СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от c04 » 10 Юли 2023, 21:09

DLVasilev написа:Тичам за Опел. Някой иска ли нещо на връщане да му донеса :mhihi:

140-ката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 10 Юли 2023, 21:44

Пичове, дайте ми надеждна фирма за купуване и докарване на кола от Германия.

Адвоката ми, вече почна да ми разпуска юздите, не изцяло ама малко по малко :mhihi:

И аз смятам да се разпищоля :mhihi:

Съвсем сериозно, препоръчайте фирми, щот нямам време да се занимавам и да ходя до Германия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Юли 2023, 22:02

c04 написа:
DLVasilev написа:Тичам за Опел. Някой иска ли нещо на връщане да му донеса :mhihi:

140-ката :mhihi:

ААА нема шанс :mhihi: давам я от 20к нагоре само. Тука колегите купуват разни цлс-и нови а8ци чакам ги да се накупуват на боклуци и да я спра на служебния паркинг да им пази сянка :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 10 Юли 2023, 22:14

carmanf1 написа:Пичове, дайте ми надеждна фирма за купуване и докарване на кола от Германия.

Адвоката ми, вече почна да ми разпуска юздите, не изцяло ама малко по малко :mhihi:

Съвсем сериозно, препоръчайте фирми, щот нямам време да се занимавам и да ходя до Германия.

https://cars-help.com/bg/nachalo/

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юли 2023, 22:29

carmanf1 написа:Пичове, дайте ми надеждна фирма за купуване и докарване на кола от Германия.

Човек от форума

https://www.facebook.com/madpetio

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 10 Юли 2023, 22:30

Два дюнера :mhihi:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 10 Юли 2023, 22:32

barty написа:

Два дюнера :mhihi:

Люто да има ли :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 10 Юли 2023, 23:53

barty написа:Инсигния дизел здрава :mhihi:
Няма такава без строшен двигател. Имам впечатления от 3 различни.
Аз лично имах бензин 1.6 турбо 180кс, но я покарах само 10 хил км. Не ми хареса.

Защо да е строшен?

Това сега все едно да кажеш е39 525тдс баси скапаната кола криви глави 5 приятеля имаха и при 5 те така стана , това че повечето не си поддържат правилно колите и после реват е друга тема.
Има си специфики , но са доста по малко от на бмв за съжаление :D
Казвам го като човек който ако някой ми каже ще си купил Опел ще се пръсна да се смея.
Даже на жената баща и ме бъзика вече цяла седмица че и той е Опел Джия и го бъзиках години , та има да ми връща :D

А иначе какво не ти хареса в опелчето , аз като човек слезнал от голяма (е61) , доста бърза и невероятно тиха кола , ами човек изобщо не е зле опелчето наистина.
И пак казвам не го хваля защото е мое , най вероятно няма да го задържа дълго, просто е много ок количката.

46-цата си отиде в гаража , другия месец живот и здраве като се прибера ще и обърна повече внимание ако имам време.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 11 Юли 2023, 0:01

Аз не ги харесвам само защото юркаме едни комбота служебни и като чуя за Опел и започва да ме сърби главата отвътре
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 11 Юли 2023, 17:11

ivanski_2 написа:смяна на маслената цедка там която причинява проблема и сега на

Ама не е от нея . Пробиват два о-пръстена на маслопровода и губи налягане през тях и няма масло където трябва !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юли 2023, 19:28

Имаш съм вектора б и корса б.... Еми нищо лошо не мога да каже. Особено па корсата стана кат флинстоун каручка на дупки ма мотора не мръдна. Буквално не е пипано нищо по него. Някъде на 420 000 я подарих на един да си я кара по гората и може още да се движи. Ся ще си зимам последната корса от магазина ще видим как ще е.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 11 Юли 2023, 20:28

Моджо написа:Имаш съм вектора б и корса б.... Еми нищо лошо не мога да каже. Особено па корсата стана кат флинстоун каручка на дупки ма мотора не мръдна. Буквално не е пипано нищо по него. Някъде на 420 000 я подарих на един да си я кара по гората и може още да се движи. Ся ще си зимам последната корса от магазина ще видим как ще е.

Нищо общо откъм дуракоустойчивост, иначе е по кола.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 11 Юли 2023, 21:13

Е ти къде тури вечните опели на 90те, дето ако не гниеха щяха да са неунищожими с Инсигния :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 11 Юли 2023, 21:44

ивчо написа:
ivanski_2 написа:смяна на маслената цедка там която причинява проблема и сега на

Ама не е от нея . Пробиват два о-пръстена на маслопровода и губи налягане през тях и няма масло където трябва !
Като ги пробие няма ли да се види омасляване?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 11 Юли 2023, 21:45

Сега като се замисля бих покарал една мантичка
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата