Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Apple устройства, iOS и macOS тема

Мнение от alekangg » 13 Сеп 2025, 15:15

Тъй де от 19 ама на теория. Питай кога точно ще имат да видим.
Сега питах в айстайл и вика след 19.
Питам кожа ще има на купя решено не след кога ще ома на теория.
Мрънка вика на втора доставка, след откомври, ама в оптимистичните случаи.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Сеп 2025, 15:55

Според мен винаги трябва да се изчака малко с новите Айфони за да размине еуфорията... аз миналата година бях може би сред първите 100 записали се в pre-order и от всички познати, които поръчахме телефона - последен го получих и то със седмици разлика :mhihi: . И на финала се уредих с бройка запазена за баш шефовете в А1 :lol:
Питай ме дали ще се запиша пак на pre-prder :kuku:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Сеп 2025, 18:39

Аз последните 3-4 генерации не мога да го различа като поведение… луди хора са тия дето трябва да имат последния айфон…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 13 Сеп 2025, 18:58

Don_Diego написа:Според мен винаги трябва да се изчака малко с новите Айфони за да размине еуфорията... аз миналата година бях може би сред първите 100 записали се в pre-order и от всички познати, които поръчахме телефона - последен го получих и то със седмици разлика :mhihi: . И на финала се уредих с бройка запазена за баш шефовете в А1 :lol:
Питай ме дали ще се запиша пак на pre-prder :kuku:

Аз като взимах преди 3 години нямах таквиа проблеми, отидхо записах се, оставих капаро и на точня ден в 9:00 сутринта телефона ме очакваше.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Сеп 2025, 19:02

Аз съм все още с 13 про, вече 4 години и още не мога да се навия да го сменя. Стават само по-големи и с изсмукани от пръстите екстри. Камерите са само даунгрейд с повече пиксели на малки сензори. Новите прота ми харесват с тия унибоди коруби, но още не съм поръчал. Чакам флип, но няма да ми се случи. Да се има предвид, че телефоните не струват пари тук, $0 и пак не се навивам, даже ме е яд, че ще си прекъсна рекорда с 13ката.

Предишна

Назад към Извън Темата