Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Те пък сега и военно положение..
малко ли е тва досега.. 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
19 нови за 1 ден имаме..как не съм го видял тва. Вече са 81.. работата е много зле 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
steeN написа:Ходи ти да ги интервюираш
Телефон, скайп, фейсбук - всичките имат опция за видео

Или ти не си чувал за тези неща?

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Ей ти го, Кирчо гела е с корона. С него ще се нагледаш на интервюта сега. 

Последна промяна b_u_b_o на 17 Мар 2020, 18:41, променена общо 1 път
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Тоя не беше ли контактен с най първите от първите в тая държава ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
cod-cdbp написа:steeN написа:Ходи ти да ги интервюираш
Телефон, скайп, фейсбук - всичките имат опция за видео![]()
Или ти не си чувал за тези неща?
Ходи да ги интервюираш ти казах, като си толкова ербаб

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
Jordana написа:Тоя не беше ли контактен с най първите от първите в тая държава ?
Е. Нали за тва правиха и на Б.Б тест, явно не са се целували много. По принцип не съм от най-вярващите, ама Господ вижда всичко.
Tires are evil - destroy them all ...
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Ама само казват има ++++ х заразени. Така като кажеш по тв как звучи ? Ами уточнете малко...възраст, с усложнения ли са, без ли са...кви са. От вече болните как върви, излекуват ли се, не се ли...
Продължават да нагнетяват паниката. Вероятно да се наплаши съвокупното народоонаселение , че да спазва некви правила, ама...
Нещо така да идат до некоа аптека да видат маски има ли, нема ли..кво става...щяха да шият нещо...
Аз и престанах да гледам че ми писна...жената докладва
) Па така некоя картинка от Мездра примерно или Твърдица ...нема.
Иначе съм си у дома де, спазвам предписанията
)
Щях да напиша нещо ама ще ме обявите за изрод, чудовище, франкенщайн...
) Затова нема.
Продължават да нагнетяват паниката. Вероятно да се наплаши съвокупното народоонаселение , че да спазва некви правила, ама...
Нещо така да идат до некоа аптека да видат маски има ли, нема ли..кво става...щяха да шият нещо...
Аз и престанах да гледам че ми писна...жената докладва

Иначе съм си у дома де, спазвам предписанията

Щях да напиша нещо ама ще ме обявите за изрод, чудовище, франкенщайн...

Хм,хм...
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
steeN написа:
Нужно ли е извънредното да става военно?
Да съм казал някъде, че трябва военно положение?

Коментара ми е свързан с това, че всеки реве срещу вече взетите мерки и не иска да ги спазва
Ето още малко от темата с "дарението" на Играчев.
"Непрекъснато се увеличават и даренията за лечебното заведение, а това е много положителен знак за доверието на дарителите, посочва проф. Ангелов. Общата сума вече надхвърля 600 000 лв., те са предназначени за медицинска техника и консумативи."
Търсещият доброто навсякъде и у всеки "алх" може да съпостави 2те. Щото другите, кихнали общо 3 пъти повече не се рЕдат да са първи сред първите. За разлика от тоя болен от треска за величие играч (друго е подходящото определение, ма ще си го спестя).
Иначе бумът със заразени би следвало да е в края на седмицата с оглед на безумния шопинг в петък и събота...
"Непрекъснато се увеличават и даренията за лечебното заведение, а това е много положителен знак за доверието на дарителите, посочва проф. Ангелов. Общата сума вече надхвърля 600 000 лв., те са предназначени за медицинска техника и консумативи."
Търсещият доброто навсякъде и у всеки "алх" може да съпостави 2те. Щото другите, кихнали общо 3 пъти повече не се рЕдат да са първи сред първите. За разлика от тоя болен от треска за величие играч (друго е подходящото определение, ма ще си го спестя).
Иначе бумът със заразени би следвало да е в края на седмицата с оглед на безумния шопинг в петък и събота...
Последна промяна pampo на 17 Мар 2020, 18:53, променена общо 1 път
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
К'во военно положение
, бацю одма ще отърве кормилцето

Ubi dubium, ibi libertas
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Jordana написа:Тоя не беше ли контактен с най първите от първите в тая държава ?
Не се ли налагаше задължителна 14 дневна карантина на всички контактували с него. После съгласно препоръките на Българският Лекарски Съюз се чака в къщи докато затрудненото дишане се появява в покой при седнало състояние и е постоянно- –имате усещане, че не Ви стига въздух. Както препоръчват, много е важно до този момент само да се обадиш на личният лекар, а не да отидеш при него. От изключителна важност е и да не си правиш тест за коронавирус- ясно е, че си болен и няма смисъл да се харчат излишно средства и както казват:"Това, че ще го видите на лист от лабораторията, няма да ви накара да се почувствате по-добре."
Но дано, не е контактувал с най-важните хора в държавата, че не знам как ще се справим без тях в този тежък момент.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
zvetiko написа:Jordana написа:Тоя не беше ли контактен с най първите от първите в тая държава ?
Но дано, не е контактувал с най-важните хора в държавата, че не знам как ще се справим без тях в този тежък момент.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

Jordana написа:Аз па днеска се чудя що като тръгна към някой и той почва да се отдалечава в противоположна посока ....
Джордана, я качи една твоя снимка тук. Току виж, намерило се обяснение на това явление

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Банско отече...
Сега да видим кога и всички останали.
Сега да видим кога и всички останали.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.