Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от empar » 22 Окт 2025, 22:44

Така като чета, май ще си остана с 18.7.1 още дълго време аз.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Окт 2025, 8:37

Докато не излезне 26.1 , наистина не бързай. Аз съжалих. От над 10 години ползвам само айфони и толкова смотан ъпдейт не е имало. Като излезне следващия ъпдейт, съм решил да правя рестор през лаптопа, хем да се освободи малко място, че е пълен.

ivanski_2 написа:При мен при часовника няма проблеми мери си точно и си кара батерията нормлано,
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.

Преди няколко страници писа, че даже ти се е забързал телефона. После па карала два часа батерията, екрана се отворил, връщал си иОС версията... последно ? :dunno: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 23 Окт 2025, 8:49

с 13-ка съм, нямам забележки. От време на време някой приложение като Вайбър последните дни нещо се бъгва, но се преживява.

Има не малко видеа, какво и как да направиш за да не ти пада батерията.

При мен 13-ка кара около ден. с настройките:
От преди 4 години
https://www.youtube.com/watch?v=TjwmaAqS7IA

От преди две години:
https://www.youtube.com/watch?v=TjwmaAqS7IA

От преди месец
https://www.youtube.com/watch?v=jdQWWmJ4Bms

почти всико е валидно както за стария IOS или за последната версия.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 23 Окт 2025, 9:25

Вайбър като цяло има проблеми от няколко седмици. Едва ли е от ОС-а.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 23 Окт 2025, 9:37

TNT написа:Докато не излезне 26.1 , наистина не бързай. Аз съжалих. От над 10 години ползвам само айфони и толкова смотан ъпдейт не е имало. Като излезне следващия ъпдейт, съм решил да правя рестор през лаптопа, хем да се освободи малко място, че е пълен.

ivanski_2 написа:При мен при часовника няма проблеми мери си точно и си кара батерията нормлано,
но телефона батерията ми караш час два максимум, купих външна батерия ... по едно време моята батерия се наду чак екрана ми се отвори, смених я , върнах айоса версията и сега всичко е нормално и там.

Преди няколко страници писа, че даже ти се е забързал телефона. После па карала два часа батерията, екрана се отворил, връщал си иОС версията... последно ? :dunno: :mhihi: :mhihi:

В този ред са нещата както съм ги писал, не виждам кое те обърка :dunno:
Забърза се и всичко беше точно, после пак ъпдейтнах (аз си слагам бета версиите които още са в девелопмънт) и от там нататък проблема с батерията и връщането на друга версия.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Предишна

Назад към Извън Темата