Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

големия брат на Монтоя
Аватар

Re: Войната започна ...

Мнение от BMW_POWER » 05 Май 2022, 14:22

Leon написа:Аз понеже съм само 173см разчистих малко откровените обиди, заяждания и мненията на много пияна глава. Ако продължавате така, тая тема ще я спираме, няма смисъл от всичко това. Има достатъчно интересни събития, които могат да се споделят и коментират без нападки и обиди.

Разчистете тези, дето обиждат. Заради 3-5 човека да не мога да чета Хелс Гелето или друг, който ще качи нещо, което не съм видял? Къде е логиката? Не разбирам :dunno: Колкото и да сме на различни мнения, винаги може да се обсъжда, без да се обижда. Който го прави, има си правила.

По темата. Какво ли сме изпратили вчера за Полша, по този странен маршрут???

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 05 Май 2022, 15:25

BMW_POWER написа:
Leon написа:Аз понеже съм само 173см разчистих малко откровените обиди, заяждания и мненията на много пияна глава. Ако продължавате така, тая тема ще я спираме, няма смисъл от всичко това. Има достатъчно интересни събития, които могат да се споделят и коментират без нападки и обиди.

Разчистете тези, дето обиждат. Заради 3-5 човека да не мога да чета Хелс Гелето или друг, който ще качи нещо, което не съм видял? Къде е логиката? Не разбирам :dunno: Колкото и да сме на различни мнения, винаги може да се обсъжда, без да се обижда. Който го прави, има си правила.

карат всичко съветско купено за афганистан и ирак от американците
кацат при нас за дозареждане и към фронта

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 05 Май 2022, 15:44

Хареса ми тоя коментар от реддит, явно не само аз имам такива наблюдения.

Руската пропаганда е като нигерииските скамове - много проста, предназначена единствено за прости хора. Руските служби са наясно, че човек с критично мислене, който ползва различни и качествени източници на информация, a не фейсбук и сайтовете в стил "мега истината.com", няма как да поддаде на руските глупости. За по-умничките руснаците ползват друг подход - ала корумпиране, но като цяло тяхната таргет група си остава хората с по ниско IQ, защото не само че са по многобройни във всяка една страна в света, но са и значително по-гласовити, както всички знаем. За пример мога да дам мой познат койте има интернет бизнес - събира кликове чрез онези невероятно досадни реклами от сорта на "Нов таен начин за отслабване с 10 кг само за 1 ден" или " Калина от София печели по 3000 евро на ден, като работи само 15 минути на ден, ето как!". Питам го същия, абе човек кой луд ще клика на тези глупости, направи го малко по интелигентно, а той ми отговаря, че интелигентни не му тябват... той умишлено се цели точно в една определена група хора и явно се справя добре. Та така и с руската пропаганда.

https://www.reddit.com/r/bulgaria/comme ... &context=3

Поствам го това тук защото самата тема е интересна и е свързана със спора, който се води с русоробите
https://www.reddit.com/r/bulgaria/comme ... %B4%D0%B0/

Изградени са няколко психологически профила на хората симпатизиращи на русия. Толкова точно описва някой хора от тази тема, които защитават Русия, че чак ми стане смешно.

2.Неандерталци
Тук вкарвам русофилията от каменната ера. Тази базирана на братската любов между славянските народи и освобождението. Всичко тук е носталгия и руско сервилничество прикрито като национализъм. Като първата категория но за хора с IQ над 80 сърдити на живота.

АРГУМЕНТИ: Русия е голяма и силна страна, колко време украинците колят и бесят в Донбас и никой нищо не каза! Ами Ирак?! Ами Афганистан!? Русия ни пази от евроатлантическите ценности, които ще направят децата педераси и ще погубят народа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Май 2022, 16:45

И за това, дайте да филтрираме всичко руско :mhihi:
Страхотна логика.
Добре, че някой мисли вместо нас, че иначе до къде бихме стигнали.

Аз пък смятам, че противниците на Русия масово са неграмотни.
Ни имена могат да напишат правилно, ни държава правилно (разбира се, имат си някакво много страшно самооправдание, сметнали, че по някакъв начин изразявали "неуважение" :mhihi: :dunno: ), масово говорят/пишат за някакви литературни несъществуващи персонажи от приказките.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Май 2022, 17:09

3. КОНСПИРАТОРИТЕ
После следват така наречените анализатори бивши ДС-та, чието послание е "и двете страни са грешни, ама вие знаете ли АНТЪНИ БЛИНКИН КАКВО НАПРАВИ".

ПРИМЕРИ: Тук визирам хора като Вацев, Иво Христов и Чуков, които се обосновават уж на реалполитик анализи, но всъщност са си чисти русофили. Виж също и Цанов. Те разчитат точно на това, че мнението, което изказват не е мейнстрийм и съответно лъскаят егото на слушащите ги, които виждат себе си като някакви мислители в стадо овце.

КАК СЕ СПОРИ С ТЯХ: Тези хора могат да бъдат убедени, но би изисквало да си близък до тях и да знаеш как да подходиш с емпатия и да си въоръжен срещу дезинформацията, която те сервират, защото за разлика от първите и вторите тези ще са въоръжени с криво-разбрани и грешни факти. Емоционални аргументи тип мъртви деца в буча няма да проработят. Трябва желязна логика, добро познаване на материала и подход, който не оставя място за съмнение у събеседника.

СЛОГАН: Войната е сложен процес и трудно може да се говори за изяло виновни и изяло невинни страни. Нюанс винаги има (но Русия е права).

:yes: :yes: :yes:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Май 2022, 17:18

ekalchev написа:Хареса ми тоя коментар от реддит, явно не само аз имам такива наблюдения.

Руската пропаганда е като нигерииските скамове - много проста, предназначена единствено за прости хора. Руските служби са наясно, че човек с критично мислене, който ползва различни и качествени източници на информация, a не фейсбук и сайтовете в стил "мега истината.com", няма как да поддаде на руските глупости. За по-умничките руснаците ползват друг подход - ала корумпиране, но като цяло тяхната таргет група си остава хората с по ниско IQ, защото не само че са по многобройни във всяка една страна в света, но са и значително по-гласовити, както всички знаем. За пример мога да дам мой познат койте има интернет бизнес - събира кликове чрез онези невероятно досадни реклами от сорта на "Нов таен начин за отслабване с 10 кг само за 1 ден" или " Калина от София печели по 3000 евро на ден, като работи само 15 минути на ден, ето как!". Питам го същия, абе човек кой луд ще клика на тези глупости, направи го малко по интелигентно, а той ми отговаря, че интелигентни не му тябват... той умишлено се цели точно в една определена група хора и явно се справя добре. Та така и с руската пропаганда.

https://www.reddit.com/r/bulgaria/comme ... &context=3

Поствам го това тук защото самата тема е интересна и е свързана със спора, който се води с русоробите
https://www.reddit.com/r/bulgaria/comme ... %B4%D0%B0/

Изградени са няколко психологически профила на хората симпатизиращи на русия. Толкова точно описва някой хора от тази тема, които защитават Русия, че чак ми стане смешно.

2.Неандерталци
Тук вкарвам русофилията от каменната ера. Тази базирана на братската любов между славянските народи и освобождението. Всичко тук е носталгия и руско сервилничество прикрито като национализъм. Като първата категория но за хора с IQ над 80 сърдити на живота.

АРГУМЕНТИ: Русия е голяма и силна страна, колко време украинците колят и бесят в Донбас и никой нищо не каза! Ами Ирак?! Ами Афганистан!? Русия ни пази от евроатлантическите ценности, които ще направят децата педераси и ще погубят народа

Калчев ти ли преби човека ? Вижте се какво представлявате Ентелигентните украински проксита . Срам и позор , неандератлци е истински комплимент за такива .
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/s-blokad ... za-ukrayna
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 05 Май 2022, 19:31

Petrolhead написа:
BMW_POWER написа:

карат всичко съветско купено за афганистан и ирак от американците
кацат при нас за дозареждане и към фронта
баш си го товариха

Изпратено от моят moto e6 play с помощта на Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Май 2022, 20:51

Тука се организира явно някакъв протест на Възраждане или не знам на кой всъщност. Има много патрулки около Арсенал и униформени куки, чиито лица не съм виждал, което е странно. Така става само когато има нещо крайно масово като мероприятие. Стоят на два входа на Арсенал, единия от които е официалния от който се изнасят оръжия. Не знам пък, дали няма да изнасят нещо, макар да го правят обикновено късно вечер...
И влизам в града и на цялата тая зеленина и красота виждам тоя надпис на табела и ме хваща яд лумпените нямат ли си друга работа и не могат ли по друг начин да си изразят позицията? :ranting:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 05 Май 2022, 21:00

Мисля че с тия приключиха . Не знам какви цивилни вадят от там .
https://www.youtube.com/watch?v=SWy_XNhYG5M
Копирам го това щото изтървах откъде повдигнахте тоя еврейския въпрос .
Това е някакъв монтаж или постановка.
В Израел няма да изминеш и 2 преки с такава татуировка, да не говорим точно на тази стена да застанеш :mrgreen: .

Зеленски е минал покрай евреите . Само баба му от към майката е еврейка , в еврейския етнос принадлежноста се предава по женска линия а не по мъжка както е при всички други . Това е абсурдно тъй като мъжките гени се предават само от баща на син . А бащата на Зеленски е украинец от Кривой Рог и Зеленски е също украинец . С други думи Зеленски е толкова евреин колкото и всеки друг украинец , и самия той се определя като украинец .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2016 m550d

Мнение от ekalchev » 05 Май 2022, 21:39

Викаш не е много евреин, следователно е фашист
Последна промяна ekalchev на 05 Май 2022, 21:47, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 05 Май 2022, 21:42

Това ми звучи като ти не подкрепяш Украйна, значи си русофил. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Май 2022, 22:33

Jordana написа:Копирам го това щото изтървах откъде повдигнахте тоя еврейския въпрос .
Това е някакъв монтаж или постановка.
В Израел няма да изминеш и 2 преки с такава татуировка, да не говорим точно на тази стена да застанеш :mrgreen: .

Зеленски е минал покрай евреите . Само баба му от към майката е еврейка , в еврейския етнос принадлежноста се предава по женска линия а не по мъжка както е при всички други . Това е абсурдно тъй като мъжките гени се предават само от баща на син . А бащата на Зеленски е украинец от Кривой Рог и Зеленски е също украинец . С други думи Зеленски е толкова евреин колкото и всеки друг украинец , и самия той се определя като украинец .

Това, което си цитирал няма нищо общо със Зеленски, ставаше дума за постановката на някакъв уж нацист в Йерусалим.

Ама за Зеленски пак не позна.

In June of 1941, Hitler's Army began a rampage through Ukraine, razing
towns, unleashing death squads, and massacring Jews by the hundreds of
thousands. In one village in the Pale of Settlement, virtually the only
region of the Soviet Empire in which Jews were permitted to reside, four
Jewish brothers enlisted in the military, said goodbye to their parents,
and walked off to fight the Nazis.

By the war's end in 1945, only one of the brothers, named Semyon, was
still alive. He returned to find that the Nazis had torched his entire
village, burning his parents to death. Semyon's family was dead, and
his beloved Ukraine was in ruins.
The Nazis had murdered between 1.2 and 1.6 million Ukrainian Jews.

Semyon married a fellow Ukrainian Jew who had survived the war by
fleeing her city, in which the Nazis had killed 5,000 Jews.
Two years later, in that same city, they had a son, Oleksandr,
keeping alive the family line that the Nazis had brought a razor's width from extinction.
Thirty-one years after that, Oleksandr had his own little boy.

That boy was Volodymyr Zelensky, who grew up to become the President of
independent, democratic Ukraine. Today, he leads his outmanned,
outgunned, ferociously defiant nation against the onslaught of Russia.
As Russia dashes itself against the will of his people, Zelensky, the
survivor of survivors, summons the resilience of his ancestors.
He does not bend.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 05 Май 2022, 22:36

https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Ze ... 75999.html

Айде спете спокойно...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 05 Май 2022, 22:50

Това, което си цитирал няма нищо общо със Зеленски, ставаше дума за постановката на някакъв уж нацист в Йерусалим.

Ама за Зеленски пак не позна.

Аз съм написал защо съм го цитирал не можеш да четеш или какво ?
Какво не съм познал баба му е еврейка . Това което си цитирал е за дядото Зеленски , между другото полковник от службите в СССР. Пак да ти го напиша на български език - етническата принадлежност при евреите се предава по женска линия което е абсурдно . В тоя случай ако бабата е по мъжка линия още по зле - Зеленски има 0 гени на евреин . Практически чист украинец .
Последна промяна Jordana на 05 Май 2022, 22:57, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 05 Май 2022, 22:55

Абе уж мога да чета, ама нещо пак ми убягва причинно-следствената връзка защо свързваш двете теми. :dunno:

И за останалото пак не позна, ако щеш и на мандарински го напиши :mrgreen: .
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата