Информация за банка
Модератор: Общи модератори
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
Но въпреки това интервютата продължават, съкращенията ще бъдат предимно за неработещи клонове, служители пред пенсия или калпави служители. Например ако колежката беше от моя град, до края на седмицата можеше да я пратя на интервю.
и чат-пат

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
D3BEP написа:Ако си борбена, виж класацията на колегата по - горе.
Препоръчвам ти Уникредит(Булбанк), ОТП(ДСК), Юробанк(ДЗИ, Пощенска) и евентуално Райфайзен. Малко съм резервиран към ОББ.
Ако не си и търсиш заплатка да си буташ малко по малко... Във всяка банка става, като лично аз съм чувал добри неща за ПИБ, но, както казах още в началото, всеки клон си е клон.
Темата взе да се повтаря.
Поздрави!
И поради каква причина си резервиран към ОББ, виж къде е в класациите и виж каде е ПИБ, и си оправи резервите.
http://www.investor.bg/?cat=85&id=70905
Последна промяна Сондьора на 02 Дек 2008, 11:27, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Голем е Пиреос ве, колега, не го ли казах още на предната страница?
И гоелми кредити е дал ,както се вижда от вторта таблица.
Ах... Ти за това ли толкова бурно хвалиш "Миреос".
Имам тука един такъв познат. Млад, прав, корав.
Смени мениджърски позиции в 6 банки.
Всяка следваща беше най - великата... Докато не дойде време по - следващата.
Всяка напусната банка имаше само кусури.
Не че беше лошо момчето... Ама постиженията слаби, а изискванията големи...
Който иска бурен растеж без големи усилия ... не му е мястото в банка.
Сондьора, кво ме интересува тъпата класация въобще? Аз да не ги класирам? на 30-ти септември Пиреос имала 10 милиона лева повече от ПИБ и това я изплющява на предно място. Страшно е. Има клоновем които биха ги затворили за 10 милиона лева дневен оборот.
При това Пиреос е напред само на база на кредити. Щото там предимството е много над 10 милиона.
Надявам се, всички служители й стискат палци.
Към ОББ съм резервиран на база това, което знам от работещи и работили в нея. Може и да е само за тук.
Аз се опитвам да насоча момичето.
НЕ ЗА ДА СИ МЕРЯ БАНКИТЕ. КАТО ВАС.
Затова и съм дотук.
И гоелми кредити е дал ,както се вижда от вторта таблица.
bruce.mclaren написа:и чат-патмлади, прави и корави специалисти МСП в централата на една от най-големите банки с предишен трудов опит в други банки, чийто единствен недостатък е, че са постъпили в грешния момент на грешното място със срок на изпитване.
Ах... Ти за това ли толкова бурно хвалиш "Миреос".
Имам тука един такъв познат. Млад, прав, корав.
Смени мениджърски позиции в 6 банки.
Всяка следваща беше най - великата... Докато не дойде време по - следващата.
Всяка напусната банка имаше само кусури.
Не че беше лошо момчето... Ама постиженията слаби, а изискванията големи...
Който иска бурен растеж без големи усилия ... не му е мястото в банка.
Сондьора, кво ме интересува тъпата класация въобще? Аз да не ги класирам? на 30-ти септември Пиреос имала 10 милиона лева повече от ПИБ и това я изплющява на предно място. Страшно е. Има клоновем които биха ги затворили за 10 милиона лева дневен оборот.
При това Пиреос е напред само на база на кредити. Щото там предимството е много над 10 милиона.
Надявам се, всички служители й стискат палци.
Към ОББ съм резервиран на база това, което знам от работещи и работили в нея. Може и да е само за тук.
Аз се опитвам да насоча момичето.
НЕ ЗА ДА СИ МЕРЯ БАНКИТЕ. КАТО ВАС.
Затова и съм дотук.
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
никого не хваля, опитвам се да ти отворя очите, какво и къде да гледаш.
случката за която ти говоря е следната, наемат човек с опит и качества на добра заплата в централата. почва кризата. няма работа - освобождават го след 2 месеца, без да потърсят начин да го преназначат.
те така, за освобождаването само на хора пред пенсия в големите банки ...
случката за която ти говоря е следната, наемат човек с опит и качества на добра заплата в централата. почва кризата. няма работа - освобождават го след 2 месеца, без да потърсят начин да го преназначат.
те така, за освобождаването само на хора пред пенсия в големите банки ...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Макар че кризата вече взе да ги отминава(и банките), всички съкращават по 1-2 в отдел.
Ако ти се работи, не се притеснявай, никого не назначават и обучават за да го изпъдят. Най - малкото не са им малко проблемите в момента, че и глупави да си създават.
Ако ти се работи, не се притеснявай, никого не назначават и обучават за да го изпъдят. Най - малкото не са им малко проблемите в момента, че и глупави да си създават.
D3BEP написа:Макар че кризата вече взе да ги отминава(и банките), всички съкращават по 1-2 в отдел.
да предлагат ми но за без пари ....не може да имаш 2 листа отговорности и заплата която взимах преди 2 години

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
при нас се търси едно шофьорче
ако искаш заповядай, много е вероятно да взимаш повече кинти отколкото ти предлагат от банката

ако искаш заповядай, много е вероятно да взимаш повече кинти отколкото ти предлагат от банката