Бисери от форума
Модератор: Общи модератори
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Скиса, Скисааааа
Става въпрос за Огромен Самолетоносач

Става въпрос за Огромен Самолетоносач
LizarD написа:Искам да направят една такава огромна писта и да направят огромно BMW в което да се намести тоя умопомрачителен двигател и ще се родя.
Бас давам, че ако го нарпавят, ще изберат дизайна на E34![]()
![]()
SKISA написа:Е34 ,ма комби! да има къде да си турат цистерната с нафтата!!!
баси тва чудо!! тия нема,нема и се изодат японците!!
а самолетоносача мое и да влияе на въртенето на земята,ма 4 бмв-та се ползват със старт на запад ,за да върнем чЕсовниците с един час назад в събота!!!просто превъртат земята наобратно!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
от Темата "Как Изглеждаме"
И още нещо за синьо-зеления
Ай, не зеленей толкоз, де! Виж ме кво съм Жълтурче аз заблудено
мило, сладко и добричко...
И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има
С некое кабриолетче, четох, че от един друг батко Абстерикс ли беше, Абсикс ли го пазари"
Доволен?
П.П. Ужас, вече виждам Ангела Велик на Смъртта как се носи към мен
SKISA написа:plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори
![]()
и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!
И още нещо за синьо-зеления

И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да има

Доволен?

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Apassionata написа:от Темата "Как Изглеждаме"SKISA написа:plradev написа:Опааа,надушвам спамче нещо.Аз снимка няма да сложа,че ми е много голем носа и пробивам монитори
![]()
и аз не турам ,щото къде вика вичката като си преместим снимката от моя комп на друг сървър и променям въртенето на земята....!!!мноо съм як ,деева.......! за любопитните ме има у галерията...син-дзелен!
И още нещо за синьо-зеленияАй, не зеленей толкоз, де! Виж ме кво съм Жълтурче аз заблудено
мило, сладко и добричко...
И специално за КОЛЕГАТА:
„ Ейй, Мимкааа, е Те тва е моя Мен… Скицаааа, ще се хилим яко с него, СКИОРА, хммм, на повечето „Ентусиасти" пише, сигурно има некъв модел ски, марка BMW… Или кара много на Витоша… Ииии, това вълк ли е горе? Якоооо! Ела, вълчо, изяж ма! Ох, каква съм пу*ка заспала, пак си забраих Червената шапчицаа... Е шийсее, брях, един батко ме кара вчера /и на Витоша/ и разбрах кво е Е36- тия старите тройки, абе сещаш ли се, на Азис в един клип имааа, не си ли го гледала...Начи Е60 тряя да е нещо мнооого повече от Е36… Почти два пъти повече! Абе тая снимка малко размазана, нищо не се вижда, ма треа да е готин! Е, са па ако случайно се падне около 40, може некое синче да имаС некое кабриолетче, четох, че от един друг батко Абстерикс ли беше, Абсикс ли го пазари"
Доволен?
Е61 ..

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
извинявам се за нескромността да си пусна сам пост в бисерите,но смятам ,че самата идея е бисер и за това искам повече хора да я видят!!!
от тая тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&start=15
SKISA написа:ше ви разкажа една приказка-истинска! който разбере-разбере! идеята е ,че общности от хора като си помагат един на друг могат да направят много.....!
имах шеф-завършил гимно в москва! тва е техното МИО...! с него са завършили вальо златев,некои зам.министри,виденов и други здрави хора! явно от там се е излизало и влизало с големи връзки и после с готов бизнес!! някои ,обаче от тях явно не са успели или не са имали възможности или акъл и са останали доста ниско в стандарта! повечето ,обаче си имаха добър бизнес и се справяха доста добре! ходил съм на няколко сбирки техни,познавям се с доста от тях и знаете ли какво правят като некой закъса!?!?!? почват сички да работят с него! независимо кво праи и кво продава или ква услуга предлага-почват да му дават поръчки ,да въртят нещо с него ,за да го изтеглят! един само беше останал много зле и го видели таксиметров шофер и веднага го викнали и го напраиха секретар на асоциацията им и касиер и му дадоха хляб...!!! та притчата дава следният извод за нас!!! ако имаме възможност да си помагаме -не е лошо да става ! все някой ,някъде може да удари едно рамо ,а сме доста и няма начин нито да не може на човек да се помогне ,нито па некой от помагащите да закъса толко ,че да се затрудни!! и не е въпроса да му насипеме кинти и да му ги подариме ,а да направиме нещо за бизнеса му ,за да успее....!!! аз така виждам нещата и съм сигурен ,че тва ще е от помощ за всички! днес на един ше му трябва рамо ,утре на друг -може и на мен да ми потрябва и като сме заедно и единни ще сме силни!
край на притчата!
за тва ако трябва да избирам бих отишъл в залата на колегата дори и да не е по-хубава от съседната,бих си направил партито в ресторанта на друг колега -нищо че не е най-луксозния! па утре на него като му трябва нещо ,свързано с моя бизнес-той ще се обади на мене....!!!
аз вече го правя с някои колеги-правете го и вие и после ще се видят след време и резултатите.....
от тая тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 3&start=15
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
трябват ти документите на колата + договор за покупко продажба на твое име или съответно ако той ще си ходи неговия от ит., де. и т.н.
може и да ти издаде пълномощно и ти да се занимаеш
иначе колата не ти трябва, само отиваш в кат редиш се на гишетата то вече незнам откое първо трябва да минеш и после там дето дават постановленията в ляво си ги взимаш номерцата и отиваш да си вършиш работа
ако някой успее да го обясни по идиотски от мене ше го черпа

от тук

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
///vlado написа:SaSo написа:
Сетих се май за кой инвалид ставаа дума ... маа да ти кажем има и много по фрапиращи случай .... Сега щи разкажа![]()
Захванал съм се да пастирам една кола ... аз попринцип си работя само с пасти на 3М с поне 4 вида за да стане както си трябва,и някакъв пишлегар слиза от некфа Omega (opel) и почва да ме разпитва ....
-Бате ,бате ... какво праиш и с какво го правиш ... и му викам :
-Тее гледай ако искаш, нямам време да ти обяснявам сега![]()
Пита ме момчето от къде да си закупи пасти.И му викам отсреща на ъгъла има гъби и пасти (обикновенни) за "домашно" пастиране .Мааа изрично му казах да внимава какво прави ,да не оплеска нещо !
След 20-30 мин пристига баща му бесен, с omega-та с капак станал на пу*ка !!! Вика :
-Тоя ли ти показа как се пастира кола. И малкия отговаря:
-Да.
И аз стоя втрещен и се чудя какво е станалоИ в последствие разбрах ... Той нашия си помислил ,че машината с която пастирам е флекс ,и съм си сложиш просто гъба и си търкам там
И нашия си сложил гъбичката ,цвъркнал малко паста и почнал да си изграе... при което предния капак ... маа буквално на пу*ка ... беше изгоряла боята от търкане ... като го е бил турнал на обороти, не ми се мисли какво е било
... И там последва един як шамар зад врата ,от страна на бащата ... Човека си извини,и си замина
![]()
Таааааа има ги всекви !

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
бонго написа:Ако имаме едно листо и наместим го на едно дърво и после дойде една ръка и му помогне да се до намести а тогава листото ще е вече кълн и ще покълне защо да го пипаме и да правим клон като то си има нещо общо с балон, направо да смъкнем дървото и да се клоним на листото че то е нещо а ние не, но пак се замислял той над дървеното стъпало на клончето и показало то нищо освен вятър в ушите на кълна.
Ето ТОВА е и твоята тема КОЛЕГА

от тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 45#1224045
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Става въпрос за каране на СКИ
SKISA написа:с тоя ЦЛ как ме виждаш да праим три завоя на 5м разстояние не нам! как можа да си такъв да ме туриш у мерцовете-ебати приятеля!!
мое ако намериме некъде врати да пробаме и некое състезание!! пеев ,настоящите състезатели им се отнема 0,4 сек от времето ,щото иначе не е честно!!!
аз с мойто каране съм си баш ,бате едно М5-комби!голема маса и мноо тяга...!!! и като потренирам още малко с колилото и гирите мое да се ъпгрейднем и на едно Хърикейнче 5чка да видим младежта през ауспуховите тръби назад...!!!![]()
жорка,особено на гигантски и на спускане ти треа маса,щото иначе не вървиш...!! въпреки ,че бате томба беше 90кила и ги праеше на слалома смешни! просто гази вратите и минава на преко надоле...!!
тебе ,жорка съм те видел как караш и ти предлагам задължително тоя сезон да се оборудваш с каска и нещо на гърба,щото караш с акъла на брат ти на шосе!! малко по-бързо даже! земи нещо тури на тиквата ,че с твойте възможности за скокове треа те сваляме от върха на некой бор ако не ти тежи поне каската да те сваля на снега....ако искаш мое да ти услужим с абрихта у тая тема,не у другата да си го туриш у джоба за баласт!
Юзър написа:цял живот жигула и тдс да караш
От тук
Просто не знам колко злоба е насъбрал колегата за да измисли
такава клетва ...... не мога да си го представя

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
SKISA написа:специално па на галчето човека-тва момче от клипа с ваната-оня ден го видех у пирогов...!!щото тая да земе да направи преди тва свирка на мамут,ма на мамута срамните въшки нали се сещате кви са вуци...!!?!? и го заапали и момчето беше с изваден далак от въшка и декомпресия от вакума на "певицата"......
без коментар

jeki_tdi написа:ако си нямам до сега братле мулти функсция и сега слагаш аз днеска си правил моето е46 за целта закупих кабел оригиналне от колега офо форума и по описанието го вързах - става за около 1 ч дале и темпомата се връзва с него и всичко е ок. ти да не си мислиш че като сложиш волана и буксите и ще тръгне всичко. има още работа но не се налагат модули и други неща