Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
При нас пристигна (преди около година) нов оператор DIGI, мисля че беше румънски, направо им разказа играта на тукашните
За 5 евра предлагат 20гб мобилен интернет. Преди малко погледнах как стоят нещата с домашният им интернет.. цените са меко казано смешни. Много скоро ще им стана абонат 
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
ivanski_2 написа:Кой оператор това че трябва да взимам скоро и аз още една карта и това звучи суперalekangg написа:Не знам къде свалят 300-400лв...
А и дори да свалят нещо е на тарифа 50-60лв/месец и накрая плащаш над реалната цена.
Аз съм на 22лв/месец и имам неограничени разговори и нет
Sent from my iPhone using Tapatalk
Йетел, минах от предплатена карта на договор, в офис в началото на тази година.
Даже не повярвах като казаха, мислех, че има подводни камъни, ама нямаше.
b_u_b_o написа:Задължени са, няма такъв филм да не се навиват. Ако някой служител ви говори друго просто не му се занимава и ви лъже. Бях чел някъде следната схема: пращаш им мейл със запитване може ли, те няма как да ти отговорят "не" щото подлежат на глоби ако го направят, разпечатваш си отговора и отиваш в магазина където пак няма какво да ти кажат като от централата са казали "може".
Може ли източник на bold-натото? За да мога да го използвам ако ми се опънат

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:Има 26.0.1Надявам се да има подобрения, щото при мен освен лагването, усещам и батерията доста по-зле. Хелти процента на батерията също падна ДОСТА. Мисля беше 87% , сега е 83%. То под 80% май светва за смяна
Като цяло вече съжалявам защо бързах да ъпгрейдвам.
Макар да е по-добре батерията с 26.0.1 , вече капацитета падна на 81%
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
3186 написа:b_u_b_o написа:Задължени са, няма такъв филм да не се навиват. Ако някой служител ви говори друго просто не му се занимава и ви лъже. Бях чел някъде следната схема: пращаш им мейл със запитване може ли, те няма как да ти отговорят "не" щото подлежат на глоби ако го направят, разпечатваш си отговора и отиваш в магазина където пак няма какво да ти кажат като от централата са казали "може".
Може ли източник на bold-натото? За да мога да го използвам ако ми се опънат
Чл. 134 ако им цитираш и им кажеш, че ще се оплачеш на комисията за регулиране на съобщенията би трябвало веднага да клекнат. Защото в закона пише, че трябва да осигурят преносимост, никъде не пише на какъв план тряба да си, тва си е тяхна измишьотина..