Политическа.
Модератор: Общи модератори
- alex_th
- Потребител
-
- Кара: е34 516i с 19ки
- Мечтае да кара: ЗиЛ
- Детайли за колата: Много върви, чак ме е страх сутрин да я паля!
Re: Политическа.
bavaromobila написа:Според мен се представи повече от добре. Без да взимам страна, но е един изключително умен човек.
Да, Радев също е достоен за президент, но лично според мен Цачева е по-запозната с нещата.
Радев говори някак си популистки и без аргументи за всичко - ''Ще обединя нацията'' - ''Ще работя с всички партии без пристрастия'', ''Ще върна достойнството на българина'' и т.н. Това за мен е популизъм. Нито казва реално как това ще се случи, нито какви конкретни действия ще предприеме. Това всеки може да го каже. Слушали сме го стотици пъти от всички политици!
Определено достойно представяне и на двамата, но Цачева спечели повече симпатии с този дебат!
https://www.youtube.com/watch?v=JGH72v5CHGY
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ако с реване се взимат президентски избори - на следващите и аз играя. Такъв рев няма да сте виждали
Сега сериозно: в щаба на герб май само малоумници работят. Това да изтъкваш постоянно, че даден кандидат бил подкрепен от бсп е нелепо. Още повече, че постоянно им се казва директно, че никога не е бил член на бсп/бкп за разлика от тях
Позата в стил "Меркел" на Цеца, в момент където съвсем изтърва коня пък си беше направо епик фейл
Водещата на дебата все едно не беше там, с нея или без щеше да е все тая

Сега сериозно: в щаба на герб май само малоумници работят. Това да изтъкваш постоянно, че даден кандидат бил подкрепен от бсп е нелепо. Още повече, че постоянно им се казва директно, че никога не е бил член на бсп/бкп за разлика от тях

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bavaromobila написа:Без да взимам страна, но е един изключително умен човек.
Ако човек смятащ Брюксел за държава, а Русия за столица за теб е изключително умен бих искал да видя един, когото смяташ за глупак.

А как така дядо и го убили комунистите, а тя станала партиен секретар (изключително висока длъжност по онова време)?
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Пичове да ви кажа честно преди дебата не бях запознат за кво става въпрос, даже гласувах за бат Митьо ей така на инат като наказателен вот. Осъзнах, че съм направил огромна грешка и съм много проС ма си признавам. За първи път насам от 27 години вече, ама наистина за първи път България има уникален шанс НОРМАЛЕН и достоен човек да бъде президент на тая изстрадала държавица. Не случайно свинята турска Ердоган се страхува от такъв човек и е мобилизирал еничара Местан, не случайно Славчо се отказа да се конкурира с Генерала. Всичко ми се изясни. Гледайте участието на Радев в Шоуто на Слави през 2008-ма и който има акъл и на него ще се изяснят много неща. Ей тука е: https://www.youtube.com/watch?v=B-BTz--oRSI и после втора част.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- dreadx
- младши ентусиаст
-
Аз пък си мисля, че човек може и да няма конкретна идея как това да се реализира, но важното е да ИСКА да го направи.bavaromobila написа:Радев говори някак си популистки и без аргументи за всичко - ''Ще обединя нацията'' - ''Ще работя с всички партии без пристрастия'', ''Ще върна достойнството на българина'' и т.н. Това за мен е популизъм.
Досегашните управляващи НЕ ги искат тези неща - понеже НЕ СА в техен интерес. - техните интереси се свеждат до това, как по-лесно да мачкат народа.
В техен интерес НЕ са: обединена нация, достойни граждани, равенство на партиите и т.н.
/Мога да ти кажа защо не се говори предварително. Най-елементарното нещо, като тръгнеш да го правиш, то пак се оказва, че не е било точно както си го мислил. Принципно става така - имаш идея, че искаш да направиш нещо. Обмисляш го. После тръгваш да го правиш. В процеса на правене, се оказва малко по-различно. Коригираш стратегията в посока на поставената цел и т.н../
- който има опит с правене на неща, ще разбере за какво говоря.
Или да си послужа с пример: Искаш да си смениш гумите на колата - лесна работа: - вдигаш на крик колата, отвиваш болтовете, махаш старите, слагаш новите гуми, завиваш болтовете. Ама в реалността е друго: пу-точно ли там трябваше да спра колата, на тоя гърбав асфалт, дето няма къде да стъпи крика.. я този болт заяжда - ще трябва да отида да взема от съседа големия ключ.. всичките болтове заяждат, абе тея гумаджии да не са ги стягали с 300 нютона??

Така е за всяко едно нещо, което се случва на практика, а не само на теория.
Така е и с политиката. Едно е да искаш да си държавник, за да ти е по-лесно да лъжеш и крадеш. Да дадеш предимство на "наши" фирми и на "наши" хора. А на народа си да гледаш като на боклуци и овце за стригане - дето пак ще гласуват за теб, балъците.
Друго е когато се кандидатираш с желанието да подобриш политическата обстановка в страната и живота на хората, защото си стойностен човек, със стойностни идеали. А пътят на тяхната реализация ще е каменист, трънлив, ще се опитват по всякакъв начин да ти пречат и не се знае от къде какво ще изскочи - важното е да имаш желание да го извървиш.
Хората, които са готови наистина да направят нещо, гледат много да не се обясняват как смятат да го направят, докато не са го почнали.
Лошо е в политиката - първо трябва да гласуват за теб, а преди това трябва да им обясниш всичко как мислиш да го направиш.. Така печелят все тези, които са добри в разтягането на локуми, а после нищо не правят.
На мен пък ми прави добро впечатление човек, който не обяснява как ще тръгне да прави нещо, а вместо това си има поставена цел.
Аз например, го прочетох цялото.drago_pavlov написа:Top Gun Maverick написа:...
Ако някой прочете цялото мнение да ми пише ЛСЩе го черпя една бира
Въпреки разни провокаторчета, които си въртят едно и също като развален грамофон, кефи ме как в последните дни (дали заради изборите хората са по-политически настроени) - и се заформи доста сериозна дискусия. Даже напоследък не участвам в темата, но влизам с нетърпение да чета.
Не е само в Младост. Не е само в София.twin spark написа:Ако искате да лъснат далаверите на ГЕРБ в район Младост, гласувайте отново за ГЕРБ. Ах, че мило!!!
ГЕРБ никога не правят далавери със зелени площадки и спирки на градския транспорт. НЕЕЕЕЕЕ!
- в Бургас да не мислиш, че е по-различно..?
Последна промяна dreadx на 10 Ное 2016, 23:39, променена общо 10 пъти
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
E34 написа:Пичове да ви кажа честно преди дебата не бях запознат за кво става въпрос, даже гласувах за бат Митьо ей така на инат като наказателен вот. Осъзнах, че съм направил огромна грешка и съм много проС ма си признавам. За първи път насам от 27 години вече, ама наистина за първи път България има уникален шанс НОРМАЛЕН и достоен човек да бъде президент на тая изстрадала държавица. Не случайно свинята турска Ердоган се страхува от такъв човек и е мобилизирал еничара Местан, не случайно Славчо се отказа да се конкурира с Генерала. Всичко ми се изясни. Гледайте участието на Радев в Шоуто на Слави през 2008-ма и който има акъл и на него ще се изяснят много неща. Ей тука е: https://www.youtube.com/watch?v=B-BTz--oRSI и после втора част.
Изгледах го,но не ми стана ясно с какво това доказва,че този човек има качествата да стане президент

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Изгледах дебата и в мен се затвърди желанието ми да хиксна "не подкрепям никого".
Si non confectus, non reficiat.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Zagy написа:Изгледах дебата и в мен се затвърди желанието ми да хиксна "не подкрепям никого".
Това ще направя и аз

Даже вместо Х ще нарисувам нещо по-цветисто

Гаврят се с нас по особенно гнусен начин,но и ние сме си виновни до голяма степен.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
(bubsa) написа:Изгледах го,но не ми стана ясно с какво това доказва,че този човек има качествата да стане президент
Най-малкото президента е лице на нацията, човекът който обикаля света да ни представлява. Кой измежду двамата е по-добър в това отношение? Президента в България е длъжност като никоя друга на света: общо взето нищо не правиш, само те разкарват по света като циркова мечка и отвреме на време ти идват други президенти на гости (и аз да поработя малко

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Don_Diego написа:Имаше графики показващи, че предимно българи са гласували за него, а Цецка обира почти целия цигански и турски вот.
Ситуацията все повече прилича на Тръмп/Клинтън, което пък предвещава изхода

Чакам с нетърпение следващата седмица да видя ще има ли оставка на всевишния или пак словесни пируети

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
За първи и, вероятно, за последен път пиша в тая тема... Също така за първи път откакто имам право на глас вероятно ще гласувам за ляв кандидат. Всъщност гласувам за личност, без оглед на на партийна принадлежност или кой кого подкрепя...
Самия факт, че този човек има интелектуалния капацитет, смелост и решителност да пилотира машина като Миг-29, на мен лично, ми говори достатъчно, че да го предпочета пред баба Цецка. Мисля си, че в момента България има нужда от малко баланс в полза на изтока. Прекалено много охладняха, а и се изостриха отношенията с ключови за нас, щем - не щем, държави и това не е добре... Извинявайте, но стоейки двамата един до друг, когато говорим за президент на Република България, се получава, меко казано, нелепа картинка
Дори и да не е перфектният кандидат, дори и да мога да бия хикса на "не подкрепям никого", не мисля да го правя, защото съм убеден, че бих бил от малцината направили го, с което няма да допринеса за нищо добро. БГ манталитет, к'во да правиш 
Самия факт, че този човек има интелектуалния капацитет, смелост и решителност да пилотира машина като Миг-29, на мен лично, ми говори достатъчно, че да го предпочета пред баба Цецка. Мисля си, че в момента България има нужда от малко баланс в полза на изтока. Прекалено много охладняха, а и се изостриха отношенията с ключови за нас, щем - не щем, държави и това не е добре... Извинявайте, но стоейки двамата един до друг, когато говорим за президент на Република България, се получава, меко казано, нелепа картинка

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 19:33, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
bum_bum написа:bavaromobila написа:Без да взимам страна, но е един изключително умен човек.
Ако човек смятащ Брюксел за държава, а Русия за столица за теб е изключително умен бих искал да видя един, когото смяташ за глупак.![]()
А как така дядо и го убили комунистите, а тя станала партиен секретар (изключително висока длъжност по онова време)?

Ама то да е само това...
на кой му трябва още един ревльо за президент?
И в крайна сметка, да на тези избори се гласува за личности не за партии, за партии след 6 месеца тогава вече ще е друго.
Гледам силно притеснение че БСП щяло да вземе властта

Ама това просто няма как да стане, така или иначе ГЕРБ все още събира най много подкрепа, незнайно защо, може би защото няма друга партия която да яхне надеждата на народа.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Избираш Цецка - получаваш Бойко
Това ли е мажоритарен избор ? Всъщност ако се замисли човек , добър мажоритарен избор в който един човек съвместява две длъжности - премиер и президент ! Абсолютно мажоритарно по български , спор няма но защо трябва да избирам патерицата , кухия крак на Бойко и за президент ? Не го ли избрахме вече за премиер ?

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Марешки: БСП ми поиска 5 млн. долара, за да ме направи президент
Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5866662
© www.24chasa.bg
https://www.24chasa.bg/novini/article/5866662
Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5866662
© www.24chasa.bg