Политическа.
Модератор: Общи модератори
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Re: Политическа.
Top Gun Maverick написа:...
Ако някой прочете цялото мнение да ми пише ЛС

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- twin spark
- кандидат ентусиаст
-
Ако искате да лъснат далаверите на ГЕРБ в район Младост, гласувайте отново за ГЕРБ. Ах, че мило!!!
ГЕРБ никога не правят далавери със зелени площадки и спирки на градския транспорт. НЕЕЕЕЕЕ!
ГЕРБ никога не правят далавери със зелени площадки и спирки на градския транспорт. НЕЕЕЕЕЕ!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Jordana написа:Поредното клише създадено от пропагандата . Трабант е кола проектирана 1960г , и това че соц промишления дизайн е куц кон е стара истина но това означава ли че всичко е било кофти щото трабанта е грозен ? Ако вземеш да видиш какво се е произвеждало в тоя ценови сегмент на запад 60те години може би няма да ти е толкова смешно .
И какъв е проблема като не знаеш как се правят автомобили да питаш ? Примерно булгар рено , успешен вариант провален от идеологията и противопоставянето .
Ето това се е произвеждало в Европа 60те години. Все още ми е смешно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Объркахте темата.
Врачанина си намери достойна конкуренция.
drago_pavlov написа:Top Gun Maverick написа:...
Ако някой прочете цялото мнение да ми пише ЛСЩе го черпя една бира

Врачанина си намери достойна конкуренция.
Ubi dubium, ibi libertas
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
steeN написа:Jordana написа:Поредното клише създадено от пропагандата . Трабант е кола проектирана 1960г , и това че соц промишления дизайн е куц кон е стара истина но това означава ли че всичко е било кофти щото трабанта е грозен ? Ако вземеш да видиш какво се е произвеждало в тоя ценови сегмент на запад 60те години може би няма да ти е толкова смешно .
И какъв е проблема като не знаеш как се правят автомобили да питаш ? Примерно булгар рено , успешен вариант провален от идеологията и противопоставянето .
Фиат не е точно в този ценови сегмент, какъвто е трабанта!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
steeN написа:Jordana написа:Поредното клише създадено от пропагандата . Трабант е кола проектирана 1960г , и това че соц промишления дизайн е куц кон е стара истина но това означава ли че всичко е било кофти щото трабанта е грозен ? Ако вземеш да видиш какво се е произвеждало в тоя ценови сегмент на запад 60те години може би няма да ти е толкова смешно .
Ми това си е бюджетен автомобил. Не знам какво си ми я изтипосал за пример в Европа, пред Ферари, Алфа Ромео, Порше, Мерцедес и БМВ разбира се от 60-те и 70те, били сме къде къде по-напред от щатската автокартинка.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Първо се разберете дали Фиата е бюджетен или не е. Иначе това са коли от 80те в това клипче на Кларксон (не късни 70те).
Разбира се ако искаш може да напишеш в гугъл 60s american cars и ми кажи с ръка на сърцето, че са ужасни
... тва тряяше да е в темата за соц-а ама съм го пуснал на грешното място
Разбира се ако искаш може да напишеш в гугъл 60s american cars и ми кажи с ръка на сърцето, че са ужасни

... тва тряяше да е в темата за соц-а ама съм го пуснал на грешното място
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
Не се интересувам от политика, но намерих интересно четиво на Кеворк Кеворкян за Цецка и ген.Радев
Който му е интересно може да го прочете тук:
https://www.facebook.com/kevorkkevorkia ... 3&theater#
За който няма фейсбук ще го копирам и тук:
ИСТИНИ И ЛИГОЧ ОТ ПЪРВИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ
Много нелепици се чуха в изборната нощ, много глупости, имаше и откровени измятания и словесни гьобеци.
Обаче най-отблъскващо беше казаното от Цецка.
Тя е нетърпимо предизвикателна.
Нахално е тъкмо Цецка да говори срещу фантазния комунизъм.
Тя, която е толкова наивна, че става член на БКП през 1988 година – когато дори мумията в мавзолея на Ленин беше наясно, че с комунизма е свършено.
Но Цецка влиза в партията, която сега ругае.
Такива като нея бяха отвратителни натегачи.
Същият беше и Костов, който - пак по онова време, се опитваше да се промуши през дверите на компартията – сякаш това бяха райските врати.
Това са нашите късни антикомунисти.
Цецка няма смисъл да бъде сравнявана с Радев – това е загуба на време.
Трябва да сравняваме Радев с Плевнелиев - за да си припомним, какво чудо ни беше виснало пет години на главите.
Мнозина коментираха обещанието на Бойко да си подаде оставката, ако Цецка не спечели предимство на първия тур – и с основание се раздразниха, че той не го спази.
Ако и сега харизмата му оцелее, значи е неизтребима.
Но който и да има кандидат като Цецка, и той ще се наложи да извърта.
Друга една негова реплика обаче бе по-важна: първият тур бил показателен – защото сетне, преди балотажа, започвали пазарлъците.
Е, сега Цецка и Бойко ще опрат до същите пазарлъци.
Да им е сладко.
Особено ще им засладнят пазарлъците с Марешки.
Бъчварова пък, която все иска да минава за втория ум на Бойко, важно рече: очевидно имаме проблеми, ще си направим изводите, на втория тур ще имаме по-точна представа.
Да, да, ще имате – с хапчетата на Марешки, калпаците на Каракачанов, фесовете на Ердоган, по някой глас от Госпожаподарицентрала и Лукарски, който навремето бил свалил комунистите от власт.
Изводите ви ще са много точни.
Най- грозно срещу Радев се дереше Марешки - сякаш беше изпил цяла шепа фалшива виагра.
България е страна, в която бензинджии одумват генерали.
А според шефа на ваксините Москов, България щяла да бъде държавата на „червен генерал“.
Зад Радев бил Първанов, а зад него – Путин.
Това е тежка дрога.
След като намерихте дипломата на Цецка - истинската, вижте и американските референции за Радев – те са приятно четиво за късни антикомунисти.
Радев спечели срещу Цецка.
Сега ще видим дали Бойко ще успее да надвие Радев.
А той/Бойко точно това състезание искаше да си спести.
Всеки сам да си прецени.

Който му е интересно може да го прочете тук:
https://www.facebook.com/kevorkkevorkia ... 3&theater#
За който няма фейсбук ще го копирам и тук:
ИСТИНИ И ЛИГОЧ ОТ ПЪРВИЯ ТУР НА ИЗБОРИТЕ
Много нелепици се чуха в изборната нощ, много глупости, имаше и откровени измятания и словесни гьобеци.
Обаче най-отблъскващо беше казаното от Цецка.
Тя е нетърпимо предизвикателна.
Нахално е тъкмо Цецка да говори срещу фантазния комунизъм.
Тя, която е толкова наивна, че става член на БКП през 1988 година – когато дори мумията в мавзолея на Ленин беше наясно, че с комунизма е свършено.
Но Цецка влиза в партията, която сега ругае.
Такива като нея бяха отвратителни натегачи.
Същият беше и Костов, който - пак по онова време, се опитваше да се промуши през дверите на компартията – сякаш това бяха райските врати.
Това са нашите късни антикомунисти.
Цецка няма смисъл да бъде сравнявана с Радев – това е загуба на време.
Трябва да сравняваме Радев с Плевнелиев - за да си припомним, какво чудо ни беше виснало пет години на главите.
Мнозина коментираха обещанието на Бойко да си подаде оставката, ако Цецка не спечели предимство на първия тур – и с основание се раздразниха, че той не го спази.
Ако и сега харизмата му оцелее, значи е неизтребима.
Но който и да има кандидат като Цецка, и той ще се наложи да извърта.
Друга една негова реплика обаче бе по-важна: първият тур бил показателен – защото сетне, преди балотажа, започвали пазарлъците.
Е, сега Цецка и Бойко ще опрат до същите пазарлъци.
Да им е сладко.
Особено ще им засладнят пазарлъците с Марешки.
Бъчварова пък, която все иска да минава за втория ум на Бойко, важно рече: очевидно имаме проблеми, ще си направим изводите, на втория тур ще имаме по-точна представа.
Да, да, ще имате – с хапчетата на Марешки, калпаците на Каракачанов, фесовете на Ердоган, по някой глас от Госпожаподарицентрала и Лукарски, който навремето бил свалил комунистите от власт.
Изводите ви ще са много точни.
Най- грозно срещу Радев се дереше Марешки - сякаш беше изпил цяла шепа фалшива виагра.
България е страна, в която бензинджии одумват генерали.
А според шефа на ваксините Москов, България щяла да бъде държавата на „червен генерал“.
Зад Радев бил Първанов, а зад него – Путин.
Това е тежка дрога.
След като намерихте дипломата на Цецка - истинската, вижте и американските референции за Радев – те са приятно четиво за късни антикомунисти.
Радев спечели срещу Цецка.
Сега ще видим дали Бойко ще успее да надвие Радев.
А той/Бойко точно това състезание искаше да си спести.
Всеки сам да си прецени.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Винаги ми е било забавно и малко странно, когато гледам тези, на политическият небосклон що за хора са и как лъжат арогантно и безочливо.
Да почнем от актуалните на деня и съответно Цачева.
Значи, тази "госпожа" е била член на бкп, и то партиен секретар, ако не ме лъже паметта, а партийният секретар бе на най-високо ниво, по-високо и от шефа на предприятието в което е, та тази "госпожа" е най-гласовита срещу разни комуняги, социалисти и как Радев, щял да подкара към Русия и тн...
Ба'т бойко, и той същият "анти комунист", нямат никакъв срам.
Да минем и към най-новият спасител на нацията, който ще продава бензинец и ще бори картелите, той пък как бе допуснат до изборите за такъв висок пост, за мен е загадка, при положение, че има някакви дела за незнам си какви бабаитски изпълнения, както и са ми изключително "интересни" избирателите му.
Как нормален човек, знаещ какви изпълнения има въпросният бизнесмен, като сбиването пред някаква варненска пицария, удрянето на общински представител и опит за рекет на собственика на пицарията, но да зарежем това, по-интересен е и друг факт.
Според закона, фирма/човек не може да притежава повече от 4 броя аптеки.
Такъв е закона, и всеки , които го наруши подлежи на санкции, затваряне на обектите и още куп неприятности.
Пък самият той няколко пъти , в национален ефир казва "аз имам еди колко си аптеки"...и никаква реакция от страна на никоя институция..
Сутринта пък излезе свинетка (Лиляна Павлова) и сподели, че видиш ли, ако не спечелили изборите за президент, наистина щели да си бият камшика, щото те слушали гласа народен и означавало, че народа не им гласува доверие и пак да подчертае че слушат народа много и за това щели ...да се явят пак на избори...
Е как така се получава, щом като казва , че слушат народната воля, народа не ги харесва и ще се махнат, защо по дяволите пак ще излизат на избори...
И как точно чуха народа за винетките, че дори и съда, който каза че са незаконни, но не промениха цените на винетните стикери.
Да почнем от актуалните на деня и съответно Цачева.
Значи, тази "госпожа" е била член на бкп, и то партиен секретар, ако не ме лъже паметта, а партийният секретар бе на най-високо ниво, по-високо и от шефа на предприятието в което е, та тази "госпожа" е най-гласовита срещу разни комуняги, социалисти и как Радев, щял да подкара към Русия и тн...
Ба'т бойко, и той същият "анти комунист", нямат никакъв срам.
Да минем и към най-новият спасител на нацията, който ще продава бензинец и ще бори картелите, той пък как бе допуснат до изборите за такъв висок пост, за мен е загадка, при положение, че има някакви дела за незнам си какви бабаитски изпълнения, както и са ми изключително "интересни" избирателите му.
Как нормален човек, знаещ какви изпълнения има въпросният бизнесмен, като сбиването пред някаква варненска пицария, удрянето на общински представител и опит за рекет на собственика на пицарията, но да зарежем това, по-интересен е и друг факт.
Според закона, фирма/човек не може да притежава повече от 4 броя аптеки.
Такъв е закона, и всеки , които го наруши подлежи на санкции, затваряне на обектите и още куп неприятности.
Пък самият той няколко пъти , в национален ефир казва "аз имам еди колко си аптеки"...и никаква реакция от страна на никоя институция..
Сутринта пък излезе свинетка (Лиляна Павлова) и сподели, че видиш ли, ако не спечелили изборите за президент, наистина щели да си бият камшика, щото те слушали гласа народен и означавало, че народа не им гласува доверие и пак да подчертае че слушат народа много и за това щели ...да се явят пак на избори...
Е как така се получава, щом като казва , че слушат народната воля, народа не ги харесва и ще се махнат, защо по дяволите пак ще излизат на избори...

И как точно чуха народа за винетките, че дори и съда, който каза че са незаконни, но не промениха цените на винетните стикери.
Закона за аптеките не съм сигурен, но мисля че е променен, това не го прави по-симпатичен кандидат де 
Най-големият проблем е че всичко е ФАРС, никой не говори за реални политики и за корупцията! Все едно сме с 3% корупция като Швеция, бати. Всъщност по-големият проблем е че всички сме "ок" с тва, дето в съседна гърция щяха ги смажат с камъни. бтв днеска като видях на магистралата орешарски озъбен на плакат и щях да катострофирам, сюрреализъм висша форма!

Най-големият проблем е че всичко е ФАРС, никой не говори за реални политики и за корупцията! Все едно сме с 3% корупция като Швеция, бати. Всъщност по-големият проблем е че всички сме "ок" с тва, дето в съседна гърция щяха ги смажат с камъни. бтв днеска като видях на магистралата орешарски озъбен на плакат и щях да катострофирам, сюрреализъм висша форма!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Пичове незнам ма тоз човек Радев ма спечели тотално само с един клип! Хич не ме интересува коя партия е зад него обаче как кара самолета майкоуууууу, само заради тва ше гласувам за него! Хвала на такъв човек, голем е такъв президент искам! Ей го клипа (не бях го гледал): https://www.youtube.com/watch?v=8bWTnqp1AFg
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Е тя Цецка се закопа сама току що на дебата, загуби и малкото заблудени...много много зле, време е за звучен шамар от народа!
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Според мен се представи повече от добре. Без да взимам страна, но е един изключително умен човек.
Да, Радев също е достоен за президент, но лично според мен Цачева е по-запозната с нещата.
Радев говори някак си популистки и без аргументи за всичко - ''Ще обединя нацията'' - ''Ще работя с всички партии без пристрастия'', ''Ще върна достойнството на българина'' и т.н. Това за мен е популизъм. Нито казва реално как това ще се случи, нито какви конкретни действия ще предприеме. Това всеки може да го каже. Слушали сме го стотици пъти от всички политици!
Определено достойно представяне и на двамата, но Цачева спечели повече симпатии с този дебат!
Да, Радев също е достоен за президент, но лично според мен Цачева е по-запозната с нещата.
Радев говори някак си популистки и без аргументи за всичко - ''Ще обединя нацията'' - ''Ще работя с всички партии без пристрастия'', ''Ще върна достойнството на българина'' и т.н. Това за мен е популизъм. Нито казва реално как това ще се случи, нито какви конкретни действия ще предприеме. Това всеки може да го каже. Слушали сме го стотици пъти от всички политици!
Определено достойно представяне и на двамата, но Цачева спечели повече симпатии с този дебат!

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
vld написа:Е тя Цецка се закопа сама току що на дебата, загуби и малкото заблудени...много много зле, време е за звучен шамар от народа!
Гледах малки откъси от дебата и съм на абсолютно същото мнение! Много, много голяма излагация от баба Цецка... Нахакана до безбожие като селска фурия, изключително нападателна, говори много, а казва малко...
Като цяло не съм му фен на генерала, а и военни хич не харесвам като цяло, но ако трябваше да гласувам щеше да е за него.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.