Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Войната започна ...
steeN написа:Ние сме най-умните, но защото запада иска да ни унищожи ни държи умишлено бедни... иначе до сега да сме станали Швейцария на балканите.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Западът нарочно ни държи бедни, та да им купуваме стоките. Тъпанари са тия западняци, защото ако ни държаха богати, щяхме да им купуваме много повече стоки. И нарочно ни държат прости, та да ни крадат мозъците. Тъпунгери! Ако нарочно ни държаха умни, щяха да ни крадат много повече мозъци.
От десет години се каня да си купя един свестен дозиметър за домашно ползване и накрая снощи си го поръчах. Ако стане някаква трета световна, поне да зная как е положението от към радиЯция. Жена ми е повече от бясна след като разбра колко струва играчката ми. За момент снощи си помислих, че няма да доживея до третата сетовна война

ukelichko написа:... Жена ми е повече от бясна ...
И е права

Кажи и обаче, какви подземни бункери изкопаха хората в задните си дворове. Да не говорим за тези, дето си ги купиха готови.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
У нас заслужено първо място за НАЙ-ВЕЛИКИЯ!!!
За Украйна може би по добре да бяха сложили Владимир Кличко, а защо не и Шевченко.
За Германия - Карл Бенц
Интересно аржентинците кого биха предпочели

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
P.S. Финландците ме кефят
За Украйна може би по добре да бяха сложили Владимир Кличко, а защо не и Шевченко.
За Германия - Карл Бенц
Интересно аржентинците кого биха предпочели

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
P.S. Финландците ме кефят
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
У нас са го сгрешили нещо. Най-известният е Славиииии Трифоноооооооов!!! Какъв Стоичков, кой го брои него вече. Я виж Слави каза партия и спечели най-много от всички от раз! Ако беше взел няколко звезди от неговия браш и щяха да имат пълно мнозинство, ама ..опа, той пък него искаше. 
Забравих преди време някакъв известен по тв го питаха нещо как се чувства като звезда и той вика, аз не съм звезда, звезда е Слави Трифонов. Не съм убеден после дали не вкара и Бербатов, ама краля беше ясно кой е.

Забравих преди време някакъв известен по тв го питаха нещо как се чувства като звезда и той вика, аз не съм звезда, звезда е Слави Трифонов. Не съм убеден после дали не вкара и Бербатов, ама краля беше ясно кой е.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Северна Македония била известна със Александър Велики ...

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, че ти не знаеш ли?
Какво очакваш от народ, който е толкова облъчен, че не познава последните 100 години от историята си, да знае тази от преди 2000 ли?
Имаше някакъв виц за това как е велик, велик македонец като питаш македонците, но ако им кажеш, че е гей и викат, че всички гърци са такива.

Имаше някакъв виц за това как е велик, велик македонец като питаш македонците, но ако им кажеш, че е гей и викат, че всички гърци са такива.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...

ukelichko написа:От десет години се каня ...
Честно казано - все ми е тая дали ще ме утрепе конвенционална или ядрена бомба,

За к'во и казваш колко струва, яд ще те е, че като умреш ще ти продаде играчките на безценица ли?

Ubi dubium, ibi libertas
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ukelichko написа:Жена ми е повече от бясна след като разбра колко струва играчката ми. За момент снощи си помислих, че няма да доживея до третата сетовна война.
Разбирам те, сега проверих моя (radalert) и е станал 7-8 пъти по-скъп от преди 5-6 години. Преди ги даваха на килограм, но сега явно има търсене.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Много особен ден днес в Европа ще е. От една страна отдаване на почит, от друга войната сега, руския посланик ще присъства при отбелязването, ще има и протести срещу Русия разбира се.
Русия е агресор спрямо Украйна, не спорим. Ама Европа забрави ли реално на кого дължи свободата си? Англия и особено Франция малко ми се струва, че освен на някакви официални дати, да споменат руската роля през другото време си мълчат. Което е леко...лицемерно. И докато за Англия знаем, те са си чист американски сателит, то за Франция ми е чудно.
Русия е агресор спрямо Украйна, не спорим. Ама Европа забрави ли реално на кого дължи свободата си? Англия и особено Франция малко ми се струва, че освен на някакви официални дати, да споменат руската роля през другото време си мълчат. Което е леко...лицемерно. И докато за Англия знаем, те са си чист американски сателит, то за Франция ми е чудно.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Разбира се, Австрия, Англия и други големи задни страни нямат нищо общо с това, виновна е Русия понеже не иска да има и още един силен сателит тука.
А защо западните страни не искат силна и голяма България тука и го искат точно от Русия това нещо?
Ами точно защото освен една силна България ще се засили и руското присъствие, съответно тяхното ще отслабне, съответно не го позволяват.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Да не забравяме на чия страна сме били все пак и кой ни е турил на тая страна.
Както и да не забравяме, кои са участвали в разпределението на влияние.
Според мен, най-пострадали са чехите, не стига, че немците са ги мачкали, ами после и руснаците.
Както и да не забравяме, кои са участвали в разпределението на влияние.
Според мен, най-пострадали са чехите, не стига, че немците са ги мачкали, ами после и руснаците.
Какво има да забравяме всичко е ясно. Русия ни обявява война при положение, че не сме изпратили нито един войник да се бие на страната на Германия.. Пак да търсили нацисти там където няма, още повече били са спасени близо 50000 евреи. Нямат въображение тия руснаци все една и съща плоча въртят.
Просто като боб дори за върли патрЕоти.
Просто като боб дори за върли патрЕоти.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Па Англия и САЩ ни посипват с боНби, въпреки същите горепосочени причини.
Това в днешно време да плюеш по СССР и Русия заради събития от преди 30 и кусур години, все едно туко що са станали ми прилича на някой на 80 години плюе по принцип изгубените си млади години (без значение от политически строй).
Та пак ще се повторя, подобни реакции са същите, както едно време са плюли по западните страни разни партийни активисти и новоизлюпени комсомолчета.
Живейте си живота сега това, което нещо се е случило се е случило.
Не мразим САЩ, Англия, Германия, Турция и респективно Русия.
Това в днешно време да плюеш по СССР и Русия заради събития от преди 30 и кусур години, все едно туко що са станали ми прилича на някой на 80 години плюе по принцип изгубените си млади години (без значение от политически строй).
Та пак ще се повторя, подобни реакции са същите, както едно време са плюли по западните страни разни партийни активисти и новоизлюпени комсомолчета.
Живейте си живота сега това, което нещо се е случило се е случило.
Не мразим САЩ, Англия, Германия, Турция и респективно Русия.
Е.Димитров написа:Па Англия и САЩ ни посипват с боНби, въпреки същите горепосочени причини.
A това че някои ще им го лапат доживот, затова че са ни "освободили" брои ли се?