СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
ivanski_2 написа:38 лиmr_petroff написа:Don_Diego написа:Само на мен ли хич, не ми се работи днес....и тази седмица като цяло
То това май заразно ,особено при 38-40 градуса как да бачкаш. И мен ме хвана и след малко паля и към морето
П.П. Сега на Черно , от другата събота на ЕГейско
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Топличко

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
СПАМ ТЕМА
В Италия съм.
По темата , ако си мислите че при нас са преценячи тука е страшно, ама страшно хора.
За да ме разберте шофирам в Истанбул без изобщо да ми прави впечатление или да ме притесни нещо.
Преценяч до преценяч до преценяч, ако не бях с жената вече да съм набил няколко честно, като в Индия е , не мога да го опиша 3 ленти всеки се бута(ама бутане просто върти волана и к'во стане ) , летят мотори (пак преценячи - каска няма, цъка си на телефона и кара мотор(ама сплитва трафика все едно е на рали Италия), задния не се държи никъде преценил си е че може ), минават си през кръговото като през магистрала и изобщо не им дреме ако искаш ги бутай, най интересното е че всичко това се случва супер спокойно той си те засича на кръговото даже не поглежда към теб, няма да чуеш клаксон или нещо, както и на светофара то е зелено 3-4 секунди няма някой да свирне чакат си и толкова
..... ограничение на двулентов път 80, аз карам в дясна лента с 90, и един преценяч (то не е един няколко такива засичам ) с камион ме задминава в лява лента и ми свири, 1-во карам НАД ограничението ( и по табели е такова и по waze), 2-ро лява лента е свободна, ама тоя преценил че го бавя и защо да не ми свирне и да не ме изпревари на 1 см да ми покаже ....и аз не знам какво иска да покаже
А за Неапол - бахти гетото(без извинение).
Аз съм млад, тренирал една камара неща, нося оръжие и изобщо не се чувствам в безпостност тук ама изооообщо, страшно много са просто не мога да го опиша, в столипиново ще съм по-спокоен наистина
Мислихме да качим вулкана и да разгледаме подземния град, но е такова гето каквото съм виждал само в тубата (гетата в америка), толкова много тъмнозелени и мизерия, ама толкова много и навсякъде, че рязко реших да продължа 300км към цивилизацията ->север.

По темата , ако си мислите че при нас са преценячи тука е страшно, ама страшно хора.

За да ме разберте шофирам в Истанбул без изобщо да ми прави впечатление или да ме притесни нещо.
Преценяч до преценяч до преценяч, ако не бях с жената вече да съм набил няколко честно, като в Индия е , не мога да го опиша 3 ленти всеки се бута(ама бутане просто върти волана и к'во стане ) , летят мотори (пак преценячи - каска няма, цъка си на телефона и кара мотор(ама сплитва трафика все едно е на рали Италия), задния не се държи никъде преценил си е че може ), минават си през кръговото като през магистрала и изобщо не им дреме ако искаш ги бутай, най интересното е че всичко това се случва супер спокойно той си те засича на кръговото даже не поглежда към теб, няма да чуеш клаксон или нещо, както и на светофара то е зелено 3-4 секунди няма някой да свирне чакат си и толкова

А за Неапол - бахти гетото(без извинение).
Аз съм млад, тренирал една камара неща, нося оръжие и изобщо не се чувствам в безпостност тук ама изооообщо, страшно много са просто не мога да го опиша, в столипиново ще съм по-спокоен наистина

Мислихме да качим вулкана и да разгледаме подземния град, но е такова гето каквото съм виждал само в тубата (гетата в америка), толкова много тъмнозелени и мизерия, ама толкова много и навсякъде, че рязко реших да продължа 300км към цивилизацията ->север.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Долехме 200 гр фреон, малко обикалях да си намеря сервиз да ми сменят маслото, намерих, сменихме го. За пръв път ми е с машина да го сменят. Напълних резервоара 100 октана бенз и остана да се изчисти от паяжините само, ама това ще е в деня преди да тръгнем за Гърция.
Хм,хм...
южните квартали на амстердам също са страшно гето- там просто бели хора нямаше... не ми направи впечатление да е опасно, но гледката беше потресаваща.
париж също е залят - ама там винаги си имало много по-тъмни "французи" та мисля, че не е ново...
западна европа е абсолютно оцветена - две мнения няма.
и друго ми направи впечатление - във холандия е пълно с електрички, има си зареждала навсякъде и така...
париж също е залят - ама там винаги си имало много по-тъмни "французи" та мисля, че не е ново...
и друго ми направи впечатление - във холандия е пълно с електрички, има си зареждала навсякъде и така...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Неапол си е топ, само е малко кочина. Аз бях там без чекиран багаж и си купих менте ножка, за всеки случай, по време на престоя 

Live it like you Love it
alx написа:южните квартали на амстердам също са страшно гето- там просто бели хора нямаше... не ми направи впечатление да е опасно, но гледката беше потресаваща.
И още по-зле ще става

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Неапол е бандитски град от време оно.
Преди години когато работех по кораби, в Неапол излизахме на разходка с макс 20 долара
Отделно продаваха GSM-и ментета, особено Моторола "мида", които бяха хит по това време и струваха по 1000+ германски марки, все едно сега Айфони от скъпите.
Бяха в кутии, всичко изглежда ок, отваряш и виждаш вътре 1:1 телефон, само че супер играчка
За очила, дрехи и т.н. даже да не говорим.
Преди години когато работех по кораби, в Неапол излизахме на разходка с макс 20 долара

Отделно продаваха GSM-и ментета, особено Моторола "мида", които бяха хит по това време и струваха по 1000+ германски марки, все едно сега Айфони от скъпите.
Бяха в кутии, всичко изглежда ок, отваряш и виждаш вътре 1:1 телефон, само че супер играчка

За очила, дрехи и т.н. даже да не говорим.

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Айде скоро юбилей 500 страници 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BorislavB написа:Айде скоро юбилей 500 страници
Колеги, моля ви, напънете се малко

Знам че сте на море, пиете бира но дайте малко усилия да добутаме до 500 стр

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Не на море,barty написа:BorislavB написа:Айде скоро юбилей 500 страници
Колеги, моля ви, напънете се малко![]()
Знам че сте на море, пиете бира но дайте малко усилия да добутаме до 500 стр

но за бирата позна

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Да обсъдим Опрелите пак и ще станат 500 страници

- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Don_Diego написа:Днес 2 пъти се къпах в офиса
Климатици немате ли у тоя офис

Мен ми голям кеф 24/7 да съм с тениска и къси гащи, а понеже вечно ми е студено последните 2 години, сега понасям чудесно жегите, в офиса ми е направо приятно сега в най-големите жеги , температурата ми е идеална. Че като е 28-30 градуса, а не 38 както днес, климатиците заглаждат бая офиса и се схващам чак, та хвърлям някакво горнище, а сега кеф, нямам нищо против още седмица - две да е така.

Иначе пък в гаража е жигичка, че е с ламаринен покрив и като напече по обяд и вътре си се стопля, тая вечер човърках на отворена врата до след 11, хем съм до реката и е по-хладно там. Предните дни към 10 вече съм затворил вратата и си човъркам на хладинка. Абе кеф ми е голям тия дни, само морето ми липсва.