За или против изграждането на 5-етажна нова джамия в София
Модератор: Общи модератори
- dizle
- Дружба Дринк Тийм
-
- Кара: Само на БИРА !
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Но ти отново ще блеснеш над простотията като се изцепиш на страни от всички![]()
Именно.
В смисъл наполовина.
Аз че съм над простотията, съм, ама не очаквам да ме разбере(ш)те.
Камо ли да блесна.
По - скоро е .... отчаяна борба.
Много ми ... подхожда тоя автар, не мислиш ли?
Да взема и аз да напиша книга.
"Години борба срещу лъжите, глупостта и коварството".
Може и да стана фюрер некой ден.
А може би, не? Нема пълно щастие.
Както се опитах да ти загатна, това сигурно е по-голям храм и от Александър Невски
Е щом е сигурно, сигурно е.
Аз па мислех че основната идея е мюфтийството да си премести университета от старата сграда, и понеже си е духовна академия, естествено му вдигат и храм, ама ти щом си казал...
Па и по - голем да е, ей ти мотив ние да вдигнем по - голем християнски храм. Ае, събирайте се, дигайте!!!
МРЕТЕ, РЕЗАЦИ, ЧАЛМАРИ.
Кажи кво друго да викаме.
Като туй пешлеме, acer, дето и не знае кога да се спре.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О простете невежеството ми велики везире, те ще градят университети и библиотеки, пък джамииката ще е малка, то са само 27 декара.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
D3BEP написа:Ако я нямаше вашата омраза немаше да я има техната омраза. Немаше да го има Доган и ДПС. Вие ги правите възможни.
Дзверо, ти в България ли живееш бе човек? Наистина почвам да се чудя дали не пишеш от чужбина някъде?
+ това мисля че на нас генетично си ни е заложено като нация да мразим фесовете! 482 години не са малко време
а пък аз лично искам като погледна софия да виждал златните кубета на храмовете, а не минарета!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
ineedmoney написа:D3BEP написа:Ако я нямаше вашата омраза немаше да я има техната омраза. Немаше да го има Доган и ДПС. Вие ги правите възможни.
Дзверо, ти в България ли живееш бе човек? Наистина почвам да се чудя дали не пишеш от чужбина някъде?
+ това мисля че на нас генетично си ни е заложено като нация да мразим фесовете! 482 години не са малко време
а пък аз лично искам като погледна софия да виждал златните кубета на храмовете, а не минарета!!

Бате, аз съм гадател. Или гадач, както е модерно напоследък. Виж другата тема...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1311470
Мнението ми е от 17,03.... Твоето тук от 17,06....
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
D3BEP написа:ineedmoney написа:D3BEP написа:Ако я нямаше вашата омраза немаше да я има техната омраза. Немаше да го има Доган и ДПС. Вие ги правите възможни.
![]()
![]()
![]()
Бате, аз съм гадател. Или гадач, както е модерно напоследък. Виж другата тема...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... t=#1311470
Мнението ми е от 17,03.... Твоето тук от 17,06....
просто пиша в преоритетната тема за момента
Да не би турците да очакват да ги обичат в България? акхахахаха, ще се задава от смях. Няма ИСТИНСКИ българин и няма, и да има, който е склонен да направи компромис с вас, причината е ОЧЕВАДНА.
А, вие, ако искате си стойте тука, щом ви е приятно да бъдете мразени, ваш си проблем. Ще страдате векове наред заради делата на ваште деди. Спирам да пиша, че не ми се занимава с глупости.
А, вие, ако искате си стойте тука, щом ви е приятно да бъдете мразени, ваш си проблем. Ще страдате векове наред заради делата на ваште деди. Спирам да пиша, че не ми се занимава с глупости.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
acer написа:Няма ИСТИНСКИ българин и няма, и да има, който е склонен да направи компромис с вас, причината е ОЧЕВАДНА.
А, вие, ако искате си стойте тука, щом ви е приятно да бъдете мразени, ваш си проблем. Ще страдате векове наред заради делата на ваште деди.
Acer,
Аве кои сме тея "нас"?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Лелеее ужас не вярвах,че ще прочета това ужасен съм
Искам само да задам един въпрос дали ще дадът в Столицата на Турция да построим Църква на площ от 22 декара на 5 етажа ?????

Искам само да задам един въпрос дали ще дадът в Столицата на Турция да построим Църква на площ от 22 декара на 5 етажа ?????
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Scott написа:Лелеее ужас не вярвах,че ще прочета това ужасен съм![]()
![]()
Дали?
Колко са 5 етажа?
Дали имат 40 метра?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_ ... hen_Church
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз пък съм ЗА!
Дано осъществяването на този проект да накара повече българи ДА ГЛАСУВАТ. Ако това е начина да си завлечем задниците до урните съм ЗА. Дано ни ебът още повече, пък току-виж сме се събудили.
Дано осъществяването на този проект да накара повече българи ДА ГЛАСУВАТ. Ако това е начина да си завлечем задниците до урните съм ЗА. Дано ни ебът още повече, пък току-виж сме се събудили.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
ineedmoney написа:+ това мисля че на нас генетично си ни е заложено като нация да мразим фесовете! 482 години не са малко време
1. "Генетично" и "омраза" в едно изречение как можа да сложиш? Това са глупости, наистина. Хората са хора навсякъде, но си умират да се делят по всякакви глупави признаци от сорта на това кой къде се е родил, къде живее или в кое точно измислено божество е вярвал прадядо му. Не, благодаря.

2. Аз пък лично искам като погледна София и да видя един чист европейски град, който не е 24/7 задръстен от коли. Ама няма. Щото някой ако каже "изберете ме, ще разчистя центъра от колите" и обясни как става номера, всички ще ореват света, че не може така. Обаче само подхвърли една джамия на тълпата и гледай какво става. Това се казва популизъм и са го знаели още в древния Рим. И продължава да работи.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз пък съм против и ми се струва ,че вече трябва да има некое политическо ******** или ****** или протести
Я вижте при гърците какво става за най-малкото
А ние тук ги търпим да ни се катерят по главите.

Я вижте при гърците какво става за най-малкото

А ние тук ги търпим да ни се катерят по главите.