Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Прави ми впечатление думата “почти” военно положение. И мисля, че се досещам защо.
Дейба измекярите скапани.
bum_bum написа:Прави ми впечатление думата “почти” военно положение. И мисля, че се досещам защо.
Как дс въведеш военно положение, като нямаш армия?
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Пожелавам бързо оздравяване на семейството на Домусчиев.
Но с кого е контактувал? Бил е при президента.
Със семейството на Горанов със сигурност. Живеят един до друг и семействата им са постоянно заедно. А Горанов с кого контактува, а...
Що народ ще се изпонаака сега.
Но с кого е контактувал? Бил е при президента.
Със семейството на Горанов със сигурност. Живеят един до друг и семействата им са постоянно заедно. А Горанов с кого контактува, а...
Що народ ще се изпонаака сега.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
BMW_POWER написа:bum_bum написа:Прави ми впечатление думата “почти” военно положение. И мисля, че се досещам защо.
Как дс въведеш военно положение, като нямаш армия?
Виж в Конституцията кой команва парада при военно положение. И защо искат да е "почти".
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Моджо написа:Ама само казват има ++++ х заразени. Така като кажеш по тв как звучи ? Ами уточнете малко...възраст, с усложнения ли са, без ли са...кви са. От вече болните как върви, излекуват ли се, не се ли...
Продължават да нагнетяват паниката. Вероятно да се наплаши съвокупното народоонаселение , че да спазва некви правила, ама...
Нещо така да идат до некоа аптека да видат маски има ли, нема ли..кво става...щяха да шият нещо...
Аз и престанах да гледам че ми писна...жената докладва) Па така некоя картинка от Мездра примерно или Твърдица ...нема.
Иначе съм си у дома де, спазвам предписанията)
Щях да напиша нещо ама ще ме обявите за изрод, чудовище, франкенщайн...) Затова нема.
+1 , Болните като гледам постоянно се увеличават, ама никой нито ги е чувал, нито ги е виждал, нито знае нещо за тях. Споменават се някви имена (евентуално) и това е, нищо повече. Пълен bullshit ще е всичко накрая. Само плашат народа, всички са почнали да изперкват като ги гледам.
Само като се сетя,че ако никой нищо не беше споменал за тоя вирус дори нямаше да разберем,че го е имало, а сега има такива като @zvetiko дето им треперят краката

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Е Домуса, не си ли го чувал? Въпреки че той като каже "добър ден" аз търся слънцето вижда ли се.
Tires are evil - destroy them all ...
DigitalExile написа:Моджо написа:Ама само казват има ++++ х заразени. Така като кажеш по тв как звучи ? Ами уточнете малко...възраст, с усложнения ли са, без ли са...кви са. От вече болните как върви, излекуват ли се, не се ли...
Продължават да нагнетяват паниката. Вероятно да се наплаши съвокупното народоонаселение , че да спазва некви правила, ама...
Нещо така да идат до некоа аптека да видат маски има ли, нема ли..кво става...щяха да шият нещо...
Аз и престанах да гледам че ми писна...жената докладва) Па така некоя картинка от Мездра примерно или Твърдица ...нема.
Щях да напиша нещо ама ще ме обявите за изрод, чудовище, франкенщайн...) Затова нема.
+1 , Болните като гледам постоянно се увеличават, ама никой нито ги е чувал, нито ги е виждал, нито знае нещо за тях. Споменават се някви имена (евентуално) и това е, нищо повече. Пълен bullshit ще е всичко накрая. Само плашат народа, всички са почнали да изперкват като ги гледам.
Само като се сетя,че ако никой нищо не беше споменал за тоя вирус дори нямаше да разберем,че го е имало, а сега има такива като @zvetiko дето им треперят краката
Точно.... И си го набийте в главите , не може вечно да се криете . Не 14 дни, 140 дни да си стоите в къщи, каквито и маски и дезифектанти да носите да пръскате ,все тая ,ако не всички то повечето от хората ще преболедуват тази болест ,като голям % изобщо няма да разберат . Нали никой не си мисли че тези 80 "заразени " са всички заболели? Ако хипотетично утре се направи тест на всеки човек в Бг , заразените ще са стотици,ако не и хиляди. Така като съобщават по медиите на час по лъжичка ..... тук 10 ,там 200 идеално поддържат напрежението сред населението. И да кажа от първо лице, аз също бях болен от Мега болеста преди месец ,но гледам не умрях. И Домусчиев няма да умре.Всъщност никой здрав човек няма да умре,така че споко. В момента имаме 7 колеги със същите симптоми. Тук по официални данни има 1500 заболели,но никой не съм видял с маска . Това че сега ще се скриете за определено време, просто ще забавите времето в което ще се заразите и вие. И колко време може да се крие човек от шибания вирус? Това не е сезонен вирус който се влияе от времето. След 5-6 месеца като се развихри отново ,пак ли ще влизате в дупките на скришно място?
Бас държа че си бил най хитрия на баба и всички други са примати. Благодаря за инфото господин обливъс.ivoo написа:DigitalExile написа:Моджо написа:Ама само казват има ++++ х заразени. Така като кажеш по тв как звучи ? Ами уточнете малко...възраст, с усложнения ли са, без ли са...кви са. От вече болните как върви, излекуват ли се, не се ли...
Точно.... И си го набийте в главите , не може вечно да се криете . Не 14 дни, 140 дни да си стоите в къщи, каквито и маски и дезифектанти да носите да пръскате ,все тая ,ако не всички то повечето от хората ще преболедуват тази болест ,като голям % изобщо няма да разберат . Нали никой не си мисли че тези 80 "заразени " са всички заболели? Ако хипотетично утре се направи тест на всеки човек в Бг , заразените ще са стотици,ако не и хиляди. Така като съобщават по медиите на час по лъжичка ..... тук 10 ,там 200 идеално поддържат напрежението сред населението. И да кажа от първо лице, аз също бях болен от Мега болеста преди месец ,но гледам не умрях. И Домусчиев няма да умре.Всъщност никой здрав човек няма да умре,така че споко. В момента имаме 7 колеги със същите симптоми. Тук по официални данни има 1500 заболели,но никой не съм видял с маска . Това че сега ще се скриете за определено време, просто ще забавите времето в което ще се заразите и вие. И колко време може да се крие човек от шибания вирус? Това не е сезонен вирус който се влияе от времето. След 5-6 месеца като се развихри отново ,пак ли ще влизате в дупките на скришно място?
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Тези в ред ли са, ще изпотровят хората. Да беше в Китай, а то в Турция.

Така е колега, много по-добре живеят хората с твоят принцип:"Око да види, ръка да пипне" иначе го няма.

DigitalExile написа:Моджо написа:Само като се сетя,че ако никой нищо не беше споменал за тоя вирус дори нямаше да разберем,че го е имало, а сега има такива като @zvetiko дето им треперят краката
Така е колега, много по-добре живеят хората с твоят принцип:"Око да види, ръка да пипне" иначе го няма.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
На тия дето икономиката не им е важна да се замислят над това кратко клипче... въпреки че е леко художествена измислица има доста истина.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
ivoo написа: Това че сега ще се скриете за определено време, просто ще забавите времето в което ще се заразите и вие.
Кога ли всичките дебили ще разберете, че точно това е целта на тия мерки - да се разболеем поетапно, а не всички заедно и да задръстим болниците...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Излекувани няма. В момента всичките ни случаи са "активни". И двама починали, те не могат да разкажат каквото и да е било.
Не знам и дали лекарите изобщо могат да кажат как ще протече развитието на състоянието на заболелите. Не мисля, че това е от такова значение в момента. Нека си вършат работата, ще стане ясно и това.
И не започвайте с "има ли болни изобщо, защото не ги виждаме и не знаем нищо за тях?!". Всички лекари по болниците и по домовете си са на тръни в очакване. Питайте ги тях. И тия, които не са специализирани, и те са в кюпа, защото и на тях ще им се налага да работят с болните.
И тия лекари в момента са в еуфория и възторг от мрънкането и недоволството относно мерките, както и от туристическите обиколки насам-натам (Е го едно Банско...и другите курорти!?). Не визирам никого конкретно, че сега ще ми скочите, че си спазвате мерките. Принципно говоря. Щото после е на техните рамене цялата отговорност и трудните решения, които трябва да взимат, докато голяма част от хората си седят вкъщи и си цъкат.
Не знам и дали лекарите изобщо могат да кажат как ще протече развитието на състоянието на заболелите. Не мисля, че това е от такова значение в момента. Нека си вършат работата, ще стане ясно и това.
И не започвайте с "има ли болни изобщо, защото не ги виждаме и не знаем нищо за тях?!". Всички лекари по болниците и по домовете си са на тръни в очакване. Питайте ги тях. И тия, които не са специализирани, и те са в кюпа, защото и на тях ще им се налага да работят с болните.
И тия лекари в момента са в еуфория и възторг от мрънкането и недоволството относно мерките, както и от туристическите обиколки насам-натам (Е го едно Банско...и другите курорти!?). Не визирам никого конкретно, че сега ще ми скочите, че си спазвате мерките. Принципно говоря. Щото после е на техните рамене цялата отговорност и трудните решения, които трябва да взимат, докато голяма част от хората си седят вкъщи и си цъкат.
drago_pavlov написа:ivoo написа: Това че сега ще се скриете за определено време, просто ще забавите времето в което ще се заразите и вие.
Кога ли всичките дебили ще разберете, че точно това е целта на тия мерки - да се разболеем поетапно, а не всички заедно и да задръстим болниците...
Какво ще правиш в болницата бе бухал? В болницата приемат болни САМО с усложнения . А в цивилизованите държави ни пращат и такива SMS , също и брошури какво да се прави и какво не. А не ни заливат с помия 24ч как,къде и колко са се разболели
Мислиш ли ,че ги интересува англчаните колко болни имало в БГ, Италия или където и да е? Ами НЕ, не ги е грижа ама изобщо.
Последна промяна ivoo на 17 Мар 2020, 20:54, променена общо 1 път
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
ivoo написа: В болницата приемат болни САМО с усложнения . А в цивилизованите държави ни пращат и такива SMS , също и брошури какво да се прави и какво не. А не ни заливат с помия 24ч как,къде и колко са се разболели
Аз вече го бях пуснал ама ще го пусна пак ако не си го видял
Излишно е да сравняваме двете страни, тука всичко е ала-бала
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Излишно е да се сравнява да, в едната страна до дни починалите дневно ще станат трицифрено число. Ама е и излишно на вас двамата баш да ви се обединява, сложно ви идва явно.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk