Нова цена на бензина??????
Модератор: Общи модератори
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
GEORGIEV написа:Абе вий сте мноо малки бе ,аз 2003-та есента зареждах на жигулката на 1.25![]()
![]()
а аз ориончето на 1.05лв/л нафта

къде са тия времена мамка му искам си ги пак

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Абе тия цени както прочетох са за фючърси... Купуваш сега петрол на половин цена спрямо преди няколко седмици, ама получаваш другия месец... Така, че явно като почнат да преработват по евтината стока може още да падне, пък да видим... Аз го виждам след месец и нещо нафтата да е под 1,70, пък, ако щете вярвайте, това си е лично моя надежда 

- methanol
- Бобо Дебелия
-
- Кара: E30/E36/E34
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
днеска заредих за 65лв... случва ми се за първи път от незнам кога
...
пп: колата винаги се допълва до фул...

пп: колата винаги се допълва до фул...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Kartoff написа:Аз го виждам след месец и нещо нафтата да е под 1,70, пък, ако щете вярвайте, това си е лично моя надежда
Тва няма да стане никога, щото това значи А95 да падне на около 1.50лв... което пък граничи с фантастиката, щото А95 не е бил 1.50лв от не знам кога... нафтата според мен никога няма да падне под цената на бензина.. но цени от порядъка на 1.80лв са възможни..

Ако преди 5-6 години някой ми беше казал... "Ебаси кефа, бензина стана малко под 2лв." щях да го изгледам странно, да му бия на челото печат "ЛУД" и да го подмина....в наши дни (в Събота) обаче с такААААва усмивка спирам на ОМВ и сипвам на 1.99лв
Ако се задържи тази цена ще е супер...не искам да поевтинява повече
Има обаче един минус...сега ще стане наистина още по-ужасно за каране из София
От тази гледна точка предпочитам гориворо да е към 4лв....ако това е цената да се реши проблема със задръстванията...бих се замислил сериозно над предложението

Има обаче един минус...сега ще стане наистина още по-ужасно за каране из София

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
mafia написа:........От тази гледна точка предпочитам гориворо да е към 4лв....ако това е цената да се реши проблема със задръстванията...бих се замислил сериозно над предложението![]()
Поговорка:
"Цигарите и 10 лв. да станат па ша ги пуша, бензина и на 1 лев да падне - па ша го крадъ"

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
mafia написа:..Има обаче един минус...сега ще стане наистина още по-ужасно за каране из СофияОт тази гледна точка предпочитам гориворо да е към 4лв....ако това е цената да се реши проблема със задръстванията...бих се замислил сериозно над предложението
![]()
Споко. Тези, които най- много карат са на газ

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
bum_bum написа:mafia написа:..Има обаче един минус...сега ще стане наистина още по-ужасно за каране из СофияОт тази гледна точка предпочитам гориворо да е към 4лв....ако това е цената да се реши проблема със задръстванията...бих се замислил сериозно над предложението
![]()
Споко. Тези, които най- много карат са на газ
Тамън яко тряфик да падне...някои ще се сетят че трябва да продължат със строеж на аутобани като в Европата!

А аз от вчера си изпълних обещанието че ако цената падне на 1лв./л моментално си взимам ///м3 със заем от 10 банки ако трябва!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
браво, значи ти е дала 3/100 градско в София - Ъмейзинг.
по темата: дано цената да се задържи

по темата: дано цената да се задържи

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Mollov написа:Kartoff написа:Аз го виждам след месец и нещо нафтата да е под 1,70, пък, ако щете вярвайте, това си е лично моя надежда
Тва няма да стане никога, щото това значи А95 да падне на около 1.50лв... което пък граничи с фантастиката, щото А95 не е бил 1.50лв от не знам кога... нафтата според мен никога няма да падне под цената на бензина.. но цени от порядъка на 1.80лв са възможни..
Що така реши.. едно време нафтата беше по-евтина от бензина.. не е задължително да е по-скъпа винаги...

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Mollov написа:Kartoff написа:Аз го виждам след месец и нещо нафтата да е под 1,70, пък, ако щете вярвайте, това си е лично моя надежда
Що така реши.. едно време нафтата беше по-евтина от бензина.. не е задължително да е по-скъпа винаги...

Сега като седи нафтата на 2,30 а бензина на 1,90 хората които имат дизели пак ще си ги карат.. ама тези които нямат дизели няма да минават на нафта и пак ще се изравнят.. 6тото в момента нафтата е по-скъпа защото е по-употребявана и при 1 литър нафта има по-голяма печалба от колко при 1 литър бенз..