На какво гориво карате...?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Карам на:

бензин
192
60%
нафта
82
25%
газ
34
11%
метан
8
2%
друго
6
2%

Общо гласове : 322
старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Фев 2009, 13:47

Сипах отвратителен безнин 95 на Петрол на Пирогов, имам чуството че 20 коня избягаха
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 13 Фев 2009, 13:55

hemicharger написа:Сипах отвратителен безнин 95 на Петрол на Пирогов, имам чуството че 20 коня избягаха

Гони ги че не мой ги върна повече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dieselboy » 13 Фев 2009, 20:30

acho.rs написа:
dieselboy написа:
\MITETO\ DSB написа:Само незнам тези четри човека на какво друго гориво карат. :dunno:

ХАХА!Сигурно са на батерии тия.Малко анкетата не ми се вижда реална.напоследък от 10 срещнати коли-6 са дизел,3 газ и 1 бенц,докато анкетата показва че от 3-ма,2-ма са на бензин.Може би се получава така при нас защото повечето карат е30 и е36,които са в по голямата част бензинови,но реалноста в бг е съвсем друга-много рядко се купува вече бензинова кола-и нова и на старо,по причината че много дръпнаха с тоя комън рейл и последните поколения дизел неможеш да го познаеш ниокога само по шума на мотора.За пример вижте някое клипче на Ауди Кю 7 6 литра ТДИ,е нема такъв изрод!!

А ти чуй МЛ63 АМГ или Кайен Турбо С - тогава ми говори за изроди :twisted: Комън-рейла дръпна много , но все още се чуват дизелите когато са на празен ход а и бенизинките минават на турбо , тъй че нещата не са точно така ;) Причината за покупка на дизели на старо е "тънката пресметливост" на бълграина , който си мисли , че като сипва 1-2 кила на сто по-малко , ще се роди . Друг е въпроса , че такива неща като километри на 10 годишна дизелка , не го интересвуват (а те са не по-малко от 0,5 млн) , да не говроим за поддръжка на трубо мотор , прослувутите дюзи , които се запушват от наще лайнени горива,турбото компресора и тн . - дизел ако ще е нов и то до 2000кк , нагоре си е цар бензинеца ...

Ачо донякъде съм съгласен с теб.Аз също съм пръвържвник на бензиновите мотори и ги предпочитам.Но не и в бг!Трябва да съм доста напред с парите за да карам голям бензинов мотор и да не ми дреме ,че ми харчи 30/100 като го ръчкам.Наскоро карах една Ес-класа 320цди и мога да ти кажа,че ако няма надпис много малко хора могат да кажат ,че това е дизел.Ми кво да ти кажа ,освен че на 240 км/ч ми показваше моментен 10.5/100!!!Вътре в купето абсолютно никакъв шум.Спокойно си се чувахме с моя приятел,като говорехме доста тихо,абе се едно си в самолет!!Еми честно да ти кажа мен повече от това не ми трябва ако ще не да е бензин ами на самолетно гориво!!като разликата в тоя АМГ63 и цди е фрапираща от към финансовата страна-20лв/100км за дизела и поне 60лв/100 при същата скорост от страна АМГ-то.Е не бих се набутал с 3 пъти повече пари само заради мисълта че карам бензинова кола!!!Да не говориме за подръжката на този 12-ак!!Ако съм милиардер-да,но в реалния живот едва ли!Абе повози се на една кола 3-то поколение комън рейл да видиме после дали пак ще мислиш някога за бензин!Бензин бих карал ама в Щатите,щото там 2 доалра са ти 5 литра!И 30 да гори пак ще съм ня кяр!!

П.П.Ще ти дам и жокер-ПОРШЕ пуснаха дизелов мотор!!!!
Shades of grey!

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 13 Фев 2009, 20:35

Бензинче + газ. инжекционче.
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 13 Фев 2009, 20:46

Винаги съм карал на бензин, и
преди 12 години жигулката пак я карах на бензин.
Имам над 260 000 км и проблеми с моторите не съм имал,
а от 1 година насам М54-то само А98Н /каквото си пише и в книжката/ 8)
BMW - Усещане за автомобил

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БАГЕР
Детайли за колата: 4 ВРАТА

бмв

Мнение от m3 metanoviq » 13 Фев 2009, 21:05

на метан99 процента ,а на бензин 1 процент само да запаля :P
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от axsel » 13 Фев 2009, 21:20

Бензин.

Нафтата мирише :mhihi: :mhihi: :mhihi:
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Фев 2009, 21:48

dieselboy написа:Ачо донякъде съм съгласен с теб.Аз също съм пръвържвник на бензиновите мотори и ги предпочитам.Но не и в бг!Трябва да съм доста напред с парите за да карам голям бензинов мотор и да не ми дреме ,че ми харчи 30/100 като го ръчкам.Наскоро карах една Ес-класа 320цди и мога да ти кажа,че ако няма надпис много малко хора могат да кажат ,че това е дизел.Ми кво да ти кажа ,освен че на 240 км/ч ми показваше моментен 10.5/100!!!Вътре в купето абсолютно никакъв шум.Спокойно си се чувахме с моя приятел,като говорехме доста тихо,абе се едно си в самолет!!Еми честно да ти кажа мен повече от това не ми трябва ако ще не да е бензин ами на самолетно гориво!!като разликата в тоя АМГ63 и цди е фрапираща от към финансовата страна-20лв/100км за дизела и поне 60лв/100 при същата скорост от страна АМГ-то.Е не бих се набутал с 3 пъти повече пари само заради мисълта че карам бензинова кола!!!Да не говориме за подръжката на този 12-ак!!Ако съм милиардер-да,но в реалния живот едва ли!Абе повози се на една кола 3-то поколение комън рейл да видиме после дали пак ще мислиш някога за бензин!Бензин бих карал ама в Щатите,щото там 2 доалра са ти 5 литра!И 30 да гори пак ще съм ня кяр!!

П.П.Ще ти дам и жокер-ПОРШЕ пуснаха дизелов мотор!!!!

Колега, леко си в грешка.....Разликата е че 63АМГ може да си го караш 240 и да си свиркаш, докато 320 ЦДИ не е направена за такива скорости и като нищо може да му съкратиш животеца. Да не говориме че нафтата в БГ е п*кня... снощи отново ходих до Ихтиман защото на кола на 5 месеца и 12К км за 3 път ми дава грешка от ДПФ филтъра(филтъра за твърди частици), като в основата на всичко е виновна "качествената БГ нафта" и единствения начин да се изчисти филтъра от самосебе си (без ходене до сервиз) е да изпържиш колата на магистралата. Еми омръзна ми за 12к км 3 пъти да ми се налага да пътувам по нощите, за да избегна 5 часа кесене в сервиз :evil: !
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 13 Фев 2009, 23:43

имам коли и на трите горива :uups: кво да гласувам в анкетата :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 14 Фев 2009, 0:18

Аз не мога да се досетя, дано някой ме просветли, има четири човека които са посочили друго гориво, освен горните четири, те да не са на ядрено гориво и да си траят, да не си кажат как са си направили генераторчето :shock:
Има много коли и ....BMW
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 LCI 530XD

Мнение от pepi_sky » 14 Фев 2009, 1:21

dinkomg написа:Аз не мога да се досетя, дано някой ме просветли, има четири човека които са посочили друго гориво, освен горните четири, те да не са на ядрено гориво и да си траят, да не си кажат как са си направили генераторчето :shock:

Може и ние да не сме просветени и да незнаем, че съществува и нов вид гориво ! :D

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 14 Фев 2009, 2:10

Е36-цата беше на бензин, а газ просто не съм си помислял да слагам никога и да не се заричам, ама и в бъдеще едва ли ще си помисля - някак неестествено ми се струва :mhihi: ! Сега по-обективни и независещи от мен причини съм на дизел :roll: , но скоро живот и здраве пак ще седнем на някое бензиново зверче/купенце :twisted: !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2

Мнение от BilLaBONG » 14 Фев 2009, 2:13

Бензин

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e90;320si
Мечтае да кара: m3 e30
Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)

Мнение от angel_ti » 14 Фев 2009, 19:41

бензинец :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

re

Мнение от KEVIN-30 » 14 Фев 2009, 20:42

От 1-07-1995 карам само на БЕНЗИН,събирах ама неикономисах за ГАЗОВА УРЕДБА :D :D :mhihi: :winky:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата