СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от ryan83 » 20 Юли 2023, 22:33

DLVasilev написа:
ryan83 написа:Одеве наказах едно Е60 със 140ката :mhihi: :mhihi: :shock: :shock: :shock:
Нали съм без климатик и отивам при един майстор и карам извънградско и едно БМВ Е-60 ме минава и реших да пробвам колата дали върви и почнах да го настигам вече на един завой ама той си го натискаше..беше някъв дизел и аз зад него и викам ся е момента дали ще мога да го мина :mhihi: :mhihi:
И като го минах вече върнах газта щото и пътя не е много хубав и оня с Е60-то веднага ме минава пак :mhihi: :mhihi:
Ама не мисля, че до ся съм минавал БМВ 5-ца Е60 :mhihi: :mhihi: със S-класата :shock: щото колата и преди не вървеше така..бая беше мудна :mhihi: ама днес го наказах :shock: ко ли си вика кат го минах :mhihi: :mhihi: е той после не издържа и ме мина веднага де ама важното е, че го минах пък и имаше преднина :mhihi: Важно е , че мечока вече върви супер :D

Със сигурност ако го беше ударил с тая каска щеше да го накажеш :mhihi:

Щях :mhihi: :mhihi: Е не, аз нямам шанс срещу 5-цата тва е ясно :mhihi: освен ако не съм с някой S500 :mhihi: а дали е знаел, че го гоня или го наказвам еми имаше преднина пък и го натискаше..бяхме на двупосочен път и идваха коли и го настигнах ама той ако караше по-стабилно, нямаше как да го мина! :mhihi: :mhihi: Ама той въпроса е , че не е очаквал първо, че ще го стигна! Стана ми яко щото като го минах, той после ме мина де ама аз върнах газта и не исках да давам повече или да доказвам нещо..просто някакси ми улекна всичко отпреди, че вече колата върви както трябва вече..преди 2 години я нямаше никва..беше пълна трагедия :mhihi: :mhihi: разхода падна под 10 извънградско :shock: ако не я натискаш разхода пада до 5 :shock: вече върви супер :mhihi: щом давам някаква конкуренция на Е60..тва е доста добро! Масло вече не харчи :mhihi: щото знам преди как го харчеше :mhihi: :mhihi: Ся само климатика се развали ама утре отивам да го праят, че не се кара в тая жега..тва днес беше добро :shock:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Юли 2023, 22:37

Стига сте ги възхвалявали тея ретро поп-фолк лимузини :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Юли 2023, 22:48

Феновете на стари мерцедеси са по-болни и от феновете на стари бмв-та. Няма начин. :lol:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 20 Юли 2023, 22:52

Хубаво Дачия се хвалеше в БМВ форум, ама сега и Мерцедес... :mhihi:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Юли 2023, 22:55

carmanf1 написа:Говори си брат :D

Ама нещата си вървят. Нова бележка имам :mhihi:

Ние сега да гадаем ли :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Юли 2023, 23:01

steeN написа:Феновете на стари мерцедеси са по-болни и от феновете на стари бмв-та. Няма начин. :lol:

То и аз харесвам стари мерцедеси..е и нови де :mhihi: ама точно тея мечоци като ги видя и почва да ми звучи тигре-тигре на Радо Шишарката :mhihi:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 20 Юли 2023, 23:25

steeN написа:Феновете на стари мерцедеси са по-болни и от феновете на стари бмв-та. Няма начин. :lol:

Така е! Много си прав. :D
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 20 Юли 2023, 23:27

BorislavB написа:Хубаво Дачия се хвалеше в БМВ форум, ама сега и Мерцедес... :mhihi:

Дачия :mhihi: тва кола ли е такова? Не можеш да я сравняваш с Мерцедес и БМВ :mhihi: щото там нивото е високо!
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 20 Юли 2023, 23:45

Като чуя как някой е "наказал" някой като го е изпреварил ...... много ми напомня за 13-годишните честно :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Юли 2023, 10:14

Най- болни са тия с аудитата :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 21 Юли 2023, 10:27

DLVasilev написа:

Казват се вагаджии и включват всички 1.9тди бегачки...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 21 Юли 2023, 10:50

BorislavB написа:
DLVasilev написа:

Казват се вагаджии и включват всички 1.9тди бегачки...

И аз имам такава бегачка, 1,9 TDI Т5 :mhihi:

Преди години мислех, че карам най-бързият автомобил в света и около света.
Карах една Е34 525 ix , пък един приятел караше S класа 600 sel и безотговорно заяви, че е по-бърза.
Ама как така с тоя толуп, какъвто до тогава не бях карал ще си по-бърз и съответно се разбрахме да се "дърпаме".
И къде да се дърпаме, по Стамболийски разбира се към вагон ресторанта.
Взех му старта и си викам "айде, яж ми ..."
В един момент гледам един огромен черен облак се движи по трамвайната линия сред облак прахоляк след него и съответно ме "изяде".
Та 400 коня са си 400 коня :mhihi:
Последна промяна Е.Димитров на 21 Юли 2023, 10:58, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Юли 2023, 10:52

DLVasilev написа:

Не мога нито да потвърдя, нито да отрека :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Юли 2023, 12:36

steeN написа:
DLVasilev написа:

Не мога нито да потвърдя, нито да отрека :mhihi:

Мислех, че ще избухнеш с някоя стъкмистика :mhihi:
kiko написа:То и аз харесвам стари мерцедеси..е и нови де :mhihi: ама точно тея мечоци като ги видя и почва да ми звучи тигре-тигре на Радо Шишарката :mhihi:

Одеве загледах няколко по нови модели и друго освен Азис и меди не ми прозвуча, та айде по добре баце радо :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 21 Юли 2023, 13:04

Тъкмо щях да потвърдя за вагаджиите и днес някакъв подозирам мексиканец с едно "не ми стигнаха парите за ешеесе" бенве (90ка), бизел, се правеше на интересен и ме мина без аз да знам, че се гоним :D. И всичко щеше да е окей, само да не ми беше отнемал и предимството да го ева.. ама го усетих какво ще прави и на тъпото кръгово с три ленти вътре и две за изход просто го оставих да мине и го освирих де. Влезе и излезе в същата лента, в която и аз, но в самото кръгово я смени, изпревари ме и се върна /щото го оставих/. Няколко пъти го занесе дори, и всеки път веднага връща газта - новобранка :D. В крайна сметка се оказа, че бърза за мола, щото там го видях да влиза после. Бързал е да води мексиканката на кафе сигурно. :dunno:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата