Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Apple устройства, iOS и macOS тема
Ами сериозна си е разликата: екрана се вижда и навън
(12ката на слънце е много зле особено ако си на тъмна тема като мен
), с 16ката никакви драми. Заради херцовете е супер мазен дисплея като движение.
Батерията държи яко, вчера за целия работен ден с говорене и ровене в телефона падна само с 40% и днес ще го мъча да видя колко ще избута от деня преди да падне под 20%
Всичко се случва светкавично откъм работа на самия телефон. Като усещане в ръката е супер, друга лига сравнен с 12 Про-то. Аз веднага сложих карбонов протектор, но и без протектор е много удобен и не се пързаля

Батерията държи яко, вчера за целия работен ден с говорене и ровене в телефона падна само с 40% и днес ще го мъча да видя колко ще избута от деня преди да падне под 20%

Всичко се случва светкавично откъм работа на самия телефон. Като усещане в ръката е супер, друга лига сравнен с 12 Про-то. Аз веднага сложих карбонов протектор, но и без протектор е много удобен и не се пързаля
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Оф как ще ме замисляш и мен.. може и да изчакам за догодина.. аз съм си още с 11 про..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Don_Diego написа:Ами сериозна си е разликата: екрана се вижда и навън(12ката на слънце е много зле особено ако си на тъмна тема като мен
), с 16ката никакви драми. Заради херцовете е супер мазен дисплея като движение.
Батерията държи яко, вчера за целия работен ден с говорене и ровене в телефона падна само с 40% и днес ще го мъча да видя колко ще избута от деня преди да падне под 20%![]()
и 12-ската се вижда, ако WHITE POINT-a не ти е редюсед и телефона не е прегрял (което е 2% от времето в което го ползвам на Слънце, а.к.а. плаж

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Ми уж и аз съм с такива настройки и сравнено с 16ката все едно е с изгасен екран
Най-накрая дойдоха всички карбонови кейсове (телефон и слушалки) и се оказа, че има още един в пакета, подарък. Обаче е за 11Pro (искат на мен да ми събира прах вместо на тях
). Ако някой го иска - да го взима, подарък!

Най-накрая дойдоха всички карбонови кейсове (телефон и слушалки) и се оказа, че има още един в пакета, подарък. Обаче е за 11Pro (искат на мен да ми събира прах вместо на тях

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
трябва ми за 16 и 13pro,от къде ги поръча?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Разцъках 16 Pro Max и телефонът е брутално як! Качеството на изработка е скандално!
Много ми се иска да си взема, но здравият разум ми казва да не го правя, че 14-ката ми държи по 2 дни без никакви ядове.
Отделно е с 256GB и освен за кеф, не зная как иначе да оправдая покупката по друг начин пред себе си
А и жената е с 13 Pro и не иска да го сменя
Нямало причина.
Последния го смени чак след като малката го приключи в едни плочки без кейс, та освен да й го дам да го килне и тоя
Та ша помедитирам и няма да взимам, ама е многоооо як, деба и телефона
Много ми се иска да си взема, но здравият разум ми казва да не го правя, че 14-ката ми държи по 2 дни без никакви ядове.
Отделно е с 256GB и освен за кеф, не зная как иначе да оправдая покупката по друг начин пред себе си

А и жената е с 13 Pro и не иска да го сменя

Последния го смени чак след като малката го приключи в едни плочки без кейс, та освен да й го дам да го килне и тоя

Та ша помедитирам и няма да взимам, ама е многоооо як, деба и телефона

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
kiko написа:трябва ми за 16 и 13pro,от къде ги поръча?
https://www.simplycarbonfiber.com
Oбаче доставката от Щатите е мъка...почти месец и на два пъти за да дойдат моите неща

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Какво толкова по-различно има освен по-добрият дисплей и по-бързият процесор? Нещо не разбирам последните години нуждата от нов модел при условие, че чета новини и имейли на него и т.н. тривиални неща, които работят на всеки друг телефон?
Аз съм с 14 про макс в момента и смених предния с него само след като пръснах дисплея на предния на теракотени плочки след като падна от джоба ми поне за 5ти път.
Скоро изрових стар 6 плюс, който имам. Ако направят пак толкова тънък и лек телефон с такива размери бих се впечатлил евентуално. Новите неусетно са станали доста тежки.
Аз съм с 14 про макс в момента и смених предния с него само след като пръснах дисплея на предния на теракотени плочки след като падна от джоба ми поне за 5ти път.
Скоро изрових стар 6 плюс, който имам. Ако направят пак толкова тънък и лек телефон с такива размери бих се впечатлил евентуално. Новите неусетно са станали доста тежки.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- vicho
- старши ентусиаст
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
6+, не 6s+ и срещу Pro Max, не какъвто и да е модел там който си избрал.
Последна промяна steeN на 16 Окт 2024, 16:25, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- vicho
- старши ентусиаст
-
на мен ми липсва облата форма...
- Ganchev__
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Don_Diego написа: Ако някой го иска - да го взима, подарък!
Ако не си го дал все още - ще зарадвам половинката.Тя е решила да чака 17-ката.

steeN написа:Какво толкова по-различно има освен по-добрият дисплей и по-бързият процесор? Нещо не разбирам последните години нуждата от нов модел при условие, че чета новини и имейли на него и т.н. тривиални неща, които работят на всеки друг телефон?
И аз бях хващал наскоро такъв, и честно казано се очудих колко по неудобно ми е да ги държа, също така искам си батерията, буквално това ми е най-важното при телефона, а тънък не би позволил, за съжаление...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей ейпъл са пуснали ауто трак слиип най накрая, снощи бях много скапан и съм заспал на дивана около 9, будя се тази сутрин и гледам над 11 часа сън, та работи доста адекватно , най накрая

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
Аз нещо си бъгнах Макбука…с 512gb ssd съм, но като вляза в Storage ми показва само ~250gb налични
През Disk Utility виждам, че са два драйва с идентична информация като капацитет…
Явно някак си съм “клонирал” диска и сега не мога да ползвам пълния капацитет…идеи как да го оправя, без да изгубя информацията.
Сега като взех дрона и ще ми трябват тези 256 дето съм “скрил”
През Disk Utility виждам, че са два драйва с идентична информация като капацитет…
Явно някак си съм “клонирал” диска и сега не мога да ползвам пълния капацитет…идеи как да го оправя, без да изгубя информацията.
Сега като взех дрона и ще ми трябват тези 256 дето съм “скрил”