Информация за банка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i

Мнение от bruce.mclaren » 02 Дек 2008, 11:18

Но въпреки това интервютата продължават, съкращенията ще бъдат предимно за неработещи клонове, служители пред пенсия или калпави служители. Например ако колежката беше от моя град, до края на седмицата можеше да я пратя на интервю.

и чат-пат :uups: млади, прави и корави специалисти МСП в централата на една от най-големите банки с предишен трудов опит в други банки, чийто единствен недостатък е, че са постъпили в грешния момент на грешното място със срок на изпитване. :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 02 Дек 2008, 11:25

D3BEP написа:Ако си борбена, виж класацията на колегата по - горе.
Препоръчвам ти Уникредит(Булбанк), ОТП(ДСК), Юробанк(ДЗИ, Пощенска) и евентуално Райфайзен. Малко съм резервиран към ОББ.

Ако не си и търсиш заплатка да си буташ малко по малко... Във всяка банка става, като лично аз съм чувал добри неща за ПИБ, но, както казах още в началото, всеки клон си е клон.

Темата взе да се повтаря.

Поздрави!

И поради каква причина си резервиран към ОББ, виж къде е в класациите и виж каде е ПИБ, и си оправи резервите.
http://www.investor.bg/?cat=85&id=70905
Последна промяна Сондьора на 02 Дек 2008, 11:27, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Дек 2008, 11:27

Голем е Пиреос ве, колега, не го ли казах още на предната страница?
И гоелми кредити е дал ,както се вижда от вторта таблица.

bruce.mclaren написа:и чат-пат :uups: млади, прави и корави специалисти МСП в централата на една от най-големите банки с предишен трудов опит в други банки, чийто единствен недостатък е, че са постъпили в грешния момент на грешното място със срок на изпитване. :lol:

Ах... Ти за това ли толкова бурно хвалиш "Миреос".
Имам тука един такъв познат. Млад, прав, корав.
Смени мениджърски позиции в 6 банки.
Всяка следваща беше най - великата... Докато не дойде време по - следващата.
Всяка напусната банка имаше само кусури.
Не че беше лошо момчето... Ама постиженията слаби, а изискванията големи...

Който иска бурен растеж без големи усилия ... не му е мястото в банка.

Сондьора, кво ме интересува тъпата класация въобще? Аз да не ги класирам? на 30-ти септември Пиреос имала 10 милиона лева повече от ПИБ и това я изплющява на предно място. Страшно е. Има клоновем които биха ги затворили за 10 милиона лева дневен оборот.
При това Пиреос е напред само на база на кредити. Щото там предимството е много над 10 милиона.
Надявам се, всички служители й стискат палци.

Към ОББ съм резервиран на база това, което знам от работещи и работили в нея. Може и да е само за тук.

Аз се опитвам да насоча момичето.
НЕ ЗА ДА СИ МЕРЯ БАНКИТЕ. КАТО ВАС.
Затова и съм дотук.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 318i

Мнение от bruce.mclaren » 02 Дек 2008, 11:35

никого не хваля, опитвам се да ти отворя очите, какво и къде да гледаш.

случката за която ти говоря е следната, наемат човек с опит и качества на добра заплата в централата. почва кризата. няма работа - освобождават го след 2 месеца, без да потърсят начин да го преназначат.

те така, за освобождаването само на хора пред пенсия в големите банки ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 17 Дек 2008, 14:54

странна работа:
ДСК и Райфазен съкращават хора нормално ли е
а на мен ми предлагат работа за без пари ...............полудяли са банкерите

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 17 Дек 2008, 15:04

Макар че кризата вече взе да ги отминава(и банките), всички съкращават по 1-2 в отдел.
Ако ти се работи, не се притеснявай, никого не назначават и обучават за да го изпъдят. Най - малкото не са им малко проблемите в момента, че и глупави да си създават.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Yolita » 17 Дек 2008, 15:08

D3BEP написа:Макар че кризата вече взе да ги отминава(и банките), всички съкращават по 1-2 в отдел.
Ако ти се работи, не се притеснявай, никого не назначават и обучават за да го изпъдят. Най - малкото не са им малко проблемите в момента, че и глупави да си създават.

да предлагат ми но за без пари ....не може да имаш 2 листа отговорности и заплата която взимах преди 2 години :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 17 Дек 2008, 15:55

при нас се търси едно шофьорче :mhihi:
ако искаш заповядай, много е вероятно да взимаш повече кинти отколкото ти предлагат от банката :lol:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата