Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Войната започна ...

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2022, 19:25

Интересна раУта,
този лъже като ...
Та почваме от далеч, накакъв говорил, как у некакво село нещо му станало па му зели мултимедията.
После се оказва, че лично видял буса?!
Къде бре, у Украйна ли видя буса?
Или тея дойдоха в България?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 11 Май 2022, 19:26

:mhihi: Специално за петролния диванен патреот - ЧАТ РУЛЕТКА с такива като него. Колеги, който има време да гледа и забавлява на какви хора се попада. :mhihi: Всеки да прецени и ще разбере ако гледа редовно защо е нужно "лечение" за тази територия.

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Май 2022, 19:43

Е.Димитров написа:Интересна раУта,
този лъже като ...
Та почваме от далеч, накакъв говорил, как у некакво село нещо му станало па му зели мултимедията.

украинските бусове имат навика да се намират и в България и в дубай

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Май 2022, 19:45

nikola59 написа::mhihi: Специално за петролния диванен патреот - ЧАТ РУЛЕТКА с такива като него. Колеги, който има време да гледа и забавлява на какви хора се попада. :mhihi: Всеки да прецени и ще разбере ако гледа редовно защо е нужно "лечение" за тази територия.

до сега гледам как някакъв дърт козел клинчи пари.
не ми се чака да стане интересно

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 11 Май 2022, 20:11

Petrolhead написа:
Е.Димитров написа:Интересна раУта,
този лъже като ...

украинските бусове имат навика да се намират и в България и в дубай

Аз те питах за въпросия бус, защото си казвал, че си в Дубай, а пишеш "лично видях" и си помислих, че си отишъл в Украйна, да се биеш с агресора...
Аз "лично" съм гледал по клипове как ревящи жени прегръщат руски войници с ДНР, "лично" видях как нацитата са тероризирали собствените си сънародници, ама "лично на видеоклипове".
Истината е че в момента е пълно с пропаганда и дезинформация и от двете страни на конфликта. Откъде четеш обаче?!? Само от ЕС/САЩ - не става! Само от Русия- не става! Когато четеш и от двете страни на барикадата, тогава евентуално можеш да си дадеш някаква относително обективна оценка какво се случва!!!
Някои от вас чел ли е китайска медия, например?! Аз съм! Знаете ли, че там се подиграват със САЩ, имат техни карикатури и открито ги обвиняват за всички войни, които са водили. Междудругото целия свят, абсолютно целия свят освен нашия алианс е на страната на Русия, незнам дали го знаехте...
Последна промяна Grozdanoff на 11 Май 2022, 20:26, променена общо 2 пъти
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2022, 20:13

Още по-интересно става.
Та нали има мобилизация в Украйна, как така се озовават извън Украйна някакви мъже с бусове и дупки от куршуми ?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 11 Май 2022, 20:20

Сигурно е извън мобилизационна възраст ..над 65г бус драйвера с дупката отзад :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 11 Май 2022, 20:29

Аз не разбрах, в Дубай ли е отишъл с буса или Петрола е в Украйна?
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2022, 20:35

Grozdanoff написа:Аз не разбрах, в Дубай ли е отишъл с буса или Петрола е в Украйна?

Аз мисля, че момчето не е в Дубай или където и да е било извън града, в който живее(в България).
Както и подобни случки едва ли ще се разиграват пред него.
А както се оказва, вероятно твърде рано е спрял училище, което ме подсеща за един циганин в един клип и знаменитата му фраза (малко ще я променя за удобство)
"Исках да помогна, ама нямам желание"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 11 Май 2022, 20:41

Grozdanoff написа: Междудругото целия свят, абсолютно целия свят освен нашия алианс е на страната на Русия, незнам дали го знаехте...

https://www.trt.net.tr/bulgarian/sviat/ ... na-1788786

По леко с целия свят.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 11 Май 2022, 20:42

Я да видим копчето дали работи, май простотията ми идва в повече

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 11 Май 2022, 20:53

Petrolhead написа:Я да видим копчето дали работи, май простотията ми идва в повече

И ние така видяхме нещата, малко в повече ни идваш.

Все пак, за пореден път ще кажа.
Ние тук само обсъждаме, не водим пропаганда, не е наша война и честно казано , ако политиците, които до вчера мразеха Украйна, на равно с Русия не видяха възможност да ударят по Русия, не, че Украйна им харесва и не подпукаха небивала медийна пропаганда, хич нямаше да ги бОли хоя за жертвите на тази държава.
Еле пък ако американците бяха решили да посеят тяхна демокрация там, нещата щяха да са съвсем различни.
Така, че не ни интересуват твоите виждания, още повече, че лъжеш като българска медия.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 11 Май 2022, 21:18

Аз един път питах в темата, но никой не беше заинтересован за Турция - Ирак? Аз лично нямам някакво инфо, не съм се интересувал какво се случва, странно че медиите не ни запознават с конфликта, аз незнам дали изобщо е обявена тази война по нашите медии!
Много интересно как целия алианс единодушно осъди агресията на Русия, за агресията на Турция нищо не казват... Защо Гугъл не ми го е включил в новини, иракчаните не са ли хора или нямаме възможност да мислим за две войни едновременно. Пропагандата трябва да по-целенасочена изглежда... Турция е в НАТО междудругото, ООН дали ще осъди нейната агресия?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Май 2022, 21:32

Не знам дали знаеш, но Турция от десетилетия се борят с кюрдите. Може би преди да си се родил :)
По едно време американците ги защитаваха. Сега не ги знам на каква позиция са.
Тва беше едно от най-голямото търкане на Ердоган с американците.
Избери си нещо друго, с което да тролваш. Примерно Саудитска Арабия и Йемен... там има по-идея :)
Последна промяна steeN на 11 Май 2022, 21:33, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 11 Май 2022, 21:33

Petrolhead написа:Я да видим копчето дали работи, май простотията ми идва в повече

ей хохол простотията си само ти тука и верно идваш в повече

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата