Как се изложихме в Европа... Дайте по един подпис...
Модератор: Общи модератори
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
EBEEMVACIA написа:я да ви чуя за кой ще гласувате и има ли такава партия![]()
![]()
Аз засега клоня към Костов... Поради ред причини.
За атака няма да гласувам, ясно защо - това са обикновени популисти, зад които стоят фирми и групировки. Нищо добро не ни чака с тях.
За бат Бойко също - той произлиза от същите среди, които в момента закопават България, и не вярвам да е толкова самостоятелен, че да промени нещо.. Според мен е кукла на конци, избрана поради уменията си да се държи добре пред медиите, и защото хората в България още вярват, че трябва да дойде някой силен и голям герой, „за да ни оправи“

СДС - умрял кон.. Ако имаха малко повече членове, досега да са се разцепили на още 15 партийки...

Остава Костов - според мен той е умен и пресметлив, има опит в политиката, взел си е поука от грешките в миналото, зад него не стоят нито ДС, нито мутри. А и доколкото съм чувал от хора, които го познават, има амбиция да бъде запомнен в историята, т.е. не е човек, който се интересува само от пари. Спомням си също, че като дойде на власт преди време, беше провел истинска операция срещу мутрите (а не показна), и ги беше наврял в миша дупка. „Добре облечените бизнесмени“ изплуваха обратно едва след идването на НДСВ на власт, и след това постепенно завладяха държавата.
Това си мисля аз - за мен други алтернативи няма - или ББ, или Костов.

Има наблюдатели от ЕС, които са тук за да следят не само реакцията при представянето на доклада а и реакцията на прравителството след представянето му. За сега тази реакция се определя карто разочароваща...
Разочароващо поне за мен е и мълчането на хората. За сега само за земеделците чух че правят някакъв протрест.
Имаме и над 150 мнл. евро окончателно спрени (може да бъркам цифрата), което означава, че те няма да бъдат пуснати никога отново.
Сега чета и отзиви в чуждата преса, където се казва, че Европа няма да прави никакви реверанси спрямо България защото с Румъния са показали, че разширяването на ЕС е правилно и не се страхуват от критики.
14 човека за една нощ, добре се движиме
Давайте го тоя линк и по другте форуми, кой където има регистрация, че да го пълниме и да им го пращаме.
Ако се наложи ще им го занесеме всички заедно...
Разочароващо поне за мен е и мълчането на хората. За сега само за земеделците чух че правят някакъв протрест.
Имаме и над 150 мнл. евро окончателно спрени (може да бъркам цифрата), което означава, че те няма да бъдат пуснати никога отново.
Сега чета и отзиви в чуждата преса, където се казва, че Европа няма да прави никакви реверанси спрямо България защото с Румъния са показали, че разширяването на ЕС е правилно и не се страхуват от критики.
14 човека за една нощ, добре се движиме

Давайте го тоя линк и по другте форуми, кой където има регистрация, че да го пълниме и да им го пращаме.
Ако се наложи ще им го занесеме всички заедно...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Вчера в предаването на Милен Цветков се разбра, че по голямата част от доклада е обръщение към народа, а не към правителството, защото няма никаква промяна..
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
[quote="ja"]
quote]
Не бяха ли половин милиард
quote]
Не бяха ли половин милиард

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///peter написа:ja написа:Щото народа е дебилен...
Каква част от доклада е стигнал до теб?
Това което изнесе вчера пред медиите говорителя на ЕК това стигна до мен. Беше анализиран и целия доклад.
Що ми задаваш тоя въпрос. Да не искаш да каеш, че всичко е ок и медиите прекаляват. Имам предвит „Файненшъл Таймс", "Financial Times" т т.н.
23-ма сме вече

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Админи направте една Важна тема която да седи постоянно горе със тази подписка, че така не сириозна работа. http://www.bgpetition.com/vot_nedowerie/index.html
Не искам да правя забележка към подписката, ама целта и каква е ? Да видим колко хора ще са съгласни с нея ли... много ще са, обаче най-важната част липсва. Кога, къде и какво ще се иска ?
Ще трябва да се раздуха по-медиите.. така нищо няма да стане. Евентуално може да се иска, предсрочни избори заради корумпиранато управление, а след мирния протест може да се блокират входно-изходните точки във София с коли и главните булеварди... надали ще могат да вземат на буксир 30 коли...
от 1 булевард, само така ще се свали правителството. Пък и Европа ще го види все пак. Само че със 1000-2000 човека този филм няма да стане. 

Ще се раздуе по медиите. Целта е да покажеме, че има недоволни и не искаме да правителството което е в момента. Най добрия ден за протест е деня на гласуване на вота на недоверие.
Наща работа е да покажем, че сме готови да излезем. Кога и как ще се уточни в медиите, като се нагърби някой да организира протеста.
Наща работа е да покажем, че сме готови да излезем. Кога и как ще се уточни в медиите, като се нагърби някой да организира протеста.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
много сме зле, ама толкова зле, че направо трагедия
остана да ни ИЗКЛЮЧАТ от ЕУ и това ще е края на всичко, шапката, чантата, разговорника и у УСА
остана да ни ИЗКЛЮЧАТ от ЕУ и това ще е края на всичко, шапката, чантата, разговорника и у УСА

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
През Мексико ли ше флизамеvicho написа:много сме зле, ама толкова зле, че направо трагедия

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"