Бисери от форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 23 Окт 2008, 11:43

Скиса, Скисааааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Става въпрос за Огромен Самолетоносач
Gottlos написа:
Penchev написа:Просто нямам думи :shock: :help:
Ако на този дизеляк му се монтира някакво гигантско турбо как ли ще потегля кораба :mhihi:
Георги Пенчев

Изображение

Те така :mhihi:

LizarD написа:Искам да направят една такава огромна писта и да направят огромно BMW в което да се намести тоя умопомрачителен двигател и ще се родя.
Бас давам, че ако го нарпавят, ще изберат дизайна на E34 :mhihi: :mhihi: :mhihi:

SKISA написа:Е34 ,ма комби! да има къде да си турат цистерната с нафтата!!!
баси тва чудо!! тия нема,нема и се изодат японците!!
а самолетоносача мое и да влияе на въртенето на земята,ма 4 бмв-та се ползват със старт на запад ,за да върнем чЕсовниците с един час назад в събота!!!просто превъртат земята наобратно!!!
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 23 Окт 2008, 12:05

от Темата "Как Изглеждаме"

SKISA написа:
plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо :mhihi:.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори :mhihi: :mhihi:

и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!

И още нещо за синьо-зеления :P Ай, не зеленей толкоз, де! Виж ме кво съм Жълтурче аз заблудено :type: мило, сладко и добричко...

И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има ;) С некое кабриолетче, четох, че от един друг батко Абстерикс ли беше, Абсикс ли го пазари"

Доволен?
:mhihi:
П.П. Ужас, вече виждам Ангела Велик на Смъртта как се носи към мен :help:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Окт 2008, 12:12

Apassionata написа:от Темата "Как Изглеждаме"

SKISA написа:
plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо :mhihi:.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори :mhihi: :mhihi:

и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!

И още нещо за синьо-зеления :P Ай, не зеленей толкоз, де! Виж ме кво съм Жълтурче аз заблудено :type: мило, сладко и добричко...

И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има ;) С некое кабриолетче, четох, че от един друг батко Абстерикс ли беше, Абсикс ли го пазари"

Доволен?
П.П. Ужас, вече виждам Ангела Велик на Смъртта как се носи към мен :help:

Е61 .. :twisted: Това е порасналото Е60 .. :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Окт 2008, 8:56

извинявам се за нескромността да си пусна сам пост в бисерите,но смятам ,че самата идея е бисер и за това искам повече хора да я видят!!!
SKISA написа:ше ви разкажа една приказка-истинска! който разбере-разбере! идеята е ,че общности от хора като си помагат един на друг могат да направят много.....!
имах шеф-завършил гимно в москва! тва е техното МИО...! с него са завършили вальо златев,некои зам.министри,виденов и други здрави хора! явно от там се е излизало и влизало с големи връзки и после с готов бизнес!! някои ,обаче от тях явно не са успели или не са имали възможности или акъл и са останали доста ниско в стандарта! повечето ,обаче си имаха добър бизнес и се справяха доста добре! ходил съм на няколко сбирки техни,познавям се с доста от тях и знаете ли какво правят като некой закъса!?!?!? почват сички да работят с него! независимо кво праи и кво продава или ква услуга предлага-почват да му дават поръчки ,да въртят нещо с него ,за да го изтеглят! един само беше останал много зле и го видели таксиметров шофер и веднага го викнали и го напраиха секретар на асоциацията им и касиер и му дадоха хляб...!!! та притчата дава следният извод за нас!!! ако имаме възможност да си помагаме -не е лошо да става ! все някой ,някъде може да удари едно рамо ,а сме доста и няма начин нито да не може на човек да се помогне ,нито па некой от помагащите да закъса толко ,че да се затрудни!! и не е въпроса да му насипеме кинти и да му ги подариме ,а да направиме нещо за бизнеса му ,за да успее....!!! аз така виждам нещата и съм сигурен ,че тва ще е от помощ за всички! днес на един ше му трябва рамо ,утре на друг -може и на мен да ми потрябва и като сме заедно и единни ще сме силни!
край на притчата!
за тва ако трябва да избирам бих отишъл в залата на колегата дори и да не е по-хубава от съседната,бих си направил партито в ресторанта на друг колега -нищо че не е най-луксозния! па утре на него като му трябва нещо ,свързано с моя бизнес-той ще се обади на мене....!!!
аз вече го правя с някои колеги-правете го и вие и после ще се видят след време и резултатите..... :idea:

от тая тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&start=15

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 24 Окт 2008, 19:54

Е сам щом вече взе да си пускаш мненията... :confused: Тука половината тема е за "Скиса" :mhihi:
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 25 Окт 2008, 18:54

трябват ти документите на колата + договор за покупко продажба на твое име или съответно ако той ще си ходи неговия от ит., де. и т.н.
може и да ти издаде пълномощно и ти да се занимаеш
иначе колата не ти трябва, само отиваш в кат редиш се на гишетата то вече незнам откое първо трябва да минеш и после там дето дават постановленията в ляво си ги взимаш номерцата и отиваш да си вършиш работа

ако някой успее да го обясни по идиотски от мене ше го черпа

от тук :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=114430
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 26 Окт 2008, 8:38

Юзър написа:бартер за на баба ми килотите :?:

От темата "Продавам на баба ми хвърчилото" :mhihi:
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 26 Окт 2008, 21:27

Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Окт 2008, 22:10

///vlado написа:
SaSo написа:

Сетих се май за кой инвалид ставаа дума ... маа да ти кажем има и много по фрапиращи случай .... Сега щи разкажа :mhihi:
Захванал съм се да пастирам една кола ... аз попринцип си работя само с пасти на 3М с поне 4 вида за да стане както си трябва,и някакъв пишлегар слиза от некфа Omega (opel) и почва да ме разпитва ....

-Бате ,бате ... какво праиш и с какво го правиш ... и му викам :
-Тее гледай ако искаш, нямам време да ти обяснявам сега :mhihi:

Пита ме момчето от къде да си закупи пасти.И му викам отсреща на ъгъла има гъби и пасти (обикновенни) за "домашно" пастиране .Мааа изрично му казах да внимава какво прави ,да не оплеска нещо !

След 20-30 мин пристига баща му бесен, с omega-та с капак станал на пу*ка !!! Вика :

-Тоя ли ти показа как се пастира кола. И малкия отговаря:
-Да.

И аз стоя втрещен и се чудя какво е станало :shock: И в последствие разбрах ... Той нашия си помислил ,че машината с която пастирам е флекс ,и съм си сложиш просто гъба и си търкам там :mhihi: И нашия си сложил гъбичката ,цвъркнал малко паста и почнал да си изграе... при което предния капак ... маа буквално на пу*ка ... беше изгоряла боята от търкане ... като го е бил турнал на обороти, не ми се мисли какво е било :mhihi: ... И там последва един як шамар зад врата ,от страна на бащата ... Човека си извини,и си замина :mhihi:

Таааааа има ги всекви !

:mhihi: :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Окт 2008, 0:50

бонго написа:Ако имаме едно листо и наместим го на едно дърво и после дойде една ръка и му помогне да се до намести а тогава листото ще е вече кълн и ще покълне защо да го пипаме и да правим клон като то си има нещо общо с балон, направо да смъкнем дървото и да се клоним на листото че то е нещо а ние не, но пак се замислял той над дървеното стъпало на клончето и показало то нищо освен вятър в ушите на кълна.

Ето ТОВА е и твоята тема КОЛЕГА :mhihi:

:shock:

от тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 45#1224045
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 29 Окт 2008, 11:18

Става въпрос за каране на СКИ
Penchev написа:^ Иво , незабравяй ,че с моите 65 кг необорудван съм абсолютен аналог на това сивото :mhihi: :arrow:
Изображение
Мощност нямам кой знае колко но работя на високи обороти :twisted:
Теб те виждам като ето това :mhihi: :mhihi: :mhihi: :arrow:
Изображение
Георги Пенчев

SKISA написа:с тоя ЦЛ как ме виждаш да праим три завоя на 5м разстояние не нам! как можа да си такъв да ме туриш у мерцовете-ебати приятеля :mhihi: !!
мое ако намериме некъде врати да пробаме и некое състезание!! пеев ,настоящите състезатели им се отнема 0,4 сек от времето ,щото иначе не е честно!!!
аз с мойто каране съм си баш ,бате едно М5-комби!голема маса и мноо тяга...!!! и като потренирам още малко с колилото и гирите мое да се ъпгрейднем и на едно Хърикейнче 5чка да видим младежта през ауспуховите тръби назад...!!! :twisted:
жорка,особено на гигантски и на спускане ти треа маса,щото иначе не вървиш...!! въпреки ,че бате томба беше 90кила и ги праеше на слалома смешни! просто гази вратите и минава на преко надоле...!!
тебе ,жорка съм те видел как караш и ти предлагам задължително тоя сезон да се оборудваш с каска и нещо на гърба,щото караш с акъла на брат ти на шосе!! малко по-бързо даже! земи нещо тури на тиквата ,че с твойте възможности за скокове треа те сваляме от върха на некой бор ако не ти тежи поне каската да те сваля на снега....ако искаш мое да ти услужим с абрихта у тая тема,не у другата да си го туриш у джоба за баласт! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 30 Окт 2008, 9:22

Юзър написа:цял живот жигула и тдс да караш

От тук

Просто не знам колко злоба е насъбрал колегата за да измисли
такава клетва ...... не мога да си го представя :mhihi:

Аватар

Мнение от TUZara` » 30 Окт 2008, 15:59

Любо Мегов написа:
Prekysvach написа:голфа бие всичко :!:

едно на ръка че бие всичко, ами и сега по-новия правилник за движение ще се движи с предимство, ще му дадт статут същия като на специализираните МПС с включена сигнализация :mhihi: :mhihi: :mhihi:

От безкрайно дългата тема 320 срещу голф :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2008, 16:16

SKISA написа:специално па на галчето човека-тва момче от клипа с ваната-оня ден го видех у пирогов...!!щото тая да земе да направи преди тва свирка на мамут,ма на мамута срамните въшки нали се сещате кви са вуци...!!?!? и го заапали и момчето беше с изваден далак от въшка и декомпресия от вакума на "певицата"......

без коментар :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 01 Ное 2008, 17:21

jeki_tdi написа:ако си нямам до сега братле мулти функсция и сега слагаш аз днеска си правил моето е46 за целта закупих кабел оригиналне от колега офо форума и по описанието го вързах - става за около 1 ч дале и темпомата се връзва с него и всичко е ок. ти да не си мислиш че като сложиш волана и буксите и ще тръгне всичко. има още работа но не се налагат модули и други неща

:shock: Познавам едни мазачи така говорят
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата