на даден избирателен район колко са зле. Сигурно е бил най-умния.
Днес разцепи мрака, че нямало да лепи надписи, защото в КАТ щели да му вземат 300 лева за пререгистрация на автомобил. И аз се отказах... А преди няколко дни, при пращането на проекта, няколко пъти ми го връща "пощата не съществува", звъня, питам за алтернативен мейл и от там ми се казва. "А, няма страшно, аз и другия дето ще ви го дам не го ползвам, ама пробвайте, много държа да видя проекта на екран. Не мога да работя с интернет, а пък не мога да дойда до офиса ви, направо ви докарвам колата и я правим". Красота. :ok:

Но пък и се посмях на негов гръб, доста. :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

малееееееее

Мнение от RAFA » 14 Май 2009, 10:18

///vlado написа:Бате Бойко много ясно ... бивша мутра .. не е балама човека.Той най ми допада.
Вземете да направите една анкета тука,че ми е инт ;)

Гледам че се кефиш на МУТРИТЕ нема лошо ама каква МУТРА ВИДИЯ В БОЙКО???? Ще ти кажа едно Бойко скача толко защото не бе приет нито от МУТРИ нито от Правителство защото е един СЕЛИАНДУР и пожарникар си му беше добре ама ГЛУПАВИЯ ни ЦАР му отвори о4ите и поговорката си доиде на място НЕДАЙ СИ БОЖЕ СЛЯПО ДА прогледне е те прогледна и сега само може да му гледаме позите ....
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW

старши ентусиаст
Аватар

Re: малееееееее

Мнение от klintan66 » 14 Май 2009, 23:41

RAFA написа:
///vlado написа:Бате Бойко много ясно ... бивша мутра .. не е балама човека.Той най ми допада.
Вземете да направите една анкета тука,че ми е инт ;)

Гледам че се кефиш на МУТРИТЕ нема лошо ама каква МУТРА ВИДИЯ В БОЙКО???? Ще ти кажа едно Бойко скача толко защото не бе приет нито от МУТРИ нито от Правителство защото е един СЕЛИАНДУР и пожарникар си му беше добре ама ГЛУПАВИЯ ни ЦАР му отвори о4ите и поговорката си доиде на място НЕДАЙ СИ БОЖЕ СЛЯПО ДА прогледне е те прогледна и сега само може да му гледаме позите ....
Кажи ми кой те кефи и най-вече: ЗАЩО ? Без правописни грешки обаче !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 14 Май 2009, 23:54

егати политиката :puke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 14 Май 2009, 23:59

важното е да не е ДПС,че ми омръзна от турцизация.Тука около Велинград е страшно.Само за права ревът тия боклуци турски или по-скоро помашки.Ако не се вземат мерки скоро.....лошо идва

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 15 Май 2009, 0:05

Наскоро от едно тв предаване разбрах,че тавана на пенсията в Сърбия е само 1200 ЕВРО!!/у нас е 300 ЕВРО/При положение,че преживяха война,при която тъпите американци им заринаха градовете до основи,имаха няколко покушения срещу президенти и мин-председатели,и пак се оправиха и са доста по-напред от нас!!Че българина е прост,наивен,доверчив,лесно забравящ лошите неща и т.н. е факт,но че и политиците ни нищо не става от тях-също!Аз ГАРАНТИРАМ,че поне още 10 год. положението в бг ще е трагично за болшинството от народа!Тия 5%,които се занимават главно с престъпност и пране на пари,винаги ще са добре,който и да дойде на власт,винаги ще им бъде чадър!Защо мислите,че за 20 год. още няма ефективно излежаващ присъда известен престъпник!?Ами много просто,те плащат заплатите на ключовите политици!Отдавна съм изгубил надежда за бг.А пък най-големия фарс,ще бъде ако един от най-големите престъпници в близкото минало,влезе в правителството!!
Но щом кмет стана,нищо вече няма да ме учуди!За тия които се чудят каква мутра е бил бойко,само ще кажа че е бил в доста сенчести фирми съдружник с Маргините и това не е тайна!Има една книга"За бойко,маргините и другите',на покойния вече Жоро Стоев,няма да е лошо по-малките във форума ,които по времето на мутрите са ходили прави под масата,да вземат да прочетат,както и останалите книги на този автор!Лека му пръст на човека,но с убийството му доказаха напълно,че всичко е така както е написано!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 15 Май 2009, 1:05

Към горния колега . Пък и към другите с подобно мнение .
Лека пръст на Георги Стоев ! Но от него ли си извади извода за Бойко?
И пак ще попитам хората които го плюят - кажете ми с какво Царя ,Доган ,Станишев ,Милен Велчев , Масларова ,Първанов и др са . по-добри от него ? Мургина в кое правителство е шев на данъчното ?Ако аз кажа че са политически мутри няма ли да съм прав ?
Доган е лежал в затвора . Това какво значи за вас?
Станишев е руски гражданин ! А това ?
А царя ... за него нямам думи !

Трябва ли всички кандидат опоненти да ходят с цървули и да са по 60 кила или с търбуси като гайди за да ВИ харесат !
Ако Бойко е бил мутра и е откраднал примерно 50 000 000 с колко ощетиха държавата бсп/бкп , ДПС и НДСВ . Само Батето Славков е духнал много повече .
Говорим за милиарди !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата