СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от carmanf1 » 04 Юли 2023, 17:29

alx написа: .... бе ен ве х2 м35и :mhihi: ... като цяло бива, но никога не съм си помислял, че 300 коня могат да са толкова невзрачни като саундтрак и като динамика.

Съгласен съм с теб и за 4-цилиндровия мотор и за значките.
Аз не харесвам и всякакъв тип СУВ-ове (това може и да се промени в един момент, знам ли), еле пък малките.

Ама зависи от аршина, с който мериш.

Преди време бях командировка в Zug. Ония вика, ще дойда да ви взема от летището.

Дойде с един Велар. Пътуваме, говорим и по едно време моя шеф му вика lots of beeps and whitles in this car :lol:

И ония се хили и вика, мен принципно в такава кола не може да ме видите, ненавиждам я.
Това е колата на жена ми, щот моята е за обслужване.

На другия ден дойде с неговата - М5 competition 8)

Та, разбра ме за аршините :yes:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Юли 2023, 18:42

TNT написа:Може обратното - тя да ти дава :mhihi: Един приятел така една милфка лашкаше и тя му оправяше колата, телефони му купуваше, някви курсове му плаща :mhihi: :mhihi: А мъжа ѝ бачка бачка :lol:

От много бачкане файда нЕма :ok:

не съм срещнал досега такава по време на ергенлъшкия живот :lol:
предпочитах аз по-младичките :roll: :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 04 Юли 2023, 19:06

Питам тук, понеже другата тема май не се чете много-много... Казаха ми, че пътя от Пещера до Батак бил цялостно ремонтиран/преасфалтиран! Вярно ли е? Някой минавал ли е от там?
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 05 Юли 2023, 21:37

Скоро не съм минавал от там. Помня че до Сопот ремонтираха пътя. Ма това може би преди 2г.
Някой да има идея защо днес ми искаха 8000 лв първа вноска за гражданска отговорност? Става дума за бул шит....инс или както беше там. На другите нямаше такова нещо.
Изображение
ATR-42/72

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 05 Юли 2023, 22:27

DLVasilev написа:Скоро не съм минавал от там. Помня че до Сопот ремонтираха пътя. Ма това може би преди 2г.
Някой да има идея защо днес ми искаха 8000 лв първа вноска за гражданска отговорност? Става дума за бул шит....инс или както беше там. На другите нямаше такова нещо.

К'во караш Боинг ли ???
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 05 Юли 2023, 22:31

DLVasilev написа:Скоро не съм минавал от там. Помня че до Сопот ремонтираха пътя. Ма това може би преди 2г.

Има някакъв бъг, който дава индикация на брокера, че си в "Черен списък" на компанията и заради това си със завишена премия. Едно обаждане от страна на брокера до офис на Булинс или ти да посетиш техен офис (по възможност централния до Маринела) и всичко изчезва и няма проблеми да се направи застраховка на нормалната цена...been there done that :bchug:

Причините да се попадне в подобен списък според брокера варират от щети, катастрофи и стигат до прекалено много коли застраховани към този застраховател :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 05 Юли 2023, 22:47

Нямам нищо застраховано при тях. Благодаря за информацията. Рекох те ли грешат или аз съм сгрешил, че съм се събудил тая сутрин за пореден път, че съм си проклет и само такива простотии ми се случват та не знам вече
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 06 Юли 2023, 0:01

И на мен ми се е случвало подобно,точно с бул инс.Прехвърлена кола след нотариус,кат отивам при моя брокер да изкараме анекс към Г.О на мое име докато изтече, и ми обяви няква подобна сума.Изсмях му се най брутално. :mhihi: Отидох на Дж.Баучер и всичко беше ок

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 06 Юли 2023, 7:43

Аз вчера побеснях , отивам в КАТ да си платя малко глоби , и се оказва , че с картата не мога да извърша трансакция .Пари трябва да има доволно . Отивам в банката и с триста зора , връзки и жокер шеф на отдел разбирам ,че имам запор от НОИ .От там в НОИ ,отново жокер и разбирам , че имам глоба 28,09 лв. защото 2010 :!: год. по време на болничен е имало парични постъпления към ЕТ-то , ок - справедливо . Обаче никой не ме е уведомил - нито НОИ , нито шиба.ата банка .А тази седмица заминавам в чужбина и плащанията мислех да правя точно от тази карта :mhihi: Много секси ситуация щеше да се получи . Сега съм с още две сметки и съответно карти от различни банки , ей тъй - да няма изненади .В офиса на банката дигнах малко тон - гледат кат насрани и мълчат . Няма такава идиотия :banghead: А иначе таксите им космос :bang: Заради 28 лв. запорират около 2000 , като просто могат с едно уведомление да поискат да ги преведа за 1 мин. , а аз цяла сутрин разправии , еВаси и тъпнята :banghead:
Аре добро утро , хубав ден и да не попадате на мушката на бюрокрацията :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 06 Юли 2023, 8:14

BorislavB написа:

К'во караш Боинг ли ???

По-добре да карам грип отколкото Боинг :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Юли 2023, 8:14

Сега като не са те уведомили не можеш ли по някакъв начин да търсиш компенсация за времето и нервите?

Аз пък вчера също ходих до КАТ, изкарах си златния талон най-накрая, платих си 4лв за да ми стане готино :D.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 06 Юли 2023, 8:50

Kroki написа: предпочитах аз по-младичките :roll: :mhihi:

Mоже би заради това ще е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

DLVasilev написа:

Ма жив ли си бре :angel:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 06 Юли 2023, 9:09

drifty написа:Аз пък вчера също ходих до КАТ, изкарах си златния талон най-накрая, платих си 4лв за да ми стане готино :D.

И аз сега съм в КАТ ама за регистрация на кола, златен талон казаха че нямало да ми дадат обаче :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DLVasilev » 06 Юли 2023, 9:40

ивчо написа:
Kroki написа: предпочитах аз по-младичките :roll: :mhihi:

Mоже би заради това ще е :mhihi: :mhihi: :mhihi:

DLVasilev написа:

Ма жив ли си бре :angel:

За добро или лошо все още да :mhihi:
Изображение
ATR-42/72

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Юли 2023, 9:49

Едно време и след файда от златен талон, сега бащата като има и вече няма ползи. Нещо като грамота се явява. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата