Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Политическа.

Мнение от drago_pavlov » 11 Ное 2016, 9:48

Ivo_Borisov написа:Марешки: БСП ми поиска 5 млн. долара, за да ме направи президент

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5866662
© http://www.24chasa.bg
https://www.24chasa.bg/novini/article/5866662

Бизнесменът даде заявка за участие в евентуални предсрочни парламентарни избори.
Никой не се досети, че ще го видим на следващите парламентарини, след като взе 10% сега :mhihi:

Той бе категоричен, че преди балотажа „не играе за ГЕРБ, а срещу статуквото”.
И в следващия парламент ще имаме сакат герб с няколко патерици :mhihi:

При всички случаи ще дойде и неговият момент да кешира инвестираното в евтиния бензин :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 11 Ное 2016, 9:50

E34 написа:Пичове да ви кажа честно преди дебата не бях запознат за кво става въпрос, даже гласувах за бат Митьо ей така на инат като наказателен вот. Осъзнах, че съм направил огромна грешка и съм много проС ма си признавам. За първи път насам от 27 години вече, ама наистина за първи път България има уникален шанс НОРМАЛЕН и достоен човек да бъде президент на тая изстрадала държавица. Не случайно свинята турска Ердоган се страхува от такъв човек и е мобилизирал еничара Местан, не случайно Славчо се отказа да се конкурира с Генерала. Всичко ми се изясни. Гледайте участието на Радев в Шоуто на Слави през 2008-ма и който има акъл и на него ще се изяснят много неща. Ей тука е: https://www.youtube.com/watch?v=B-BTz--oRSI и после втора част.

Имам приятел, който е военен пилот и се познава лично със Радев. Та той ми каза така: Радев е голям темерут, реши ли да направи нещо - ще го направи и дори ако БСП му пречат за това, ще им тегли една голяма майна и пак ще го направи. Това е точно човека който трябва на държавата ни сега.

... и друго си мисля, ГЕРБ страдат от някакво шизофренично разстройство ... хем били първи на изборите, понеже Радев не бил партиен, а от инициативен комитет, хем постоянно натякват, че е подкрепен от БСП ?!!? WTF дет са вика !!!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Ное 2016, 10:19

drago_pavlov написа:
Ivo_Borisov написа:Марешки: БСП ми поиска 5 млн. долара, за да ме направи президент

Бизнесменът даде заявка за участие в евентуални предсрочни парламентарни избори.
Никой не се досети, че ще го видим на следващите парламентарини, след като взе 10% сега :mhihi:

При всички случаи ще дойде и неговият момент да кешира инвестираното в евтиния бензин :mhihi:

Eй значи кви хора! :mhihi: Що подкрепяш картела :mrgreen:

Тоя бил българският Тръмп. Ше умра :kuku:
Волен Сидеров 2 по съм съгласен :yes:
Или некво герберско ДПС ... дето ще е новата резервна чантича с гласове ...

Няма такава долнопробна игра като политиката у нас ... :puke:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 11 Ное 2016, 11:19

bum_bum написа:А как така дядо и го убили комунистите, а тя станала партиен секретар (изключително висока длъжност по онова време)?

А де и аз това се питам :mhihi: :mhihi:

Герберите какво плашат с Дпс като техния Бай се разбра на кафенце с Местанчо и заради това падна правителството на Орешарски, но уж са им противници. :mhihi: :mhihi:
Цецка я подкрепя Турски вот заради Дост, но за това тишина нищо не се говори. :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 11 Ное 2016, 11:56

Еми Цецка я подкрепи Местанчо и за това има гласове от Дост и Турция. Тя кво да направи в такъв случай, да каже на ЦИК да не ги броят тия гласове ли? Ясно е, че няма вид и осанка на държавник от такъв ранг. Генерала и той хъката мъката там едвам едвам смотолетва по некоя и друга дума и недай си Боже да го питат нещо дето не е наизустил преди това. Мъка братче ко да праиш, но аз няма как да се пречупа и гласувам за комуняги и депесарчета. Има време до неделя има и трети вариант , да им тура хикса и на двамата. Мъка. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 11 Ное 2016, 11:57

drago_pavlov написа:

Хм, интересно, марешки не каза това, въобще не каза че бсп са му искали 5 милиона, каза "една агенция" ми поиска 5 милиона за да ме направи президент".
Гледах го много внимателно тази сутрин, просто очаквах да му зададат интересни и конкретни въпроси, но това не се случи...отново
Обаче, яростно атакуваше Радев, че чак си бе направил някакви материали, където на едното беше Радев и онази кикимора, внезапно извади зад първият материал втори, където се изобразяваше пеевски и някой друг, и от долу с големи надписи "КАРТЕЛ"

На марешки проблема му не е че е тъп, проблема му е, че не е наел хора, които да му покажат как да говори, да го обучат да не мънка с подобен зверски диалект, как да изглежда, как да се облича, как да се държи и всичко останало.

Сутринта и бай Х се изтъпанчи по телевизора и започна и той да обяснява, че комунистите били гадни, пък цецка вчера обяснявала, че комунистите утрепали дедо и...
Е как се получават тея работи бахти, хем на цеца комунягите утрепали деда и, хем после станала партиен секретар при същите.
И байчо същият, и той жертва, и той убити роднини от комунягите, ама и той член на същата тая партия.
Пък понеже ако вземе че стане радев президент, той видиш ли нямало да работи с този президент и нали щял да подаде оставка...
Ама после, пак ще се явява на избори :banghead:
Е това хич не го разбирам, тогава защо ще подава оставка, пък после пак да се явява на избори :dummy:
Последна промяна Е.Димитров на 11 Ное 2016, 12:03, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RageBg » 11 Ное 2016, 12:01

Гледах го Марешки в едно интервю за референдума обясняваше в ефир как некви "умрели" били вписани в неговите листи за референдума и не знам си кво. Е с такъв изказ на къде...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 11 Ное 2016, 12:04

:mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Ное 2016, 12:11

spacepl написа:
E34 написа:Пичове да ви кажа честно преди дебата не бях запознат за кво става въпрос, даже гласувах за бат Митьо ей така на инат като наказателен вот. Осъзнах, че съм направил огромна грешка и съм много проС ма си признавам. За първи път насам от 27 години вече, ама наистина за първи път България има уникален шанс НОРМАЛЕН и достоен човек да бъде президент на тая изстрадала държавица. Не случайно свинята турска Ердоган се страхува от такъв човек и е мобилизирал еничара Местан, не случайно Славчо се отказа да се конкурира с Генерала. Всичко ми се изясни. Гледайте участието на Радев в Шоуто на Слави през 2008-ма и който има акъл и на него ще се изяснят много неща. Ей тука е: https://www.youtube.com/watch?v=B-BTz--oRSI и после втора част.

Имам приятел, който е военен пилот и се познава лично със Радев. Та той ми каза така: Радев е голям темерут, реши ли да направи нещо - ще го направи и дори ако БСП му пречат за това, ще им тегли една голяма майна и пак ще го направи. Това е точно човека който трябва на държавата ни сега.

!!!
Харесвам го и аз дали.. :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Ное 2016, 12:17

Последно Радев комунист ли е или не? Не е бил член на БКП, пък казват че е комунист. Цецка е била партиен секретар, пък всъщност не е комунистка.

Бойко казва, че Радев е комунист и ако спечели няма да има саниране, ток, сметоизвозване и европейски пари. После пак той казва, че нямало да си подаде оставката, защото не бил победен от комунистите на първи тур.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 11 Ное 2016, 12:27

Бил е, даже е ходил на конгрес на бкп. Мисля от 84 е член, може и да бъркам датите.
https://www.24chasa.bg/novini/article/5865676

Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 11 Ное 2016, 14:06

Е.Димитров написа:На марешки проблема му не е че е тъп ...

Аз съм абсолютно убеден, че за него не е никакъв проблем това :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Виж за нас обаче определено е ;) :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 11 Ное 2016, 14:50

Добре, бе хора... тези дни чета навсякъде Тръмп колко бил тъп. Един от най-богатите хора в света от доста време насам ? Сигурно няма човек на планетата, който да разбира повече от инвестиции в недвижими имоти ? Сега тук на местно ниво да разгледаме Марешки :mhihi: И той същия тъпунгер с не-знам-си колко аптеки, бензиностанции и какво ли още. Ебахти простия малоумник :mhihi: Тези хора може да са много неща, но не са и тъпи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 11 Ное 2016, 15:04

Абе щом и Рада Дълбоката почна яко да оплюва Генерала къв бил що бил значи са се изпонаакали и мобилизирали всички политически боклуци.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Ное 2016, 15:07

TNT написа:Добре, бе хора... тези дни чета навсякъде Тръмп колко бил тъп. Един от най-богатите хора в света от доста време насам ? Сигурно няма човек на планетата, който да разбира повече от инвестиции в недвижими имоти ? Сега тук на местно ниво да разгледаме Марешки :mhihi: И той същия тъпунгер с не-знам-си колко аптеки, бензиностанции и какво ли още. Ебахти простия малоумник :mhihi: Тези хора може да са много неща, но не са и тъпи.

От wiki:
Завършва основното си образование в Математическа гимназия „Д-р Петър Берон“. Висшето си инженерно образование започва да учи в руската столица Москва, където следва 3 години, след които се връща в България, за да се дипломира в Технически университет - Варна.
Веселин Марешки завързва първите си връзки във фармацевтичния бранш в СССР.

Не е тъп, но не е и "американската мечта" - да тръгне от нулата и да изгради империя. По онова време да отидеш да учиш в СССР не е за всеки.
А всички, които познавам и са учили там имат собствен бизнес и изкарват пари. С изключение на 1... То всяко правило си има изключения :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата